Premiere: Døde Plutselig – Dead Suddenly

De som har tatt vaksinene kan la være å se denne. Ikke alle får dette, fordi de kunne ikke myrde alle, så mange fikk bare vann.

Kanskje folk nå forstår hvorfor kristne sa at noen forgiftet brønnene deres i middelalderen. Nå springer de samme «kristne» og andre til forgifterne for å få lov å bli forgiftet… alt skyldes at de er helt ignorant om historien, kunnskapsløshet…

Men ok, ingenting er så galt det ikke er godt for noe. Forgifterne er ute av skapet, de samme idag som de som ble beskyldt i middelalderen for å forgifte kristnes brønner. Kunnskapen øker i disse siste dager (Daniel 12:4) og mange ting som gjøres i mørket blir brakt frem i lyset, som lovt i Luk. 8:17. Sannheten vinner terreng, så nå er øyeblikket for å slå til med Åndens sverd, som er Guds Ord i Bibelen, og i den Hellige Ånde. Hvem har siste hundrevis av år hatt makten over Vesten, ikke bare hvor korrupte alle partiers politikere er, hvem de tjener ; askenaziene edomitter Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros, – vaksine produsentene; Illuminati.
https://www.riksavisen.no/bor-stortingsrepresentant-erlend-wiborg-straffes-for-a-forlede-innbyggerne-til-a-skade-sin-helse/

De har vært der hele tiden som verdens sjefer for Satan, Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9). #Dommedag.

Nå kommer det frem. Akokalypsen, betyr avsløring på gresk..(«revelation of knowledge«). Det er Guds vilje, at alle skal vite…

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/thoughts-and-comments-about-died

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/karen-kingston-and-dr-ana-mihalcea

https://www.corbettreport.com/interview-1619-whitney-webb-on-the-oxford-astrazeneca-eugenics-links/

Ute av skapet

Kristne Christiano Ronaldo sa de edomitt jødiske eierne av Manchester United, Glazer-familien, kun bryr seg om penger og skakkjører klubben.

Bibelen sier at kjærligheten til penger er roten til alt ondt. De kan ha robbet våre statskasser med vaksine forretningene sine ved å korrumpere alle våre politikere, men jeg tror pengene kommer til å smake ondt etter hvert (Ob. 1:18).

Og vaksiner Ye :

Noen dager etterpå får Ronaldo sparken.  For å finne ut hvem som kontrollerer deg, finn ut hvem du ikke kan kritisere. Han får forhåpentligvis ikke Kanye West behandlingen deres, for sin ærlighet og avsløre dem.

Johnny Cash – Goin’ By The Book

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring