Stephanie Borowicz ber Jesus om tilgivelse for å avkristne USA

USA er ferdig, kommer under Dommen. Pennsylvania lovgiveren Rep. Stephanie Borowicz ber Jesus om tilgivelse før muslimen er svoret inn – på Koranen .. all grunn til å be om tilgivelse. For dette er galt, men det er et ledd i Den Nye Verdensordens sataniske aganda at alle guder (selv Satan som gud for Satans Synagoge) er samme, alle religioner like bra og god, hvilket ikke er sant. Vi skal kjenne dem på fruktene.

(Bilde: Skjermdump fra video)

Dette blir som om de skulle tillate det samme for kristne politikere i Qatar eller i Saudi Arabia sverget inn på Bibelen, eller jødene i Israel skulle tillate kristne å bli sverget inn i nasjonalforsamlingen på Bibelen i Knesset. Vi forstår alle hvor tåpelig det er bare å tenke på muligheten for dette, så vi kan konkludere med at den åndelige krigen Satan fører sine legioner i er mot Jesus Kristus, og kristne nasjoner alene (Mark 5:9).

Rep. Stephanie Borowicz fra Pennsylvania House of Representatives ledet kammeret i en kontroversiell åpningsbønn før det første kvinnelige muslimske medlemmet i huset ble svoret inn. Det nye medlemmet, Rep. Movita Johnson-Harrell, kalte bønnen offensiv og hevdet at religion blir brukt som våpen, hvilket den skal gjøre selvfølgelig – Gud’s toeggede sverd (Hebrews 4:12, James 1:22-25), hvor Sverdet er Guds Ord, sier Paulus (Ephesians 6:17).

Alt dette er bare trist å observere, men vi får bare tåle det, for Bibelen profeterer at dette er slik det skal gå når frafallet har blitt fulltallig. Men den profeterer også enden på det, litt lenger ned ad veien.

Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)