Skriv ut Skriv ut

Er det norske kongehus Rothschilds?

Benjamin Fulford mener at ny forskning viser at House of Windsor som det norske kongehus har familiære tilknytninger til er Rothschilds, og jødene krangler seg imellom om hvem som er rette jøder nå, og ikke. Det er dermed slutt på verdensfreden.

Jødiske Benjamin Fulford som tidligere har vært Asia korrespondent og leder for Forbes International sitt Asiakontor, sier Illuminatet vil ha en Ny Verdensorden, hvor de vil ha alle til å tenke på samme måte, og vil tvinge alle til å akseptere deres ledelse.

Benjamin Fulford har bodd i Japan i mange år, og snakker flytende japansk. Fulford har svært kontroversielle teorier om hvem som står bak verdensovertagelsen ved Den Nye Verdensorden, og verdens økomomiske tilstand, hvor noen har plyndret alle land for alle penger i systemet.

«Han stammer fra Fulford klanen, en av Kanada’s familier av blått blod, selv om han også hevder han har Polisk-Jødisk avstamning på morsiden»… «Hans popularitet steg på internet etter at han klarte å få til et intervju med mediesky David Rockefeller i November 2007.»

Benjamin Fulford (????????? 1961–) er en Kanadisk journalist som bor i Japan.
Han er sønnesønnesønn til George Taylor Fulford.[1]
http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Fulford

Born in Brockville, Upper Canada (now Ontario), to a family of United Empire Loyalist stock, he was the youngest son of Hiram Fulford and Martha Harris
http://en.wikipedia.org/wiki/George_Taylor_Fulford

Fulford oppfordrer jødiske folk til å ta avstand fra dets satan tilbedende lederskap. I det Israelske flagget skulle det vært menoraen (lysestake med ni lys), ikke Rothschild familiens sataniske familievåpen sier han. De har et satanisk symbol, ikke et jødisk symbol, sier han, fordi Rothshchild familien stiftet Israel. De tilber Lucifer. De er ikke jøder.

Satanist barnevoldtekstmann Paven i Roma bør helst dø av alderdom, sier Fulford, men han kommer til å gå av 4. April sier han annet steds. Vi kan ikke støtte hans White Dragon Society’s dødstrusler i denne video, men at menneskeheten bør arrestere de kriminelle har han sikkert rett i, og vi må se hans reaksjon i lys av at samme folk har prøvd å ta livet av ham ved flere anledninger, så for Fulford er det rent selvforvar å gå ut som han gjør i og med at disse krefter har erklært krig mot han, sier han.

Fulford sier at sterke krefter er på jakt etter den finans kriminelle mafia nå, og skal ta dem ut, få dem arrestert. Rothschild og Jesuittene som vatikanets bankiere står vel dermed også for fall, hvor frimurere ved B’nai Brith har vært ledende. Virksomheten ble organisert der etter at Adam Weishaupts Illuminati organisasjon ble lagt ned av avsløringene av deres planer, så gikk de i skjul og organiserte seg istedenfor i det sionistiske frimureri; B’nai Brith.

Ben Fulford’s post for February 27, 2012:

«Den mest interessante avsløring om Rothschildene er at Dronning Victoria var i virkeligheten den uekte datter til Nathaniel Rothschild. Det betyr at Rothschild’ene har klart å plassere familie medlemmer på toppen av Britisk, Tyske og Russiske imperier på den tiden første verdenskrig startet. Hitler var også en Rothschild som ønsket å bli kronet til Konge over hele verden og som hjalp til å etablere Israel ved å jage Jødene ut av Europa [skremme dem til Israel]. Deres infiltrasjon av de høyeste sirkler av makt i verden fortsatte i etterkrigstiden. Så det store bildet vi er vitne til er kollapsen av Rothschildes forsøk på krone seg selv som monarker til verdensregjeringen med hovedstad i Jerusalem.»

Fulford beskylder en kriminell gjeng for å ha hatt kontroll over økonomien og samfunnene de siste hundre årene. Han oppfordrer folk til å fengsle alle kriminelle; George Bush Sr., George Soros, David Rothschild i Geneve, Evelyn Rothschild i London, Timothy Geither, og sier at disse planlegger massive genocide (holocaust) av store deler av menneskeheten, hvor målet er å drepe minst 4 milliard mennesker.

Et annet poeng som historikere har påpekt: Nazistene stengte ned alle Frimurer losjer, og konfiskerte alle deres eiendeler i 1934. Bortsett fra den rene Jødiske losje B’nai Brith som ble tillatt å holde på til 1936.

Enkelte lurer også på hvem som fikk lederen for B’nai Brith, Rabbi Mendel Schneerson, ut av Warszawa ghettoen. Noen høyt på strå i nazi hierarkiet har måttet hjulpet ham. Canaris er forslått.

Den samme Rabbi Schneerson skal ha svart, når han ble spurt om holocaust:
«En rotten gren på Jødedommens tre trengte å bli kuttet av».

Som vi vet var det ikke Rothschild grenen som ble kuttet av.

[] states that Philip Mountbatten was related through the Cassels to the Meyer Rothschilds of Frankfurt. Thus, the English royal House of Windsor has a direct family relationship to the Rothschilds. In 1901, when Queen Victoria’s son, Edward, became King Edward VII, he re-established the Rothschild ties.
http://www.rense.com/general70/roth.htm

Adolf Rothschild

Greg Hallett, of greghallett.com forfatter av boken “Hitler was a British Agent”, var Hitler, Churchill, Stalin, Mao uekte Rothschilder som Dronning Victoria var det! Tony Blair er i slekt med den Britiske Monark familie som skulle fårsåvidt gjøre ham til en Rothschild slektning også.

Hallett hevder at Churchill’s far, Dronning Victoria’s sønn, Prince Edward VII, var en uekte barn som følge av incest mellom Dronning Victoria og hennes egen far, Nathan Mayor Rothschild i Rothschild’s forsøk på å interbreade en sønn med henne.
http://forum.davidicke.com/showthread.php?t=36826

Dette betyr at det norske kongehus også er Rothschilds, som Fulford sier ikke er riktige jøder.

Paven med Rothschilds bumerke; Star of David

«Paven vil tre av den 15. April! Det er en stor nyhet og den passer også med Nostradamus og Edgar Cayce og Pleiadians, Henoch Prophecies. Så, la oss se om Benjamin Fulford er den første med denne store nyhet! Når en har så mange berømte fremsynte som alle sier den samme ting, så kanskje det stemmer, men datoen er så nær at jeg lurer på det virkelig kan skje. Der er mange rykter om arrestasjoner, men ingen bevis på noe».

Hvis Japan blir angrepet igjen med HAARP og tsunami, vil det bli gjengjeldelser der jordskjelv fra Kanariøyene vil skape tsunami som vil skylle over USA’s østkyst, sier Benjamin Fulford – og avslutter med at verdens mennesker må stoppe disse kriminelle elementer, og foreskriver drastiske aksjoner for å ta ut den mafia som her ødelagt verden.

Han sier at krefter er iferd med å rydde opp, og vil få stilt for retten disse kriminelle gangstere nå, og så snart det skjer skal det bli fred i verden.

Geithner arrested 116 major bank resignations

Herman Rockefeller Murdered ! One down, people are saying..
http://youtu.be/k0NySz3xqJE

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.