Skriv ut Skriv ut

Muslimer angrepet i Kristus’ Kirke (Christchurch)

Som vanlig har denne forfatter en unik vinkling på angrepet på moskeene i Christchurch, New Zealand, som dere garantert ikke får høre om i noen andre norske kanaler, alternative eller mainstream, faktisk svært lite internasjonalt også.

Skytteren er en hvit nasjonalist som hater innvandrere, vil mainstream media kanskje fortelle dere. Personen som står bak var påstått å være hvit konservativ, mens han i manifestet liker Mao’s Kina, Pakistan, og presenterer seg som en sionist som Breivik, en ‘økologifascist’, altså et potensielt venstreekstremt medlem av Miljøpartiet De Grønne.

49 døde, og 48 sårede, så langt. Artikkelen opppdateres fortløpende ettersom ny informasjon siver ut. Der kan være flere forklaringsmodeller, men vi går i dybden på den mest sannsynlige.

New Zealand statsminister Jacinda Ardern har fordømt skyte episoden i to Christchurch-moskeer som en «ekstraordinær og enestående volds aksjon«.

Hva, enestående? Kvinnen er jo tilsynelatende i mental ubalanse etter hendelsen. Det er vel grunnen til at Bibelen ved Isaiah advarer at samfunn som blir styrt av kvinner og barn går til grunne (Isaiah 3:12).. fakta:

275 kristne drept av muslimer siden nyttår
https://www.stefanus.no/aktuelt/215-kristne-drept-i-nigeria-siden-nyttaar/

«Enestående og ekstraordinær«? Løgnaktige folk er jo helt klart ikke av Gud, mer det motsatte – av Satan (John 8:44). Det er jo kun de som kommer til makten i vår tid. Det er ikke noe vi trenger å henge oss opp i her i denne artikkel, slik er det bare.

Hvorfor skjer dette, og hvem står bak?

Husk at Satan har fått makt til å forføre hele verden med sine TV-bilder og oppkonstruerte løgnaktige hendelser, ved «lying signs and wonders» (2 Thessalonians 2:9-10)

Bibelen sier vi skal prøve alt (1 Thessalonians 5:21: “Bevis alle ting; hold fast det på som er godt.”)

Hver gang slike ting skjer, begivenheter, så vil jeg være der og kommentere det for mine abonementer, medlemmer, donorer. Husk at endetiden er KUN for en årsak, at Gud skal prøve/teste de som er på jorden står det i Bibelen (Revelation 3:10), og Gud overgir de som ikke har behag i sannheten, de gir Gud over til en mental villfarelse (reprobate mind) (2 Thessalonians 2:11, Romans 1:28). Hva jeg gjør er å hjelpe kristne å huske at der kan være andre forklaringsmodeller etter Bibelens lære, slik at en ikke skal ende opp i vilfarelsene. Det er faktisk veldig enkelt å bli villfaren idag.

De som ikke har den Hellige Ånde i dagens verden av røyk og speil bedrag, vil nesten uvergelig komme til å adoptere bedraget som rulles ut foran en i mainstream media, og løgnene som presenteres i mainstream media. Det er der vi kan tilby våre lesere å kunne få en vinkling som er mye mer sannsynlig enn den mainstream media forer massen med, de vil ta ‘dyrets merke’ og følge flokken, majoriteten. Gud vil at en del skal ha beholdt rasjonaliteten og fornuften og ikke skal bli ‘villfarne’, for dem skriver jeg. Dere hjelper meg, og jeg hjelper dere.

Tror en på løgnene? Da er en i problem, for da har Gud overlatt en til den ånd hvor en tror på løgnene og løgnere (2 Thessalonians 2:11-12), hvem tjener en da? Jesus finnes det ikke løgn i, ikke Gud heller. Hvis løgnen har tatt bolig i en kropp, er da det kroppslige Tempelet blitt kompromittert (1 Corinthians 6:19-20, Romans 8:9)? «It may be the Devil or the Lord, but you gotta serve somebody.» – Bob Dylan

Det er særs viktig at kristne i denne tid får høre en annen versjon enn mainstream sin, både i denne saken og alle andre saker, hvis ikke kan de komme til å tro på den løgnaktig oppkonstruerte, og da er de fanget i Satans snare, da vil gode mennesker faktisk kunne bli satanister, uten å vite det, for selv Satan utgir seg for å være en Lysets Engel i vår tid (2 Corinthians 11:14, Romans 1:28). Vær forsiktig med hva vi tror på, tro på kun knapt halvparten av hva vi ser, og fjerdedelen av hva vi hører.

«Vær nøkterne og våk! Deres motstander djevelen går omkring som en brølende løve for å finne noen å sluke. 9 Stå ham imot, faste i troen! Dere vet jo at deres brødre rundt om i verden må gjennomgå de samme lidelser. 10 En kort stund må dere nok lide; men all nådes Gud, som ved Kristus har kalt dere til sin evige herlighet, han skal utruste dere, gi dere kraft og styrke og stille dere på fast grunn. 11 Makten er hans i all evighet. Amen.» (1 Peter 5:8).

Artikkelen fortsetter for medlemmer under.

Muslimsk massakre av 20 kristne landsbyboere i Nigeria forleden vil dere ikke høre noe særlig om i mainstream media, 275 kristne drept av muslimer siden nyttår.
https://www.jihadwatch.org/2019/03/nigeria-muslims-murder-over-20-christians-with-machetes-and-gunfire

og alle de andre:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks

Forklaringsmodeller kan være:

 • Muligheten er EKSTREMT stor for at det er en gaming spill video som er streamet.
 • Sympatiaksjon. Tie motstanden mot innvandring.
 • Internett sensur. Test av hvem og hvor de ikke lyder myndighetenes ordre om sensur (av video og manifest)
 • Intensivere harkriminalitet lovgivingene.
 • 1 av 4 hjem i New Zealand har våpen. Statsministeren har allerede annonsert at det vil bli innskrenkninger i våpenlovgivningen. De kan jo aldri la en slik god anledning gå til spille. Som 9/11 hvor Patriot Act lå klar til bare å dunkes gjennom ved rette andledning, når publikum og opinionen er mentalt og følelsesmessig klargjort for det med propaganda og falsk flagg operasjoner. Slik skal ikke hverken amerikanere, New Zealandere eller noen andre av verdens folk kunne forsvare seg når bolsjevik-jødene med makten over vferden vil finne det for godt å myrde dem (som de 66 million ‘anti’semitter’ i USSR).
 • Frimurer høvdingen Albert Pike’s brev til Mazzini, skape krigstilstander mellom kristne og muslimer for deres gjensifdige øedeleggelse, som jødene vil studere og kose seg over som de verdens ‘hellige kuer’ de har skapt seg til, ingen tør røre dem. De setter igang 3. Verdenskrig rundt Israel, en nasjon tuftet på terrorisme som dette (King David Hotell, 22/7-1946), som den kristne verden (NATO) vil føre for dem med USA i ledelsen. Sette opp muslimer til Jihad mot Europa og USA.
 • ‘Strategy of tension‘. Frimureriet trenger mye Kaos for å kunne innføre sin Orden når folk har blitt lei nok av alt det sataniske kaos de gjennomfører, så vil de godta hva som helst for å få ‘fred’ (1 Thessalonians 5:3).
 • Muslimer selv har arrangert det, for å skape sympati, og fremstille den ‘kristne’ hvite befolkning kollektivt som onde.

Israel, vårt hovedanliggende

New Zealand stemte for 8 – åtte- FN anti-Israel resolusjoner i november 2018. Bibi ble diplomatisk rasende.

http://www.jwire.com.au/new-zealand-votes-for-eight-un-anti-israel-resolutions/

Netanyahu ‘fortalte New Zealand at å støtte FN-stemmene [imot Israel] ville være krigserklæring‘.

Israels parlamentariker advarte omgående at støtte til bevegelser på bosetninger ville «bryte relasjonene» mellom de to land.

https://www.theguardian.com/world/2016/dec/28/netanyahu-told-new-zealand-backing-un-vote-would-be-declaration-of-war

Dette var en direkte trussel mot New Zealand av Israel.

Christchurch aksjonen kan således være en krigshandling, som MOSSAD står bak.

Der er meldt om muligens tre andre som var arrestert sammen med ham. Som ved 9/11 de 5 dansende Israelere, og Breviks hjelpere på Utøya (om idioten Brevik i det hele tatt var tilstede da), så vil dere aldri høre så mye mer om disse sannsynligvis.

«Shemi Tzur, Israels ambassadør i Australia og New Zealand, sa at det var «science fiction» å tro at noen Mossad-agenter hadde vært involvert nær kirken. Dette falske flagget ble utformet for å skaffe støtte for å forby noen nettsider som ikke er sensurert nok ennå. Folk døde for sin agenda, enda en gang. Og de vil aldri bli ansvarlig for det. Mange av disse (jødiske) Silicon Valley milliardærer har bunkere i NZ rett? Ta nå fra befolkningen skytevåpene.»

https://electronicintifada.net/blogs/ali-abunimah/lorde-shows-why-israel-should-indeed-fear-new-zealand

Muligens en del av mønsteret – Oslo-angrepene den 22/7-2011 (samme dato som King David hotellet i 1946 av jødene):

«Saman Mohammadi har antydet at angrepene ble organisert av Mossad med hjelp av CIA og NATO.» Dette er ikke bare en ren sionistisk kriminell handling «, skriver han.» Dette er en forbrytelse av hele aksen av ondskap som har fanget vestlige demokratier: den rogue CIA, det kriminelle Mossad, og det ulovlige NATO. Alle deres interesser ble utfordret av den demokratiske regjeringen i Norge. «[4] Stephen Lendman har også foreslått et samarbeid mellom Mossad og CIA, og har også teoretisert at MI6 var involvert. [5] «
https://rationalwiki.org/wiki/Conspiracy_theories_surrounding_the_Oslo_attacks

I Oslo ble de fremste og mest høylytte opponentene for Sionismen drept på Utøya, blant annet lederen for Hordaland AUF. Norge måtte også dras med i krigen mot Libya, etter at Norge hadde varslet mindre deltagelse i Afghanistan m.v.

22/7 – Mossad/CIA/MI6 angriper Norge
https://www.riksavisen.no/227-mossadciami6-angriper-norge/

Mars 2011; Norske jøder «trenger hjelp utenfra» på grunn av all ‘anti-semittismen’ i Norge, sier Harvardprofessor i juss, Alan Dershowitz, «When it comes to its record on Israel and the Jews, Norway is the worst country in the world, he said. It is “on the wrong side of history, morality and democratic values»
http://lubavitch.com/news/article/2030677/Professor-Dershowitz-To-Norway-s-Jews-Take-Courage.html

Juli 2011; Fikk endelig de norske jøder hjelpen som Hr. Dershowitz sendte signal og ba om, via noen som hjalp sionisten og israelvennen Anders Behring Breivik å skyte på Utøya den 22.7.2011 ? For han var IKKE alene ryktes det….

Mossad bak Utøya-terrorismen?
https://www.riksavisen.no/mossad-bak-utoya-terrorismen/

Judea erklærer Norge krig?
https://www.riksavisen.no/judea-erklaerer-norge-krig/

Brenton Tarrant hadde navnet til Sionist terrorist Alexandre Bissonnette skrevet på rifle magasinet sitt og hevder å ha møtt Breivik, en annen Israel- og jøde elsker.

Etter Oslo: Tid til å finne og imøtegå på Mossad Terrorisme
Wayne Madsen; «Mossad er en mester på terrorangrep med falsk flagg som er utformet for å endre oppfatninger og straffe motstandere av israelsk politikk. Fingeravtrykkene til israelsk intelligens er over 9/11-angrepene i USA, 3/22 togbombene i Madrid, de 7/7 transittobomberingene i London, og nå disse 7/22 angrepene i Norge … »
http://www.strategic-culture.org/news/2011/07/25/after-oslo-time-to-crack-down-on-mossad-terrorism.html

Jeg har ikke ennå sjekket hva Wayne Madsen sier om Christchurch.

Dagen etter terror angrepet i Norge økte Norge eierandelen i IMF fra 30 til 40%, og Ervin Kohn kom til makt og innflytelse, erstattet Sender som nok var for passiv og forsiktig i Satans Synagoge i Oslo (Mosaiske Trossamfunn), og Kohn fikk på stasstøtte siden bedrive sin statsundergravende virksomhet i Norge, omtrent som Lenin (Blank) og Trotsky (Bronstein) gjorde det i USSR fra 1917. Satans Synagoge er selvfølgelig ALLTID, til enhver tid ledende i å bringe inn den anti-Kristne Verdensorden.

Utpressing og terror er «Business as usual» fra Satans Utvalgte Folk (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9).

Han var i Pakistan og ble muligens trent av Mossad før terrorangrepet, som var gjennomført med en soldats presisjon sier de som har sett videoen (det har ikke jeg, trenger ikke det).

Australske borger Brenton Tarrant

Flere mer eller mindre kristne ser falsk flagg, men få som meg ser elefanten i rommet; Jesus sine erkefiender; Jødene.

Trump-sympatisør megakirke pastor Rodney Howard-Browne hevder det siste terrorangrepet i New Zealand er faktisk en «falskt flagg» operasjon som er laget for å få konservative til å se ut som terrorister. Browne, en Trump-sympatiserende pastor som ble invitert til Det hvite hus for å be for presidenten i 2017, gikk ut på en vill rant på Twitter, hevdet at terrorangrepet som drap 49 personer i to moskeer i Christchurch, New Zealand, var faktisk en «falskt flagg» operasjon ment å diskreditere konservative.

Det kan jo være noe i det, men ikke bare konservative, kanskje den hvite ‘kristne’ (mer eller mindre idag) rase av kaukasiske Israelitter?

Rush Limbaugh gjorde et lignende argument tidligere i dag på sitt radioprogram, på et tidspunkt deklarerte han:

«Det er en pågående teori om at skytteren kan være en venstreekstremist som skriver manifestet og da går ut og utfører gjerningen med hensikt å ramme sine politiske fiender.»

Mossad har tidligere vært på arbeid i Christchurch:

Mossad spionring «oppdaget på grunn av Christchurch jordskjelv»
Den israelske hemmelige tjenesten Mossad har blitt anklaget for å gjennomføre en intelligensinnsamlingsoperasjon i New Zealand, som ble oppdaget på grunn av jordskjelvet i februar Christchurch.
https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/australiaandthepacific/newzealand/8649223/Mossad-spy-ring-unearthed-because-of-Christchurch-earthquake.html

Vi legger merke til at Tarrant bruker samme argumenter om hellig krig mot Islam, som jødiske Fjordman brukte mye rundt 9/11. Husk at jøder mottar sine ordre fra Satan, intuitivt, derfor er alle ting så likt, for Satan har sin sedvanlige modus operandi. Er ikke så veldig kreativ av seg. Der finnes ingen annen konspirasjon bak dette enn det. Se min artikkel om den Usynlige General. Som Albert Pike fikk sine visjoner av demoner, så får disse alle sine gå ordre for hva de skal gjøre. Det er faktisk Satan som taler i dem, i mangel på den Hellige Ånde som kunne vært i dem istedenfor.

Det er Satan som styrer dette showet også.

«It may be the Devil or the Lord, but you gotta serve somebody.» – jødiske Bob Dylan

Hele Sannheten, ikke stykkevis og delt.

Det er særs viktig at kristne i denne tid får høre en annen versjon enn mainstream sin, hvis ikke kan de komme til å tro på den, og da er de fanget i Satans snare, da vil gode mennesker faktisk kunne bli satanister, uten å vite det, for selv Satan utgir seg for å være en Lysets Engel i vår tid (2 Corinthians 11:14). Vær forsiktig med hva vi tror på.

Gjengjeldelse kommer<7h2>

Sier ISIS.

https://www.zerohedge.com/news/2019-03-15/revenge-coming-isis-terror-threat-made-against-new-zealand-prime-minister

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.