Skriv ut Skriv ut

Kort om Krigen Av Terror

“Krigen mot terror” er en bløff. Tyranniske regimer har i årtusner brukt terror for å få befolkningen til å støtte dem.

Det enhver tyrannisk stat frykter mest er en befolkning som gjør opprør. Ethvert regime trenger en befolkning som godkjenner og støtter deres tyranni. Derfor har tyranner opp igjennom historien gang på gang brukt terror mot sin egen befolkning for å gi dem frykt.

En perfekt krig

Det spiller ingen rolle om krigen er ekte eller ikke, og om den ikke kan vinnes i de tilfellene den er ekte. Krigen er ment å være kontinuerlig. Krigen kjempes mellom den regjerende gruppen og de regjerte; og målet er ikke å vinne den fiktive krigen; den egentlige krigen bak fasaden har kun som mål holde samfunnes struktur intakt.

Det er ikke meningen å vinne krigen mot terror. Den er ment å være kontinuerlig. Målet er å holde samfunnets maktstruktur intakt; og fienden er fiksjonell og kan naturligvis ikke overvinnes…

Terroristene myndigheter verden over er ikke fundamentalistiske arabiske muslimer. Terroristene er vanlige borgere som forteller sannheten: At det ikke er noen krig mot terror og at det er statlig styrte etterettningstjenester som står bak absolutt alle terroraksjoner av større omfang.

Norge – en politistat?

Terrorangrepet 11. September 2001, som ble utført av Bush-regimet, og London-bombene 7/7 2005, som ble utført av Blair-regimet, og resten av “krigen mot terror”, er ikke lenger noe som brukes for å gjøre Norge til en politistat.

Les resten av dette innlegget >>

Spread the love