Kurt Oddekalv har hva TV2 og Bergh mangler; Integritet

Etter at den røde horde, Øivind Bergh et al, satte igang sin ‘guilt by association’ lek og tankekontroll av befolkningen, og fikk media aktører til å gjøre det samme (påstand om at de har linket til Riksavisen, gjøres skamfullt og ‘ondt’, politisk ukorrekt), har jeg sett at linking og deling har gått radikalt ned. Det betyr at Bergh et al igrunn har vunnet.

De har vunnet krigen om din sjel og sitt sinn. HVIS du gjør som de sier/anbefaler. Media skulle igrunn rapportere objektvivt. Slik ble det ikke. Det ble oppdragelsesverktøy i den ‘ene rette lære’.

Folk lar Bergh et al sammen med Nyhetsspeilet som støttet Berghs krav om å ta avstand fra en av mine artikler, definere hva som er godt og hva som er ‘ondt’, inklusivt min side Riksavisen (og meg selv derav) som ‘den onde’, som folk må ta avstand fra.

Godt å se at det finnes folk med integrit. Kurt Oddekalv har integritet;

Når TV2’s journalist spør Oddekalv om han nå vil slutte å linke til ‘tvilsomme’ sider. Tvilsomme i deres verdensbilde, TV2’s journalist Finn Ove Hågensen (@TV2FinnOve) deler helt klart Berghs verdensbilde, det ser vi hvordan han formulerer spørsmålene til Oddekalv, og det stupide typisk Bergh argument om han vil slutte å sitere enkelte nettsider.

Oddekalv i den video hvor han blir angrepet av Bergh med varm kaffe kastet på seg, sier Oddekalv han ikke lar seg diktere av Bergh et al hva han skal lese og ikke lese, og det skal han fortsette med, altså han står imot tanke- og sensurkontrollen til gapestokk-media. Det gledet meg, fordi det er så sjelden å se folk med integritet.

Bergh informerer Tor Ove Hågensen i det meste av hva han gjør:

tv2

Nazister høyt på strå bryr de seg mindre om, se her..

Øivind Bergh, primatenes og de karnalskes førstemann i Norge
http://www.riksavisen.no/oivind-bergh-primatenes-og-de-karnalskes-forstemann-i-norge/

Nyhetsspeilets redaksjon, liksom for the Age of Aquarius, den nye (new age luciferiske) tidsalder, kastet også inn håndkleet og slettet min artikkel om Mossad på Utøya, hvor jeg rapporterte Galtungs og Tunanders overbevisninger.

Tidlig sa jeg at det interesser meg rett bak hva Bergh må mene og ikke mene og meg eller hva som helst. Bryr det meg? Nei!

Forhåpentligvis tåles sannheten i det nye samfunnet kalt Den Nye Verdensorden eller Age of Aquarius som det kalles i New Age kretser også. Min erfaring er at det gjør den ikke… grensepålene for The Sheeple har blitt utvidet litt, men de er der fremdeles, ved ‘guilt by association’… og de teknikker Bergh og media bruker, og terroriserer folk til å ta etter seg. Og utrolig nok lar folk seg diktere av Bergh et al hvem som er ‘god’ og hvem som er ‘ond’ — dette går utover min forstand, at så mange er så lett suggestible, ikke klarer å gjøre seg opp sin egen mening.

Lærerikt å observere.. og jeg finner ut hvem som er feig og lar seg skremme til taushet av Bergh et al, lar dem bestemme hva en skal lese, hva en skal mene. Gi satanister helt frivillig definisjonsmakten hva som er bra og mindre bra, godt og ondt, er ikke noe lurt.

Øgreid´s Country Duo – Himmellosen

PS: Hadde det ikke vært for at jeg med det ryktet som Bergh et al har satt ut om meg kan bli en belastning for Oddekalv, mer enn til hjelp, så skulle jeg meldt meg inn i hans Miljøvernforbund med en gang. For jeg liker folk med integritet.

PS2:

nenseth_avstand

Personlig tar jeg avstand fra hva ‘den røde hær’ Nenseth, Bergh, Næss, Bilderbergerne Solberg, Stoltenberg, Jensen et al driver med, like mye som jeg tar avstand fra hva Stalin, Lenin (Blank), Trotsky (Bronstein), og deres røde hær og den jødiske CHEKA, den kontrollerte opposisjon Adolf Hitler (Israels grunnlegger) og de 150.000 jøder som tjente i Hitlers hær drev med, innklusivt Gestapo og SS sin tanke- og atferdskontroll ovenfor normale mennesker, for å få dem til å bli like tyrannisk og fascistisk som seg selv (tankekontroll, Nenseth, Bergh, Næss, Færseth et al er helt på linje med dem og er hva de forsøker å påvirke opinionen og media til bifalle, for å søke å få implementere brunskjorte systemet i vårt land idag). Dagens CHEKA/Gestapo/SS aka Brunskjorter.

Hva slags masse-suggesjon var det som utspilte seg på Telenor Arena under Grand Prix 2010, og hva slags massesuggesjon er det som foregår i Norges land i skrivende stund?
Hva slags masse-suggesjon var det som utspilte seg på Telenor Arena under Grand Prix 2010, og hva slags massesuggesjon er det som foregår i Norges land i skrivende stund?
Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring