Multikulturell krig i Sverige

Tredje Verdenskrig for norden og verden under etablering. Kommer til et nabolag av deg om ikke så lenge. Hvem har motiv, midler og mulighet mest til å arrangere opptøyene?
Tredje Verdenskrig for norden og verden under etablering. Kommer til et nabolag av deg om ikke så lenge. Hvem har motiv, midler og mulighet mest til å arrangere opptøyene?

Israel trenger å få etablert hele verden på sin side mot de muslimske ‘terroristene’, og få folkeopinionen på sin side i dette, for etter de Bibelske profetier skal slaget for sionismen stå på Hermageddon-sletten utenfor Jerusalem, om det fullstendige verdensherredømme, Den Nye Verdensorden også kalt globalismen.

Hvis jeg hadde vært en okkult Rabbi, så ville jeg gjort som følger;

Jeg ville beordret Gro Harlem Brundtland og Karin Stoltenberg at kvinner trenger frigjøring, frigjøring fra mann og barns beste, så fikser disse to ‘frigjorte’ khazarkvinner dette. Ingen khazarer kan si imot sin Rabbi. Splitt og hersk, og en masse forvirrede og ‘hjemløse’ og ‘faderløse’ barn som skaper dissonans i samfunnet, som ikke lenger assosierer seg med sitt land og sitt folk, fordi de er bevisst politisk fremmedgjort fra dem. Skaper voksne med den røde edomånd i samfunnet på løpende bånd…:

De uelskedes sår, ateismens faderløse basis
http://www.nyhetsspeilet.no/2013/04/de-uelskedes-saar/

Så ville jeg sagt at norden trenger innvandring, fordi vi ikke er istand til å brødfø oss selv, og trenger innvandrernes hjelp.

Barbara Spectre : Ledende jødisk rolle i multikulturalisme

Så ville jeg arrangert noen terroristhandlinger på Utøya, Husby og i Woolwich (UK), ved å etter hvert sørget for at krigen begynner på gatenivå, i de landene som skal dras med, og hjelper terroristene med sin sak via Mossad, Stay Behind eller Gladio eller lignende.

Så ville jeg ha tatt ‘krigen mot terror’ til gatenivå, til folks hjemsted, selvfølgelig satt opp med hjelp av en mengde falsk flagg operasjoner.

Woolwich murder: Who are the suspects?
http://www.bbc.co.uk/news/uk-22636624

France police hunt for man who stabbed soldier in Paris
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-22670697

Disse operasjoner er ment å trigge landenes opprinnelige innbyggeres sinne og hat, – det må skapes mest mulig antipatier, hat og dissonans blant landenes opprinnelige innbyggere mot muslimer og andre, slik som 9/11 som hele forestillingen startet med. Anti-muslimske organisasjoner og grupper må finansieres og organiseres for å være klar når de skal på scenen.

Aftonbladet og Expressen betaler oss for å brenne biler i Husby
http://hotlamotte.com/2013/05/24/aftonbladet-och-expressen-betalar-oss-for-att-branna-bilar-i-husby/

Jasså, hvem eier så Aftonbladet og Expressen? Hvem vil ha dette?

Aftonbladet eies av norske Schibstedt:

——

Norge ble overtatt av Baron Rothschild og sionismen etter andre verdenskrig. Tyskerne overgav seg til ‘britene’, og ble ‘fritt’ først i desember 1945, etter at «britiske propagandaeksperter av ‘jødisk’ herkomst» (les: khazarer) hadde lagt opp det videre løpet for landet vårt i departementene, som Synnøve Fjeldbakk Taftø sier i brevet til Aarsnes.

«Vi skulle skape det Nye Jerusalem«. Haakon Lie (AP) til UiO Reflex (Waage).

«Vi vet at media i Norge er programforpliktet til å skjule disse forbindelser, spesielt i MILORGS egen VG, senere Schibstedt.»

Trygve Lie’s hemmelige etterkrigsavtale med Storbritania (Baron Rothschild)
http://www.riksavisen.no/?p=5373

—–

‘Det Nye Jerusalem’ og ‘Dansen rundt Gullkalven’
http://www.riksavisen.no/?p=777

—–

«VG var deres propaganda apparat på den tiden (også). Tinius hadde bare disposisjonsrett på ‘kretsens’ vegne, hvilket konsernets skjebne etter hans død viser, med det til resultat at Schibstedts nåværende styreformann er Ole Jacob Sunde, sønn til MILORG’s Sunde. VG-s fremste redaktør Olav Versto er sønn til MILORG’s Olav Versto.

Gir de oss det rette bildet og fremstillingene av virkeligheten ?

Vi vet at at Milorgs leder var advokat Jens Christian Hauge. [‘Arbeider’-partiet]

Vi vet at Jens Christian Hauge etter krigen når han var forsvarsminister så solgte han tungtvann til Israel i strid med norsk lov, slik at de skulle få lage seg atomvåpen.

Vi vet at AP-høvding Håkon Lie har sagt at de skulle bygge «Det Nye Jerusalem» – ikke bygge landet vårt godt for nordmenn. Det var sekundært.

“Jan Egeland, tidlegare statssekretær i UD og sentral under etableringa av Oslo-kanalen, sa etter presentasjonen at han var overraska da han i si tid oppdaga kor rotfesta det norsk-israelske sambandet som først og fremst Haakon Lie hadde bygd opp etter krigen“.

Max Manus filmforfatter drept ?
http://www.riksavisen.no/?p=1371

—-

«Seierherrene’ skriver historien

Som for eksempel Schibstedt som Forr er så bekymret for, så er jo hele konsernet stiftet på VG, som Milorg etter krigen tok kontrollen over. Tinius hadde bare disposisjonsrett på ‘kretsens’ vegne, hvilket konsernets skjebne etter hans død viser, med det til resultat at kontrollen er nå ved Sunde, sønn av en annen Milorgmann.

Det var et konsern for og av gutta som stakk og gjemte seg på skogen, men som dukket opp fra de dype skoger etter at kampene i andre verdenskrig var ferdig, for å ta både hederen og pengene [på vegne av sionismen], mens krigsseilerne ble henvist til rennesteinen for ikke å ta bort glansen som denne kjøpte media skapte av ‘heltene’ fra de dype skoger.»

Max Manus filmforfatter drept ?
http://www.riksavisen.no/?p=1309

———

Bonnier-familien som eier Expressen er det ikke vits å si noe videre om.

Videre så ville jeg sørget for at de sayanims jeg har på innsiden i de landene som skal dras med, bevirker at terroristene får fri bane og få den tid de trenger, både ABB og ungdomsgjengene i Husby..

Komikveld eller realitet?
Komikveld eller realitet?

Mossad bak Utøya-terrorismen?
http://www.riksavisen.no/?p=10028

Siden vil vi ha det gående, når de opprinnelige landenes innbyggere slår tilbake innvasjonen, og den planlagte annihileringen av Israels Barn av Naftali stamme i Norge og Norden..

Politien anklages för å hjälpe opprørerne
http://www.friatider.se/polisen-anklagas-for-att-hjalpa-upploppsmakare

Så vil resten gå sin gang etter sin egen indre dynamikk, når landene blir presset til å stenge sine grenser, og beskytte seg mot pøbelen som er godt betalt av Expressen, Aftonbladet, Schibstedt og Bonnier-familien, og altså beskyttet av sayanimer og krefter innen politiet.

Alt er igrunn ganske enkelt, og rett fram. Perpetual War, for Perpetual Peace er etablert. Det politiske lederskapet av sayansins har fått all makt, nærmest unntakstilstander, og borgeretter må avskaffes så folket kan ‘reddes’ fra ‘terroristene’ de selv har finansiert, importert, og sluppet løs på en intetanende befolkning på grunn av en servil media til agenda (Schibstedt og de fleste andre medier er deres).

Den eneste vi alle kan gjøre, bortsett fra å demonstrere i gatene, er å informere, og ikke akseptere deres medias forklaringsmodeller, ikke falle for de okkulte føringer bak dette. Vi skal holde fast på vår verdighet og våre kristenhumanistiske idealer om å gjøre det riktige, stå fast ved vår kristne moral til å ikke delta i all slags kriger rundt omkring i verden på vegne av Baron Rotschilds land Israel, og vi holder fast på kjærligheten til det siste, i den krigen de har etablert mot oss Israels Barn av Naftali stamme.

Vårt opphav i det Hellige Land Israel
http://www.riksavisen.no/?p=10140

Vi vil nok forgå i et khazarenes holocaust av oss, de fleste av oss, en gang til, men det får stå sin prøve. Alle som kjenner litt både bibelhistorie og sekulær histore, vet at slike prosjekter som multikulturalisme er forhåndsdømt til å mislykkes, slik at også denne gang er det ikke skapt for ‘toleranse og fred’ eller nestekjærlighet, men ene og alene for å annihilere og ødelegge vertslandene, skape ufred, krig og terror.

«The first World War gave us Russia, while the Second World War will hand Europe to us.» – Jewish Lenin (Blank).

(Noter med den perfeksjon andre verdenskrig kom , «som planlagt» – 2O år senere.)

Tredje Verdenskrig vil gi dem resten av verden, knuget under terroren vil alle land måtte overgi seg, for 1260 dager, eller 3,5 år, som Bibelen sier.

Bibelen om multikulturalisme
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/bibelen-om-multikulturalisme/
http://www.riksavisen.no/?p=8885

De kan drepe vår kropp, men vår ånd får de aldri. Den tilhører Gud, i navnet til Jesus Kristus, vår helt, som stanset edomittenes og fariseernes våte drømmer om verdensriket deres, den Nye Verdensorden, en gang før for 2000 år siden.

Jesust

Jens Stoltenberg var en god trofast utvalgt etterfølger av Gro og Håkon Lie, og døpt og oppkalt etter Jens Christian Hauge, samt Erna Solberg og Siv Jensen som også er gode medarbeidere for disse krefter, som ikke stenger grensene våre nå.

Lykke til.

Relatert

Den Nye Verdensorden; Haakon Lie og Arbeiderpartiets vei til makten, og deres støttespillere
http://www.riksavisen.no/?p=491

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring