Påsken representerer gjenfødelsen i Ånd

Langfredag minnes korsfestelsen av Jesus og påskedag feires oppstandelsen av Kristus. De representerer døden til livet i kjødet – egoet – og gjenfødelse i den guddommelige ånd. Vår tiltenkte skjebne og udødelighet ligger i sjelens liv. Dette er den eneste måten vi kan slutte å være tiggere [o.a.: med ‘dyrets merke’ – new Creature] og bli mennesker på. Kristus er en avatar, et løsemiddel mot materielt begjær. Vi var ment å være avatarer også, ved å etterligne Kristus.

«Du har blitt avhengige av vår medisin der vi har blitt dine absolutte mestere … «

«Et misfornøyd folk er brikker i spillet vårt om verdensherredømmet.»

«De fleste av oss ser synd i form av menneskelig skrøpelighet. Vi innser ikke at samfunnet er organisert av Satanister for å lure oss. Det er et gigantisk atferd modifikasjon laboratorium. Målet er å slavebinde oss mentalt og åndelig, og til slutt fysisk.»

Illuminatis hemmelige våpen – Synden

Et Illuminati medlem sendte frysninger nedover ryggen på meg da han gjentok mine ord.

I en artikkel «Underholdt til Døden,» skrev jeg i desember at folk i dag er «eksternaliserte.» Vi søker lykke utenfor vårt sanne selv, dvs. vår sjel.

sin-consumerism

I forrige uke var jeg forbauset å lese igjen dette sitatet av Harold Rosenthal fra 1976: «I det øyeblikket du søke lykke utenfor deg selv, blir dere våre villige tjenere.»

Glem Patriot Act og NSA. Vårt slaveri tar en mye mer subtil og gjennomgripende form. Sannelig, vi er ubevisste ofre for et djevelsk åndelig angrep.

Underholdt til døde

Først min beskrivelse.

Vi er «føle oss bra» narkomane. Vi trenger en cocktail av penger, sex, kunnskap, narkotika, kjøpepress, hits, «liker», mat, kjærlighet, ros, etc. Hvis vi får vår kvote, er egoet fornøyd. Vi har da hatt en god dag.

Jaguar-F-Type-1

Men denne vanen forringer oss og gjør at vi føler oss tom. Vi har fortrengt vår sjels-identitet og identifisert oss med vår «ønsker» i stedet.

I artikkelen min sammenlignet jeg våre sjeler med lyspæren i en lysbildefremviser. Vi begjære lysbildeserien som vises på en skjerm. Å «ønske» den gjør oss ulykkelige. Vi kan ikke få dem; eller til og med når vi gjør det, finner vi at de er en illusjon.

Vår sjel er vår forbindelse til Gud. Vi kan ikke føle oss «god» med mindre vi er gode. «Synd» blir slaveri til materielle [o.a. karnalske, overfladiske] ønsker.

«Herren er min hyrde, og jeg skal ikke ønske» (Psalm 23:1). Hvis vi ikke ønsker å være tiggere, må vi slutte å mate tiggeren i oss selv. I stedet for å servere vår tigger boller hver dag, hva om vi tar sikte på å tjene vår sjel eller Gud i stedet?

Dette er grunnlaget for alle sanne religioner. Det skremmende er at Illuminati forstår dette og bevisst gjør Djevelens verk ved å friste oss.

Underholdt til døde av Illuminati

Harold Rosenthal var en Illuminati jødisk insider. Han jobbet for New ork Senator Jacob Javits. (Se mine Protocols Of Zion Oppdatert.)

I et 1976 «fortelle alt» for penger intervju, sa han følgende:

Masters-of-Sex_1
(«Masters of Sex» fremmer Cabalist evangeliet at sex og forhold er meningen med livet.)

«Ditt folk vil aldri innse at vi tilbyr dem bare verdiløse alternativer som ikke kan bringe oppfyllelse. De anskaffe seg noe og fordøyer det og er ikke fylt opp. Vi presenterer en annen. Vi har et uendelig antall ytre distraksjoner, i den grad at livet ikke kan igjen slå innover å finne sin klare rene oppfyllelse. Du har blitt avhengig av vår medisin, slik som vi har blitt dine absolutte mestere … »

Vi har konvertert folk til vår filosofi om å få og å anskaffe seg ting slik at de aldri vil bli fornøyd. Et misfornøyd folk er brikker i spillet vårt om verdensherredømme [o.a.; for vår ånd]. Dermed vil de alltid søke og er aldri i stand til å finne tilfredsstillelse. I samme øyeblikk som de søker lykke utenfor seg selv, blir de våre villige tjenere. «

Illuminati jøder viser en dyp åndelig forståelse. Hvis vi hadde en første-hånd forbindelse til Gud, ville vi ikke trenge noe annet. Fordi vi ikke gjør det, kan de mystifisere og selge oss verdiløse alternativer for å fylle vakuumet med sex, romantisk kjærlighet, kunst, kunnskap, sport, spill, leker og gambling, etc.

De lider av denne sykdommen selv. Rosenthal ga dette avslørende intervjuet, som til slutt kostet ham livet, for å tjene litt «gambling penger.»

jonah-hill-says-wolf-of-wall-street-behavior-leads-to-a-very-bad-ending
(Jonah Hill i The Wolf of Wall Street som feirer grådighet, sex og uærlighet. Bruker f-ordet tre ganger per minutt.)

De fleste av oss ser synd i form av menneskelige skrøpelighet. Vi innser ikke at samfunnet er organisert av Satanister for å lure oss. Det er en gigantisk atferd modifikasjons laboratorium. Målet er å slavebinde oss mentalt og åndelig, og til slutt fysisk.

Uansett hvor mye noe forringer oss og distraherer fra sannheten, vil vi finne Illuminati jøder og frimurere trekke i spakene: Krig. Seksuell frigjøring. Pornografi. Aksjemarkedet. Seksuell avvik. Filmer og TV forkynner det liberale evangelium.

Uansett hvor vi finner det blir styggheten fremmet som vakker, løgner fremmet som sannhet, det onde fremmet som godhet, og sykdom fremmet som helse, vil vi finne disse menneskene. Uansett hvor mye det onde er fremmet som «toleranse», og selvdisiplin er fordømt som «undertrykkelse», vil du finne disse Satanister som preker «gjør som du vil.» (o.a.: «Det finnes ingen Gud, gjør som du vil», som Slangen sa til Eva i Edens Hage).

«Tilgi dem far, for de vet ikke hva de gjør.»

Vi har ikke råd til å være naiv om den verden vi lever i. Samtidig, vi har fortsatt muligheten til å finne ekte lykke personlig. Troen på Gud er i virkeligheten en tro på seg selv. Ikke fordi vi er Gud, som er latterlig, men fordi vi ikke svarer for noen andre enn Gud. Vi lever i Guds Ånd, og trenger ikke noe annet. Det er derfor llluminati har jobbet hardt for å fortrenge Gud og bli våres Herrer.

Kilde

http://henrymakow.com/2016/03/The-Illuminatis-Secret-Weapon.html

«Look at my Servant, whom I have chosen. He is my Beloved, who pleases me. I will put my Spirit upon him, and he will proclaim justice to the nations.» – Matthew 12:18

Jews – Jesus 0 – 1

He is Risen. The Jews was not able to kill Him. Celebrate it evey day, year round, especially on former pagan holidays, to counterattack them

THE RISEN LORD (Lyrics) – CHRIS DE BURGH
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=l3AgX63s77Y&w=640&h=360]

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.