Aborterte fostre i AstraZeneca’s Covid-19 vaksine

Mennesker som ennå ikke har fattet og forstått at teknokratene og de som Satan har satt til å lede sin Nye Verdensorden, The Great Reset inni Satans og antiKrists Verdensrike, at de er 100% perverse, de fortjener å ta denne vaksinen eller lignende til den tyter utav ørene deres.

Norge var kristent i 1000 år. Det er over nå. Endetiden, Åp. / Rev. 20:7, Satan er sluppet løs fra sittt fengsel sier Johannes Åpenbaring. Erna Solberg klarte ikke å si «Så sant hjelpe meg Gud» i sin innsettelsesed som Statsminister. Hun maktet ikke den norske tradisjon, fordi … ? You tell me.

Der finnes INGEN i maktposisjon som ikke er fristet som Jesus på fjellet av Satan og sagt «Ja takk» (Luk 4:5-6). Hadde de ikke takket ja til Satan å tjene den åndsmakt, så hadde de ikke vært i maktposisjon i hans Verdensrike i det hele tatt. Erna Solberg drømmer seg til den absolutte topp posisjon i Satans Verdensrike, FN eller lignende institusjon. Hun er slave av sine begjær etter posisjon, etter å være viktig og important. Bibelen sier Jesus overvant Satan på Golgata, bandt Satan for 1000 år, men så i Åp. / Rev. 20:7 at Satan igjen skal slippes løs, og verden skal overgis til de falne for en kort tid. Dere må gjerne la være å tro på meg, men ikke la være å tro på Guds advarsler i Bibelen. Dere finner at jeg har rett med å se hvilken politisk enighet over hele verden der er om Satans løsninger for verden og menneskene, og alt er basert på løgn og bedrag; husk da Jesus sin advarsel, at Satan er alle Løgnenes og løgneres Far (John 8:44).

Spør deg selv, hvorfor finnes det INGEN politiker i hele verden, som representerer Gud og mitt sitt syn? Vi er bare en del vanlige mennesker på grasrota som gjør Guds gjerning. Igjen velger Gud seg vanlige folk, sjøfolk, fiskere og bønder, som når Jesus sine disipler ble valgt. De høyt på strå er ferdig korrumpert av Satan, kjøpt og betalt. De har for mye å miste.

Verdens eldste konspirasjon – den usynlige general
https://www.riksavisen.no/verdens-eldste-konspirasjon-den-usynlige-general/

Satan og hans menneskelige satanistiske redskaper som Erna Solberg vil reskape deg i SITT BILDE, så du ikke lenger er skapt i Guds bilde, den DNA Gud gav deg vil være forbi.

Frankenstein vaksinene

Emballasjen til AstraZeneca Covid 19 Vaksine sier at vaksinen er av type ChAd0x1 (recombinant DNA)
https://en.wikipedia.org/wiki/ChAdOx1

På esken avslører Astra-Zeneca at deres nye «vaksine» er «ChAdOx1-S rekombinant DNA», også kjent som AZD1222. Det er den mest fremtredende ingrediensen.

Definisjon av rekombinant:

Rekombinant DNA

Fra Wikipedia.com
«Ordet rekombinant refererer til DNA som dannes ved å kombinere DNA fra flere kilder. Det er et resultat av en genetisk rekombinasjon. To forskjellige DNA kombineres for å skape et nytt DNA-molekyl som ikke finnes i det opprinnelige genomet. Det er kjent som rekombinant DNA eller kimært DNA. Fremmed DNA kan enkelt settes inn i et annet organisme-genom for å skape et rekombinant DNA-molekyl. Opprettelsen av rekombinant DNA gjøres ved genteknologi og rekombinant DNA-teknologi. Rekombinant DNA dannes i laboratorier ved å bringe sammen genetisk materiale fra forskjellige kilder.»

Når de sprøyter denne rekombinante DNA inn i deg, blir den mikset med din og blir en ny «genetisk rekombinasjon«.

Forskning på AZD1222, lyder: «Vi brukte direkte RNA-sekvensering for å analysere transkripsjonsuttrykk fra ChAdOx1 nCoV-19 genomet i humane MRC-5 og A549 cellelinjer som ikke er tillatende for vektorreplikasjon ved siden av replikasjonstillatende cellelinje, HEK293»

En rask titt på hva menneskelig MRC-5 er, avslører den første Frankenstein ingrediensen:

Den inneholder cellene til lungemateriale fra en abortert kaukasiske baby 14 uker gammel. Der er også en erkjennelse av at vaksinen kan være skadelig eller til og med dødelig for mennesker.

Ja, du leste det riktig. De bruker en cellelinje utviklet fra et ABORTERT BARN av lungematerialet til et 14 ukers kaukasisk guttebarn.

Det blir sprøere.

Viruset de bruker for å simulere COVID-19, er fra: Sjimpanser.

Når vi ser på AZD1222, finner vi at (ChAdOx1 nCoV-19) er en svekket og ikke-replikerende versjon av forkjølelsesvirus (adenovirus) hentet fra sjimpanser, som er konstruert for å inneholde instruksjoner for å lage piggproteinet til SARS-CoV-2. – viruset som forårsaker COVID-19 (her, her). En artikkel publisert i tidsskriftet Nature (her) sier at vaksinen ChAdOx1 nCoV-19 brukte T-Rex 293 HEK-celler i virusformeringsstadiet.

Sjekker HEK-293, finner vi at dette refererer til «humane embryonale nyre’-celler, som er fra en annen menneskelig cellelinje«.

OK, så vi har allerede en cellelinje fra en abortert 14 uker gammel kaukasisk baby, virus fra sjimpanser og endelig, flere celler fra «humane embryonale nyreceller fra en annen menneskelig cellelinje».

Takk skal dere ha, perverse sataniske svin. Tusen takk skal dere ha.

Johnny Cash – God’s Gonna Cut You Down (Official Video)

DITT DNA?

Endres det?

Selvfølgelig endres din DNA. Hvorfor skulle ellers satanisten Erna Solberg endre lovverket for ikke å bli kriminell da?

https://www.riksavisen.no/norske-regjering-endret-nettopp-loven-om-genmanipulering-av-mennesker/

De fleste vet at vårt DNA er den faktiske byggekoden for hele kroppen vår. Å gjøre en liten RECOMBINANT endring på DNA-nivå kan ha alle slags utilsiktede konsekvenser lenger ned ad veien. Konsekvenser SOM IKKE KAN GJØRES OM.

Astra-Zenecka gjør det klart i litteraturen som følger med denne «vaksinen» at de søker et kunstig intelligens (AI) verktøy for å spore bivirkningene! Så de vet allerede at det vil være så mange bivirkninger, av et så bredt spekter av problemer, at de trenger KUNSTIG INTELLIGENS for å analysere det hele.

Dere er advart:

«for by thy sorceries were all nations deceived.» – Revelation 18:23

(Ordet ‘sorceries’ betyr ‘pharmaceutics, medication, magic, witchcraft.’ VAKSINER inkl.)

Alt dette er et eksperiment på mennesker, i strid med Nurnberg-kodeksen

Nurnberg koden (1947) forbyr tvungen vaksine (og eksperimentering på mennesker)

https://www.riksavisen.no/nurnberg-koden-1947-forbyr-tvungen-vaksine/

Du og ditt DNA blir reskapt i (((deres))) bilde, i Satans bilde. Prinsen av denne verdens sitt bilde. Gud har gitt deg en reddende og frelsende utvei. Utveien er Jesus Kristus.

——

Johnny Cash – Goin’ By The Book

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring