Nye militante Ateismens mordertokt på Chapel Hill

Chapel Hill myrderiene av tre muslimske ungdommer viser at ateismen har voldelige og hatefulle ekstremistiske elementer som må tas alvorlig, om vi ikke skal ende opp som i Sovjet Russland etter 1917 bolsjevik revolusjonen hvor den supranaturelle Gud og dens etterfølgere hadde sine ekstremistiske fiender.

Ifølge Nobelpris vinner Alexander Solshenitzin rakk den edomitt og khazar ledede bolsjevik revolusjonen å myrde 66 million kristne mennesker i USSR før deres bevegelse for det ateistiske sekularsamfunnet ble forlatt.

Nå har de sett sitt syn med å sette igang samme prosess i vårt land og hele den tradisjonelt kristne Vesten, landene til de Ti Tapte Stammer av Israel. Vi skal nok se fortsettelsen på det virkelige Holocaust™. Samme hvor mye de ble avslørt for hele verden hvilken mistrøstig religion/politikk de røde horder bekjenner seg til, så har til deres fordel menneskene korttidshukommelse og glemmer å lære av historien, eller de kan ikke historien i det hele tatt. Ref. 25.

Den supranaturelle ‘himmelske’ Gud’s, Abraham, Isak, Jacob og Jesus sin Gud, sine erkefiender (De er ikke gudløse. De er av den oppfatning at menneskene er guder for seg selv; sosialistiske humanismen) er på krigsstien og deres selvproklamerte paganistiske teorem om at mennesker er guder for seg selv og verdig for tilbedelse, uten (arve)synd og skyld er menneskene verdens guder, på toppen av evolusjonskjeden etter deres syn. De florerer i sosiale medier og også på såkalte ‘Verdi’debattt til ‘kristne’ Vårt Land, støttet av ‘Fritt Ord’ som er så ufritt at alle som sier dem imot blir kastet ut.

Som jeg skrev i 2011: «Det vil bli vanskeligere å bli kristen, muslim og jøde fremover. Mannen som stod bak bomben i Oslo og skytingen på Utøya kalte seg konservativ (politisk) og kristen, og glødende sionist og anti-islamsk frimurer. Det vil bli vanskelig for alle som ikke underlegger seg de negativt polariserte åndskrefter som er dominerende for øyeblikket i verden.» Ref. 23.

Ateismens bøddel er bildet til høyre; Vi kan igrunn se det på fremtoningen til denne morderen, på måten å kle seg på, på hodeform, på måten å utrykke seg på til måten å arrangere skjegget på, at dette ikke er et dannet sivilsert menneske, i kristen terminologi ukristnet. Neandertaler likheter renner meg i hu.

Tre muslimer ble forleden kaldblodig myrdet, hat kriminalitet, av en ateist på Chapel Hill, North Carolina/USA. Ateister har en viss historie for å myrde med kaldt blod alle som ikke deler deres virkelighetsoppfatninger (USSR, PolPot, Kina, etc).. Det skjer jo hele tiden uten det store mediaoppbud, men denne gang har folk selv protestert og funnet at nok er nok.

10. februar 2015, tok den 46-år gamle selverklærte ateist børsa, tvang seg inn i ofrenes hjem, og skjøt dem. Craig Stephen Hicks drepte tre uskyldige unge muslimske studenter på Chapel Hill, og meldte seg deretter for politiet noen timer senere. Livene han stjal var Yusor Mohammad Abu-Salha, 21; hennes ektemann, Deah Barakat, 23; og hennes søster, Razan Mohammad Abu-Salha, 19. Yusor og Deah var gift bare to måneder før. Alle tre ofrene var studenter. Tusenvis deltok for å minnes ofrene i en lysvake som ble holdt onsdag kveld på UNC (University of North Carolina) campus.

«Ateist» i tittelen er nevnt fordi det er viktig for media, spesielt den liberale media, å sørge for at ordet ikke er utelatt. Hvorfor? Fordi hvis morderen var en selverklært «kristen», ville det bli nevnt (Anders Breivik, var dette forsøkt gjennom hans fake Facebook profil. Når det ble avslørt måtte de avslutte det prosjektet. Det viste seg at han var politisk sionist, og dermed ikke kristen). (se, Referanser; 20-25)

Hvis morderen var en selverklært «muslim», ville det blitt nevnt, men aldri om han er ‘jødisk’. Morderen er en ateist, og en ekstremist.

«Etter hvert som det har begynt å dukke opp glimt fra Hicks liv før drapene, har hans antipati mot religion og religiøse blitt stadig klarere. På sin Facebook-side har Hicks erklærte seg selv en tilhenger av «Ateister for Equality» (Ateister for Likhet), uttrykte sin beundring for Richard Dawkins ‘The God Delusion og Thomas Paine ‘The Age of Reason’, og fordømt «radikal» kristendom og islam for deres påståtte ideologiske likheter.»
http://www.newrepublic.com/article/121036/chapel-hill-muslim-murders-show-atheism-has-violent-extremists-too

Militante ateister som er i alle mainstream medier med sitt budskap, og terroriserer sosiale medier alle steder, hevder ofte at religionene er skyldig i å starte alle kriger, og dreper hemningsløst, men det viser seg at deres historiekunnskaper ofte har store huller.

Jeg forstår premisset for dette, og det er noe i det selvfølgelig, men det er symptomatisk at de oftest angriper den teologisk mest fredfulle av dem alle, kristendommen, med Jesus som ba Peter putte sverdet tilbake i sliren, så er det begredelig og betenkelig at de aldri kritiserer de som er verst, nemlig ateismen selv og også den jødiske fariseerismen/talmudismen, i vår tid best symptomatisert gjennom sionismen:

Når det okkulte Talmud presteskapet kalt Fariseerne av Edom stammen og de okkulte Yppersteprester fra Babylonsk talmudisk mysteriereligion (Kabbala) som kaller seg selv ‘jøder’ (Rev. 2.9) (Rev. 3.9) ble ved å føre sin ‘evige krig for evig fred’ ved å korsfeste og myrde grunnleggeren og lederen av en grasrot bevegelse kalt «The Way» som blir idag kalt ‘kristendom’ (det var ikke en religion da, religion ble det i år 325 når den ble statsreligion av keiser Konstantin) og mot Jesus Kristus som person og fremste hatobjekt, og at krigen har vært ført gjennom århundrene mot Jesus Kristi etterfølgere og eventuelle innfluens av Kristus i ånd i samfunnet, helt til denne dag.

“Extermination of the christians is a necessary sacrifice.” (Talmud~Zohar, Shemoth)

Som ‘jødiske’ Sigmund Schlomo Freud sa det for snart hundre år siden: ”Det er bent fram smertelig å tenke på at det store flertall av menneskene ikke kan heve seg over en slik infantil og virkelighetsfjern oppfatning som den kristne tro innebærer.” Det er De Tapte Stammer av Israel sin religion Freud har så mye imot (Ref. 26-30).

I boken «Psykiatri», 1972, 6.utgv 1997, «Kap 1, Innledning», s. 8 skriver Einar Kringlen under avsnittet «Psykiatrien som behandler og vokter»: «Psykiatriens primære mål er selvsagt å behandle pasienter med psykiske lidelser, men samtidig har psykiatrien også som funksjon å utøve sosial kontroll«.

Psykiatrien som behandler og vokter
http://www.riksavisen.no/?p=39

Den stakkars uelskede ‘jøde’ Schlomo, som strevde hele livet med å psykoanalysere sin egen libido. Jeg tror aldri han fant svaret. Hans kristne elev Carl Jung gjorde det; individuasjonen (bryte utav den kollektivistiske jødedom). Men i dagens verden er det forbundet med psykiske problemer av disse moderne Yppersteprester innen psykiatrien som ‘utøver sosial kontroll’ for sine oppdragsgivere, med arv etter imbesile Schlomo, nå også å tro på Gud som egen diagnose.

De uelskedes sår, ateismens faderløse basis
http://www.riksavisen.no/?p=10016

Krigen mellom Judah sørstammen med stort islett av paganistiske okkulte Edomitter og Israels Ti Tapte Nordstammer tok aldri slutt i gamlelandet og følger oss til de av Israels Barn sine nasjoner som Abrahams sæd fikk til odel og eie for evig tid, til denne dag (Ref. 26-30).

Beklageligvis har Israels Ti Tapte Stammer og Juda stammen falt for synden igjen i deres nasjon(er), i tillegg til sin interne konstante krigstilstand, og får ta fallet fra nåden og straffen atter en gang, om det er ‘iron yoke’ eller bare ‘wooden yoke’ gjenstår å se. Mye takket være at et alternativ okkult fysisk ‘Israel’ har blitt etablert av satanistene, så er ikke historien lenger forståelig for menigmann, ute av evne og mulighet til å lære av historien og se gjennom bedraget. Selv Islam som den Romersk Katolske Kirke var opprettet av samme krefter for å ta luven av kristendommen, men når de først har blitt en religion så får de vel bare holde på i frihet inntil de finner ut av bedrageriene selv.

Jesus Kristus forbanner pengevekslerne

De karnalske bolsjevikske spyttslikkere innen Nye Ateismen tjener selvfølgelig idag som i 1917 og utover de okkulte makter i Baron Rothschilds (‘Red Shield’/Edom ånden) City of London/New York som har tuslet til seg verdens penger via Federal Reserve Systemet og andre Ponchi schemes. Utrolig alt det kan gjøres religion utav; Dansen Rund Gullkalven/Baal/Mammon. Jungelens lov råder blant de Dyrets Merkede, når det regner på Yppersteprestene så vil det dryppe litt på disse ekstremistiske CHEKA / SS klokkerne også resonnerer de, for deres lojalitet og apologetisme; terror, trusler og drap av de som har andre verdier i livet enn dem selv og deres verdslige herskere.

occultMoney

«Det er ingen umulighet at det samme kan skje med de nåværende religiøse forestillingene innen kristendommen og islam. Vi er allerede på vei. Hvis vi slutter å tro – noe vi med fri vilje kan gjøre – forsvinner også gud.», sier Helge Lurås i et internett forum. Det er altså målet, som midlene må brukes for.

Når Lenin (Blank) og Trotky (Lev Bronstein) ble sendt på den norske skipet M / V Kristianiafjord med sin kontrabande av banditter finansiert av edomit Bankiere som kallwr seg ‘jøder’ i New York, for å føre krig mot Russland i 1917, drepte den kristne Tsar Nikolay og hele hans familie og barn, og forvandle det russiske samfunnet til sin ateistiske satanisk religion (Mennesket som guder for seg selv), og ifølge Nobelpris mottager Alexander Solshenitzin drap i de påfølgend år 66 millioner kristne i det gamle Russland, tror jeg vi kan si at religion har hatt sin andel i år initiere og føre kriger, spesielt ateisme religionen, som helst verden som at alle skal tenke, føle og si som dem selv. Alt annet er blasfemi.

ma2

De er aldri indoktrinert. De er ikke selv et produkt av samfunnet. De tror seg fri. Du salige enfold. De vil ta alle sine barn og indoktrinere dem i sin egen satanisme. Jo takk, jeg kjenner lusa på gangen. Eksemplene er for mange til å nevnes i denne artikkel, men skjermdumper fra et utall internet forum, viser slik som dette, at når disse krefter får politisk og religiøst hegemoni i et samfunn, så blir det i sannhet at en ikke skal få jobb, ikke få kjøpe og selge lenger, ikke oppdra sine barn i den kristne lære.. alt annet enn hva de mener blir forbundet med ‘overgrep’, mens det største overgrepet er satanifiseringen av unge barnesinn.

Det skal ikke lenger bli arbeid å få for dem som ikke passer inn, og ikke kan de selge noe, så de har ingen penger og kan ikke lenger kjøpe mat, medisin, vann, drivstoff, klær eller noe som helst. De vil bli avskåret fra Statlige velferdsordninger og mest sannsynlig vil de bli drept som under den jødiske bolsjevismen der fra 1916 og utover (som i USSR, 66 million myrdet):

brendberg
http://www.vepsen.no/monitorarkiv/artikler/shamir110204.htm

“Og det gjør at der blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og træler, et merke i deres høire hånd eller på deres panne, 17 og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket, dyrets navn eller tallet for dets navn.” Revelation 13:16,17

Noen få kloke mennesker vil nekte å tilbe dyret og å motta Dyrets Merke. De vil velge å tilbe himmelens Gud i stedet, fremfor idoltary, tilbe mennesker og mennesket (humanisme, sosialisme, tilbe ‘jøder’ som om var de guder), idoltary, som vi ser disse Nye Ateistene og ‘kristne’ sionister gjør uten forbehold. De har begge dermed mye mer til felles med ABB enn noen som helst andre mennesker, av noen som helst andre religioner.

Da vet vi at okkultismens ånds derFuhrer har grepet deres sjel og styrer sine marionetters tanker og handlinger i en konspirasjon som ikke trenger møtevirksomhet eller møteprotokoller. Den organiseres greitt ved at alle de som er mottagelig for forførelsene lyder den stemme som lyder i dem; «Det finnes ingen Gud, dere kan selv bli som guder, spis bare av kunnskapens tre så mye dere vil, Gud er en herskesyk diktator», etc. etc.. alt er motsatt av sannheten.

Gud tar seg av sine, erfaringsmessig, empirisk, Satan belønner og straffer sine, fritt valg:

God Will Make A Way

«Og dere skal vite Sannheten, og sannheten skal sette dere Fri». (John 8:32) – Jesus Kristus. Åndelig fri. Jesus lovte å sende den Hellige Ånde til sine. De blir fri til å se sakene som de vil og skal etter det. Verdens forførelser og virkelige indoktrineringer og hjernevask blir åpenbart etter det.

Rootcaused; Noen religioner skal ødelegges, spesielt Israels Ti Tapte Stammer sin religion; kristendommen (Ref. 26-30), The Way, og folks individuelle nære forhold til den høyeste autoritet kalt Gud i «The Way» (Kristendommen, det personlige gudsforhold via Jesus Kristus, ikke den institusjonelle) bør forbys, de vil søke å beskytte ‘sitt’ samfunn, og hindre folk med trusler og drap fra å innfluere samfunnene med annet enn den primitive hedenske okkulte karnalske religoner som ateisme og ‘humanisme’.

«Det er et skille mellom ateisme i sin reneste forstand», sier journalist Elisabeth Stoker Bruenig i New Republic.com, «som beskriver alle som ikke tror på en gud eller guder, og Nye Ateismen, det moderne fenomen av aggressiv vantro kombinert med en vedvarende forfølgelses mani. Anført av kjendiser som den avdøde Christopher Hitchens og evolusjonsbiolog Richard Dawkins, tar Nye Ateismen som sin kjerne trosbekjennelse en form for Opplysningstidens liberalisme som opphøyer fornuft og fri forskning, uten å bry seg om å definere fornuft eller å forklare hva som er verdig til å forske på, og hvorfor. For en akademisk tankeretning som presenterer seg som intellektuelt robust, er den filosofisk konkurs og tydeligvis blind for sine likheter med religionene det gjør narr av».

Norsk militant ateisme

Ingen nekter noen satanister (opponenter mot G-d) å være og tro hva de vil. Problemet er at de nekter andre den samme rettighet, og innfluerer samfunnet via lovverket til å omfavne den ‘Mye Sekulære Verdensorden’, som visstnok skal bli så mye bedre; ‘Novus Ordo Seclorum’; Anti-Krists rike (det har vært prøvd, men idioter som ikke lærer av historien er dømt til å repetere feilene). Eksemplene jeg har lagret med skermdumper er for mange å henvise til fra de innen de miljøene som forfekter denne type ekstremisme i Norge, og som dermed oppfordrer til ringeakt, hat og som vi ser; drap. Jeg har advart om det i mange år. Vi kommer til å at Øivind Bergh, John Færseth, Didrik Færseth, Hans Petter Nenseth, Even Gran og Lars Gule å ha oppfordret psykisk labile av sine følgere til slike handlinger ved sin hatpropaganda. Se referanse listen under for artikler jeg har tatt opp dette forhold, og advarer mot dette.

I Norge er denne militante ateisme bevegelsen sentrert rundt Human Etisk forbund, de sosialistiske miljøer rundt en fortidig Arbeiderparti forløper for de bolsjevikske blodrøde Edomitt apologetene hos Vepsen, og Skepsis foreningen. I mainstream media som på sosiale medier har de mer eller mindre fritt utløp, idet deres karnalske tankegods og verdensanskuelser utgjør den mainstream tidsånden for definisjon av verden og samfunnets politiske understrømmer, at det finnes bare denne denne ene verden, og mennesker trenger ikke kvalifisere til andre verdener/’himler’, men stort sett bare søke de verdslige myndigheters gunst og gjøre verden så bra som mulig for seg selv og sine i denne verden. Et endimensjonalt og veldig forenklet livssyn for enkle sjeler og sinn.

På det såkalte ‘kristne’ forum hos den såkalte ‘kristne’ avis Vårt Land, der har de hegemoni. Det er meg ukjent hva slags ‘kristne’ verdier dette forum hevder. Ref. 10.

«Helge Lurås skriver i Vårt Land (11.02) at religioner skaper gruppedannelser og dermed konflikt, slik at det ville være bedre om all religion forsvant.» I Lurås sin verden er det ikke G-d som gjelder, men uten G-d så er det Satan som gjelder, eksempel på apolegeter for satanifisering av samfunnet og representanter for den bevegelse. ‘G-d er død’ sa Nietzsche, det er også hva slangen i Paradiset sa; «Dere er guder», lokket han, den gamle av dage, den verdslige åndsmakt. Helge Lurås er dermed en proponent for hat mot religiøse med et gudsforhold.

Verden er i sannhet merkelig når terror- og pirat forskere oppfordrer til det samme de er ment å avverge.

Er for såvidt enig i at der er gruppedynamikk i alt, men det går langt utover de religiøse grupperinger, mye mer inn i de politiske virtuelt skapte forestillingsverdener, og vi bør begynne å plukke fra hverandre den sekulære ateisme religionen det første vi gjør. Heller før enn heller, før de kan gjøre for mye skade. «Veien til verdensfred og en løsning på «planetens utfordringer,» som Lurås så pompøst skriver, går gjennom å «forkaste religionene«, og dermed Gud.

Når jeg leser dem så finner jeg ofte slående likheter til andre paganistiske karnalske religioner som den Varg Vikernes bekjenner seg til, hat mot kristendommen og kristne, ikke bare i form av å brenne kirker, men nærmest uansett fornuftige og irettesettende motforestillinger om fakta, vil holde på sin overbevisning samme hvor mye de kan intellektuelt redelig tilbakevises med fornuft og vitenskap.

Mot dumskap slåss selv gudene forgjeves sies det. Så sant som det er sagt. Skal ikke erfaring og empiri lenger ha noen årsaksammenheng i forskning, så blir det ikke mye til ‘viten’skap utav det.

varg1

Nærmere analyse vil finne at Varg Vikernes deler mye mer med jødene enn noen av Jesus sine folk gjorde/gjør. Jesus selv ble korsfestet og myrdet for sin opposisjon, flere av hans disipler like så. Uten våpen. Varg leker Tor med Hammeren villmann med våpen i hånd på jakt, villmarksmann. og snakker om heder og ære, men hvilken ære er det i å sympatisere og befordre en religioon som deler farseerinsmens infantile hat mot kristendommen, å slakte ned kvinner og barn da?

Og religion kan være så mangt, ofte kamuflerte politiske bevegelser. Som sionismen, som bragte verdens mennesker to verdenskriger sist århundre. At Jesus Kristus selv var i sterk opposisjon mot judaismen som praktisert da og nå, er behagelig oversett. Det passer ikke inn i det store bildet. Hvis en ikke evner å definere Israel, som de de Ti Tapte Stammer av Israel vice versa Judah stammen, og det Israelske landet av talmudister (okkult jødedom, relgionen av ‘inequity’, fra Babylon), ateister og liberalister og satanister idag, så har en ikke mye i en religionsdebatt å gjøre.

Det kan ikke forklares annet enn som et irrasjonelt glødende hat med sin rot i noen vanskelige barndomsopplevelser eller oppvekstvilkår. Synest meg at Varg Vikernes er bare tilsynelatende opposisjonelle, ettersom deres infantile hat mot kristendommen og andre karnalske og paganistiske verdenskuelser deles. Er Varg Vikernes kontrollert opposisjon, og i realiteten gjort sams sak med Satans Synagoge (Rev. 2.9) (Rev. 3.9)?

Mens religigiøse erkjenner at menneskene er stort sett et misarabelt vesen, som bevist både i disse tilfellene og i historiebøkene, som trenger åndelige impulser og verdier av supranaturell art, altså definert utenfor dem selv, og som i Jødedommen krever svært strenge lovmessigheter for å forbli ‘G-ds Barn og Utvalgte’ og beholde G-ds favør, i Kristendommen frelse gjennom Jesus Kristus for å nå Gud, i katolisismen fanatisk troskap til den svært så verdslige Paven, og i Islam troskap mot Mohammeds dogmer for å komme til Guds (Allahs) supranaturelle himmel, der er for ateismen guder for seg selv, og de må innvolvere seg og utforske alt menneskelig, intet er for perverst, alt er helt ok.

Vi noterer oss at mainstream medias ‘konspirasjons-ekspert’ og journalist John Færseth, en gnostiker fra det okkulte oto, har ingenting nevnt om den nye militante ateistiske bevegelse som noen som helst fare for samfunnet i sin bok ‘Konspiranoia’, hvilket viser slagsiden til ‘ekspertisen’ og manglende journalistiske integritet og objektivitet. Heller ikke er fortidig innvolvering av de som deler hans tankegods nevnt, som for eksempel Lars Gule, med en historie for ektremisme (?).

Hashtaggen #ChapelHillShooting gikk viral etter at hendelsen ble rapportert, Mange av tweeterne kritiserer USA og andre vestlige medier for ikke å dekke skytingen.

«Kanskje dette vil være et øyeblikk av refleksjon for New Ateist bevegelsen og dens tilhengere. Om ikke annet, bør konklusjonen være at ingen form for resonnement, men åpenbart for en bestemt kohort, har monopol på rettferdighet. Og ingen ideologi, overnaturlig eller ikke, har monopol på det onde», avslutter journalist Elisabeth Stoker Bruenig i New Republic.com,

Personlig har jeg mine store tvil om slike primitive endimensjonele enkle sjeler (neandertalere) har noen som helst evne til selvinnsikt. Det er ikke den mest fremtredende egenskap jeg tenker på når jeg ser de primitive primater med Dyrets Merke i fri utfoldelse. Kristne skal ikke inngå noen åndelige ekumeniske kompromisser med dem, men kreve å leve som alle andre på sine egne selvstendige forutsetninger i samfunnet, om vi ikke ønsker å se Anti-Krist ånden på sin trone over våre samfunn og verden.

De forklarer sitt engasjement med faren sosial indoktrinering for barn om å ha et gudsforhold, men hvordan kan de da forklare at for de aller fleste kristne mennesker opptrer denne frelse og møtet med Jesus Kristus ‘mirakuløst’ i kristendommen i godt voksen alder, gjenfødelsen, frelsen, uten i det hele tatt et levd et mainstream ‘kristent’ liv før disse skjebnemøter med gudommeligheten, altså gjerne som om ikke ateister så ihvertfall nøytral inntil dette, og bygget på erfaringer av de gudommelige prinsipper, IKKE av indoktrineringer, hjernevask?

Og hva med det Gudsfornektende verdensbilde de er indoktrinert og hjernevasket med? Er i tilfelle en indoktrinering bedre enn den andre? Historisk er det mer sannsynlig at Gud eksisterer for oss som tror at menneskene var mer fornuftige og vise før i historien enn i dag, hvor jeg personlig mener å se at menneskene har utviklet seg ikke til å bli klokere ved den darwinistiske evolusjonen, men faktisk ser ut til å gå i motsatt retning; fordumming.

Norge er noe for seg selv. Ekstremister er noe for seg selv. Lars Gule ble arrestert/stoppet med sin bombe. Terrorist. Mislykket. Men mediaekspert, på statsstipend, for hele Norge. «Stor i kjeften» har spesielt muligheter til å oppildne til terroraksjoner fra mindre begavede mot dem som han legger for hat.

Militant ateist - og stolt av det"
Militant ateist – og stolt av det»

Ooops, var visst en han glemte:

Bomber mot flere Oktober-bokhandler – ingen skadet, men betydelige ødeleggelser
Bombe mot 1. mai-tog – en stygt skadet
Likvideringer internt i nynazi-gruppe – to drept
Bombeattentat mot Noor moskeen
Planlagt bombeattentat mot asylmottak på Tromøya
Brannangrep mot innvandrerbutikk i Vestfold
Drap på Benjamin Hermansen
Drap på en somalisk drosjesjåfør i Trondheim
Skudd mot et asylmottak i Oslo-området – en alvorlig skadet
Terrorangrepet mot Oslo og Utøya – 77 drepte

Som Magne Kongshaug sier her: «En selverklært militant ateist, Lars Gule, fremsto et fåtall år tilbake som aggressiv ”sinnatagg” mot religion i alminnelighet. Følgende utbrudd ble publisert i en riksdekkende avis: Mennesker med en gudstro, uansett hvilken gudstro de har, er enten uvitende eller uærlige, uten redelig evne til å forsvare troen. Ikke minst kristne skjuler egen intellektuelle bankerot gjennom prat om noe ”større” (Gule, Dagbladet, 23. juni, 2007).

Militant sinne kan skape hat i andre hjerter. Hat kan utløse vold mot folk med en gudstro. Undrer meg på om Lars Gule har skiftet mening den senere tid? Han fremstår jo nå som antiekstremist og sannhetsvitne i norske medier. Hat bidrar til å konstituere hvem vi er (Lars Gule, Verdidebatt, 21 okt, 2014). Sant nok, det. Hvordan står det så til med Lars Gules identitet i dagens verden? Fortsatt aggressivt antikristlig eller mer forsonende balansert?»

Hundrevis av dem i norske sosiale medier. Deres helt for tiden er Stephen Fry som den militante ateisten som fulgte sin derFuhrers åndsbasis i et kort intervju på irsk TV, hvor han ble spurt av den 80-årige programlederen Gay Byrne hva han ville sagt om han døde og møtte Gud: «How dare you create a world in which there is such misery that is not our fault? It’s not right. It’s utterly, utterly evil. Why should I respect a capricious, mean-minded, stupid God who creates a world which is so full of injustice and pain?»

Hvilken stakkar. Ikke hans feil. Ingenting er hans feil. Han har ikke noe ansvar.

Disse menneskene er totalt blottet for ansvar for egne handlinger, siden de er sosialister de fleste innen bevegelsen, og dermed opptrer alltid som sosiale kasus uten ansvar, Staten har ansvaret for dem, og aldri som individer. De forstår ikke det mest elementære i den kristne religionen, at Gud i sin kjærlighet gav menneskene fri vilje til å rote verden til og ødelegge den som de ville (2 Cor 9:7). Når de kritiserer Gud, så er hva de behøver å gjøre å ta en titt i speilet og se på seg selv, og der finner de menneskets ondskap i fri utfoldelse ute i verden utenfor dem selv, et speilbilde på deres indre skavanker (‘synder’) og begrensetheter, som verden i seg selv ikke har noe middel til å avgrense, derfor går det som det Fry laster Gud for å forårsake. Men det er han selv. Det er oss alle, som velge mellom det gode og onde i oss selv, og hva vi ønsker av verdier og hva slags krefter som skal skal være basisen og ha makten i samfunnet.

Ateistene tror det er Den Allmektige Gud som er denne verdens hersker. Fordi de ikke vet hva Bibelen lærer at det er virkeligheten Satan Djevelen som er denne verdens hersker. Bibelen sier rett ut: «Hele verden ligger i den ondes makt.» (1 John 5:19) (Rev. 12:9) (1 John 3:9). Når de skylder Gud for verdens ondskap, så er de samtidig apologeter for satanismen og onde mennesker i verden, og med denne kunnskap så faller hele deres premiss for deres beskyldninger (Satan = ‘Accuser’) sammen.

«Det er altså ikke slik at Gud er en himmelsk diktator som tvinger meg mot min vilje, men en himmelsk kjærlighet som i all evighet gir meg lyst til å velge det gode.» – Bjørn Are Davidsen.

Ateistene har tatt sitt valg hva slags åndsmakt de tjener. Jeg har tatt mitt valg. Jeg velger meg Gud, den supranaturelle, fra utenfor denne verden, og jeg velger meg Jesus Kristus som den veien som leder til Gud; Messias. For jøder av Juda stammen, Israels Ti tapte Stammer (hvite anglosaxere), muslimer, og forsåvidt alle andre, innklusivt edomitter og khazarer også. Gjør jeg feil, så er det ikke Guds skyld eller Jesus sin skyld, jeg har kun meg selv å takke om jeg ikke makter analysene og om jeg ikke gjør mitt til å etterlate verden et littegrann bedre sted enn når jeg kom til denne verden med et opppdrag, som alle gjør – om de kommer til bevissthet om det eller ikke. Noen velger å tjene denne Verdens Fyrste (Rev. 12:9) mer enn det Høyeste Forsyn, det får bli deres problem, så lenge de ikke plager meg med sine villfarelser.

En av Bibelens sterkeste påminnelser er den om frelse av nåde og dom etter gjerninger. Har jeg ikke lært leksen min, gjort godt nok forstudie, så får jeg ta konsekvensene. Det gjelder nok det samme for ateister også, selv om de ikke tror eller vet det selv. Lutring (‘Skjærsilden’) har en tendens til å skape læring. Om lutringen er personlig eller kollektiv går vel ut på ett.

Forøvrig er det meg fullstendig revnende likgyldig hva satanister og ateister måtte mene og tro, så lenge de ikke plager meg og mine, og på noen som helst måte påvirker mitt liv med sin satanisme. De kan brenne i helvete så mye de vil for meg. Samfunnet var aldri ment å være bare for dem og deres like.

Verden var skapt for oss alle, og enhver nasjon og rettssystem som ikke har denne høyeste gudommelige Grunnlov (Divine Law) for øye som danner basis for all verdens lover, de skal se sine samfunn gå til grunne, som Israels og Juda stammene erfarte gjennon 6000 års dokumentert Bibel historie.

El Shaddai — Amy Grant

Siterer en klok dame fra et internett forum «– Mitt håp er at vi skjønner at religion og vitenskap bør gå hånd i hånd. – De er som vingene på en fugl som trenger å holde hverandre i balanse.»

– Balanse mellom åndelige og verdslige verdier og gjeldende forutsetninger.

Bibelen leker ikke med ord. Siden Edens Hage har har advarsler blitt sendt for Guds utvalgte. Uansett hvor det er i prosessen så er det ment for de med øyne å se. De som har fått åpnet sine åndelige øyne ved Guds nåde vil se Skriften utfolde seg i henhold til profetiene, daglig i nyhetene. Som profetene og Jesus forutsa, så faller verden fra hverandre; ikke fra sin egen vilje, men av oppvigleri av onde menn og kvinner som forkynner en Kristus vi ikke kjenner (2 Cor 11:4, Gal 1:8), og de er sammen med ateistene antikrister, som synden har kuttet de usynlige bånd til, ved Guds Ord som holder alle ting sammen (Kol, Col 1:17).

Relevant lesning/Referanser

1. J.Johansen; Satanismen i humanismen
http://www.riksavisen.no/?p=4454

2. J.Johansen; John Færseth (OTO); Anti-Krists Yppersteprest i Norge er Mediayndling
http://www.riksavisen.no/?p=11344

3. J.Johansen; Okkulte magiske sexritualer som norsk kollektiv praksis
http://www.riksavisen.no/?p=13463

4. J.Johansen; Dra til helvete John Færseth og Øivind Bergh
http://www.riksavisen.no/?p=12407

5. J.Johansen; Anti-krister og djevelbevissthet
http://www.riksavisen.no/?p=7923

6. J.Johansen; Øivind Bergh et al; Oppfording til bønnegruppe for djevelutdrivelse
http://www.riksavisen.no/?p=13990

7. J.Johansen; Mentalt forstyrrede Øyvind Bergh med blankofullmakt til å gå bananas på Fri Tanke
http://www.riksavisen.no/?p=13698

8. J.Johansen; Momentum for pedofili og pornografi i samfunnet
http://www.riksavisen.no/?p=12460

9. J.Johansen; John Færseth satanifiserer samfunnet vårt med barnesex-evangelium
http://www.riksavisen.no/?p=15747

10. J.Johansen; Avisen Vårt Land liker ikke kristne (men elsker satanister)
http://www.riksavisen.no/?p=6077

11. J.Johansen; The Mark of The Beast – the Animal Kingdom of Tellus
http://www.riksavisen.no/?p=6295

12. Juda’s Løve har forlatt landet Norge
http://www.riksavisen.no/?p=9957

13. J.Johansen; Moderne mennesker på søk etter sjelen
http://www.riksavisen.no/?p=4415

14. J.Johansen; Frihet – i det planetariske fengsel
http://www.riksavisen.no/?p=7540

15. J.Johansen; Anti-krister og djevelbevissthet
http://www.riksavisen.no/?p=7923

16. J.Johansen; The Mark of The Beast – the Animal Kingdom of Tellus
http://www.riksavisen.no/?p=6295

17. J.Johansen; Kulturmarxismen uten opposisjon i norsk politikk
http://www.riksavisen.no/?p=10010

18. J.Johansen; Ekstrem nettmobbing av Nyhetsspeilets forfattere
http://www.riksavisen.no/?p=9949

19. J.Johansen; Til slutt kan man ikke tie lenger
http://www.riksavisen.no/?p=12602

20. Tor Karlstad; Judea erklærer Norge krig?
http://www.riksavisen.no/?p=10417

21. J.Johansen; Mossad bak Utøya-terrorismen?
http://www.riksavisen.no/?p=10028

22. Tor Karlstad; 22/7 – Soros Roserevolusjon i Oslo
http://www.riksavisen.no/?p=10388

23. J.Johansen; Oslo-drap og Albert Pike’s Verdensreligion
http://www.riksavisen.no/?p=7752

24. J.Johansen; Mossad bak Utøya-terrorismen?
http://www.riksavisen.no/?p=10028

25. J.Johansen; 24. De Glemte Holocaust
http://www.riksavisen.no/?p=3588

26. J.Johansen; Evidence of real Israel in Bible Prophesy, and end times Holocaust
http://www.riksavisen.no/?p=15593

27. J.Johansen; RETTE Israels oppgave på Jord; Kjærlighet til Verden
http://www.riksavisen.no/?p=14106

28. J.Johansen; Israels 10 tapte stammer
http://www.riksavisen.no/?p=1051

29. Khazarene
http://www.riksavisen.no/?p=5128

30. J.Johansen; Hvordan Rasebedraget til Jødene ble Avslørt
http://www.riksavisen.no/?p=12044

31. J.Johansen; Aleksandr Solzhenitsyn. Verdens samvittighet
http://www.riksavisen.no/?p=6453

32. J.Johansen; Kulturmarxismen uten opposisjon i norsk politikk
http://www.riksavisen.no/?p=10010

33. J.Johansen; Tilbedelse av jøder som verdens messiaser?
http://www.riksavisen.no/?p=12070

34. Moses Mordecai Marx Levy; Jødenes messias?
http://www.riksavisen.no/?p=8208

35. Fra pattedyr (primat) til menneske
http://www.riksavisen.no/?p=9691

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring