Dr. Carrie Madej mener Satanister tar kontrollen med verden

Veldig mange vil ha mer tillit til satanisten Erna Solberg om Covid bedraget enn de har til denne kristne legen Carrie Madej med et kors i halsen.

«Det eneste som kan redde verden fra vanskeligheter og alt det onde er å vende tilbake til kristendommen og de kristne verdiene.» ~ Kong Haakon VII

En pen og smilende lege og leder for to legesenter i Florida. «Konspirasjonsteoretiker» og «høyreekstrem» vil vel de si som ser for mye på TV og leser PRAVDA sine veldig ufrie massestrømsmedia og blir programmert daglig av nazien Erna Solberg – hun som nektet å si «så sant hjelpe meg Gud» i sin innsettelsesed som Statsminister, en 1000 årig tradisjon i Norge, som dermed er over. Jødefolkets godt betalte hore, jødinnen som undergraver – Jøders nyttår (hennes Herskere) og muslimers ID er viktig for antiKrister. De kristne avkristnes. Da er det Pride flagg som skal beskyttes, å være fremtredende. Satan belønner sitt folk; satanistene. God jobb sier han, fortsett og undergrav mer det tidligere kristne samfunnet.

Ifølge Åpenbaringen til Johannes Rev. 12:9 og 20:7 skal Satan etter Jesus sitt 1000-årige kongeskap, bli kastet ned på jorden og forføre menneskene (Åp. / Rev. 20:8) sammen med Gog&Magog (Sovjet-bolsjevikene som har okkupert den Hellige By Åp. / Rev. 20:9, jfr. Ezekiel 38:2) med farmakia («sorceries»); vaksiner og medisiner (Åp. / Rev. 18:23).

Mens satanister tilhørende Sarans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) og deres følgere på jord som Erna Solberg og Jens Stoltenberg og de fleste andre partileder, kan lyve og bedra så mye de vil, så forplikter korset på at en alltid må si sannheten.

Dr. Carrie Madej tells the Health Ranger that covid vaccines use exotic nanotech for tracking and bio-control

Veldig mange vil tro mer på Satans Folk enn de som tror på Guds Folk.. sånn sier Bibelen det skal bli, og slik ser vi det blir i virkeligheten.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring