Pål Steigan; ISIS, Israel og 500 tusen innvandrere

Pål Steigan tar opp en del glimrende saker. Ikke så mange som kan gjøre ham etter i å ihvertfall gjøre og si noe om elendigheten i verden, men der er mangler, og de hullene skal jeg hjelpe ham å fylle her. Han blir aldri en fullgod Folkefiende før han kan røpe litt om Israel og Mossad i det her IS(IS) bildet. Da kommer han i Folkefienders førstedivisjon, for hele verden er hjernevasket til å om ikke elske så ihvertfall frykte jødene, så de aldri skal tørre å kritisere dem, de jeg i en artikkel kaller vestens hellige kuer.

Men Steigan skal ikke fortvile. Han er i godt selskap. Selv Jesus sine apostler hadde denne frykten for jødene. Gjemte seg bort for dem. Idag er de jo psykisk ustabile etter å ha blitt omskjært som barn og indoktrinert fra barndom at hele verden er etter dem (traume indusert mind kontroll), så mange gode politiske ledere kan jo sitte som på nåler av frykt for at disse psykisk labile som sitter med fingeren på atomknappen skulle bli for nervøse, og ty til sin bebudede Samson Option.

«Men ingen snakket åpent om ham, for de var redde for jødene.» – John 7:13

«Det var om kvelden samme dag, den første dagen i uken. Av frykt for jødene hadde disiplene stengt dørene der de var samlet. Da kom Jesus; han sto midt iblant dem og sa: «Fred være med dere!»» – John 20:19

IS truet med å «oversvømme Europa med 500.000 flyktninger» , sier Steigan.
http://steigan.no/2015/08/27/is-truet-med-a-oversvomme-europa-med-500-000-flyktninger/

Ja. Det sies så. Men hvem er IS(IS)? Og hvem er ISIS lederen Al-Baghdadi ? Snowden dokumentene avslører at ISIS er trent av Mossad. Alle linkene i denne artikkel må følges for å få helhetsbildet.

Baron Rothschld, - King of Israel - Yinon Planen
Baron Rothschld, – King of Israel – Yinon Planen

«Know Your Enemies», sier Sun Tzu.

Jøder trenger KRIG for redemption
WAR NOW! Sier Israelsk Rabbi (fra starten av video under)
http://www.riksavisen.no/jewish-redemption-through-sin-and-evil/

The Khazarian Conspiracy: Fake Jews of the Synagogue of Satan!

The Final War for Jerusalem
Why Permanent Israeli Victory Is Now Within Reach
http://noahide.com/finalwar.htm

ISIS = Israel Secret Intelligence Service

Simon Elliot (Elliot Shimon) aka Al-Baghdadi (ISIS leder) var født av to Jødiske foreldre og er en Mossad agent.
http://humansarefree.com/2014/08/breaking-isis-leader-is-jewish-mossad.html

wpid-2014-08-12-15-00-14

CIA og Mossad står bak Boko Haram og ISIL, sier Sudans president
https://uk.news.yahoo.com/video/cia-mossad-behind-boko-haram-214047965.html

Onde eller sannferdige tunger sier ISIS står for ‘Israel Secret Intelligence Services’ idet det vi ser skjer nå, har sammenheng med Yinon-planen (Eretz-Israel / Greater Israel) til Khazarene som innvolverer en innvadering av Syria-Iraq ved hjelpe av Al Qauda og ISIS! Se oppe i venstre hjørnet på Mossad sin hjemmeside på engelsk; ISIS.

eretz

The Yinon plan: “Greater Israel”, Syria, Iraq, and ISIS
http://muslimvillage.com/2014/08/13/56742/the-yinon-plan-greater-israel-syria-iraq-and-isis/

Yinon Planen går ut på å splitte sterke stater i Midt Østen slik at de skal slåss seg imellom og Europa/USA, slik at de ikke skal bli noen trussel for Israel og alle falske jøder som er bosatt der (Åpenbaringen Rev. 2.9 og Rev. 3.9). Taktikken fra Israels side er eldgammel; Splitt og hersk.

The Yinon plan: “Greater Israel”

Yinon planens implementering:

Syrian War-Islamic State (ISIS) Creation Timeline
http://www.globalresearch.ca/syrian-war-islamic-state-isis-creation-timeline/5472680

get-attachment-155-587x330_zps412uiqdy

Aside from a divided Iraq, the Yinon Plan calls for a divided Lebanon, Egypt, and Syria. The Yinon Plan also calls for dissolution in North Africa and forecasts it as starting from Egypt and then spilling over into Sudan, Libya, and the rest of the region.

“Greater Israel” requires the breaking up of the existing Arab states into small states. The plan operates on two essential premises. To survive, Israel must
1.become an imperial regional power, and
2.must effect the division of the whole area into small states by the dissolution of all existing Arab states

GREATER ISRAEL: God’s promise to Abraham is coming closer to reality, isn’t it exciting
http://www.jewsnews.co.il/2015/08/04/greater-israel-g-ds-promise-to-abraham-is-coming-closer-to-reality-isnt-it-exciting/

Hadde dette hatt noe med Abraham å gjøre, så skulle de 10 tapte stammer av Israel (I)SaacsSon i Europa hatt landet Israel, og sendt Khazarene hjem til Mongolia.

obama_bin_laden_invade_syria_to_attack_isis_cia

Det har således ingenting med ‘Amerikansk/Vestlig’ imperialisme å gjøre, som det har med å gjøre å tilfredstille kravene til Jødene og de Israelske lobbyorganisasjoner som AIPAC, som styrer USA, FN og NAQTO og det meste annet.

Israel control of USA (& Canadian) government
http://www.whale.to/c/israel_control_usa.html

Å skylde på hvite menneskers ‘imperialisme’, blir således skivebom og en formulering som tilhører svunne dager under Karl Marx Mordechai Levy, siden de hvite soldater blir tvunget til å kjempe Israels kriger, og dø for Israel. Og vestlige politikere blir truet med Samson Option om de ikke gjør som Israel sier.

Israel Is A World Cancer Greg Felton

«Flyktningekatastrofen og de menneskelige lidelsene vi nå ser utspille seg er altså ingen naturkatastrofe. De er direkte produkter av en krigspolitikk fra først og fremst USAs side for å nyoppdele hele Midtøsten og Nord-Afrika.»

Amerika med sitt jødiske lederskap, på Israels vegne, kunne Steigan med fordel lagt til.

«IS er et produkt av Vestens, Tyrkias og oljediktaturenes manipulasjoner.», sier Steigan. Javel.

isis

Nei, de er et produkt av Israel og ‘Jødene’. Vestens politikere gjør bare som de får beskjed om av sine Herrer og Mestere. Det blir helt feil å skylde på de politiske patsiene, og la Barrabas gå fri.

Dr. Mahathir Mohamad, former Malaysian Prime Minister : «Jews rule the world by proxy. They get others to fight and die for them. They invented and successfully promoted socialism, communism, human rights and democracy so that persecuting them would appear to be wrong, so they may enjoy equal rights with others. With these they have now gained control of the most powerful countries and they, this tiny community, have become a world power. «, Mahathir said, adding, «1.3 billion Muslims cannot be defeated by a few million Jews.»

11222566_10153292144439690_6042848911500696043_n

Mossad Agent/Author Reveals ISIS is Israeli Secret Intelligence Service on C-SPAN

British SAS Special Forces Disguised As ISIS Fighting In Syria
http://yournewswire.com/british-sas-special-forces-disguised-as-isis-and-fighting-in-syria/

Israel/Zionist control of UK government
http://www.whale.to/c/israel_control.html

«Den eneste løsninga på flyktningekatastrofen er å stanse disse krigene og sette en stopper for imperialismens herjinger i regionen. Men det vil ikke norske eller europeiske ledere høre noe om. De vil ikke ta ansvaret for sine forbrytelser. «

Den rettferdige løsningen er å dumpe alle flyktningene i Israel, om ansvaret skal plasseres på riktig sted. Men nei, Israel sender dem til Sverige:

The Jewish War on Nordic Sweden: Israeli Government openly exports African illegal immigrants to Sweden
http://www.whyileftsweden.com/?p=465

Den lydige hunden til en Statsminister i Sverige har selvfølgelig ikke så mye valg, når hans Herrer og Mestere har fortalt ham hvordan dette skal være:

Swedish PM: No limit on mass immigration to Sweden
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.1238/swedish-pm-no-limit-on-mass-immigration-to-sweden.html

«.. dette monsteret er skapt av oss og våre allierte. Norge gikk som kjent i spissen for den krigen som førte til at det når er et islamsk kalifat i Libya.»

Norge har siden andre verdenskrig tjent Zion. Det er noe alle vet, via Håkon Lie og Jens Christian Hauge, og nikkedukkene og Bilderbergerne om det er Erna Solberg, Siv Jensen eller Jens Stoltenberg, når de får beskjed hva som skal gjøres av Zion ledelsen i New York og London, så har de ikke så mye annet valg om de vil fortsette i posisjon og kanskje få en internasjonal stilling etterpå.

Israel; Verden har skapt sin demise
http://www.riksavisen.no/israel-verden-har-skapt-sin-demise/

Som diplomat Synnøve Fjeldbakk Taftø sier, etter dokumenter hun fant i Utenriksdepartementet i sin tid;

«Når det gjelder bakgrunnen for at Grunnloven ble satt til side, så er det et lite kjent faktum at Norge juridisk sett var okkupert av de allierte i tiden 8. Mai 1945 – 13. Desember 1945. I denne tiden ble Norge ikke styrt av den første regjeringen Gerhardsen, men av allierte propagandaeksperter, de fleste av jødisk herkomst, som ga ordrer til de spesialutplukkede departementsrådene i hvert enkelt departement om hva som skulle gjøres. Det var disse propagandaekspertene som stod bak både Krigsbarnutvalget og de grunnlovsstridige provisoriske anordningene som har utgjort ”grunnlaget” for norsk rett etter krigen, ikke den såkalte hjemmefronten, men det var jeg ikke klar over i 1989. Jeg visste derimot at Jens Christian Hauge har spilt en nøkkelrolle både i 1945 og i alle år siden og jeg mistenkte han for å være den ”agent Oskar” som Mossad var så stolt av.»
http://www.riksavisen.no/apent-brev-til-stoltenberg-av-synnoeve-fjellbakk-taftoe/

Bekreftes av Håkon Lie (AP) og Jens Christian Hauge har jo vært avslørt lenge i Dagbladet som operativ for OSS (CIA)

‘Det Nye Jerusalem’ og ‘Dansen rundt Gullkalven’
http://www.riksavisen.no/det-nye-jerusalem-og-dansen-rundt-gullkalven/

Jens Christian Hauge som sionistisk hauk?
http://www.riksavisen.no/jens-christian-hauge-som-sionistisk-hauk/

‘Frigjøringen’ 1945; Norge solgt til England (Baron Rothshilds The City / The Crown)
http://www.riksavisen.no/frigjoeringen-1945-norge-solgt-til-england/

Kohn: Norge er for hvitt

Norway is TOO WHITE!
According to the President of the Jewish Community in Oslo; Ervin Kohn
http://www.redicecreations.com/article.php?id=31993

Khazar Dhjengis Kohn mener det må være forbudt å kritisere at han pusher at Norge er for hvitt land og mer invasjon av barbarer må til, og at vi bare må akseptere at ‘Jøder’ innfører multikultur ved å skylde på at ISIS busemenn sender hordene på flukt innover våre strender, når det er de selv som gjør det, – som står bak og kontrollerer ISIS. Vi aksepterer det ikke. Det er ‘jøder’ og Israel som bruker ‘Weapon of mass migration’ mot oss.

Mener jødehat må straffes
http://www.dagsavisen.no/innenriks/mener-j%C3%B8dehat-m%C3%A5-straffes-1.316706

Volden var jo de selv som begynte med 22/7, 9/11, etc. etc. etc. etc.

George Soros Funding Plan to Naturalize Millions of Immigrants for the 2016 Elections
http://www.dcclothesline.com/2015/04/24/george-soros-funding-plan-to-naturalize-millions-of-immigrants-for-the-2016-elections/

Is Billionaire Atheist George Soros Secretly Paying for Evangelicals’ Pro-Immigration Reform Efforts?
http://www.theblaze.com/stories/2013/06/24/is-george-soros-secretly-funding-evangelicals-pro-immigration-reform-efforts/

Min reaksjon på hans chutzpah (Åpent brev til Ervin Kohn ved Mosaisk Trossamfunn)

Tilbedelse av jøder som verdens messiaser?
http://www.riksavisen.no/tilbedelse-av-joder-som-verdens-messiaser/

Han og Mossad skal altså pushe på oss 500+ tusen innvandere, og så tror han at jeg ikke skal kritisere jøder (?). Han kan kysse seg et visst sted. De har planer om å boljevisere vårt land. Det startet 22/7.

Norge har Genghis Kohn, Sverige har Stephen Løfgren og USA har disse kompisene til Kohn:

Jew says amnesty for illegal immigrants is at the top of their agenda

Så Mossad Kohn og resten av jødene mener i fullt alvor at vi skal ta imot alle de setter på flukt som følge av deres Yinon plan. Mannen må øyensynlig være spik spenna gærn å tro at vi skal finne oss i dette. Vi er under angrep;

Gog og Magog krigen er godt igang
http://www.riksavisen.no/gog-og-magog-krigen-er-godt-igang/

Mossad behind Utøya-terrorism?
http://www.riksavisen.no/?p=10028

22/7 – Mossad/CIA/MI6 angriper Norge
http://www.riksavisen.no/227-mossadciami6-angriper-norge/

Nå altså også ved å sende horder av barbarer innover vårt land også.

This is a image from the streets of Italy today
This is a image from the streets of Italy today

Noen få måneder før Utøya, sa Dershowitz til internasjonal presse at det Jødiske samfunnet [i Norge] «trenger hjelp fra utsiden».. 22/7 fikk det jødiske samfunnet i Norge hjelp mot ‘anti-semittene’ på Utøya og i Regjeringen. Etter det kom Kohn til Norge og erstattet Anne Sender, og siden har det aldri vært fred ham i massemedia hvor han pusher sine perversiteter og forteller hvordan han vil ‘oppdra nordmenn’.

«In March of 2011, that Oslo’s Chabad House, Harvard Professor Alan Dershowitz publican leading members of Norway’s Jewish community two learn from Chabad’s courage. Dershowitz spoke about the extreme anti-Israel, anti-Semitic attitudes he encountered in Norway. Dershowitz publicans the guests – Among themselve academics and Jews in leadership positions – That the Jewish community «needs help from the outside.»

Two days before the massacre complaints Joseph Klein at Dersowitz FrontPage Magasine .com about «The Quisling of Norway …:

– Norway is anti-Semitic, acc. two Dershowitz and other Zionists.
– Boycott of Israel.
– Support of palestinean.
– Pulling out of Libya.
– Threat to New World Zionist Order agenda.
– Norwegians (Vikings) use to go Reviews their own way (stay outside the EU – new Babylon, etc.).

Judea erklærer Norge krig?
http://www.riksavisen.no/judea-erklaerer-norge-krig/

USA 9/11, Frankrike, Danmark, Norge – alt er falsk flagg operasjoner, destablisere oss. Krigen deres mot oss er i full gang. De må bare få inn i våre land noen flere barbarer å hjelpe seg først.

Leonard Cohen; Jewish Insider or Jewish Prophet?
http://www.riksavisen.no/leonard-cohen-jewish-insider-or-jewish-prophet/

mossadISISmeme

Fra Al-Zarqawi til Al-Bagdahdi: “The Islamic State” er en CIA-Mossad-MI6 “Intelligence Asset” | Global Research
http://www.globalresearch.ca/who-is-abu-musab-al-zarqawi-from-al-zarqawi-to-al-bagdahdi-the-islamic-state-is-a-cia-mossad-mi6-intelligence-asset/5391731

In public view: Eretz Israel…. behind the veil: The World .. «First we take Manhatten, than we take Berlin»…

Latest from the Anti-Christ Synagogue of Satan (Revelation 2.9 and 3.9).. Only state with religious freedom in the Middle East?

Jesus deathsentence for changing Judaism

foreignm

Stakkars dem, de risikerer å bli god fremfor å være onde. Jeg kan ikke tenke meg noen andre i hele verden som trenger Jesus mer enn de falske jøder.

http://www.awdnews.com/top-news/israeli-foreign-minister-jesus-wanted-to-alter-the-jewishness-of-israel-and-he-was-condemned-to-the-most-excruciating-death

Hvis vi peker på hvite folk som ansvarlig, hvor det er jøder som har skylden, vil det skape falske usanne fiendebilder. Det ville vært brudd på den jødiske Moseloven «Du skal ikke lyve» og også brudd med den jødiske Noahide lov som ble implementert som USA’s basis etter at kristendommen ble avviklet der av Bush Sr. (aka Scherrf).

Noahide Loven
http://www.chabad.org/therebbe/article_cdo/aid/62221/jewish/Universal-Morality.htm

Bush Jr. /aka Scherff) på vei til Talmud klasse
Bush Jr. /aka Scherff) på vei til Talmud klasse

USA har vært fullt og helt jødisk siden 1991; «George Bush, indicated in Public Law 102-14, 102nd Congress, that the United States of America was founded upon the Seven Universal Laws of Noah. In the same year George W. Bush announced the emergence of the New World Order, he proclaimed the United States as being based on the Noahide Laws. Nevermind that our country was based on God, or a Bill of Rights, or a Constitution to protect us from tyrants such as he was».

Norge er jødisk

Norge har vært jødisk siden andre verdenskrig, når de allierte jøder i UK, USA og Russland vant krigen mot oss, men i vår tid blir det åpent hva som tidligere var skjult for massen.

‘Frigjøringen’ 1945; Norge solgt til England (Baron Rothshilds The City / The Crown)
http://www.riksavisen.no/frigjoeringen-1945-norge-solgt-til-england/

Og det går sakte men sikkert den veien i vårt hjemland Norge også, i full åpenhet nå.

21. Mai forkaster Stortinget protestantismen
http://www.riksavisen.no/21-mai-forkaster-stortinget-protestantismen/

Det går visst ikke så bra, det jødiske opplegget rundt fred og sånt;

«US President George W. Bush Discusses Road-Map to World Peace Based on Seven Universal Ben Noah Laws»
http://www.noahide.org/article.asp?Level=456&

Jesus Kristus sa hans folk ISRAEL (hvite Kaukasere, Saxons) og de sanne åndelige jøder (omskjært på hjertet, ref. Rom. 2:28-29) skulle være tjenere, men de falske jødene vil helst være herskere. Da går det dem som det har gjort 109 andre ganger gjennom historien, at folk ikke vil ha noe mer med dem å gjøre, 109 ganger har nasjonene gjennom historien har kastet dem på dør, og forbudt dem i sine land.

Verdenshersker eller Fredsfyrste
http://www.riksavisen.no/stormester-eller-fredsfyrste/

«Jesus institusjonaliserte å stå til tjeneste for folk som herskere. Jøder vil helst være herskere. Vi ser hvordan det går.() Ja, det var endelig for mye forlangt av dem å være gode og ikke onde, å være tjenere mer enn å være herskerre. De har herskergenet. Ikke tjenergenet.» Dem som vil være blant eder skal være tjenere, sa Han (Matt. 20,26).

Løven er Judah, Lammet er Israel, forent i Jerusalem
http://www.riksavisen.no/loven-er-judah-lammet-er-israel-forent-i-jerusalem/

Den falske freden
http://www.riksavisen.no/den-falske-freden/

De hadde nok vunnet på å adoptere Jesus sin metode, transformasjon og fred i menneskers hjerter, fremfor politisk fred og ved militær slagkraft slå ned og myrde alle som ikke er for deres form for ‘fred’, alle som ikke vil knele under deres herskerprinsipp.

Usa er jødisk

NOW THE GOVERNMENT CAN LEGALLY KILL CHRISTIANS
av Bill Dannemeyer
U.S. Congressman, 1979-1992

Din amerikanske regjering kan nå lovlig drepe kristne for «forbrytelsen» å tilbe Jesus Kristus! Et djevelsk bedrag har blitt begått på det amerikanske folk av sine egne ledere, senatorer og kongressmedlemmer, som har solgt sin sjel til djevelen. 5. mars 1991, i Representantenes hus, og den 7 mars 1991, i det amerikanske senatet, uten noen kunnskap om, eller innspill fra folk i USA, innførte amerikanske senatorer og kongressen en lov som er så opprørende – og bent ut sagt grunnlovsstridig – at det tvinger det amerikanske folk til å være bundet av et sett med monstrøse regler, kalt Noahide lover, regler som gjør troen på Jesus Kristus til en forbrytelse som straffes med halshogging i giljotinen! 20. mars 1991, signerte president George H.W. Bush, en antatt kristen, forslaget i lovs form.

http://www.takebackourrights.org/docs/Christians-full%20page.html

H.J.RES.104.ENR
http://thomas.loc.gov/cgi-bin/query/z?c102:H.J.RES.104.ENR:

Amerika var grunnlagt på kristne prinsipper, Ikke jødiske. Slik omskrives historien. Amerika er jødisk idag, men for 250 år siden advarte Benjamin Franklin, en av Grunnlovsfedrene (desverre tok ikke folk flest han råd ad notam):

THE FRANKLIN PROPHECY
Recorded by Charles Coteworth Pinckney
Delegat til ‘The Constitutional Convention of 1787’

(This prophecy, by Benjamin Franklin, was made in a «CHIT CHAT AROUND THE TABLE DURING

INTERMISSION,»at the Philadelphia Constitutional Convention of 1787. This statementwas recorded in the dairy of Charles Cotesworth Pinckney, a delegate from South Carolina.)

«»Jeg er helt enig med General Washington, at vi må beskytte denne unge nasjonen fra en lumsk innflytelse og infiltrering. Trusselen, mine herrer, er jødene.»

«I alle de land jødene har slått seg ned i noe antall, har de senket den moralske standard; avskrevet sin kommersielle integritet, har segregert seg selv, og har ikke blitt assimilert, har hånet og forsøkt å undergrave den kristne religion hvorpå nasjonen er grunnlagt, etter å protestere til sine begrensninger; har bygget opp en stat i staten, og da motsetning har forsøkt å kvele dette landet til døden økonomisk, som i tilfellet med Spania og Portugal.

«I over 1700 år har jødene sørget over sin triste skjebne i at de har blitt forvist fra sitt hjemland, som de kaller Palestina. Men om verden gav dem denne totem enkelt og greitt, ville de straks finne mange grunner for å ikke returnere.

Hvorfor? Fordi de er vampyrer, og vampyrer kan kun leve som vampyrer. De kan ikke leve bare seg imellom. De må livnære seg på kristne og andre mennesker som ikke fra sin egen rase.»

«Hvis dere ikke ekskludere dem fra USA, i grunnloven, så vil de på mindre enn 200 år ha svermet inn i så store mengder at de vil dominere og fortære landet og forandre vår styreform, for landet som vi amerikanere har utøst vårt blod, gitt våre liv, våre og truet vår frihet.

«Hvis dere ikke ekskluderer dem, så vil på mindre enn 200 år våre etterkommere jobbe på markene for å gi dem inntekt [o.a. Soviettiske proletariat], mens de vil være i sine hytter og gni seg i hendene. Jeg advarer dere, mine herrer, hvis dere ikke utelukker jøder for all tid, vil barna deres forbanne dere i sine graver.

«Jøder, mine herrer, er asiater [o.a. Khazarer], la dem bli født hvor som helst og det har heller ingen betydning hvor mange generasjoner de er borte fra Asia, de vil aldri bli noe annet. Deres ideer er ikke i samsvar med den amerikanske, og vil ikke det selv du de lever blant oss i ti generasjoner. En leopard kan ikke endre sine flekker. Jødene er asiater, er en trussel mot dette land hvis de blir tillatt inngang, og bør utelukkes fra landet i denne konstitusjonelle konvensjonen.»

-Benjamin Franklin, 1787,at The Constitutional Convention, Philadelphia, Pennsylvania

Dette er nettopp som de ble i Norges Grunnlov av 1814 § 2; «Jøder og Jesuitter er utelukket fra Riket». Men idag er de avslørt for hva de er, inntil de kom tilbake:

Heiberg-familien dominerer fullstendig norsk medisin, politikk og rettspleie
http://www.riksavisen.no/heiberg-familien-dominerer-fullstendig-norsk-medisin-politikk-og-rettspleie/

Først tok de Manhatten og Washington, så tok de Berlin.London har de hatt i hundrevis av år.

How fake Jews, the Edomites and Khazars, hijacked ‘Israel’ (and USA)
http://www.riksavisen.no/how-fake-jews-the-edomites-and-khazars-hijacked-israel/

Alt annet enn å være Guds Utvalgte Folk så er de den Satans Synagogue som Johannes advarer mot i sin Åpenbaring, Rev. 2.9 og Rev. 3.9).

Hvordan Rasebedraget til Jødene ble Avslørt
http://www.riksavisen.no/hvordan-rasebedraget-til-jodene-ble-avslort/

Marching To Zion, norske undertekster
http://www.riksavisen.no/marching-to-zion-norske-undertekster/

Benjamin Franklin hadde rett, og beviset finner vi i Ervin Kohn og hans like, som lever på norske skattebetaleres penger. Hvorfor returnerer du ikke til Israel Hr.Kohn? Som dere har sippet og grått for gjennom tusener av år, stedet deres forfedre ALDRI har vært i, og ikke har et eneste snev av Abrahams rettferdiget i blodårene?

Nei, han vil heller være her i vårt land, og også transformere vårt land i sitt bilde:

Åpent brev til Kohn; Tilbedelse av jøder som verdens messiaser?
http://www.riksavisen.no/tilbedelse-av-joder-som-verdens-messiaser/

Så litt mer dokumentasjon på ISIS, som Kohn og hans Mossad har skapt, for at de skal krige mot Israels fiender, og sende 500.000 innvandrere til vår del av verden, med formål å fullstendig ødellege våre nasjoner, etter modell av hvordan bolsjevikske jøder ødela Russland > USSR > USSA > USSE (Europa).

Kort oversatt film ”Fremad til fortiden” (http://www.lt90.narod.ru/video/vpered.html) starter med sitat:

”Vi skal gjøre ruslands befolkning til hvite niggere. Vi skal opprette et rødt tyranni, ikke fra høyre, men fra venstre side. Elver av blod skal renne. Bankierer fra utlandet skal hjelpe oss å drukne russlands bevissthet i blodbad. Vi skal kjøre blodig terror som ingen har sett maken til. Ved hjelp av terroren skal vi føre de iintellektuelle til animalsk tilstand. Hvis vi vinner revolusjonen, vil vi få en slik makt at hele verden skal knele for oss.”

(Leo Trotsky aka Bronstein, Lenin aka Blank’s elsker).

En av de første lover Bronstein og Blank innførte i Sovjet var loven om dødstraff for anti-‘semittisme’.

July 15, 2014.
Gulf Daily News » World News » Baghdadi ‘Mossad trained’
http://www.gulf-daily-news.com/NewsDetails.aspx?storyid=381153

July 15, 2014.
US/UK Trained ISIS Leader Abu Bakr al-Baghdadi along with Mossad?
http://www.ibtimes.co.in/us-uk-trained-isis-leader-abu-bakr-al-baghdadi-along-mossad-604484

ISIS is a Creation of the Israeli Mossad | NODISINFO
http://nodisinfo.com/isis-creation-israeli-mossad/

Israel helps ISIS with Airstrikes Against the Syrian Government
http://wearechange.org/israel-helps-isis-airstrikes-syrian-government/

Netanyahu: ‘ISIS is good for Israel’ | Rehmat’s World
http://rehmat1.com/2014/06/30/netanyahu-isis-is-good-for-israel/

ISIS: The Saudis helped create a monster they can’t control in Iraq.
http://www.slate.com/blogs/the_world_/2014/06/16/the_saudis_helped_create_a_monster_they_can_t_control_in_iraq.html

De royale i Saudi er jøder som vi vet.

Jun 23, 2014
ISIS: Creation Of The CIA – YouTube

Krigstidens Jødiske OSS ble CIA Alex. Det burde du vite. Bush Sr. (Scherff) har aldri sluttet å være leder av CIA. Det var OSS’s Wild Bill Donovan Håkon Lie og Jens Christian Hauge jobbet for under og etter krigen. Som Dagbladet har avslørt. Og gjennom ‘Wild Bill’ Donovan fant Håkon Lie sin jødiske khazar kone Minnie. Slik var det.

July 26th, 2014
ISIS Follows Israeli/CIA Agenda (video) | Veterans Today
http://www.veteranstoday.com/2014/07/26/isis-follows-israelicia-agenda-video/

August 4th, 2014
French Report ISIL Leader Mossad Agent | Veterans Today
http://www.veteranstoday.com/2014/08/04/french-report-isil-leader-mossad/

06.14.14
America’s Allies Are Funding ISIS – The Daily Beast
http://www.thedailybeast.com/articles/2014/06/14/america-s-allies-are-funding-isis.html

Russia Says Israel Training ISIS: Israel Secret Intelligence Service.
http://politicalvelcraft.org/2015/05/13/russia-says-israel-training-isis-israel-secret-intelligence-service/

Alt dette er viktige opplysninger å ta med i enhver seriøs analyse av situasjonen.

Heller Ukraina og Norge enn Israel?

Forberede Ukraina som et flukt alternativ, når de har ødelagt Midtøsten og resten av verden?

Khazarene, kenittene og edomittene som kaller seg ‘jøder’ og ikke er det (Åpenbaringen, Rev. 2.9 og Rev. 3.9) som dreper og plyndrer Ukraina, mens hele verden ser på og gjør ingenting, fordi de har blitt fortalt at verden har en Master rase som kan gjøre hva de vil, og har kjøpt, bestukket og ødelagt alle våre nasjoners politisk lederskap, betalt dem for å være på deres side …. Den samme operasjonen de gjorde mot Russland i 1917 og fremover .. av Lenin (Blank), Trotsky (Bronstein) .. et al.

THE JEWISH MONSTERS WHO RUN UKRAINE

Texe Marrs – The Jewish Coup in Ukraine/Khazaria

The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia (Updated)
http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

Steigan; «Men Vesten tar ikke ansvar for sine gjerninger».

Pål Steigan er velkommen i Folkefienders førstedivisjon, men da må han først tørre seg til å rette det retoriske skytset rette veien. Vi skal holde Israel og jødene ansvarlig for hver eneste flyktning de sender på flukt, og som skaper opptøyer, død og fordervelse i Europa. Og jeg som innbygger i Vesten har ikke noe som helst ansvar for hva Stoltenberg og Khazar familiene ved makten foretar seg. Jeg tar fullt og helt avstand fra hva de gjør.

Vi må faktisk kreve at de som virkelig står bak også tar ansvar for sine gjerninger, så skal vi straffe de av våre egne patsier som har tillatt seg å bli kjøpt opp av internasjonale terrorister og banditter av fake Zion.

ISIS In Greater Israel’s Scheme

http://www.realjewnews.com/?p=1034

Relatert lesning

Jødisk Ny Verdensorden
http://www.riksavisen.no/jodisk-ny-verdensorden/

‘Frigjøringen’ 1945; Norge solgt til England (Baron Rothshilds The City / The Crown)
http://www.riksavisen.no/frigjoeringen-1945-norge-solgt-til-england/

Dagens jøder er khazarer
http://www.riksavisen.no/?p=10050

Hvem Er De Rette Jøder?
http://www.riksavisen.no/hvem-er-de-rette-joder/

How fake Jews, the Edomites and Khazars, hijacked ‘Israel’
http://www.riksavisen.no/how-fake-jews-the-edomites-and-khazars-hijacked-israel/

Vårt opphav i det Hellige Land Israel
http://www.riksavisen.no/vart-opphav-i-det-hellige-land-israel/

Jewish Redemption Through Sin and Evil
http://www.riksavisen.no/jewish-redemption-through-sin-and-evil/

Jødiske Aktivister Skapte Kommunismen
http://www.riksavisen.no/joediske-aktivister-skapte-kommunismen/

Jødiske bolsjevik aktivister skapte USSR
http://www.riksavisen.no/joediske-bolsjevik-aktivister-skapte-ussr/

De Glemte Holocaust
http://www.riksavisen.no/de-glemte-holocaust/

Hva media ikke forteller dere om KhazarJødene med makten i Ukraina
http://www.riksavisen.no/hva-media-ikke-forteller-dere-om-khazarjodene-med-makten-i-ukraina/

Professor links Mossad to Breivik massacre
http://www.thejc.com/node/67127

After Oslo: Time to Crack Down On Mossad Terrorism
http://www.strategic-culture.org/news/2011/07/25/after-oslo-time-to-crack-down-on-mossad-terrorism.html

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring