Skandinaviske pinsemenigheter i luciferisk ekumenisme

Muslimer, jøder og katolikker, alle antikrister, i samkvem med kristne, og deres slagg mikset med kristendom, vil det fungere? Vil læren og Evangeliet bli å bestå uforandret etter dette som kalles ekumenisme aka luciferisme, En Verden, En Religion (Galatians 1:8, 2 Corinthians 11:4)? Åpent brev til Pastor Eric Andersson, Filadelfia.nu/Stockholm, av Pastor og evangelist John S. Torell. Det samme er gjeldende for en del norske pinsemenigheter, de er på gli i spørsmålet.

(Pastor Hanvold i tittelbildet er ikke med og for samkvem med katolikkene, men han er ekstremt med og for de antikristelige jødene i Israel gjennom kristensionismen, og for det politiske Israel. Det er vel knapt noe bedre enn å være skapkatolikk).

Så til Pastor og evangelist John S. Torell som refser pinsemenighet i Stockholm som er henfallen til å støtte finansielt og moralsk og ha samkvem med Kristus sine fiender:

Jeg bor i California, og har nå nettopp lest det siste nummeret av Maranatha, hvor jeg finner ut at du har invitert den katolske biskopen Anders Arborelious, Rabbi Ute Steyer og den muslimske mullah Awad et Ohran til felles forum i Filadelfia kirken i Stockholm.

Det var veldig trist å se hvordan den nåværende generasjon av pinse pastorer har helt falt bort fra den kristne tro og leder sine medlemmer til å tro på en løgn.

Jeg har levd lenge nok til at jeg personlig har møtt Levi Peter og snakket med ham. Alt han sto for har du forkastet, og du har blitt en forræder av pinsevekkelsen som brøt igjennom i Sverige på begynnelsen av 1900-tallet.

I løpet av 1970-tallet var jeg aktiv i Sverige og Finland, hvor jeg forkynte frelse kun gjennom Jesus, om den kommende antikrist og den falske profet. Jeg advarte om det store frafallet som kommer, som vi leser om i det Andre Tessaloniker brevet.

Det jeg sa 1970-1983 har nå skjedd, og du er en av lederne i denne jippo som vil føre medlemmene rett til helvete og deretter ildsjøen.

Jeg forstår at du har blitt så forherdet i ditt hjerte, at det ikke går an å snakke forstandig til deg.

Jeg synes synd på deg, når du skal stå foran den Store Hvite Trone og bli dømt. Der vil medlemmene dine komme til å forbanne deg for å lede dem på villspor, og der får du oppleve Guds vrede, før du blir kastet i ildsjøen.

Du har forrådt Jesus Kristus, tråkket på hans blod, men som alle de andre falske profeter er din samvittighet forstenet og du har ingen forstand igjen.

De fleste mennesker i Sverige er feiginger og tør ikke stå opp imot en løgn. Nå har du lest hva en uredd svensk-amerikaner tenker om deg.

* * *

Riksavisen:

Er du pinsevenn, så send gjerne en email til eric.andersson@filadelfia.nu og fortell ham at han er på ville veier, og legg ved link til denne artikkel. La dem vite at noen er sin broders vokter.

«Den norske pinsebevegelsen har gjennom de siste 10-15 år gjennomgått store forandringer på flere områder. Mange av de som vokste opp under forkynnelsen til menn som Thoralf Gilbrandt. Emanuel Minos, Morgan Kornmo og de andre markante personlighetene som preget den norske pinsevekkelsen kjenner seg knapt igjen i sin egen bevegelse. Enkelte har også tatt konsekvensen og gått ut, mens andre har søkt sammen i konkurrerende pinsemenigheter. Andre igjen har valgt å forbli i sin menighet selv om de ikke lenger kjenner Åndens nærvær i sitt gamle Filadelfia. Når Korsets seier slår fast at minosdet katolske besøket på Hedmarktoppen er et scoop, opplever mange det annerledes. “Det som er et scoop for Korsets Seier er for mange av oss et frafall og endetidstegn,” sier en eldre pinsevenn Søkelys snakket med torsdag»

Korsets seier redaktør kaller katolsk prestebesøk på Hedmarktoppen for et “scoop”
http://www.sokelys.com/?p=8618

Guds utvalgte folk og de andre
http://www.riksavisen.no/guds-utvalgte-folk-og-de-andre/

Pope Francis Declares Lucifer As God

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

Legg inn kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.