GRATIS BOK: Sionismens ondskap i verdenskrigene

Jan Lilleby med beste (og eneste) anti-Sionistiske kristne bok på norsk om Sionismens ondskap i verdenskrigene, er veldig viktig å vite idag, når de idag står på terskelen til å arrangere og organisere 3dje Verdenskrig for sin fornøyelse og berikelse; Klima-Kovid-Krig AS.

De godt betalte antikristne politiske Sionistene (de tjener sin lommebok og bankkonto mer enn de tjener Gud, det lønner seg å holde seg inne med verdens Okkupasjonsmakthavere) i Norge har forført kristenheten i Norge om at jødene er «guds utvalgte», mens følge at Jesus er glemt. De går fra Bibelens verste satanister (John. 8:44, Rev. 2:9 & 3:9), til å bli folkeforførernes «Guds Utvalgte».

De politiske «ulvene i fåreklær» preker et helt nytt evangelium om «velsigne jødene, og bli velsignet«, motsatte skjer. De tilber Jødene, ikke Jesus (Romans 1:25). Hver eneste menighet som har blitt åndelig forført av Jan Hanvold, Kjell Furnes og lignende ulver i fåreklær, bør få Jan Lilleby til å preke om rett trosslære. Husk at det er ingen unnskyldning i Perleporten at en trodde alle løgnene, fra landets største løgnere. Det er slik Satan opererer, å finne løgnere til å forlede kristne,365/7/24. Det er opp til oss hver enkelt å finne sannheten, å elske sannheten mer enn løgnene. Disse menneskene har forledet masse mennesker til Helvete, lært dem å elske løgnene (Psalm 52:3, Jeremiah 9:5, 2 Thessalonians 2:11-12).

Sionismens ondskap i verdenskrigene
https://www.gracepano.com/language/nb/2015/09/21/sionismens-ondskap-i-verdenskrigene-medisin-mot-historieforfalskning/

«Vi forstår lett hvordan det har seg at det var så lett å overta Israel ved terror: Dets ledere kom fra sovjettidens ondskap og drap, der ikke bare politiske opponenter ble myrdet i svær skala, men Jesus-troende russere ble tatt av dage og forfulgt på samme sataniske måten. Staten Israel ble reist av onde ugudelige lovløse menn, som fra før av hadde blod på sine hender. «

Her få dere også vite at rette Holocaust er ikke kristen manns død over Jødene, men bolsjevik-Jødenes nød og død over hvite mann (RUS-folket, RUS betyr «Skandinav». Jødene har hatet oss lenge, helt siden Esau. DERFOR er den hvite menneskerase etter Jakob-Israel i Jakobs Trøbbel idag.

I 1923, i valgkampheftet «kommunisme og kristendom», skrev jødiske Edvard Hambro Bull at Arbeiderpartiet skulle ha en «pågående og hensynsløs kirkepolitikk» som skulle «sloss uforsonlig mot den bestående offisielle lutherdom som med andre fordummende sekter».

Slik har det gått siden den Sionistiske kongress i Basel i 1897, hvoretter de startet kjøpe opp politiske ledere og satte inn sine jødiske antikristne i alle land (de kuppet Arbeiderpartiet i 1920 ved Gro Harlem Brundtlands far Gudmund Harlem, Edvard Hambro Bull, m.v.) for sin antikristne verdensovertagelse, hvormed de også har blitt okkupasjonsmakthavere i vår engang kristne nasjon, en nasjon idag gjort jødisk-Babylonsk i alle henseender;
https://www.riksavisen.no/okkupasjonsmakt-jodiske-erna-solberg-avloser-jodiske-jonas-gahr-store-ved-makten/

Via Israel overtok de Amerika og okkupasjonsmakten der, vårt folks nasjon i Vest, og ødela den nasjonen.

«Vi har aldri vært slaver av noen», innrømmer jødetampene til Jesus (Joh. 8:33). Og innrømmer med det at de var aldri Israelitter, og var aldri i Egypten. Vi vet ikke når bolsjevik-Jødene som ble laget luftbro fra Sovjet til Israel for av norske Sionister, vil lykkes å myrde oss alle. De begynte med 66 million i Sovjet. https://www.riksavisen.no/vi-minnes-66-million-holocaustede/

Kun Gud vet når glasset for deres ondskap er fullt. Alt er i Guds hender. Vårt folk gjorde vår jobb, vi bragte Evangeliet om Jesus Kristus til hele verden, vi holdt den Nye Pakten denne gang (Matt. 10:6); «Gå til Israel» sa Jesus til Apostlene, når Jødene forkastet ham. Hvor gikk Apostlene ? Vi kan være stolt av det.

Dere skal oppdage at i talmud-bolsjevik-jødenes hjerte er det ingen plass for kristne eller hvite mennesker. Et ekstremt hat, evig i satanisk glød, er hva vi kan forvente av dem, det er ‘velsignelsene’ de gir for kristen nåde og naivitet, å tro på ulvene de fleste menigheter har sluppet inn i sin midte, med følge at de faktisk har blitt å utbre et satanisk evangelium, så langt fra Jesus Kristus som det kan komme, lære å elske hans mordere, og gjøre dem og det Babylonske Dyret deres til verdens Herskere. Sionistene arbeider hver dag for å gi de Babylonske bolsjevik-Jødene den tronen i verden som er Jesus sin (Is. 9:6), omkamp for hans seier over dem på Golgata.

Lilleby gir historien om hvordan Sionistene hver dag gjennom to verdenskrigene og godt inn i den 3dje, arbeider for å ta Tronen fra Kristus, for å gi den til Jødene ala Bibi, Victoria Nuland / Zelensky, Stoltenberg askeNAZI fraksjonen, Klaus Schwab. Bill Gates og George Soros. Lykke til. #GudVinner     Det skal jeg love dere…. dere skal brenne i Helvete for det her;

SPUTNIK – Han har åpnet Perleporten

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring