Satansk agenda: Danske Torben Søndergaard, arrestert for å drive ut demoner

Jeg skriver dette brevet fra celleblokk 6B (Florida, USA) hvor jeg nå har vært innestengt i 135 dager, borte fra familien min og livet der ute jeg elsker og savner. Dette har virkelig forandret livet mitt på så mange måter, og jeg har så mye jeg ser frem til å dele med dere alle når jeg kommer ut.

(o.a.: Kristendom forbys. Torben Søndergaard er en dansk pastor som står overfor ekstraordinær forfølgelse for å utøve sin kristne tro. Torben flyktet fra Danmark for at regjeringen laget straffelov mot ham for demonutdrivelse, han var så suksessfull å bygge menighet, og drive ut demoner fra mennesker, og Satan må beskytte sine demoner at de har en bolig i mennesker. I USA ble han arrestert for det samme. Dette for å vise hvordan de i Danmark, Norge, USA de sataniske krefter i antikrist bevegelsen «konspirerer mot Herren og Hans Salvede«, i Norge spesielt tilknyttet det Mosaiske Trossamfunn og Human Etisk Forbund forbyr kristendom under slike strafferettslige begreper og regler som her. Alle med makt og myndighet samt deres barn burde vært demonutdrevet idag. Jeg kjenner ingen som ikke er demonbesatt, som kanaliserer Satan i alt de sier og gjør. Når dere ser video, legg merke til; Satans Folk de lyver, det er hva de kan veldig bra, de er eksperter. De lager lover på løgner.)

https://friendsoftorben.com/letter-from-torben-day-135-in-jail/

Alt ved denne situasjonen er rett og slett galskap, og jeg forstår hvorfor noen av dere som ber for meg lurer på: «Hva er det som skjer? Hvorfor setter ikke Gud ham fri? Hvordan kan han være innestengt så mange dager?» Og kanskje har noen av dere til og med lurt på hvordan de kan holde noen innestengt i så lang tid hvis de er uskyldige.

How Torben Sondergaard got framed by a Danish National TV Program

Ja, jeg forstår virkelig hvordan disse tankene kan komme. og selv om jeg ikke har begått noen forbrytelser eller brutt noen lover, vil jeg minne deg på vår Herre og Frelser Jesus Kristus. Han var den eneste som var fullstendig ulastelig og uten synd, og likevel ble han arrestert:

Da sa Jesus til yppersteprestene og tempeltjenestemennene og de eldste som hadde kommet mot ham: Har dere gått ut med sverd og køller som mot en røver? (Luk. 22:52)

Pisket:

Så tok Pilatus Jesus og fikk ham pisket (pisket/pisket). (John. 19:1)

Og korsfestet:

Nå, det var den tredje timen, og de korsfestet Ham. (Mark. 15:25)

Som kriminell:

Og Jesus sa at de som følger ham vil oppleve hvordan folk vil lyve og si all slags ondt mot oss:

«Salige er du når de håner og forfølger deg og taler falskt mot deg all slags ondt for min skyld.» (Matt. 5:11)

og hvordan de vil arrestere oss fordi vi følger ham:

Men når de arresterer deg; ikke bekymre deg for hvordan eller hva du skal si; for det skal bli gitt deg i den time det du skal si. (Matt. 10:19)

Jeg kan virkelig vitne for dere alle der ute at jeg har ren samvittighet både for Gud og mennesker.

«I lys av dette gjør jeg også mitt beste og streber etter alltid å ha en ren samvittighet for Gud og mennesker.» (Apostlenes gjerninger / Acts 24:16)

Jeg frykter virkelig GUD og vet at en dag vil vi alle bli dømt av HAM for alt vi har gjort i dette livet. Jeg frykter den dommen mer enn noe annet, og det er derfor jeg alltid prøver å leve i lyset i henhold til Guds Ord.

Grunnen til at jeg ikke er ute ennå, er at Gud fortsatt hadde et arbeid han trengte å gjøre i livet mitt, og på dette stedet, og i Kristi legeme. Jeg har lært at ingen Guds barn vil komme i fengsel hvis Gud ikke tillot det av forskjellige grunner. Én grunn er å nå mennesker med evangeliet, og en annen grunn er å ha oss alene med ham slik at han kan gjøre et arbeid i livet vårt. Begge deler stemmer i mitt tilfelle. Gud har virkelig gjort et stort arbeid i livet mitt, og selv om dette har vært det vanskeligste jeg noen gang har vært gjennom, er jeg virkelig takknemlig for at han ikke slapp meg ut for to måneder siden. Gud vet hva som er best. Jeg ville ha kommet ut med frykt, og i sjokk over hvorfor Gud lot dette skje, ikke sterk og forvandlet som nå. (Jakob 1:2)

Jeg har lært så mye om lidelse, og viktigheten av utholdenhet:

Fysisk – jeg har gått ned førti pund (18 kilo). Det begynte med en lang faste, og så fortsatte jeg bare å trene og spise mindre for å få kroppen i form. Jeg har aldri vært sterkere enn jeg er nå.

Følelsesmessig – jeg lærer viktigheten av å leve etter Ånden og ikke etter følelsene våre. Vi trenger å vandre i tro og ingenting annet. Jeg har fortsatt mye å lære der. Jeg prøver, men jeg har fortsatt dager hvor jeg gråter fordi jeg virkelig savner familien min, og det er vanskelig å være her.

Åndelig – Whoa! Det er virkelig på tide for kirken å komme tilbake til det sanne evangeliet vi leste den tidlige kirken levde! Jeg har følt en kjærlighet til Kristi legeme jeg aldri har følt før. Vi trenger hverandre! Vi er ikke fiender, selv om vi noen ganger ser ting annerledes. Vennligst be for kirken! Det er virkelig lidelse, ikke nødvendigvis ved å oppleve forfølgelse slik jeg gjør akkurat nå, men det er lidelse ved å ikke leve i den fylde Kristus har for oss alle! Det er tid for kirken! Og jeg har så mye jeg vil dele med dere alle når jeg endelig kommer ut!

Men Gud har også brakt meg hit for de andre innsatte, og jeg har virkelig sett Gud flytte i fengsel de siste ukene på en måte jeg aldri har sett før!

Den Hellige Ånd begynte å gi folk drømmer, og så mange ting begynte å skje!

Jeg samlet alle de innsatte (rundt 20-25 personer, da folk ofte kommer og går) til undervisning hver ettermiddag i fire dager. Så fant jeg tre personer som snakket engelsk som fikk livene sine forvandlet! De fleste her snakker ikke engelsk, og jeg snakker ikke spansk, så det har også virkelig gjort oppholdet her veldig vanskelig og ofte komplisert. Men tre fikk livet sitt forvandlet, og da har jeg fått æren av å trene dem! Og så med dem startet vi tre bibelstudier på spansk, og hver ettermiddag møttes atten mennesker sammen i cellene og studerte Bibelen, og folk begynte å omvende seg, og vi så enda flere liv forvandlet!

Ja, jeg har nettopp døpt to innsatte de siste fire dagene, og det har virkelig vært kraftfullt l! En mann, sekstito år gammel, hadde aldri blitt døpt og visste svært lite om Jesus. Men en dag fikk han en drøm, som så mange andre mennesker. Han drømte hvordan en svart slange kom til ham, og så tok han en stein og knuste hodet til slangen. Da han ringte kona dagen etter, fortalte hun ham hvordan hun hadde fått nøyaktig den samme drømmen, samme natt. Gjennom denne drømmen kunne jeg virkelig dele Kristus med ham, og han omvendte seg og ble døpt og fylt med Den Hellige Ånd for noen dager siden! Det var virkelig vakkert! Da jeg helte vann over hodet hans og ba for ham, kom Den Hellige Ånd over ham på en mektig måte! Han falt ned og ble satt fri, fylt av Den Hellige Ånd, og gråt og priste Gud, takket ham for dette nye livet!

Etterpå samlet vi alle her på hybelen, og han delte med alle hva som nettopp hadde skjedd med ham. Ja, dette er hva vi gjør hver gang noen blir født på nytt – vi samler alle og så deler de erfaringene sine med sine andre medinnsatte, og de ser alle hvordan folk blir forvandlet én etter én, og det er virkelig kraftig! Her om dagen hadde jeg syv innsatte som kom for dåpsundervisningen vår, så flere er nå på vei! Men vi vil ikke bare at folk skal konvertere – Jesus vil ha sanne disipler! De må være klare til å omvende seg og følge Kristus med alt i seg. Så ofte går vi på akkord og gjør det for enkelt, og da ser vi ikke evangeliets forvandlende kraft. Mange av dem her har prøvd religion før, men det hadde ikke forandret livet deres, så nå trenger de hele sannheten og ingenting annet!

Hele atmosfæren har endret seg på hybelen min. Hver ettermiddag foregår det bibelstudier i forskjellige celler. Folk leser i bibelen om dagen og ber, og på søndager samler vi nesten alle til gudstjeneste. Det er virkelig vakkert det Gud gjør, og jeg er så takknemlig for å få lov til å bringe evangeliet på denne mektige måten!

Jeg har så mange flere vitnesbyrd å dele med dere alle når jeg kommer ut. Og vi tror det er det neste som Gud kommer til å gjøre at vi vil se et mirakel og at jeg snart vil komme ut for å være sammen med familien min igjen. Det er på tide for meg å forlate dette stedet. Det har virkelig vært vanskelig, også for familien min, og de trenger meg virkelig nå. Jeg ser også hvordan menneskene her er i stand til å fortsette det arbeidet Gud har startet. Vær så snill å stå sammen med oss i troen på dette miraklet, og at sannheten endelig vil komme ut til dere alle, og at jeg kan bli løslatt og komme hjem og være mannen og faren jeg er kalt til å være!

Vennligst be om at dette fantastiske arbeidet her skal fortsette og spre seg til resten av Amerika slik vi virkelig trenger det! Vi er i en åndelig krig, og dette er så mye større enn meg! Det er onde krefter som vil stenge meg – ja, ikke bare meg, men alle som sprer evangeliet og gjør disipler! Den er så mye større enn den ser ut på overflaten, og fienden har virkelig vært opptatt med å holde meg innelåst, men han vil ikke lykkes! La oss stå sammen i dette! Be for at jeg og sannheten skal bli åpenbart, og be for kirken, at denne vekkelsen vi ser her vil spre seg over alt!

Jeg tror virkelig at vi er på randen av en stor ekspansjon i Guds rike som aldri før, men også at forfølgelse vil komme til kroppen som aldri før. På vår nettside FriendsofTorben.com kan du finne mer informasjon om alt dette, og der kan du også se hvordan du kan stå sammen med oss i dette, og til og med hvordan du kan støtte oss økonomisk dersom du føler deg ledet til. Jeg vet at mange av dere allerede har gitt, og jeg er virkelig takknemlig for det, men ettersom denne saken bare blir større og større, blir utgiftene også større, så vi trenger virkelig å se et mirakel der for at vi kan fortsette å kjempe, som vi kjemper ikke bare for oss, men også for alle som kommer etter oss i fremtiden. Be også gjerne for det, og stå sammen med oss i dette, og også at de rette menneskene med innflytelse får den frimodigheten de trenger for å stå på i en tid som denne, da kampen vi kjemper er for oss ALLE!

Vær sterk! Følg Kristus med ALT i deg! Gud ønsker å gjøre så mye STØRRE ting gjennom oss ALLE!

Kjærlighet og hilsener til dere alle i Jesu navn,

Torben Sondergaard

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring