Likvideringen av Hans Arne Nystad. Politiet kan selv ha ordnet åstedet ved å velte politibil

I min artikkel av forleden konkluderte jeg med at det var nødrett for Hans Arne med hjullasteren …. han må forsvare seg mot eventuelle mordere ute på jakt i nattens mulm og mørke.

Foto: CC-BY-NC ‘Fir0002/Flagstaffotos’. Facebook gruppe her, meld dere inn for siste nytt: https://www.facebook.com/groups/1122962701753758

Husk at Bibelen sier oss at de Onde skal ta makten i samfunnet og verden i Endetiden, uretten. Volden, uretten og ondskapen skal bli all time high sier Bibelen. I denne saken mener jeg det er et prøveprosjekt, de skyter ham for å finne ut hvor sterkt folk reagerer, for dette er noe de har lyst å gjøre med veldig mange. Skyte dem altså. Det er standard CHEKA / SS / Gestapo modus. Så kan politiet enkelt velte en bil, og gis litt tid til å rigge historien, før «helse» kommer til åstedet. Helt normalt av dem å rigge bevisene skal vi se nedenfor. Fordi politiet har notorisk uærlig tildels kriminell ledelse, så blir hele organisasjonen slik.

Her kommer altså folk til gards som mulig vil kjemisk lobotomere deg, standard Arbeiderparti / CHEKA metode vi tok opp i forrige artikkel, de ønsker du skal sitte passiv på / i en lenestol, og sleve ukontrollert resten av livet, fordi du mener noe annet enn satanistene i Satans Synagoge (Rev. 2.9 & 3.9) ved makten, så derav «bekymringsmelding». Hva gjør du ? Jage dem bort. Han som likviderte bonden kan lett springe fra en hjullaster, det er ikke akkurat Formel 1 fart over den …. de er så tåpelig i sine løgner at jeg blir helt matt. Noen sier han hadde konflikt med Mattilsynet og de hadde anmeldt han med «bekymringsmelding» til Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK), gikk de første rapportene på, at han selv ringte et annet sted. Vi får se.

I denne artikkel forsikrer jeg til Øyvind Aarsnes at jeg er ganske så sikker på at Gud vil hevne likvideringen av Hans Arne Nystad, og slik norske myndigheter behandler Elmer Solberg…. så tror jeg at Elmer Solberg kommer til å skulle ha millioner i erstatning når denne sak er over, og om han bare holder ut… Ondskapen manifesterer seg for å vise sitt stygge ansikt, i dette øyeblikk.. Den viser sitt stygge ansikt, fordi det er tiden for at den skal falle… de skal avsløres (Luke 8:17).

Vi må huske på at Gud trenger mennesker for å vise sin vilje på jord.. Vi er alle mer eller mindre offer for verdens urett, og andre menneskers ondskap. Det drøfter jeg her.

Det er Hans Arne Nystad som er likvidert av politiet i Lavangen. En veldig hyggelig hjelpsom mann, sier hans naboer. Barna hans synest hva som er skjedd er helt uforståelig. Altså en slik arbeidssom skikkelig, hyggelig og hjelpsom mann som satans agentur hater.

https://www.nordlys.no/hans-arne-49-ble-skutt-og-drept-av-politiet/s/5-34-1709499
https://www.vg.no/nyheter/i/JQnrM8/hans-arne-nystad-49-ble-drept-av-politiet

I tråd med tidligere erfaringer med politiet vil de alltid fuske med bevisene i slike saker, så det mest sannsynlige scenario er at de selv har veltet politibilen, for å rigge sin forklaring. De har jo i alle tilfeller likvidert det eneste mennesket som kan motsi deres historie… de stod fritt til å arrangere åstedet — så om vi får høre «sannheten» fullt og helt er nok tvilsomt. SE er ikke akkurat kjent for det (understatement).

Jeg sa akkurat om Tengs-politiet i Krimgruppa;

«Jeg tror ikke advokatene hans vil nekte på det er hans DNA… det er jo dumt å nekte hvis det er slik.. Advokatene som meg vil kjøre på at der er 7-8 måter hans DNA kan ha kommet der på.

I alle justismord saker i boken «Justismordets Retorikk» har politiet fusket med bevisene, lagt til , tatt bort, gjemt… så det er MEST sannsynlig at det er plantet, siden ingen har sett Vassbakk på åstedet.. Fusk med beviser er NORMALEN i slike sammenlignbare saker, saker av stor prestisje for politipersonene, mest sannsynlige scenario…

Dere må ta innover dere at vi har et sterkt uærlig og løgnaktig politi… dere kan gjerne stikke hodet i sanden, men vi andre som er realitetsorientert, vi ser dette klart..»

Så fikse bevisene som det passer dem, er helt 100% «normalt», for politiet. Det finnes hundrevis av bevis på at politiet fusker med bevis, se her hva også Gunnar Ø. Helgevold, advokaten til Fetteren sier :

«Politiet tok et skoavtrykk fra fetterens sko. Da avtrykket ikke stemte med skoavtrykk på åstedet, ble dette destruert av etterforskningslederen. Det ble ikke skrevet rapport. Det ble fortiet under fengslingsmøte. Det var ingen opplysninger om dette i sakens dokumenter. Et utelukkelsesbevis ble gjort utilgjengelig for forsvarer og retten. «

Ett av eksemplene fra boken «Justismordets Retorikk» side 20, hvordan Moen ble utpekt som politiets fortrukne offer, tillitsvekkende hva ? ;

«Tore Sandsberg dokumenterte at polititjenestemenn løy i retten i Moen-sakene. Etterforskningslederen holdt unna et bevis som ville utelukket at Fritz Moen var skyldig. Han la det i en koffert og satte kofferten på loftet».

Det er ‘normalt’ for dem det her. Kristne mennesker er selvfølgelig oppgitt over at ondskap som dette kan holde på, og lurer på om Gud vil straffe dem.

Satans folk har alle posisjoner hos norske myndigheter for tiden, Jfr. Åp. / Rev. 12:9, 12:12, 20:7… Om deres venner og kolleger frikjenner kollegene, så — er der en tid for alt ;

«Ta ikke hevn, mine kjære, men overlat vreden til Gud. For det står skrevet: Hevnen hører meg til, jeg skal gjengjelde, sier Herren. «
«Do not take revenge, my dear friends, but leave room for God’s wrath, for it is written: “It is mine to avenge; I will repay,”
says the Lord. » — Romans 12:19

Løgnens Barn, satans ormeyngel

Løgnens Barn, av psykiater M. Scott Peck. En sykdom egentlig.

Johannes /John 8:44 om Løgnens Barn… Kristen psykiater i denne boken sier dette er en latent patologisk sykdom faktisk, å være løgnere, å være ond….
https://www.amazon.com/People-Lie-Hope-Healing-Human/dp/0684848597

De vil lyve og være ond, helt til Gud selv vil ekspedere dem… de kan ikke gjøre om sin egen natur, og de vil IKKE be Jesus Kristus om nåde og hjelp til å transformere sin latente onde natur, en tiger kan ikke fjerne sine flekker. De oppfører seg som dyr, inntil de blir gjenfødt som mennesker, for mange skjer det aldri. De elsker å være slik.

Klart de vil bli straffet av Gud. Politimestere flest har jo sannsynligvis så mange liv på samvittighet for den urett de bygger sin karriere på i satans synagoges maktsfære, at de burde sittet inne for evig tid. Er de dyktig i løgn, urett og ondskap, så får de opprykk, hver gang, det slår aldri feil.  Jeg kan bevise det, de som løy som besatt i min sak 25-30 år siden, de fikk opprykk, alle av dem, ingen andre, de gikk helt til topps. Politimester i Møre & Romsdal vet utmerket hva jeg tenker på.

Og han nekter å bidra til å rette opp urett i andre saker idag. Så de har ikke blitt noe bedre. Alltid ofrene deres som er «syke» aldri dem selv. Finnes vel knapt en etat med mer psykopater og sosiopater… slike dras til disse politi utdanningen som fluer til fluepapir, lar de få herske, bestemme og skyte folk som de vil, med en sterk kollegial korpsånd bak seg å beskytte seg, psykopatenes Mekka det her..

Se på det slik… politiet var på vei for å sikre Hans Arne Nystad fikk en sprøyte som gjør at han sitter og sikler slev resten av livet… kjemisk lobotomering.. Det er ikke noe liv for en person som Hans Arne Nystad som jobber dag og natt, og gleder seg over det… så han bruker hjullasteren til nødverge og dør med skoene på.

Gud bruker Hans Arne til sette fokus på satanistene i politiet som elsker løgn, urett, som myrder og bedrar, uten anger, uten å bli straffet av sine egne grunnet korpsånden, og er de verste kriminelle i vårt land ofte….

Politiet er ikke å stole på.

De beskytter kriminaliteten og de kriminelle i nasjonen. Statsadvokat Kjell-Otto Lilleberget elsker kriminelle og beskytter dem med liv og lyst, som Arendal-politiet ved Arne Pedersen elsker Jan Helge Andersen og gir ham strafferabatt, og korsfester uskyldige som Viggo Kristiansen, som de elsker den notorisk kriminelle Cappelen og skjenker ham strafferabatt, mens de får dømt uten bevis Eirik Jensen (?), og Fetteren i Tengs-saken, endeløs liste med bevisst og villet urett og ondskap.

Husk at disse menneskene er ikke som alle oss andre, de næres faktisk av å gjøre urett, som psykiater Scott-Peck sier i boken over; «healing human evil».

Satans ormeyngel er som første og fremste motivasjon å bevirke urett og ondskap, det ser vi i disse sakene, det ser jeg i mine saker.. de henlegger åpenbar kriminalitet som jeg finner alle bevis for dem, fullbyrdet kriminalitet, da vet vi de beskytter uretten og motarbeider retten;

Idag ble kommunens Dagny Rødland anmeldt til politiet

Hans Arne Nystad kommer til å få valuta for sitt offer, for det gode, for rettferdigheten, ikke tvil på det, nettopp som Jesus ofret seg for det gode, for avsløringene av de onde «korsfest, korsfest» bermen innen jødedommen, når torden og lyn, tempelforhenget revnet og satanistene i Satans Synagoge ble drevet utav sitt land som straff for å myrde Jesus…. Gud har stålkontroll….. husk : «Ikke en Spurv faller til marken» … Hans Arne har det fint der han er nå, mye bedre stilt enn oss…

Når Hans Arne Nystad sin sak er ferdig, for de må nok krype litt til korset her, da skal vi ta opp og skrive om erstatning til Elmer Solberg. Elmer skal også sette saken på dagsorden hvor onde disse satans ormeyngel er… Elmer kommer til å bli millionær når dette er ferdig, han må bare holde ut… 🙂

Lavangen: Politiet har begynt utryddingen av uønskede borgere ved å kalle dem ‘psykisk syke’

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring