Gratulerer Kronprinsesse Martha Louise med sin langemann Durek Verret

Vi gratulerer kronsprinsesse Martha Louise med forlovelsen med sin langemann. Er jo fantastisk for henne å få en som «fyller hele henne» som hun uttalte til Dagbladet. ❤😁 Det er henne vel unt å bli fyllt helt opp vel og lenge…

(Bilde: CC). Håper hun  finner nok tid til annet verdifullt enn å kopulere i gledesrusen. Kjærligheten til langt utstyr varer nok lenge og vel, og for alltid hos noen.

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er forlovet
https://www.vg.no/rampelys/i/Xqmkxb/prinsesse-martha-louise-og-durek-verrett-er-forlovet

Jeg synest fremdeles at Ari var en grei fyr, selv om han ikke fylte sin prinsesse… en prinsesse bør jo bli skikkelig oppfylt, klart det… Gratulerer..

Bare elsker å bli fylt helt opp… elsker enhver som kan gjøre det.

Bilde: Facsimile fra Dagbladet

https://www.riksavisen.no/hvem-har-skylda-for-ari-behns-selvmord/

https://www.riksavisen.no/astarte-ble-ari-behns-bane/

At Ari blir litt molefonken og lei seg av å ha en for liten penis til prinsessen kan jeg også forstå, men det er jo ikke akkurat min sak.

Enhver jente / kvinne bør jo først og fremst tenke på sine egne utløsninger og slikt, velvære av å bli fyllt helt opp og slikt, før mann og barn, det vet vi fra politikkens disponeringer siden Gro Harlem Brundtland satte kvinnene «fri» fra det kristne ekteskapets ‘tvangsbånd’ som de ser det, hvor de heretter får realisere seg med så lange og tykke som de vil, hvor de ikke er fornøyd med sin manns; «til døden skiller oss ad» var liksom ikke mer verdt for ‘astartene’ (‘Ashtaroth’), i sin besvergelse fremfor Gud og mennesker (Judges 2:13, 1 Samuel 7:3).

Jeg synest igrunn vi like gjerne kan avvikle den jødiske familien som kongehus som opptrer som trojanske hester i avviklingen av Norge til fordel for Davos-mafiaens khazarske Nye (antikristne) Verdensorden, og finne oss noen norske. Bjørnstjerne Bjørnson var ikke happy for dette at de kuppet makten i vårt land.

https://www.vg.no/rampelys/i/47aaeE/kongehusekspert-om-forlovelsen-stiller-nye-krav-til-durek

Kan vi av dette slutte at edomitt jøder har en litt annen prioritering enn oss hvite kristne mennesker av kaukasisk Israelittisk slekt, og at ingen unge kristne bør følge prinsessens eksempel, i noe som helst hun gjør og sier ? (satanister vil gjøre som hun samme hva vi sier, det vet vi)..

#Justice4Ari

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring