Skriv ut Skriv ut

Multikulturell krig i Sverige

Tredje Verdenskrig for norden og verden under etablering. Kommer til et nabolag av deg om ikke så lenge. Hvem har motiv, midler og mulighet mest til å arrangere opptøyene?
Tredje Verdenskrig for norden og verden under etablering. Kommer til et nabolag av deg om ikke så lenge. Hvem har motiv, midler og mulighet mest til å arrangere opptøyene?

Israel trenger å få etablert hele verden på sin side mot de muslimske ‘terroristene’, og få folkeopinionen på sin side i dette, for etter de Bibelske profetier skal slaget for sionismen stå på Hermageddon-sletten utenfor Jerusalem, om det fullstendige verdensherredømme, Den Nye Verdensorden også kalt globalismen.

Hvis jeg hadde vært en okkult Rabbi, så ville jeg gjort som følger;

Jeg ville beordret Gro Harlem Brundtland og Karin Stoltenberg at kvinner trenger frigjøring, frigjøring fra mann og barns beste, så fikser disse to ‘frigjorte’ khazarkvinner dette. Ingen khazarer kan si imot sin Rabbi. Splitt og hersk, og en masse forvirrede og ‘hjemløse’ og ‘faderløse’ barn som skaper dissonans i samfunnet, som ikke lenger assosierer seg med sitt land og sitt folk, fordi de er bevisst politisk fremmedgjort fra dem. Skaper voksne med den røde edomånd i samfunnet på løpende bånd…:

De uelskedes sår, ateismens faderløse basis
http://www.nyhetsspeilet.no/2013/04/de-uelskedes-saar/

Så ville jeg sagt at norden trenger innvandring, fordi vi ikke er istand til å brødfø oss selv, og trenger innvandrernes hjelp.

Barbara Spectre : Ledende jødisk rolle i multikulturalisme

Så ville jeg arrangert noen terroristhandlinger på Utøya, Husby og i Woolwich (UK), ved å etter hvert sørget for at krigen begynner på gatenivå, i de landene som skal dras med, og hjelper terroristene med sin sak via Mossad, Stay Behind eller Gladio eller lignende.

Så ville jeg ha tatt ‘krigen mot terror’ til gatenivå, til folks hjemsted, selvfølgelig satt opp med hjelp av en mengde falsk flagg operasjoner.

Woolwich murder: Who are the suspects?
http://www.bbc.co.uk/news/uk-22636624

France police hunt for man who stabbed soldier in Paris
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-22670697

Disse operasjoner er ment å trigge landenes opprinnelige innbyggeres sinne og hat, – det må skapes mest mulig antipatier, hat og dissonans blant landenes opprinnelige innbyggere mot muslimer og andre, slik som 9/11 som hele forestillingen startet med. Anti-muslimske organisasjoner og grupper må finansieres og organiseres for å være klar når de skal på scenen.

Aftonbladet og Expressen betaler oss for å brenne biler i Husby
http://hotlamotte.com/2013/05/24/aftonbladet-och-expressen-betalar-oss-for-att-branna-bilar-i-husby/

Jasså, hvem eier så Aftonbladet og Expressen? Hvem vil ha dette?

Aftonbladet eies av norske Schibstedt:

——

Norge ble overtatt av Baron Rothschild og sionismen etter andre verdenskrig. Tyskerne overgav seg til ‘britene’, og ble ‘fritt’ først i desember 1945, etter at «britiske propagandaeksperter av ‘jødisk’ herkomst» (les: khazarer) hadde lagt opp det videre løpet for landet vårt i departementene, som Synnøve Fjeldbakk Taftø sier i brevet til Aarsnes.

«Vi skulle skape det Nye Jerusalem«. Haakon Lie (AP) til UiO Reflex (Waage).

«Vi vet at media i Norge er programforpliktet til å skjule disse forbindelser, spesielt i MILORGS egen VG, senere Schibstedt.»

Trygve Lie’s hemmelige etterkrigsavtale med Storbritania (Baron Rothschild)
http://www.riksavisen.no/?p=5373

—–

‘Det Nye Jerusalem’ og ‘Dansen rundt Gullkalven’
http://www.riksavisen.no/?p=777

—–

«VG var deres propaganda apparat på den tiden (også). Tinius hadde bare disposisjonsrett på ‘kretsens’ vegne, hvilket konsernets skjebne etter hans død viser, med det til resultat at Schibstedts nåværende styreformann er Ole Jacob Sunde, sønn til MILORG’s Sunde. VG-s fremste redaktør Olav Versto er sønn til MILORG’s Olav Versto.

Gir de oss det rette bildet og fremstillingene av virkeligheten ?

Vi vet at at Milorgs leder var advokat Jens Christian Hauge. [‘Arbeider’-partiet]

Vi vet at Jens Christian Hauge etter krigen når han var forsvarsminister så solgte han tungtvann til Israel i strid med norsk lov, slik at de skulle få lage seg atomvåpen.

Vi vet at AP-høvding Håkon Lie har sagt at de skulle bygge «Det Nye Jerusalem» – ikke bygge landet vårt godt for nordmenn. Det var sekundært.

“Jan Egeland, tidlegare statssekretær i UD og sentral under etableringa av Oslo-kanalen, sa etter presentasjonen at han var overraska da han i si tid oppdaga kor rotfesta det norsk-israelske sambandet som først og fremst Haakon Lie hadde bygd opp etter krigen“.

Max Manus filmforfatter drept ?
http://www.riksavisen.no/?p=1371

—-

«Seierherrene’ skriver historien

Som for eksempel Schibstedt som Forr er så bekymret for, så er jo hele konsernet stiftet på VG, som Milorg etter krigen tok kontrollen over. Tinius hadde bare disposisjonsrett på ‘kretsens’ vegne, hvilket konsernets skjebne etter hans død viser, med det til resultat at kontrollen er nå ved Sunde, sønn av en annen Milorgmann.

Det var et konsern for og av gutta som stakk og gjemte seg på skogen, men som dukket opp fra de dype skoger etter at kampene i andre verdenskrig var ferdig, for å ta både hederen og pengene [på vegne av sionismen], mens krigsseilerne ble henvist til rennesteinen for ikke å ta bort glansen som denne kjøpte media skapte av ‘heltene’ fra de dype skoger.»

Max Manus filmforfatter drept ?
http://www.riksavisen.no/?p=1309

———

Bonnier-familien som eier Expressen er det ikke vits å si noe videre om.

Videre så ville jeg sørget for at de sayanims jeg har på innsiden i de landene som skal dras med, bevirker at terroristene får fri bane og få den tid de trenger, både ABB og ungdomsgjengene i Husby..

Komikveld eller realitet?
Komikveld eller realitet?

Mossad bak Utøya-terrorismen?
http://www.riksavisen.no/?p=10028

Siden vil vi ha det gående, når de opprinnelige landenes innbyggere slår tilbake innvasjonen, og den planlagte annihileringen av Israels Barn av Naftali stamme i Norge og Norden..

Politien anklages för å hjälpe opprørerne
http://www.friatider.se/polisen-anklagas-for-att-hjalpa-upploppsmakare

Så vil resten gå sin gang etter sin egen indre dynamikk, når landene blir presset til å stenge sine grenser, og beskytte seg mot pøbelen som er godt betalt av Expressen, Aftonbladet, Schibstedt og Bonnier-familien, og altså beskyttet av sayanimer og krefter innen politiet.

Alt er igrunn ganske enkelt, og rett fram. Perpetual War, for Perpetual Peace er etablert. Det politiske lederskapet av sayansins har fått all makt, nærmest unntakstilstander, og borgeretter må avskaffes så folket kan ‘reddes’ fra ‘terroristene’ de selv har finansiert, importert, og sluppet løs på en intetanende befolkning på grunn av en servil media til agenda (Schibstedt og de fleste andre medier er deres).

Den eneste vi alle kan gjøre, bortsett fra å demonstrere i gatene, er å informere, og ikke akseptere deres medias forklaringsmodeller, ikke falle for de okkulte føringer bak dette. Vi skal holde fast på vår verdighet og våre kristenhumanistiske idealer om å gjøre det riktige, stå fast ved vår kristne moral til å ikke delta i all slags kriger rundt omkring i verden på vegne av Baron Rotschilds land Israel, og vi holder fast på kjærligheten til det siste, i den krigen de har etablert mot oss Israels Barn av Naftali stamme.

Vårt opphav i det Hellige Land Israel
http://www.riksavisen.no/?p=10140

Vi vil nok forgå i et khazarenes holocaust av oss, de fleste av oss, en gang til, men det får stå sin prøve. Alle som kjenner litt både bibelhistorie og sekulær histore, vet at slike prosjekter som multikulturalisme er forhåndsdømt til å mislykkes, slik at også denne gang er det ikke skapt for ‘toleranse og fred’ eller nestekjærlighet, men ene og alene for å annihilere og ødelegge vertslandene, skape ufred, krig og terror.

«The first World War gave us Russia, while the Second World War will hand Europe to us.» – Jewish Lenin (Blank).

(Noter med den perfeksjon andre verdenskrig kom , «som planlagt» – 2O år senere.)

Tredje Verdenskrig vil gi dem resten av verden, knuget under terroren vil alle land måtte overgi seg, for 1260 dager, eller 3,5 år, som Bibelen sier.

Bibelen om multikulturalisme
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/bibelen-om-multikulturalisme/
http://www.riksavisen.no/?p=8885

De kan drepe vår kropp, men vår ånd får de aldri. Den tilhører Gud, i navnet til Jesus Kristus, vår helt, som stanset edomittenes og fariseernes våte drømmer om verdensriket deres, den Nye Verdensorden, en gang før for 2000 år siden.

Jesust

Jens Stoltenberg var en god trofast utvalgt etterfølger av Gro og Håkon Lie, og døpt og oppkalt etter Jens Christian Hauge, samt Erna Solberg og Siv Jensen som også er gode medarbeidere for disse krefter, som ikke stenger grensene våre nå.

Lykke til.

Relatert

Den Nye Verdensorden; Haakon Lie og Arbeiderpartiets vei til makten, og deres støttespillere
http://www.riksavisen.no/?p=491

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

4 Comments

 1. Pingback: Multikulturell krig i Sverige |

 2. Jens Stoltenberg kan gjerne betale meg pengene mine han skylder meg før han roter dem bort på alt annet vås for sin utopiske Nye Verdensorden, slik at jeg kan få tatt meg en ferie. Hans klan har lurt krigseilere nok!

  Algerie; Ikke tro på Statsministerens ‘omsorg’«En har betalt på en forsikring hele livet, for å fø disse folkene, og når en skal ha utbetaling på forsikringsvilkårene, så nekter forsikringsselskapet, staten i dette tilfellet, å betale. Hadde det vært et privat forsikringsselskap, så hadde det blitt kalt bedrageri. Siden det er staten, så kalles det politikk.»
  http://www.riksavisen.no/?p=9945

 3. Kanskje det sterkeste og mest avslørende jeg har skrevet… linker til en god del av mine tidligere arbeider.. alt danner en helhet etter hvert ser jeg.. Overlever jeg dette, uten at Jensemann pusher Mossad på meg, så overlever jeg vel alt, men med G-ds hjelp, så går det vel bra, for budet er ‘rop det fra hustakene» for ikke å få ‘del i deres synder»

  Slik sett så blir dette en samvittighetssak.

  Om jeg får rett eller ikke, vil mest vise seg om Norge går med Israel sin side i krigen mot Syria og/eller Iran….. Jeg håper avsløringen skal bevirke at dette ikke vil skje, at vi bevarer vår nasjons karmiske skjebne fri for slike primitive udåder… og beholder vår kristne humanistiske arv….

  Mange vet, men frykten er en listig åndsbehersker, det er nettopp denne frykt terroren er ment å skape. Må bare den kollektive vikingånd i Kviteskrist lys bli vekket i tide slik at Lyset fra Norden kan skinne klart og rent.

  «Frykt finnes ikke i kjærligheten, for den fullkomne kjærlighet driver frykten ut; for frykt har straffen i sig; og den som frykter, er ikke blitt fullkommen i kjærligheten». – 1 John 4:18

  Her er mange fine bilder å se på om USrael
  http://realitybloger.wordpress.com/2013/05/26/a-pictorial-history-of-the-united-states-government/

 4. «Nordmenn flest tror ikke på myten om ‘Guds utvalgte folk’, men føler seg overbevist om at alle mennesker er likeverdige og likeberettigede. Derimot er det mange norske politikere og embetsmenn som tror de er utstyrt med evnen til å skille mellom godt og ondt i verdenspolitikkens vanskelige spill. Enda flere kan kjøpes for CIApenger. Dem om det, som Hamsun sa for å tilkjennegi en forakt som han egentlig ikke ville vedstå seg. Jeg skal gå lenger. Jeg innrømmer min grenseløse forakt for embetsmenn og politikere som begår uhyrligheter for å bistå Mossad, CIA, MI5 eller Jens Chr. Hauges hemmelige hær. Enda mer forakter jeg dem som er ansvarlige for at milliarder av norske skattekroner bevilges til utviklingshjelp og nødhjelp, men brukes til å befeste Kapitalens makt. Men mest forakter jeg den tause majoritet, de som for kortsiktig vinnings skyld lukker øynene og avhender fremtidige generasjoners umistelige rettigheter og friheter – og innbiller seg selv at de kan ikke annet.»

  Men hvem var denne «noen» som tydeligvis styrte Thorvald Stoltenberg? Kunne det være Gro Harlem Brundtland? Jeg hadde hørt de underligste historier om Gros maskepi med Delors og co i hemmelige møter på flyplassene i Europa. Jeg kjente Gro fra New York, og jeg holdt henne for å være skruppelløs nok til at hun kunne inngå en avtale om å bringe Norge inn i Europa-unionen mot å få oppfylt sine drømmers mål: Å bli FNs første kvinnelige generalsekretær. Men hvem i all verden kunne inngå en slik avtale med henne? Og hvilken strategi ville bli benyttet for å snu det individbaserte og lokalorienterte norske rettssystemet på hodet og innpasse det i EU-kommisjonens maktorienterte univers. Nåvel, jeg hadde jo allerede erfaring for hvordan rettssikkerhetsgarantiene i vår gamle straffeprosesslov fra 1887 var satt ut av kraft. Næringslovgivningen var stort sett tilpasset en EUmodell. Bare de innvidde visste hvordan de nye reglene innenfor bankvesen og finans ville legge landet åpent for utenlandske krefter, uavhengig av medlemsskapspørsmålet. Jeg regnet med at strategien gikk ut på å styre prosessen inn i et spor der det ville være umulig å komme ut og la håndplukkede personer i fagdepartementer og bransjeorganisasjoner ta de vidtrekkende avgjørelsene, uten å ane konsekvensene. Med de politiske konstellasjonene som fantes i Stortinget ville det dessuten være lett å få til hyppige regjeringsskifter så alle ble sittende med et felles ansvar. Utviklingen har senere vist at min analyse var korrekt.

  I Justisdepartementets lovavdeling satt en annen interessant person, kanskje en representant for Maktens innerste sirkel. Det var Stein Rognlien, som ved hjelp av sitt selvoppfunne lovspråk ikke bare hadde klart å sperre vår urgamle sedvanerett for innsyn, men også hadde smidd tingsretten om til et hendig redskap for offentlige myndigheter ved tilsynelatende umerkelige tilpasninger. Nå var Stein Rognlien pensjonist, men fortsatt i daglig arbeide i Justisdepartementets lovavdeling, og uten hans samtykke kunne jeg ifølge arkivpersonalet ikke få forarbeidene til en provisorisk anordning av 14. august 1945 om endringer i statsborgerettsloven.

  Dokumentene avdekket et stort svineri. Budbringeren fra det store, ukjente Vi til Justisdepartementets lovavdeling bar etternavnet Rognlien. Var dette en far eller bror? Jeg sjekket, det var visstnok en onkel. Nåvel, så var Stein Rognlien bundet til de såkalte «alpeluene» med sterke familiebånd.

  Jeg kom også i tanker om en gammel artikkel jeg hadde lest i et ukeblad. Den handlet om hvordan Jens Christian Hauge hadde gitt politimesteren på Lillehammer ordre om å innvilge innreisetillatelse for Sylvia Rafael Schjødt. Jeg fabulerte: Hvorfor forbød Grunnlovsfedrene jøder og jesuitter adgang til Riket. Hadde de kanskje en grunn? Hvordan var det nå egentlig med dette løftet om verdensherredømme som gamle Jehova hadde gitt til Israels ætt? Trodde det store Vi av Israels venner med Håkon Lie og Jens Christian Hauge i spissen at dette løftet var den eneste sanne Rett, slik min bestefars utlegninger om Retten fungerte som min veiviser gjennom livet?»

  http://www.grunnlovens-vektere.com/html/ssagaen.html

  «Innvandringsstoppen ble innført for å danne basis for Norges deltagelse i FNs kvoteflyktningsprogram, det mest menneskerettsfiendtlige av alle FNs menneskerettsstridige programmer. Dette
  programmet er laget for å bistå de landene som har innvandringskvoter, først og fremst USA. I min tid i diplomatiet fungerte programmet slik: Først fikk destore innvandringslandene (USA, Canada og Australia) finkjemme flyktningeleirene og velge ut de innvandrerne de ville ha.
  Resten fikk beskjed om å søke andre land som deltoki kvoteflyktningsprogrammet, men ikke Norge. Til vårtland sendte UNHCR søknad på vegne av de som ingen land ville ha, såsom psykiatriske kasus, voldelige personer, opprørsledere og barn under tolv år.»

  Diplomat og jurist Synnøve Fjellbakk Taftø, side 15

  Norge var tidligere en stat som bestrebet seg på å verne individets umistelige rettigheter. Nå har vi fått en helt ny straffelov, uten debatt. Dens formål er å verne jesuitterveldets institusjoner.

  Diplomat og jurist Synnøve Fjellbakk Taftø, side 26

  http://www.bmonline.no/download/Nornens_beretning.pdf

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.