Du er en «tankeforbryter»

USSA – De forente sovjetstatene i Amerika. «Slutten på den Amerikanske Drømmen»: Nye USSA Vil Bli Som Gamle USSR.

[Like mye som de jødiske Bolsjevikene transformerte den kristne russiske nasjon til en ateistisk og barbarisk pøl som representerer Helvete på jord, fordi folk forlot Gud og valgte seg Satan og satanister å styr eog lede seg, fordi de hatet og hater Jesus Kristus, på samme måte skal de nå transformere Vesten, The Great Reset, Nye Normalen, Den Nye (antiKristne) Verdensorden. Det er Jesus Kristus de hater, vi kristne er deres hatobjekt som følge av det (Matthew 10:22, John 15:18). De hater oss fordi de hater Jesus Kristus. Samme folket som hatet Jesus mest, vil styre verdens hat mot oss kristne; Jødene, vil ha alle til å avsverge Jesus Kristus. Når det ble talt opp tapet i Østblokken under det Israelske-Sovjetiske JUDEO Bolsjevik lederskap hadde de industrielt eksterminert 66 million av vårt broder folk Russerne (RUS-folket. RUS betyr Skandinav. De erstattet vårt folk med asiater og mongoler som for det meste utgjør ‘russere’ dag)]

«Men hvis jeg blir spurt idag om å formulere så presist som mulig hovedårsaken til den revolusjonen som svalgte nesten 60 million av vårt folk, så kan jeg ikke formulere det mer nøyaktig enn å repetere: ‘Mennesket har glemt Gud; det er hvorfor alt dette har hendt’.» (Sitert av Dr. David Noebel, Summit Journal, Desember-1987, s. 8 )»
https://www.riksavisen.no/norge-og-usa-de-kristne-fyrtarn-som-ble-jodisk-og-kom-under-forbannelsen/

I sitt årlige «Putin møter folket»-program innrømmet Putin at Sovjetunionen mislyktes etter 2. verdenskrig – og mener USA er i ferd med å gå i samme felle.
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/49BW6/putin-sammenligner-usa-med-sovjet

«Jeg tror dette tar overhånd og vil slås tilbake. Likevel skifter ikke kommunister stripene sine. Vi er «tankeforbrytere.» De vet allerede hvem vi er fra Internett. Så la oss etablere våre egne kommunikasjonskanaler og være mer frittalende enn noen gang.» – Henry Makow

Anonym russer

advarer om hva som kommer :

Adjust To Life In The USSA
https://www.henrymakow.com/2021/01/adjust-to-life-in-the-ussa.html

Nedenfor publiserer jeg reglene de fleste av oss praktiserte for å overleve mens vi bodde i Sovjetunionen. Lær, hvis du tror det vil være nyttig for deg (hvis du ikke flykter til New Zealand).

Jeg er klar over «det er Russland, Russland som står bak» beskyldningene fra Demokratene de siste årene, men det er bare tåpelige skrik av uvitende mennesker. Det som kommer vil ødelegge dem like mye som deg og meg.

De er irrelevante for rådene jeg gir deg her, når USA først går inn i en helt spesiell tid med sosialisme og total kontroll / straff, er det slutten på den amerikanske drømmen.

Her er reglene vi fulgte i Sovjetunionen (ikke sikker på hva som vil være aktuelt, men du må vite og øve på forhånd):

1. Slutt å uttrykke for NOEN din private mening offentlig. Du bør uttrykke lykke og smil, og ikke ord, hele tiden når du er offentlig. Du er en bygger av kommunismen.

Alle dine private tanker hold dem for deg selv, ikke for andre [o.a.: tankefrihet, ikke ytringsfrihet som Erna Solberg sier]. Husk – hvis du diskuterer noe privat med ektefellen din på ditt eget kjøkken – som kan rapporteres under en skilsmisse for et større underholdsbidrag, eller for forfremmelse på jobben, eller for andre tjenester for eksen. Vær sunn og hold tilbake litt i det du sier høyt. NEI, jeg har vært lykkelig gift i 30 år, men jeg må være forsiktig nå fremover, USA eller ikke. NEI, jeg er ikke paranoid, det er bare en ny tid for USA (gammelt for oss, innvandrere).

2. Følg lederne dine og husk hva de sier. Dette er viktig, ettersom dette er hva du bør gjenta når du snakker offentlig eller privat om politikk, eller til og med med en venn – og hvis du anerkjenner at noen sier det samme som andre kommunistledere sier – hurra.

Hvis du ikke heier, får du skylden for ikke å være politisk korrekt. Din venn eller din kone eller naboen din vil rapportere deg. Han / hun vil bli belønnet, du vil gå i fengsel / Gulag / FEMA-leir for alltid.

3. Hvis – Gud forby – barnet ditt sier noe som ikke er i tråd med kommunistpartiets linje (i barnehagen eller skolen), mister du jobben din, ditt bosted og – barnet ditt. Vær forsiktig med hva du trener barnet ditt til å si når du har lært ham eller henne. Hva som er tillatt å si eller ikke, bør være veldig klart. Vær politisk korrekt hjemme.

4. Ikke klag på det du har – jobb, jobb, hjem, kone, barn (barn). Hvis du ikke er fornøyd, blir du umiddelbart et farlig element. Du vil bli eliminert.

5. Les ALDRI bøker eller annet som ikke er tillatt. Jeg har en gang sett et omslag på utsiden av en bok som er forbudt av Sovjetunionens kommunistparti. Personen som bar det i hemmelighet (16 år gammel jente) har tilbrakt 2 dager på KGB-ensomcelle, jeg har vært der ca 4 timer – jeg var ikke farlig da jeg ikke hadde lest boken. 2 voksne ble sendt til Sibir for hendelsen (foreldre, og ikke mine).

6. Husk at alle politiske valg er rettferdige og rette. Hvis du noen gang tviler, velsigner Gud din døde kropp. Seriøst, snakk aldri om det. Alle vet det uansett – valgene er rettferdige.

7. Spill alltid dum når du snakker med sjefen din, spesielt hvis han / hun er med i Partiet.

I utgangspunktet er det det slik det ser ut for vår umiddelbare fremtid.

Takk for at du leser, vi er alle sammen i dette.

Bolschevick Jews Killed 100 Million Mainly White Christians
https://www.youtube.com/watch?v=yiygRDr8Lew

——————–
Ervin Kohns norske CHEKA, 100 års jubileum

Ervin Kohns norske CHEKA, 100 års jubileum

Jødene strammer grepet om kristne sjeler

Jødene strammer grepet om kristne sjeler

«When the Bolshevic Jews was finished killing there, they went to IsRaEl.»

Jacobs Trouble, The Holocausting of the Caucasian Israelites

Jacobs Trouble, The Holocausting of the Caucasian Israelites

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.