Skriv ut Skriv ut

Norges gullbeholdning er «stjålet».

Denne bomben ble sluppet på direktesendt tv hos TV- Visjon Norge på Norges hundreårsdag den 7. juni mellom kl 12:00 og 14:00.

Litt av en gavepakke til det norske folket på jubileumsdagen og hundreårsfeiringen.

Folkeaksjonen mot Eu medlemskap fikk en storm av telefoner fra folk etter at dette var blitt kjent. De ville vite hvem de ansvarlige for denne ugjerningen var. Det vil også Folkeaksjonen ha rede på.

Vi tar derfor imot tips og annen informasjon som kan bidra til å avdekke også dette gedigne landsforræderiet mot det norske folket.

Folkeaksjonen blir stadig minnet om at vi er så meget ekstreme av media, dagens presse og de politisk korrekte (pk).

Men vi undrer oss imidlertid hvor de ekte ekstremistene i virkeligheten befinner seg? Denne nyheten burde få media til å tone flagg og løpe om kapp for å få denne nyheten ut til folket.

Dersom media nå ikke reagerer og tar tak i denne oppsiktsvekkende nyheten, avslører de hvem de egentlig er.

FME

Gull er (fortsatt) sikkert som banken
…men Norges gull er solgt for lengst
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=530979

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

One Comment

 1. NORGES GULL SOLGT PÅ BILLIGSALG
  Friday, 24 October 2008 01:19

  Norge var en rik nasjon lenge før den moderne kapitalismen spredde seg ut over Europa på grunn av våre forfedres handelsferdigheter og evne til å tilegne seg rikdom.
  Rikdommen våre forfedre etterlot oss i form av gull, kultur og land ser det nå ut til at Norges bank og dagens politikere har greid å surre bort uten å gi noen forklaring til folket.

  I en artikkel i VG i dag kan man lese hvordan Norges Bank solgte hele den Norske gullbeholdningen på billigsalg i 2004 fordi de ikke lenger anså gullet som et investerings middel for fremtiden.

  Gullprisen steg
  Like etter at Norges Bank hadde solgt unna den Norske gullbeholdningen på ca 37 tonn til en verdi av 1.5 milliarder kroner steg gullprisen i løpet av kort tid med ufattelige 91%.

  Når Norges Bank blir stilt spørsmålet:

  -Hadde det ikke vært bra å ha litt gull i bakhånd i disse dager.

  Kommer de opp med det noe uklare svaret:

  -Det er mulig, men det er en beslutning som er tatt og gjennomført. Vi har blitt konfrontert med at gullprisene har steget og fått spørsmål om hvorfor vi solgte. Dette var noe Norges Bank bestemte fordi vi mente det var riktig.

  Hvordan kan Norges Bank mene noe er riktig, og ikke se at andre Europeiske banker hamstrer gull slik Bank of England gjør for å sikre det Britiske folks økonomi?

  Ifølge Daily Mail er den samlede verdien på gullet i pengebingen til Bank of England på utrolige 73 milliarder pund, nesten 860 milliarder kroner.

  Norge ranet under krigen
  Det Norske gullet ble under krigen smuglet ut av Norge og fraktet til England for oppbevaring. Gullet var også en kort tur innom USA før det atter ble fraktet tilbake til London i England for langtidslagring.

  Den angivelige årsaken til flyttingen av gullet var å holde det borte fra Tyskerne, men det er aldri vært fremlagt noen form for dokumentasjon på at Tyskerne var ute etter å ”rane” det Norske folk.

  Man kan med andre ord ikke se noen annen grunn til flyttingen av det Norske gullet til London en at det skulle sikre den daværende Norske elitens fremtid i eksil.

  Ville bringe det Norske gullet hjem
  For noen år siden kunne man lese i flere større aviser at det man den gang kategoriserte som ekstrem nasjonalister gikk i bresjen for å bringe de norske gullreservene hjem til Norge. Dette da de mente at gullet tilhørte det norske folket og ikke politikerne og den kapitalistiske eliten her i landet.

  Videre anså man gullreservene som en økonomisk forsikring for fremtidige generasjoner nordmenn.

  Kilder: Folkets Nyheter, VG
  http://www.folketsnyheter.no/index.php?option=com_content&view=article&id=321:norges-gull-solgt-pa-billigsalg-&catid=138:oktober-2008&Itemid=28

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.