Barnevern: Satanister gir ordenes mening nytt innhold

Men at barn og familier hetses, trakasseres, lyves på og drepes, det er helt greitt for ministeren? Hvem er denne mannen minister for igrunn ? Bare en kort en fra meg idag (håper jeg), siden denne er et veldig godt eksempel på hvordan Satan og satans agenter på jord snur på ordene og gir dem ny mening, og slik transformerer hele samfunnet i en antiKristelig retning, til en satanistisk samfunnsorden.

Maktbegjær er en god metode som Satan bruker for å få selv «kristne» til å arbeide for satanistiske saker. De med maktbegjær om de var klok burde holde seg unna politikk om de ville beholde sitt kristne sinnelag. Slik som Bondevik kunne gjøre abortsak, og hans lausunge var en #Epstein god som noen, som judeo-venstrevridde media holdt tett om sålenge han som politiker og statsminister ikke gjorde noe imot deres smak.

Jeg kan ikke gå i graven uten å ha prøvd å gjøre noe for de mest elendige i verden, de som er fratatt det mest Hellige i Guds Verdensorden, deres barn, en gave fra Gud – og gir dem til homoer, perverse, og andre slike som Gud har bestemt ikke skal få barn av seg selv eller ha ansvaret for barn. De gir Staten og Satan («denne verdens fyrste») barna til. Satan gir gaver til sitt folk gjennom Staten, Gud til sitt folk.

Vi er noen som husker at barnesakenes «Tre Herskende Jødinner» mente «nabokjerringene måtte bry seg mere» som var deres slagord. De underminerte vår nasjons kristne moral og verdier på den måten de gikk frem. Vi er noen som mener de perverse nabokjerringene får slutte å hore rundt, slutte å få barn utenfor ekteskapet, slutte og lyve om sin tilsynelatende ‘godhet’, og forøvrig passe sine egne saker, og ivareta sine barn så de ikke blir narkomane (Ninni Stoltenberg) eller skyter seg selv (Jørgen Brundtland). Hvordan skal slike mislykkede mennesker tro seg kapabel til å gi råd eller politikk for andre å følge ?

Luke-Chapter-4-The-Temptation-of-Jesus

Satan har stor omsorg for alle perverse, like pervers som Satan selv. I forrige artikkel i barnevern serien så vi på arven fra «De Tre Jødinnene»; Karin Stoltenberg, Kari Killen og Gro Harlem Brundtland, og hvorfor «kristne» barneminister @kjellingolf er nødt til å tjene dem og Satan.

Derfor må vi ta folkene som hater barnevernet på alvor
sier TV2’s Janne Amble. Informasjon og fakta ignoreres fullstendig.
https://www.tv2.no/mening-og-analyse/11986750/

Janne Amble mener problemet må adresseres. Det er jeg enig i, men det kom ikke til uttrykk i selve programmmet. Det var for en stor del en hyllest til de ‘stakkars’ ofrene for onde familiemedlemmers «hat’ over å ha blitt frastjålet sine barn. Skal en liksom elske de ondskapsfulle satanistene som gjør det da?

«Hetsen mot de ansatte som åpnet døren for TV2 bør være en tydelig påminnelse til Kjell Ingolf Ropstad, og etatens øvrige ledelse, om at de må ta grep.» Det er ikke hets, det er demokratisk kritikk av ondsinnede krefter i samfunnet som skal bryte ned en kristen verdensorden som mange er fornøyd med; familien som samfunnets grunncelle, og at barn har best i å speile seg i sitt eget biologiske kjøtt, blod og ånd. Dette fratar Staten og satanister dem muligheten til.

Når vi ser her hvordan ordene snus opp ned «offer» «hater» etc , så vet vi at Løgnens Barn, hardbarka satanister er innvolvert. Det er jo ikke rart når de jobber for ugudelige og antikristne @erna_solberg.

Min artikkel forleden at Gud er for familien og barna, Satan er imot dem og vil bryte dem opp. Nå slår Satanistene knallhardt tilbake. De er offer mener de, de «hetses» og «hates». Hva med dem som hater og terroriserer barna dette går utover og deres familier, er den ondskap ‘kjærlighet’ det? Barnevernet må jo være en drømmearbeidsplass for enhver psykopat som nok gjerne vil søke seg dit. Familiene og barna har ingen minister. Satans ormeyngel har all makt på sin side. @kjellingolf

Det er snodig å observere dette hvordan de ordlegger seg. De egentlige ofrene er parkert, familier & barna deres som det dør ca. 150 stk pr år i statlig ‘omsorg’ de er helt ute av bildet. De tversigjennom ondskapsfulle empatiløse får god lønn for å gjøre sin yndlingssport; ondskap.

Ville de 150 «jørgen brundtland» barna per år dødd hos familiene sine @TV2Kadafi ?

Satanistene har sitt grep om samfunnet vårt, for å drepe alle kristne verdier. Hadde det ikke vært for meg, så hadde satanistene kunne vært samstemte i kongeriket at dette er god kristen politikk med KrF’s velsignelse og medløperskap. NEI! Det er satanisme. De bruker denne samme teknikk, gi ordene nytt innhold, snu ordenes betydning opp/ned.

De som studerer denne uttalelse fra Satansk Samfunn litegrann, de vil vite hvor LGBTQ, nye ‘hen’ kjønn og blotting som barneTV på NRK kommer fra. Når de skal utradere det kristne samfunn fra jordens overflate, som de gjorde det i Sovjet fra 1917 av jødiske Lenin (Blank), Trotsky (Bronstein) og de andre primater med Dyrets Merke, så gjør de det skikkelig og grundig. Helt ned til å omdefinere ordenes betydninger.

Det forunderlige er hvor mange som kaller seg kristen som er for det samme som satanistene..

Det er akkurat det samme i barnevern som i LGBTQ saker. Satan han hanket inn både «kristne» ministre og jødedamer i sitt garn. De tjener Satan.

Jeg kan også relatere meg til «De Elendige» offer for Barnevernet, smerten svinner med årene, men de samme «Tre Jødinnene» som jeg beskrev bruduljene til forleden i artikkelen Familieinstitusjonen er Guds ide. Satanister i Barnevernet vil ha det annerledes , de hadde ansvaret for å tillate moren ved rettsapparatet å totalt ødelegge min datters psyke og sjel tidlig på nittitallet.

Jødinnen Karin Stoltenberg var eneveldig hersker i barne- og familiedepartementet, Kari Killen skrev litteraturen hun brukte, og Gro Harlem Brundtland satte den ukristelige politikken hvor barna ble Statens barn mer enn foreldrenes ut i livet. Skal jødinnene elskes av denne årsak?

Min datter var sin Faders Barn en gang, men hun ble til ett som jeg kalte Løgnens Barn, arven etter hennes mor, etter inspirasjon av boken til Scott Peck, min favorittbok; ‘People of the Lie. Moren fikk mer penger, barnetrygd og bidrag, Staten og Satan tok barnet. Hun kommer til å bli Løgnens Barn så lenge hun lever. Hater Faderen, også i overført betydning, komplett hjernevasket, en hjernevask som umulig kan repareres. Moderen (Jord) binder sine barn så fast i seg, at der ikke lenger er ånd eller bevissthet om at de først var unnfanget og skapt i et Faderhjerte før de ble plassert i en rugekasse.

Jeg kjente henne ikke igjen etter veldig kort tids hjernevask av moren når ting begynte å gå galt, og moren hadde alle de tre jødiske damenes fulle 100% støtte i et rettsapparatet de eide og kontrollerte. Jeg har ikke sett henne siden. Så om noen undrer på hvorfor jeg ikke liker antikristne jødetisper, så vet dere det nå. Jeg tror ikke Gud liker dem så mye heller, for de tjener Satan (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9), så Gud og jeg er i godt lag, sammen med Jesus som de også fikk myrdet, ennå en uskyldig i deres løgnaktige beskyldninger om alt som er galt med alle andre enn dem selv. De ser flisen i andre, men ikke bjelken i seg selv.

Overgripernes definisjonsmakt, de er utsatt for ‘hat’, for ‘urettferdighet’. Familiene er de slemme og ‘onde’ som vil opprettholde den kristne familieinstitusjonen. Skulle vi ofrene liksom elske de ondskapsfulle jødinnene Karin Stoltenberg, Gro Harlem Brundtland og Kari Killen ? Jeg for min del forrakter dem.

Sjelden kommer det så klart frem at den såkalte 4de Statsmakt tjener den 2ndre Statsmakt enn hva Janne Amble og TV2 gjør i den dokumentaren sin.

Ikke mye #motmakt å spore. Satans rike hvor barna er Herodes sine barn som fritt og uten straff kan drepe dem, får lov å bygges uten noen særlig innvendinger fra den «4de Statsmakt»; media. Journalistene lever jo via pressestøtten de ondskapsfulle og korrupte bevilger dem, så hvilket valg har de?

Det er trist og det er beklagelig, men dessverre. Bibelen profeterer det. Det norske folk forkastet Gud, og Jesus Kristus som denne nasjonens Vokter og kongers Konge (Isaiah 9:6, 2 Chronicles 7:14).

Da blir det som alltid i Bibelenhistorien med oss som med USA; Gud sender noen onde jøder til å ødelegge vår nasjon. Vil folket underlegge seg Satan og Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) så sier Gud; Versågod, slit dem med helsen >>> USSR v2. for Europa, USA, ja faktisk hele verden denne gang; The Great Reset. Nye Verdensorden. Jødenes Messianske antikristne Verdensrike.

Bidens Bolsjevik Regjering. Holocaust er kommet til Amerika

Kjært barn har mange navn, men beskriver det samme; Satans Verdensrike, med jødene tilhørende Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) ved makten etter å ha vært forbudt i vårt land den gang i hundrevis av år vårt land var kristent. Min kostnad med å bo i jødenes Verdensrike nå når de har overtatt makten i mitt engang kristne fedreland som forfedrene bygget, er en datter. Mange har det mye verre enn meg.

Steve Hofmeyr ft Demi Lee Moore Amanda

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring