Klaus Schwabs 4. Rike; Kan vi kalle Erna Solberg nazi-Erna nå?

Tankegodset til norske myndigheter likner veldig på nazismen nå.. COVID-kultus utnyttes til fulle. Hjernevask. Fryktskaping. Terror. Trusler. For ingenting (vanlig forkjølelse, se her «common cold»). For alle som ikke er over 70, en ufarlig influensa. Men de har en politisk målsetting med hva de gjør, ingen medisinsk. Erna Solbergs Reichtag brann. Hva gjør PST?

Vi vet at Erna Solberg tilhører det internasjonale Bilderberg elite nettverket. Vi vet som fakta at Bilderberg nettverket var opprettet av nazisten Prins Bernhard. Vi vet at elitene bestemmer og blir enige om våre lands skjebne, om nasjonene våre har en selvstendig fremtid eller ikke, på disse møtene. De bestemmer dermed våre liv, hvordan livet ditt skal være i fremtiden, deres barns liv.

Vårt tittelbilde er faksimile, Bilde Copyright © Numerologen. En god artikkel signert Åse Steinsland her:

«Hitlers diktatur bygget på frykt, vold, hjernevask, kontroll, propaganda, løgner, industrialisme, rasehygiene og medisinske eksperimenter. «

KLAUS SCHWABS 4. RIKE. Den store ØKONOMISKE tilbakestillingen og krigen mot menneskeheten
https://www.numerologensverden.no/klaus-schwabs-4-rike-den-store-tilbakestillingen-og-krigen-mot-menneskeheten/

«Mange lurer på når vi kan vende tilbake til normalen igjen. Det korte svaret er: Aldri!» sier Klaus Schwab, i boken sin The Great Reset.

Rekk opp hånda alle som har lurt på hvem som har gitt (((Nazi-Klaus))) makt til å bestemme det. Klaus Schwab har alle kjennetegn på en nazist

Spørsmålet mitt er til mine lesere; Kan du stole på at Erna Solberg har ditt beste i sinne, at hun vet hva som er best for deg? Hun vet nok helt sikkert hva som er best for seg selv, å få spise kake med toppene i New York og Davos. Større kaker der. Det motiverer sikkert hennes utenrikspolitikk. Har du og dere gitt Erna Solberg det mandat til å på egen hånd å bestemme hva hun skal mene i disse internasjonale møtene på landets vegne? Skal hun ikke mene hva som gror organisk nedenfra grasrota og oppover, eller har de gjort politikken slik ovenfra og ned ala (((Herodes))), (((Hitler))) og (((Trotsky))) & (((Lenin)))?

I Jesus sitt politiske system er politikeren og lederen folkets tjener (Mark 9:35, Mark 10:43, Mark 10:45, Mark 10:44, 1 Corinthians 10:24), gjør hva som er best for folket.

I det jødiske system er lederen Hersker ala Herodes, der gjør en det som er best for Herodes/Erna/Hitler, altså hvor en får de største kakestykker å spise. Oslo eller Davos/New York. Når vi ser hvor stor vekt Jesus legger på å føle og oppføre seg som tjener mer enn hersker for de som vil være ‘stor’, så forstår vi at det nok ligger for Erna Solbergs natur å være stor i kropp heller enn ånd, og at det nok er bedre for henne å være stor Hersker i Satans Nye (antiKristne) Verdensorden (Åp. / Rev. 20:7) enn stor Tjener i Jesus sin verdensorden, og at det nok var derfor hun i innsettelseseden som statsminister ikke kunne si «Så sant hjelpe meg Gud» (iflg. Dan Oddfjell/Reset), som han mener avsatte seg selv.

Bemerk at dette er ikke et politisk bidrag, for eller mot tyskere. Mine foreldre fortalte meg at de ble greitt behandlet av den tyske okkupasjonsmakt. Ingen overgrep, krigens lover respektert. Mitt anliggende er ene og alene kristnes frihet. Alle andre lever allerede under satans ufrihet, slaver av Satan, og slaver under syndens åk, de vil ikke merke så stor forskjell om det er ene eller andre diktator de underlegger seg. Men kristne vil, for det kristne vil bli undertrykket og delvis forbudt, samme hvilken side og type sosialismes diktator som kommer til makten. Hitlers (nasjonal) sosialisme er samme skit som Lenins sosialisme, same shit, new wrapping. Sterk stat.

“The root destruction of religion in the country … could be realized only by mass arrests of Orthodox believers. Monks and nuns, whose black habits had been a distinctive feature of Old Russian life, were intensively rounded up on every hand, placed under arrest, and sent into exile. They arrested and sentenced active laymen. The circles kept getting bigger, as they raked in ordinary believers as well, old people, and particularly women, who were the most stubborn believers of all … True, they were supposedly being arrested and tried not for their actual faith but for openly declaring their convictions and for bringing up their children in the same spirit. As Tanya Khodkevich wrote: ‘You can pray freely, but just so God alone can hear.”

― Aleksandr Solzhenitsyn, The Gulag Archipelago 1918–1956

Hos Erna vil ikke nazismens sosialisme være nasjonal engang, langt mer global enn (((Lenin))) aka (((Blank))) kunne forestille seg, – dobbel dårlig. Hun er VERRE EN HITLER.

Det er ikke i den kristnes lodd, å ha oppnådd og OPPLEVD frihet i Jesus Kristus, for således å bli satt i ufrihet av noen en anser som stakkarslige karnalsk åndsløs profant undermennesker, kun med den fordel at de har brukt sin pondus til å røske til seg makt i Satans Nye antiKristne Verdensorden..The Great (antiKristne) Reset. Nye (sekulær satanistiske) Normalen.

Nå skal ikke vi kristne beskjeftige oss med spådomskunster og slikt. Denne artikkel av Åse Steinsland har ikke noe med det å gjøre. Den er knakende god. Lanserer viktige ideer som få tør å utforske. Vi er ikke så mange eminente forfattere i Norge, som kan legge sammen 2+2 og få 4. Jeg har følt meg ganske ensom i 25 år. Jeg uforsket det nazistiske sporet tilbake i 2011, fant det samme som Steinsland.

«For et land å ha en god forfatter … er som å ha en annen regjering. Det er hvorfor ikke noe regime har noensinne vært glad i store forfattere, bare de små».

«For a country to have a great writer … is like having another government. That’s why no régime has ever loved great writers, only minor ones».

Aleksandr Solzhenitsyn. The First Circle (1968).

KLAUS SCHWABS 4. RIKE. Den store ØKONOMISKE tilbakestillingen og krigen mot menneskeheten
https://www.numerologensverden.no/klaus-schwabs-4-rike-den-store-tilbakestillingen-og-krigen-mot-menneskeheten/

Ting som skjer idag, statsministre og homoseksuelle helseministre som blir moderne varianter av Hitler og Joseph Goebbels (jøde). Hva slags helseråd kan kristne akseptere av slike som velsigner og fremsnakker slike som det her fra Londons PRIDE parade nylig? Jeg har ikke hørt hverken Statsminister eller Helseminister ta avstand fra slik offentlig usømmelighet, tvertimot. De perverse har «rettigheter» til usømmeligheten. Vi normale har ingen rettigheter til å slippe å se det offentlig.

(ADVARSEL: HER.. Ikke se direkte på bildet, for ikke å spy, se litt til siden for det).

“He (Hitler) believes that the time has come to bring disunity and fragmentation into our ranks on behalf of his dark backers, and thereby the business of Judaism”; (Bok ‘Der Aufstieg der NSDAP in Augenzeugenberichten‘)

Hitler And Top Nazis Were All Gay Jewish Actors

Satans og satanisters Great Reset

I Helvete kopuleres det i alle tilgjengelige hull, og synges det dumskap i evighet.

Vi er noen som husker og skrev om hva som utspant seg på Telenor Arena i 2010.

Hvor hun tyske løsungen med undertøyssangen sin i svart kledd habitt som vant , mens engelen i hvitt fra Sverige tapte konkurransen. Hun som sang så vakkert om sin frihet, og om verdien av å være seg selv fullt og helt, motstandsdyktig mot hjernevask. Folk jublet over det dumme neket som sang om å lakkere neglene sine for å forføre en eller annen idiot, fikk flest stemmer og vant.. Huff, det var en dramatisk og traumatisk dag for meg. Men jeg trøstet meg med at satanistene nok hadde forfalsket hele stemmegivningen, for jeg kunne ikke akseptere at så mye folk var så dumme og stemte frem neket, som datidens Greta Thunberg.

Sweden – «This is My Life» – Eurovision Song Contest 2010

10.000 mennesker saluterte the Dark Princess med Hitler-heil-hilsen. De skapte en nazistisk hive mind eufori der og da. Så lett kan folk hektes av kollektiv galskap. Selv Kristin Halvorsen uttalte at hun ikke klarte la være å bli med. En slags kollektiv demon tar over de tilstede, ingen har stamina til å stå imot, stå alene. Omtrent som når presten sier ‘Stå opp’, så sitter jeg på trass. Alle andre sauer reiser seg, jeg sitter der og observerer dumskapen. Opp/ned, opp/ned. Om folk lar seg behandle som idioter så blir de idioter.

Kristin Halvorsen måtte sprike med fingerene, med massesugesjonen som utspant seg på Telenor Arena i 2010., så jeg spurte da PST:

PST må beskytte oss mot tankegodset i regjeringen
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/pst-ma-beskytte-oss-mot-tankegodset-i-regjeringen/
https://www.riksavisen.no/pst-ma-beskytte-oss-mot-tankegodset-i-regjeringen/

Hørte aldri noe. De fant ikke noe kritikkverdig ved tankegodset til norske myndigheter da, antar jeg.

Jens Stoltenberg gikk rundt og sa at Utøya-generasjonen skal bestemme alt i fremtiden, så jeg fant og spørre om hvordan det skal gå med demokratiet da, om de skal bestemme alt (?). Jeg vet ikke, men det tegner til at det blir som Jens sa. Jeg kan jo ikke gjøre annet enn å påpeke det selvfølgelig, jeg har jo ingen makt, det er jo den Bilderbergske Stoltenberg-familien, Heiberg-familien og Erna Solbergs Bilderbergere innklusiv Siv Jensen som har (hun som er datter til en Goldsmith i Oslo forøvrig).

Kognitiv dissonans

Og endelig… Hvor tankene til folk flest nå kolliderer, tankene stanger mot hverandre og finner ingen logisk vei ut av den mentale blindvei de er ledet inn i, de klarer ikke å finne veien utav den kognitive dissonans, og de fleste vil gi opp lenge før de kommer så langt.. dyp tenkning er ikke for alle..

Er Stoltenberg jøde?
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/er-stoltenberg-j%C3%B8de/

Men både jøde og nazi lissom ? (((Jens Stoltenberg))) (((Schwab)))

Ja, hvorfor ikke. Der var masse jøder i Hitlers organisasjon. Dert ryktes på folkemunne han var 1/4 jøde. 140.000 jødiske soldater i hans hær. Faktisk var det jøder som finansierte Hitler, ifølge Stanford professor Anthony Sutton. Hitler var kontrollert opposisjon for å skremme jøder til Israel (boogeyman), de kunne jo ikke ha en tom gudløs terrorstat der nede, som skal brukes til å holde verden i et terrorgrep av Samson Option, inntil talmud jødene får sin Nye antiKristne Verdensorden med dem som Herskere.

Nazisme og Zionisme har akkurat samme basis.
https://www.riksavisen.no/moses-hess-adolf-hitlers-and-zionisms-ideological-father/

«Moses Hess coined the term national socialism, commonly shortened to nazism, which he intended to use for Jewish nationalism – and this as early as 1862.» https://just-another-inside-job.blogspot.com/2009/02/nazis-or-zionists.html

Frihetssangeren fra Sverige tapte, for en sang om sminke og undertøy og sminke brukt som seksualforførelse, av en sortkledd tysk jente fullt med sataniske tatoveringer, en type det går tretten på dusinet av. Satan er sjef for Melodi Grand Prix, øyensynlig.

Lena – Satellite (Eurovision Song Contest 2010 Winner) – Germany

Når vi ser det tåpelige i at Nazi-Erna og homoen på TV med ser ut som nazigenet i seg, detaljinstruerer oss hva vi kan gjøre og ikke gjøre, så ler jeg som besatt, de tror noen tar dem alvorlig ? Hvem tror disse papegøyer de er ? Fornuftige mennesker gjør hva de sier for å slippe bøter, fordi idiotene har forbudt fornuften … stengt ned en nasjon, for å kjøre den konkurs.. vi vet.. The Great (satanic) (Nazi) Reset.

Kan vi kalle Bilderberg Erna for Nazi @erna_solberg nå ?

Just wondering.

———————————-

Pelle Karlsson – Han er min sang og min glede

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring