Skriv ut Skriv ut

Obama begynner å vise sitt sanne jeg

Den Nye Verdensorden strammer grepet. Viser Obama sitt sanne ansikt?
Den Nye Verdensorden strammer grepet. Viser Obama sitt sanne ansikt?

Vi som har påpekt at Obama bare er ennå en ny lakei for skjulte maktstrukturer helt fra begynnelsen av, gleder oss selvfølgelig over at Obama så snart begynner å vise sitt sanne jeg, og gir oss rett.

Her kritiserer han Bush administrasjonen for Guantanamo, men i samme åndedrag markedsfører han nå lover som hans sjefer vil ha, som skal gjøre det ‘lovlig’ å holde folk fengslet ikke for hva de har gjort, men for hva de kan komme til å gjøre ?
Kan forsette å sette folk i fengsel og leire som Guantanamo uten rettsak og dom, men nå skal det lovfestes at dette er ‘lovlig’ praksis…:)

Ergo at han vil gjøre lovlig, det Bush gjorde ulovlig. I strid med konstitusjonen.

Hva er forskjellen på Obama og Bush igrunn ? Den ene er flinkere til å prate enn den andre.

Noen som tør å vedde mot meg at vi ikke kommer til å se noe om dette i norsk media ?

De som ikke ser at dette bryter med all rettspraksis i hele den vestlige verden som er vanlig gjennom tusener av år, er så blind og døv at de ikke fortjener annet enn den fascismen de får.

Den Nye Verdensorden strammer grepet med dette. Se her hvordan de har det de som en gang elsket Amerika; Vi som elsket Amerika.

For en skuffelse de må føle de som har investert for mye følelser og håp i denne mannen, og nå etter hvert finner ut at at alt er ‘business as usual’. Vil de innrømme at de tok feil, eller vil de tie dem som sier at ‘keiseren har jo ingen klær på’, og slåss og ‘fengsle’ fysisk eller åndelig disse som påpeker dette faktum, for å få lov til å beholde sine illusjoner ?

Se debatten her:
http://www.youtube.com/watch?v=T6-4wPVwNEM

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

2 Comments

 1. Pingback: Satanismen i humanismen

 2. Jeg hedrer Rachel Maddow.

  Jeg koser meg over det faktum at Den Nye Verdensordens agentur skapte og finansierte feminismen, for å skape splid mellom kjønnene – splitt og hersk, og nå ser det ut til at det er de likestilte kvinner som tar dem ned, mens de feminiserte menn sitter forvirret tilbake og lurer på; Hva var det som skjedde ? En backlash. Svingdøren som slår tilbake på verdensorden kabalen selv.

  Uforutsette ting skjer med deres planer. 🙂

  Stå på damer ! Ser ut som det er dere vi må sette vår lit til.

  Nydelig !

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.