RiksTV – Vår nye TV kanal

Internet TV (ITV) er fremtiden.

Vår nye TV kanal
I-TV Borgervern @ Veoh
eller
I-TV Borgervern @ liveVideo

* Se programmene/filmene når du har tid.
* Tilgjengelig 24/7.
* Alle kan bidra med programmer og filmer.
* Muligheter for å ta betalt for innhold (pay-per-view).

I tillegg til å se våre serier, filmer eller nyhetsinnslag på nettet, kan Veoh tilby en nedlastbar spiller for å lagre og organisere våre programmer/filmer lokalt på din datamaskin. Du finner den her:
http://www.veoh.com/downloadFlow.html

Etter å ha lastet ned og installert programmet, gå til:
I-TV Borgervern
Trykk på “Download” for de filmer/program du ønsker i din offline spiller, eller “Download alle”.

Veoh gir deg full kvalitet offline. Dette er ikke streaming video, men full kvalitet (det som var opplastet). Send program eller video direkte til TV via en S-video eller en VGA kabel, om du heller vil se filmene på TV’en i stua, enn på datamaskin skjermen.

Foreløpig har vi lagt uten noen få program/filmer på norsk, og resten på engelsk. Etter hvert skal inneholdet kun bestå av norskprodusert stoff, og filmer som er med norsk tekst. Foreløpig tekstet er; Amerika – Fra Frihet til Fascisme, av Aaron Russo.

Bli din egen produsent
De som vil lage stoff til vår kanal “I-TV Borgervern”, kan enkelt laste opp sine produkter til Veoh, gratis/ubegrenset størrelse. Opplasting til liveVideo.com er maks 100 Mb.

Veoh tillater alle å lage og kringkaste sine egne TV shows eller lage sin egen kanal. Ingen små streaming videoer, men FULL-Skjerm, TV-Kvalitet video.

Så er det bare å finne frem videokameraet og sette igang å lage filmer, intervjuer, serier, etc. Vi kunne kanskje etablere 4-5 hjemmestudio, hvor vi kunne intervjuet mennesker som har noe vettugt å si. Det er fordel for kvaliteten på intervju situasjonen og programmet at spørsmålene er planglagt på forhånd, og lagt inn på teleprompteren.

Gratis teleprompter
Jeg har funnet et program for teleprompt, som en kan ha ved siden av kameraet i en bærbar PC, og så kan en lese derifra og slippe huske alt en skal når en skyter filmen/intervjuet. Som de profesjonelle i propaganda bransjer gjør det. Kan lastes ned her (Click to download free Windows light version):
http://www.movieclip.biz/prompt.html#download

Teksting på norsk
Subtitle Workshop, et glimrende verktøy for å oversette og lage filmtekster kan lastes ned her:
http://www.urusoft.net/downloads.php?lang=1

Også Quick Time 7 Pro er fin for å lage filmer og tekste dem:
http://www.apple.com/no/quicktime/win.html

Lykke til med produksjon, og la oss få vite når programmene blir opplastet så vi får linket dem, send notis til:
borgervern@yahoogroups.com

Vi har alternativt en løsning her, som tillater opplasting direkte av video fra webkamera (for dine kommentarer om verdenssituasjonen o.a.):
I-TV Borgervern @ liveVideo.com
her ligger kun norske programmer/filmer, eller filmer/programmer med norsk subtekst.

La oss få vite hvilken løsning dere mener er best, skriv en notis til:
borgervern@yahoogroups.com

NB: Begge løsningene har offline spillere, slik at om noen ikke liker det engelske menyopplegget på nettet, så vil en etter å ha abonnert på TV kanalen, få alle filmene ned til spilleren, og slipper å navigere weben med engelsk tekst (men det er bare å klikke på film/program iconene).

Mvh. J.Johansen

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring