Norske regjering endret nettopp loven om genmanipulering av mennesker

Inntil nå har det vært forbudt i Norge å genmanipulere mennesker. Det forbudet er nå tatt ut av loven av Regjeringen. De falne, Satanistene blant oss, ved Erna Solberg og Stoltenberg familien ved Rockefellers Folkehelseinstitutt for medisin forretning, har alt planlagt, også å ikke bli kriminelle når de har planlagt å endre det norske folks DNA (#PoisonTheWell), ved hjelp av Bill Gates sine vaksiner, melder StateOfGlobe redaksjonen.

Bill Gates, Jewish Aristocrat
http://mileswmathis.com/gates.pdf

Som i Noahs dager, har vi også idag regnbuen som en invertert fremtrende symbolikk for tidens tann; Homoflagget. Idag er den mest representativ for pakten med Satan, som gjerne vil føle seg som Gud (Isaiah 14:13), ved å gjøre ‘snillhet’ og toleranse (for all slags perversiteter) som statsreligion, til og med av kristendommen ala KrF.

Når det er «som i Noahs dager» (Matt. 24:37), da skal Jesus komme tilbake, sier Bibelen. La oss håpe det. Jeg kan ikke se noen annen løsning, for jeg har igrunn gitt opp å vekke alle for farene ved Satanistenes forehavender. I Noahs dager, var det KUN Noahs og hans familie som hadde rent blod som Gud hadde skapt dem, resten hadde kopulert med Slangeraser og undermennesker og fått avkom med Nephilims. Det var den tidens transhumanisme. Gud sier vi skal ikke krysse artene, de skal være som han skapte dem. Men der er onde mennesker som ikke lyder Gud, men lyder Satan.. de vil gjerne gjøre imot alt som Gud sier. Kryss gen modifiserer. Den falne ånden i falne mennesker.

Part 6: Transhumanism – Satan’s strategy
http://www.christianspectrum.org.uk/gender/part-6-transhumanism—satan-s-strategy

Alle er på egen hånd nå, ikke mye vi kan gjøre. Transhumanisme. De satanistene som vil ha #Menneske2.0 skapt i sitt eget bilde, og ikke i Guds bilde, de har Kirken, Politi, Militæret, Etteretningen, Mossad, Facebook, Youtube (alt annet enn deres ‘sannheter’ forbys og slettes på sosiale medier, som er eid av satanisk talmudiske Babylon jøder). De har selvfølgelig rett til å nekte hva de vil på sine plattformer, MEN de skal ikke påstå de er RETTVIS som Abraham når de gjør det ! Langt ifra av Abrahams sæd da, mer tvertimot.

New World Order, The Great Reset. The Builders of the Metaverse

At de ikke engang kan la folk forsvare seg, fremføre sine forsvarstaler, før de industrielt eksterminerer dem. Men, men,- mange nok vet.. bønnene går opp, straffen kommer ned.

Jacobs Trouble, The Holocausting of the Caucasian Israelites
https://www.riksavisen.no/jacobs-trouble-the-holocausting-of-the-caucasian-israelites/

Tilsvar til regjeringens høringsforslag om å endre genteknologiloven, frist 5.8.20

«Loven vil tillate manipulering av våre gener (kan inkludere DNA), gjennom å benytte genmodifiserte organismer, mens loven pr. i dag, til sammenligning, ikke engang tilllater manipulering av planter. Endrer man menneskets DNA, endrer man også mennesket. For å belyse kompleksiteten og hva endringene faktisk innebærer, samt for å forberede flest mulig mot neste høring, som er den 18. august d.å., og som vi kommer tilbake til, publiseres i dag et av høringssvarene med frist», 5.8.20.
– Redaksjonen, Stateofglobe.

https://stateofglobe.no/2020/08/05/tilsvar-til-regjeringens-horingsforslag-om-a-endre-genteknologiloven-frist-5-8-20/

Gates’ Vaccine will Create GMO Humans , 19.08.2020
https://www.henrymakow.com/2020/08/gates-vaccine-gmo-humans.html

Aktoratet

De er IKKE Abrahams barn når de gjør slik ondskap som dette, for Abraham fant favør hos Gud for sin Rettvishet, ikke for sin rase eller for sitt blod (Romans 4:11–17, Galatians 3:29). Så jeg ANKLAGER dem ovenfor Gud. Jeg er den Offentlige Aktor; «Se hva de gjør Gud», de er urettvis, lyver og bedrar, taler ikke sannheten. På samme måte som Satan anklager kristne ovenfor Gud, ANKLAGER jeg dem, Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) ! Når Satan og Satanistene ikke lenger er fornøyd med Guds perfekte Skapelse, og re-skaper menneskenes DNA i sitt eget bilde. Vi vet hva Guds svar på det var, når menneskene begynte å tro seg som guder (re-skape seg selv) (flommen).

Så vil Gud ta seg av dommen, og hevnen. «Hevnen er min«, sier Gud (Romans 12:19). Og Gud er NÅDELØS. Sist jødene tok seg fore i urett og faenskap, utover sine fullmakter, drap Jesus, steinet Stephen, forfulgte apostlene og rettferdige kristne, bang i la bong, boom, boom; Tempelforhenget revnet, hele Tempelet raste sammen som Jesus profeterte 40 år før, ikke stein på stein igjen av Satans bolig til Kaifas, de selv kollektivt drevet i diaspora, «la hans blod komme over våre barns hoder» (Matt. 27:25) — aha — ok — samme for meg — som en vandrende pariakaste over hele verden, ingen ville ha med dem å gjøre, utvist fra 109 land.. hehe, det var tider – da fikk de som fortjent. Jesus vant over dem.

Deres Verdensrike med dem som herodiske Herskere var tapt for dem, da, for 2000 år. 🙂

Men de kommer igjen. Nå gjør de et siste fortvilte forsøk på sitt messianske Verdensrike hvor de skal eie alt og være Herskere. De prøver igjen. Kristus, den eneste som kan tøyle dem og deres ondskap, ble underprioritert i vårt samfunn, i vårt land. Da tok de seg inn, og endret vår nasjon til en sekulær satanistisk. De har ambisjoner om å være Verdens Herskere i sitt messianske Verdensrike. DE så et fysisk militært forent verdensrike med dem som Herskere, hvor Jesus så et åndelig forent verden styrt med sin ånd, tjenerånden, hvor de som ville være stor, ledere, var Tjenere (Matthew 20:26, Mark 9:35).

Men ta det med ro, de kommer til å tråkke over sine fullmakter igjen.. når blodet bruser i årene deres i hat over og lysten på kristen manns blod, se youtube som de koser seg over hvite manns og kristne nasjoners fall nå, da vil de gjøre feil. Gud forutså det kristne fall. Dere kan ta det med ro. Gud er på sin trone, selv om dere tror dere er alene terroristiske Herskere.. Vi vet slutten av Åpenbaringen.

Som for 2000 år siden. Jesus satte dem sjakk matt. Han brukte deres egne ‘svakheter’ les ondskaper mot dem, og lot karmaloven, du høster som du sår, spille seg ut, han lot dem drepe seg som martyr, som offer – ofret seg for oss alle, for vår fremtid, der gikk de fem på. Han var uskyldig. De var Skyldig. Bang, dommerklubben deiser i pulten i de Himmelske saler ! Det gikk bare 30-40 år etter at de drap ham, baaanng, fellen klappet igjen – satanist nekene gikk rett i den – åndelige lover – … hehe.., helvete over deres hoder, Jesus ruler 🙂 🙂

Karma krasj kurs for Jøder

Vi fikk 1000 gode kristne år i Norge:
https://www.riksavisen.no/norway-one-thousand-year-under-christs-reign/

Nå setter Jødene seg i Guds sted og skal skape sin egen menneskerase ved kryssavl. Jeg tror satanistene blant dem av Gog & Magog (Sovjet-Israel bolsjevik talmud Jødene av Edom) skal angre på det.

For de kommer igjen mot saktmodige kristne med sitt evige hat. De nordmenn og -kvinner som har levd et beskyttet liv forsvart av gode kristne ledere gjennom hundrevis, tusen år, har ingen sjanse, og Gud vet det. Som et satanisk damptog som løper løpsk kommer (((de))) som den mest djevelske hatefulle Åsgardreien imot oss.

Men Gud er ikke nådig i sin straff….. mot noen som helst. Jeg ser den kommer igjen, men de må få lov å tømme ut sin latente ondskap først. Først må deres synders glass bli fullt, sier Bibelen.

Satan skal ‘prøve’ menneskene, har ikke åndelig fullmakt til å industrielt eksterminere dem.. Les Jobs Bok.. Så jeg tror jødene kommer til å gå på en skikkelig smell etter hvert.. De har mye urett samlet på karma kontoen, tenk USSR. De har nå kun å kopiere i Vesten hva de gjorde der for 100 år siden. De er ikke så veldig intelligent oppfinnsomme, men hey, hvorfor endre en suksessoppskrift ?

Forskjellen idag er altså at de tyr til biologiske våpen mot kristenheten og resten av menneskeheten, men den kristne verden er hovedfiende. Kristus er hovedfiende. Dette endret det hele i forhold til hva de har kunnet gjjøre tidligere. Muligheten er større og flere. Det er Samson Option v2.0.

Det genmodifiserte mennesket de re-skaper i sitt bilde vil bli åndsløs. De blir bioroboter. De blir en tom beholder, hvor ånden ikke kan ta bolig ved den kristne gjenfødelse når Kristus tar bolig i sitt Tempel i oss. Og de dør tom. De er for alle praktiske henseender som dyr, like tomme for bevissthet som dyr. Men, men, «dyr har mye bevissthet, min hund forstår alt«, vil dyrevenner innvende.. Ikke akkurat som Gud skapte mennesker da, de er øverst i Skapelsen sier Bibelen. Det ypperste, de med Gudommelige lys av Kristus i seg. Lucifer (gnostisk kunnskap) duger ikke. Sjelens transformasjon, hjertets omskjærelse, bli nye, født utav dyrevesenet etter Adam, det eneste som duger.

Vi kan ikke gjøre så mye annet enn å be for de 90% som kommer til å ta denne vaksinen, de blir ikke lenger Guds skapelse. De blir jødenes skapelse faktisk.

Vi håper vi kan redde noen sjeler fra å ta den vaksinen. Jeg kan ikke gjøre noe mer, kommer ikke Jesus, vil alle saktmodige og de uskyldige gå heden, de vil gjøre som de får beskjed om. De vil bli Mennesker Versjon 2.0. Ikke lenger skapt av Gud, re-skapt, av satanister.

«As It Was In The Days of Noah» – Transhumanism Movie

Det norske folk er som barn, uskyldige barn. De tror på lederskapet, det kunne de når lederskapet var kristent, når Grunnloven tvang dem til å sverge troskap til Jesus Kristus som våre kongers Konge. 1000 år.

Det norske folk har hatt kristen ledelse av nasjonen, Gode Gjetere, som styrte etter tjenerprinsippet til Jesus i 1000 år. Folk kunne stole på de kristne ved makten, de lærte seg det. Men, dette endret seg, etter hvert kom slike korrupte satanister som erke sionistene og skapjødene Jens Kristian Hauge, Håkon Lie, ‘prest’ Bondevik, jødiske Stoltenberg, som Gro Harlem Brundtland og Erna Solberg. Saktmodige norske mennesker er lett å overmanne og overliste av de jødiske Ulvene som ville inn i vår nasjon med innflytelse. Ulver ble sluppet inn i saueflokken.

Nå er det herodiske herskerprinsippet som gjelder. Erna Solberg som nektet å si «Så sant hjelpe meg Gud» i sin innsettelsesed, elsker det faktum, herskerprinsippet. Det er eneste måte Satan kan brutalt styre på; som hersker, kjenner ingen annen metode eller måte.

Vi husker at Gud tillater disse jødene å holde på med sin evige #PoisonTheWells

Gud premierer ikke uvitenhet og dumskap. #Dommedag. De som ikke holder seg oppdatert, de avgår. Kristne var alltid blant verdens klokeste, de rundlurte jødenes verdensorden. 2000 år vant Jesus sin verdensorden i Vesten, men så… kommer hevnen, og hevnen er søt… «rasende» er hevnen

Vil den kristne verden våkne fra sin tornerosesøvn i tide? Vi får se. Bibelen gir svaret, til de få som blir igjen, og som ikke leser våre artikler.

Norsk forfatter: Jøder bør ikke være så overmodige
https://www.riksavisen.no/norsk-forfatter-joder-bor-ikke-vaere-sa-overmodige/

Få ut mer av deres latente ondskap, om Gud vil, men jekk dere ned, behersk deres blodslyst, for det kommer en payment day.. Etter den søte kløe, kommer den sure svie, hvis ikke hadde ikke Gud vært Rettferdig, og det er UHØRT!

Vi må være oppmerksom på at der er en gruppe mennesker som har gjort seg til guder nå. De spytter på Gud, og Jacob-Israels Gud sine lover. De er av en fallen ånd, så de selv vet ikke at de gjør galt. Gud er med, men deres planer vil gå utover normale mennesker som ikke stopper dem.

«We are as Gods and might as well get good at it . . . We have decommissioned natural selection and now we must look deep within ourselves and decide what we wish to become. We are now the chief agents of evolution.» (kilde)

Hvor Satan og Satans Synagoge har tusenvis, millionvis av leger og vitenskapsmenn på sin lønningsliste, der har vi kristne et par leger, en kristen dame som Gud sendte oss, og en rettvis jødisk mann; Andrew Kaufman.

«Human 2.0»? A Wake-Up Call To The World

“Se, jeg kommer snart, og lønnen jeg vil gi, har jeg med meg. Jeg skal gjengjelde hver og en etter hans gjerning. 13 Jeg er Alfa og Omega, den første og den siste, begynnelsen og enden. ” ~ Jesus Christ, Revelation 22:12-13

Jeg vet ikke annen råd enn at du må komme snart Jesus. Jeg får håpe jeg har gjort min del..

——————————–

The Kelly Family-Amazing Grace

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring