Stoltenbergs krigsforbrytelser i Libya

Statsministerens oppfordring om omsorg og kjærlighet har fått et noe tvilsomt innhold i form av bomber over kvinner, barn og bønder i Libya.

Grete Faremo og Jens Stoltenberg gråter over døde barn. Sine barn. Svært selektiv og begrenset kjærlighetserklæring i den forbindelse.

Er det Norge som land og kollektivt, eller er det disse personene personlig som er krigsforbrytere?

Mens de bygger monumenter over Arbeiderpartiets barn i Norge, for årelang politisk sympatibølge og fri import av de terroriserte libyere til Norge, idet de trenger et nytt folk og for global sosial utjevning av velstand, dreper deres F-16 andre lands barn anmasse. Hva slags monumenter skal de få?

Enkeltes knugende omsorg i form av bomber kunne sikkert noen klart seg foruten?

NATO’s og CIA betalte opprørere gjør fremskritt, nærmer seg Tripoli, sier kildene. NATO bomber for ‘demokrati’ og olje, og kontroll. Hvem er oppdragsgiver?

Trilateral-Faremo og Bilderberg-Jens har en jobb å gjøre for sine internasjonale nettverk. For det får Norge nå stempel som krigsforbrytere. Hvordan skal Freds-Solheim kunne dra på utenlandstur og lære fra seg om fredelig konfliktløsning nå? Hva sier tidligere statsminister Kjell Magne Bondeviks fredssenter i sakens anledning? Hvem vil ønske å høre på disse Nye Verdensorden globalistenes lakeier noen gang igjen?

(video inneholder sterke bilder)

NATO massakren i Zlitan, 8. og 9. august 2011.

Et stort antall dødsfall skjedde i byen Zliten, i distriktet Misurata. I Zliten ble 85 personer drept inkludert 33 barn, 32 kvinner og 20 menn som et resultat av NATOs bevisste satsing på boligområder og sivile infrastruktur. Mange av de skadde sivile ofrene er i kritisk tilstand og nær døden.

Den 22. juli bombet NATO bevisst de avanserte vannforsyningene til Libyas innbyggere.

Zliten har vært under konstant NATO-bombardement for flere dager. Det nylige NATO-angrepene startet ca kl 23:30 den 8. august 2011. Minst syv sivile hjem som tilhører lokale bønder ble ødelagt og drepte hele familier. I alt tyve familier ble mål for NATO-bombingen.

Denne videoen avslører medienes rolle å dekke over sannheten.

Mainstream media rapporterer ikke om dette riktig eller nøyaktig. Mediene gjorde dette for å hvitvaske NATOs krigsforbrytelser mot det libyske folk.

Tid for å booke plass ved krigsforbryterdomstolen i Hague for noen andre enn Gadaffi? Er vel liten vits siden det er Illuminatet som eier den domstolen, og kun motstanderne av deres agendaer som dømmes der.

 

Er Stoltenberg Jøde?

Er Stoltenberg jøde?

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring