Hvem har skylda for Ari Behn’s selvmord

Når Ari Behn’s datter Maud Angelica sier i Kirken ved begravelsen at ingen har skylden, bare ‘sykdommen’, så er vel dette en sannhet med modifikasjoner. La fedre som selv har opplevd dette skrive dette fra en fars vinkling, den som aldri fremkommer i norsk feministisk media, slik at hun ikke stakkars jenta sitter igjen med minnet om faren som en svak og syk mann til evig tid.

Alle sier Jeppe drikker, men hvorfor drikker Jeppe? Det skal vi søke å besvare. Vi husker kronprinsesse Märtha Louise sin «Astarte Education». Den jødiske kronprinsesse lever som hun lærer. 1 Samuel 7:3 sier om de jødiske Astartene (kvinnelig Babylonsk guddom for kjødets «love» ala Eros); «Så la israelittene bort Ba’alene og Astartene og tjente bare Herren. …». » Fordi astartene ikke klarer å utvikle seg åndelig over og forbi kjødets lyster. De er slaver av sine begjær, og dermed av Satan som ved den ‘strangehold’, har dem i sitt nyttige grep.» https://www.riksavisen.no/astarte-ble-ari-behns-bane/

Akkurat det minnet om faren som ‘svak’ og ‘syk’ skal vi sørge for å korrigere. Hvor misledende. Hvor usant kan det være å indoktrinere barn med dette falske minnet. Hvor ondsinnet det kan være å inngi barn et slikt feilaktig minne om deres far. Fire uker etter sin død skulle han visst vitne i en sak i London mot jødiske Kevin Spacey, som ryktes å være en del av det pedofile #Epstein nettverket.

#EpsteinRegular #FriendOfGhislaine #EpsteinIsland #Jewish Når alle vitnene dør i en sak, blir det ingen sak

Behn har vært trist og deprimert, ‘syk’, i mange år sier de, men hva gjorde at han tippet over akkurat nå, at det fra hverdagsmismodig molefonken etter skilsmissen ble ekstremt vanskelig akkurat denne julen 2019? Det skal vi se på. Kan det ha med Durek å gjøre? Eller Kevin Spacey å gjøre ? Eller med Märtha Louise’s sexdrive å gjøre?

Ari kjærlighetstale til Marta, bryllupstalen i 2002: «Kjære Märtha, Du er lyset som overvinner mørket. Å vite at du finnes, får meg til å vite at også Gud er nærværende. Sammen med deg frykter jeg ikke lenger døden. Gjennom deg, Märtha, er livet evig. Gjennom deg, Märtha, er livet levelig». () På kjærlighetens vinger fløy jeg over, For ingen mur kan lukke elskov ute. Hva kjærligheten makter, vil den våge.

Gud var der en tid, men kjødets lyster fra Satan ser ut til å ta over føringen. Det er visst ikke gjensidig. Når Eros kjærligheten vinner over Agape kjærligheten. Når underlivskjærlighet har høyere prioritet enn kjærligheten til personer, og sine barns beste. Astarte damer har andre prioriteringer:

Det leste kanskje skilsmisse triste Ari Behn rundt 15.05.2019, når jeg leste i artikkelen i Dagbladet. Sikkert mindre fantastisk å høre for en som er trist allerede… for skilsmissen sin, han som håpte på at hans barn ikke skulle bli skilsmissebarn som seg selv. Nå er prinsessen 100% lykkelig og glad, endelig, endelig, har hun funnet en med en stor en, som fyller seg helt opp. Heretter er det nok for livet. Dette er virkelig lykke og kjærlighet i livet. #underlivskjærlighet

Per Heimly, Ari Behn’s beste venn sier:

«– Men jeg ser jo på veldig mange av bildene jeg har, at etter bruddet med Märtha, kom fortvilelsen og det mørke sigende på. Det var veldig vanskelig å snu den tankemåten. Det ble tyngre og tyngre for ham etter hvert, så det var en glidende overgang, egentlig.»

https://www.nrk.no/norge/snakket-med-ari-behn-pa-julaften_-provde-a-fa-ham-til-a-holde-ut-1.14843436

Der startet det.

Jeg personlig ville funnet det bedrøvelig at jeg fikk ekteskaps sparken pga for liten penis, ikke fordi ens penis ikke var av den absolutt lengste, men pga av prioriteringene – at noen Astarte damer vil velge det fremfor barnas beste, ekteskapsløftet – TIL DØDEN SKILLER EN AD – kvinne han forgudet var ikke den han trodde, men det kan jo være bare meg som ikke prioriterer #underlivslykke #underlivskjærlighet, men som setter sin ære i å holde inngåtte løfter og pakter.

Norges Kongehus; Israelitter eller Jøder?
https://www.riksavisen.no/norges-kongehus-israelitter-eller-joder/

Men så er jo denne Bibelske stamme ikke velkjent for å holde løfter til hverken mennesker eller Pakter med Gud. Ensidig brutt, som gjør paktene for evig ‘null and void’.

Kristne menn og jødejenter passer vel ikke sammen, de er vel for liberal disse jødejentene, hvor kristne er mer konservativ. Undertegnede deler de kristne idealer Ari Behn gir uttrykk for her:

Høyeste drøm og verste mareritt

Det var skilsmissen som «sparket bena under livet». Foreldrenes litt trist, sin egen skilsmisse litt mer trist (2016), og hva gjorde han videre EKSTREMT «trist som faen» julen 2019?

Oftest idag, så deler ikke kvinner disse kristne idealer lenger om trofasthet, lojalitet og samhold lenger, til voksne og barns beste. Vårt land kan ikke lenger anses kristent i så henseende. Der har vært for mange Frankfurter skolens Astarte Education institutter, som har prekt til landets kvinner om deres egoistiske seksuelle frihets rettigheter, som kommer foran alt annet, barnas psykiske helse også. De vil ikke ha idealer, ingen moral, de vil kun ha seksuell frihet, de vil ha 6 orgasmer per dag, threescore, 666 vil de ha det (ekstremt menneskelig, humansk, karnalsk). Får de ikke det har menighetsbladet Dagbladet fortalt dem at ekteskapet ‘funker ikke’, de må finne en annen og ny sex partner. EKTE-skapet for dem er retten til sexuallivets kvalitet. Nothing else matters.

«Huffda, hvilken prioriteringer. Når kjødet vinner over ånden» Twitret jeg den dagen jeg las dette (15.05.19)

De er kjempeflink i den ‘kjærlighet’ som krever, men de vet ingenting om den kjærlighet som ofrer. En bedrøvelig generasjon.

Mange mener at det var en trigger det i Kirka, dødsstøtet.. han fikk ikke bli med, se bifile nye «stepappa» Durek med hånda rundt sine barn i Kirka. Noen mener det er hekserier å sende dette per eteren av NRK, inn i en deprimert manns stue, men det største ansvaret har vel de som tok med Durek, og utelot barnas far:

En pervers neger som sitter og holder rundt ens datter, tatt «eiendomsretten», huffameg

Ekteskapet rauk, der ryker farsskapet også.. dette TV bildet er 25.12 ca kl. 12:45 på dagen rett inni allerede deprimerte eks småbarnsfedres stue. Han vet jo utmerket at domstolen har morspresumpsjon i Norge, han kan risikere å aldri se sine barn igjen.  Hans barn har fått en ny «pappa»; en bifil neger med enormt kjønnsutstyr etter som vi forstår.

Det er fullbragt, der er ikke mer å elske, verden har vært, er og forblir et rottehull, verden har plukket av Agape kjærlighets pilgrimen fra ‘den nye vinen’ sin uskyld… Satan som tilbyr Vellystenes Shangrila for sine, det kopuleres så svetten driver, i alle hull, i absolutt alle hjørner av Helvete, via Astarte og Eros som vant. Alle andre tapte.

Baaang.

Ca. 16:47 den 25.12 ble politiet varslet om småbarnsfaren som ensom i sin leilighet ikke var mer.

Seierherrene, de overlevdende, skriver som alltid historien.

Ribbet for ære

Så la oss fortelle en annen historie, om en mann med ære, med integritet, som ble fratatt muligheten til å eie de menneskelige kvaliteter (som for en stor del av flertallet ikke er ansett som kvaliteter lenger), som ble drevet inn i døden, hardt og brutalt, ekteskapet falt, det eneste han hadde igjen var farsskapet en er stolt av. Det også ble brutalt ødelagt. Hundretusenvis av fedre har opplevd det samme, siste 33+ år i Norge.

Kanskje en som ofret seg og sitt liv – for at de kan få fred for ham i de liv de sier de ønsker mest, ved ikke å dukke opp til samvær for eksempel, for at eks kona kunne kose seg med sin nye flamme, med fantastisk sex som hun aldri hadde opplevd før, og med den hedenske bifile pappa til å ivareta barna som ny ‘sosial far’ i hverdagen, som fremst i den kristne Kirken ved julefeiring. Kanskje Ari Behn rett og slett ikke ville forstyrre sin lille familie mer i deres dagligliv, de synest så happy med uten ham? Vi kjenner flere som har tenkt det slik. Det er den salomonske løsning.

La oss fortelle Maud Angelica at hva som har skjedd hennes far, har skjedd hundrevis og tusenvis av fedre gjennom de siste 33+ år. Ikke fordi de er svak og stakkarslig, men fordi samfunnet og verden ville ikke vite av dem. De vet hvordan Astarte mødrenes oppførsel føles. Verden er til for kvinners, jøders og homoseksuelles adspredelse og utfoldelse, spesielt den seksuelle utfoldelse, spesielt all den ubibelske perverse. Verden er ikke til for hvite kristne menns og fedres utfoldelse som det lenger, det er forbi. Menn med ære og integritet er sterkt mislikt og uønsket.

Alt Bibelsk er blitt upopulært. Alt Bibelen fordømmer har blitt popularisert. Perversiteter, kvinner som almenhetens kollektiviserte horer og blandingsrase sex har blitt cool og ‘hot’. Tolk det etter beste evne. Men slik var det ikke dengang Norge var kristent.

Når Satan og hans menneskelige apostler skal overta våre samfunn og verden, så må Satan først sette våre kristne verdier og institusjoners praksiser på hodet, eliminere dem (talmudiske Frankfurter-skolen). Jeg skrev om det hvordan etter 1000 år med Kvitekrist, skal nå Satan få slippes løs for en tid iflg Bibelen:

Satan is set loose on the World
https://www.riksavisen.no/satan-is-set-loose-on-the-world/

Jeg kjente mange av de som har dradd fra denne onde jødiske verden av eget grep, til forhåpentligvis en bedre kristen verden et annet sted i det hinsidige, for 33+ år siden, når jeg laget noe som ble en flopp, men dog; Det Norske Mannsforbundet. Menn er ikke flink å organisere seg, suffering servants, alene, det er bedre.

Sannheten vil for alltid som Jesus sa sette oss fri. Løgnene binder. Jeg skrev om åndelige fedre og karnalske mødre for noen år siden her. Får menneskebarna aldri høre sannheten, vil de for all tid forbli i Astarte moderens ofte brutale og totalitære mentale vold, the Matrix.

Det kollektive PAS – gift med mamma
https://www.riksavisen.no/det-kollektive-pas-gift-med-mamma/

Maud Angelica opplyser oss i begravelsen at hun ikke har sett sin far på to uker før jul (?). De bor like ved siden av hverandre. Merkelig. Eller kanskje ikke så forferdelig merkelig ?

Det finnes et fåtall kvinner som tar sterkt avstand fra den praksis som her beskrives. De skjønner problemet og søker å hjelpe å gjøre noe med det. For å redde barna involvert.

Det overveldende flertall av norske kvinner har utviklet narsisstiske og psykopatiske borderline tilbøyeligheter som gjør at de innbiller seg at de vet alt og må være sjefen i alle henseender med alt som har med familiens barn å gjøre. Mange kvinner holder mer med sine Astarte medsøstre enn sine kjødelige brødre har mange opplevd, når gutter og menn som har blitt fedre går igjennom skjærsilden. Kvinnesaken gjorde alle kvinner solidarisk med ondskapen hos hverandre når den viser sitt stygge ansikt.

Gjør ikke fedre som de får beskjed om, så kuttes de helt ut av barnas liv. De fleste alenefedre kan ikke tåle å være under hælen til gærne ekser, og velger å trekke seg helt bort. Det er hjerteskjærende å se barnet skli bort fra seg, litt etter litt, mer for hver dag hun kan indoktrinere dem, så det blir bedre å trekke seg helt unna.

Fedre skal være pappa på sine egne premisser. Kvinner har INGENTING av kompetanse til å lære fra seg å være fedre på patriarkalske premisser. Hva slags kompetanse er det å overgi dem til den kneblende statsomsorgen da, som er kvinners flest sin løsning? Istedenfor å ta seg av dem selv som var løsningen under Norges kristne era, som nå er over. Vi er i den jødiske era nå. Herrefolkets Verdensrike er under oppseiling. Der skal barna være Statens barn, det motsatte av det kristne prinsipp selvfølgelig. Gud gav barn til foreldrene, ikke til Staten.

Fikses dette ikke i de 50% oppløste familier av statsmaktens domstoler og annet, så tar det sataniske ‘barnevernet’ seg av resten. Statens barn skal de bli åkkesom i en hardbarket satanistnasjon, med Heiberg politikk.

«Mange fedre frykter før skilsmissen at de skal miste kontakten med barna, og ikke uten grunn. Likestilling har ikke kommet langt nok til menns fordel, og kvinner har fortsatt makten over mannen etter bruddet via barna.»
https://www.linestrandvik.no/metoo-fars-versjon/

Denne utidige makten og maktutøvelsen hvor foreldrene ikke lever sammen kan en far kun komme klar ved å trekke seg unna, der barna mister sin far, hvor faren må ofre sine barn for å komme klar borderline Astarte mødre.

De historiene Maud Angelica kan høre i denne fedre gruppen (13.000 medlemmer) vil nok gi henne et helt annet bilde, at det er faktisk godt gjort å overleve en slik sorg, og en slik behandling som alle alenefedre kan forvente av storsamfunnet.

I begravelsen ble det snakket om empati og omsorg, men absolutt ingen har vist omsorg for de fedre som utsettes for dette, gjennom de siste 33+ år.

Alt tar sin tid, modningstid, før Guds beger er fullt. Gud sier alt skal komme for en dag i Luk. 8:17. Det er apokalypsen, avsløringenes tid:

«For det er ingen ting skjult som ikke skal bli åpenbar, og ingen ting dulgt som ikke skal bli kjent og komme for dagen.» – Luk. 8:17

Ari Behn sin sak er en major apokalypse.

Mødrene og Moder Jord (environmentalismen) har en iboende gravistasjon å dra sine barn til seg. Hva de ikke tar med i beregningen er at de kom et sted fra, før de kom i livmoren, så var de en spire av kjærlighet i et farshjerte. Dette er analogisk hvor Gud Fader taper terreng i våre samfunn på bekostning av environmentalismen som er pur paganisme, naturreligion. Kvinner er så svak for den, jfr. Princess Greta Thunberg, en tversigjennom dum hjernevasket jentunge som skal heiles, for dem er naturreligion ‘åndelighet’, aka den fra kronprinsesse Martas’s Astarte Education.

HØRT I INDRE FINNMARK TINGRETT

Finnmarkingen røk uklar med kjærringa og de møttes i retten kor dæm krangla om foreldreretten te ungan.

– Det e æ som har satt ungan te verden, dæffør e dem mine, sa kjærringa.

– Har du noe tyngende motargument, spurte dommeren?

Gubben reiste sæ sakte fra benken, klødde sæ i haue og sa:

– Du Ærede Dommer, væss æ putte ei fæmmar på sjokoladeautomaten og det kjæm ut en sjokolade, tellhøre den da mæ eller automaten?

Når gud ble kvinne. Da dukket det frem fra Skyggelandet all slags perversiteter, seksuelle bifiler, kjønnsforvirring, hen hun og han, og mye annet slags idioti. En far som hadde hørt sin sønn lure på om han var jente ville bare sagt at «nå må du slutte å dumme deg ut, se på penisen din så ser du at du er gutt. Lev med det«. Case closed.

Disse idiotiske Astarte-damene har andre løsninger, bedre løsninger mener de, som Eva ble lokket av Slangen/Satan i Edens Hage. Dumme luciferiske naut.

(alle damer på Stortinget og i regjering idag er Astarte damer. Satan tilbyr tronen og pengene til alle som tilber ham og gjør hans vilje).

Siv Jensen – sufragette opphav

Parental Alienation Syndrome

Omtrent samtidig som ekteskapet opphører, starter foreldrefiendligheten av faren, i større eller mindre grad (PAS, Parental Alienation Syndrome, av Dr. Richard Gardner). Fedre må innordne seg mødrenes myndighet, lyde hvert minste vink, eller det blir straffet med bortfall av retten til å se sine barn. Svært få dommere i Norge har vært salomonske, tvertimot. De har belønnet slik oppførsel, i 33+ år.

Der er EN i Kanada:

Det hjelper overhodet ikke å anmelde slik oppførsel til politiet, for barnemishandling. Alt slikt henlegges, som intet kriminelt gjort (?).

Når barn først får dette inn i den emosjonelle sfære av sine liv, så vil de ALDRI komme klar og fri det. Det vet alle som har vært gjennom det, at tiden leger ingen sår. Tiden bare sementerer skaden. Jeg undres av og til på om kanskje disse psykiske overgrep kan være verre enn lettere fysiske overgrep. De er ihvertfall mye vanskelige å helbrede, om det er mulig i det hele tatt.

Astarte kvinnenes menighetsblad Dagbladet har også informert om dette, barn som programmeres å hate pappa, men slike onde kvinner bryr seg ikke om at de må ødelegge barna for sin egen ‘frihet’ og tilfredstillelse, det er den minste kostnaden for dem, få dem inn i løgnens verden, de blir der for resten av livet.

«I motsetning til at barna hvis retten er naiv nok til å tillate barna å forbli boende hos en slik ********* mor, sannsynligvis vil ha en fiendtlig innstilling til faren resten av livet. «
http://www.sakkyndig.com/psykologi/artikler/PAS4.pdf

For å spise omelett må det knuses noen egg (barn), mener Astarte kvinnene. Det er mange som kan bekrefte. Barna kommer aldri igjen ut fra farshatet, fra anitpatien, fra distansen og identitetstapet skapt, de har blitt reskapt, med troen på at fedrene er dum, krek, overgripere, voldelig, eller bare svak og sykelig, som Maud Angelica nå tror om sin avdøde far, og som er plantet der med svært sublime metoder.

Men hvorfor ble en syk til å begynne med da?

For vi hørte først Marta Louise nevne at ingen hadde skyld i ‘sykdommen’. ‘Trist som faen og deprimert‘ det daler visst bare ned fra himmelen i engleskrud osv, og datteren gjentar NØYAKTIG de samme ord. Mange fedre som har gjennomgått dette vet akkurat hva de gjør, det er programmering som foregår, en hjernevask, en indoktrinering. Far er død, Gud er død, – mor lever, hennes seksuelle utfoldelse er viktig, ikke familiens enhet, synest de å hevde. Behn’s drøm (så vel som hans mareritt) at hans barn ikke skulle oppleve det han hadde opplevd, falt i grus, familiens enhet, det kristne prinsipp, brutalt knust. Hva skjer når våre drømmer blir så hardt og brutalt knust? Når ens verste mareritt går i oppfyllelse istedenfor?

At de til og med vrir kniven brutalt rundt i såret, uten å nøle:

Huffameg, så onde mennesker er, sier jeg. Det må gjerne påta seg luciferisk engleskrud, og snakke om ubegrenset kjærlighet, men jeg ser en usigelig ondskap, for noen som ikke deltar i deres ubegrensede ‘kjærlighet’, bare deres begrensede K.

Den 15.05.19 las jeg denne artikkel i Dagbladet og sa på Twitter, «Huffda, hvilken prioriteringer. Når kjødet vinner over ånden«.

Sjansen er vel stor for at Ari Behn også las artikkelen om Dureks store penis som fyller hele prinsessen.

Idag kan jeg ikke finne igjen artikkelen hos Dagbladet.

Jeg skrev om Astarte kvinnene, som har Dagbladet som menighetsblad her

Astarte ble Ari Behn’s bane
https://www.riksavisen.no/astarte-ble-ari-behns-bane/

Jeg la merke til fra begravelsen at både Marta og barna gjentok etter henne at det var ingen som hadde skyld i selvmordet..

Det var en ‘sykdom’ som kom gradvis ble sagt, de ‘mistet’ ham gradvis til ‘sykdommen’..

Mon det…

Hvor kom tristheten og depresjonen fra da?

Som tusenvis, titusenvis kanskje hundretusenvis av barn har ‘mistet’ sine fedre av oppkonstruerte årsaker.

Maud Angelica sier de ikke har sett sin far på to uker før jul (?).
Men Durek kan de se hver dag, og i Kirken sitter han faderlig med en hånd rundt dem.

Fedre som har vært utsatt for dette vet akkurat hva som skjer. Den ‘sosiale far’ er iferd med å bli etablert som det. Den biologiske far er på vei ut. Ari Behn er ikke dum. Han hadde sannsynligvis både 10-20 kompiser eller kjente det antall fedre som lå i konflikt med Astarte borderline mødre, som tviholder på kontroll over barna etter samlivsbrudd, av økonomiske OG åndelige årsaker.

Ari Behns drøm som ble knust og lagt i grus

Hans største mareritt gikk derimot i oppfyllelse. Barna hans fra skilsmessehjem som hans eget.

Barna skal IKKE få identifiseres med Faderen, han må aborteres fra deres hverdag, så han ikke får innflytelse på deres sjelers utvikling. De skal inn i morsuniverset, Moder Jord universet. De kristne verdier må satanister IKKE hedre. Faderuniverset må HATES! Guds Rike likeså. De må knuses. Kvinner i Satans tjeneste må gjøre sitt beste for å plugge bort disse verdier fra menneskers hjerter og sinn i samfunnet, også Behn’s barns. Det er nettopp hva som skjer i avkristningen av nasjonen og verden.

Brannslukking

Brannslukking pågår. Alle vet hvem som har skylden. Alle slike fedre vet også hvor sykdommen, tristheten og depresjonen kom ifra.

Det er IKKE rart at folk blir både ‘Trist som faen’ og deprimerte av behandlingen som storsamfunnet gir dem.

Den politiske domstolen; er en vits. Mange trodde de kom der og ville møte retten, men møtte bare ene og alene den feminazistiske Makten.

«Vi vet vi lever i en satanisk verden når ingen kvinner tar til gatene for å demonstrere mot krig, drap og terror, men derimot tar tusener av kvinner til gatene for å kreve retten til å drepe babyer.» – Liberate Idlib

Politiet; Mødrene kan gå så langt at de finner opp og beskylder fedre for vold, seksuelle overgrep eller hva de kan finne for godt til politiet, og fedrene har tapt barnefordelingsaken bare av påstanden, henlagt eller ikke. Mødrene blir ikke etterforsket for falsk anklage, anmeldelse blir bare dumpet rett i bossdunken.

Kongen; selv har ALDRI sagt et godt ord om fedre i noen taler, der er aldri noen omsorg, aldri empati.Hvor mange har han fått bedende brev om hjelp fra? Hvor mange har fått hjelp til å se sine barn?

Politikerne; De 169 idiotene på Stortinget gjør som de får beskjed om. Regjeringen med. Patriarkatet SKAL ødelegges. Den biologiske familie SKAL ødelegges.

Sakkyndige; En større forsamling av perverte løgnhalser og psykologiske kvakksalvere skal en vel lete lenge etter.

Familievernkontor; De har nok aldri reddet en eneste familie. Mors og Astarte-kvinners rett til et selvstendig sexliv er mye viktigere.

Kongens Nyttårstale 2019

Den jødiske rådende monark av Norge må jo åpenbart ikke ha fulgt så mye med i timen, å påstå at fedre og mødre i statsstyrelsen og andre steder er like mye verdt, grenser til idioti å påstå. Hadde vært en god ting å begynne å leve etter det, men det kommer ikke til å skje, for vårt samfunn har blitt satanisk. Han vet vel bedre om og når han får tenkt seg om.

Jødiske feminazi grunder Gloria Steinem er ikke akkurat av de mest intelligente

Satanistenes Verdensrike

Dette fordi det jødiske ‘illuminerte’ Verdensrike (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9), skal erstatte det kristne Guds Rike som har vært bygget i verden gjennom 2000 år. Det kom noen for tungt for brystet at Jesus Kristus, deres hovedfiende, skulle få slik suksess. Og det norske nå jødiske Kongehus er en del av den tikkun olam, den kreative ødeleggelsen av alt som er kristent i vår nasjon, orden utav kaoset de skaper, «repairing the World» på jødisk mener de at de gjør, alle kristne verdier som Ari Behn delte med mange forlatte fedre, det kristne prinsipp om den biologiske familiens enhet som samfunnets grunncelle.

Den internasjonale illuminerte frimurerske jødedom underlagt B’nai Brith, som det norske kongehus selv er en del av, ønsker det annerledes, sosialistisk, statens barn:

Kostnaden av politikken som blir fastsatt langt utenfor landets grenser, MYRDER folk.

Hvor er den empatien de har for også ofrene for de borderline Astarte mødre som har blod på hendene?

Nei Maud Angelica. De er falsk. Lucifer er falsk. Der er ingen godhet i dem. De bare utgir seg for å være det.

Hvis du vil ha sannheten om din far, så må du ikke se hen til den som hjernevasker deg med SIN virkelighetsoppfatning 24/7. Hør på fedre som har gått gjennom det samme som din far du, og de vil fortelle deg hvor nært de har vært det samme som din far.

Ikke fordi de er svak og stakkarslig.

Men kanskje bare fordi de av en eller noen få enkle årsaker fant ut at denne usle verden var ikke noe for dem. Et bevisst valg.

Så det skulle vel være rimelig enkelt å si hvem som har skylden, hvem som har skapt deres personlige verden så ussel for dem. De som har feil prioriteringer selvfølgelig, kanskje oppløse ekteskapet av hedonistiske årsaker..

Astarte ble Ari Behn’s bane
https://www.riksavisen.no/astarte-ble-ari-behns-bane/

For fornuftige mennesker, som elsker Sannheten mer enn løgnene, så vet vi at sykdom har oftest en årsak, sykdom kan faktisk oftest helbredes med rett kosthold og trim. Psykisk sykdom heller kommer ikke kastet ned på mennesket utav intet, eller fra Gud i Himmelen, mer fra Satan og satanister i denne Verden er nok nærmere sannheten. Påført.

Vitenskapen vet en del ting:

Samlivsbrudd er en viktig årsak til selvmord
https://www.kk.no/livet/samlivsbrudd-er-en-viktig-arsak-til-selvmord/67731608

Men fordi Verden og samfunnet er et rottereir.

Det er et bra sted å leve i før jøder, homoseksuelle, pedofile i Mette Marit’s #Epstein Mossad nettverk, borderline Astarte mødre,
men altså IKKE for norske hvite (kristne) alenefedre og deres barn.

Absolutt ALLE barn blir på en eller annen måte ødelagt i prosessen. De må knuse en god del egg (barn) for å lage omelett, her også.

De må IKKE komme til meg å søke å innbille meg at de er god mens de gjør dette. Det er den største ondskap som driver dem. Jeg har aldri abortert noen, aldri myrdet noen ved å drive dem inn i selvmordet, aldri overgrepet noen barn, men Astarte-damene vil mene det er jeg som er ond som sier Sannheten, rakt på (?). De har faktisk mistet proporsjonene på rett og galt. Det følger av luciferismen, den samme ånd som inntok Eva i Edens Hage.

Vi kan faktisk si at selvmord er ikke nødvendigvis noen sykdom, som prinsessene blir indoktrinert med.

Vi kan også se det som et valg. Mistet det viktigste i livet, det en elsket mest av alt i denne begredelige verden. Ens største idealer om familiens enhet, gjennom tykt og tynt, til døden skiller en ad, kristne verdier, voldelig og brutalt KNUST!

Hva mer er der å hente her i denne verden da?

Greit at en mann med kristne idealer (Ari) og en jente med jødiske idealer (Marta) sikkert ikke passet sammen i utgangspunktet, de er så langt fra hverandre i idealer og verdier.

Er det sant?

Men de hadde tre barn som ihvertfall Ari Behn har uttalt han satte som første prioritet.

Men Marta så langt jeg forstår og tolker trengte noen med større penis for sin #underlivslykke og #underlivskjærlighet

Vel, vel – hun om det…..

Norges Kongehus; Israelitter eller Jøder?
https://www.riksavisen.no/norges-kongehus-israelitter-eller-joder/

Vi vet hva som skjedde med jødene ved makten sist de opptrådte urettferdig mot Guds Folk, mot Stephen som de steinet, fordi han elsket Gud mer enn han elsket dem, Jesus Kristus, lot ham korsfeste for å true deres forstyrrede visjoner om deres (anti-Krist) Verdensrike, når tempelforhenget revnet, tempelet var det ikke stein oppå stein igjen på, som Jesus forutså 40 år før, og de ble alle sendt i diasporaen…

“Gid det fantes nogen blandt eder som vilde lukke tempeldørene, så I ikke skal gjøre op ild på mitt alter til ingen nytte! Jeg finner ikke behag i eder, sier Herren, hærskarenes Gud, og til offergaver fra eders hånd har jeg ingen lyst.» – Malachi 1:10

#GudsVrede

– alt dette hadde det vært kjempefint å få en repetisjon på… om vi så må provosere dem til å gå utav sine ‘gode’ selvrettferdige skinn…. da Verden skal få vite at de ikke er så veldig snill og god som de tror seg selv.

Verden fikk se deres USIGELIGE ondskap, når de korsfestet og fikk kaldblodig myrdet den uskyldige Kristus. Det må REPETERES idag, for at de skal bli avslørt som hva de er; nemlig harbarka satanister. Ikke god og snill i det hele tatt.

Kan for alt vi vet Ari Behn være et slikt uskyldig blodsoffer som de ofrer til Baal og Molok og andre av sine avguder, før Gud dømmer dem? Kanskje må det flere til før begeret er fullt, før menneskeheten får se dem i sitt rette lys, Lyset av Kristus mer enn den frimurerske Lucifer? Hvem vet? Vi får vel se.

Noen kristne martyrer til for den gode sak, må vel kanskje til ennå, så menneskeheten kollektivt vil få øynene opp, inntil Jesus Kristus kan returnere, dømme satanister og hellige, og re-etablere sitt Verdensrike på ruinene av verden som den jødiske satanist rabbi Karl Marx Mordechai Levy lovte, etter at Jødenes anti-Kristne verdensrike har avslørt seg selv som den galskap det er, de er jo helt i blodtåka for tiden.

Og vi får vel bare gi dem flere muligheter til å få utløp for sin latente ondskap, inntil:

#Dommedag

Gud ser i nåde til sine

Ari Behn var et svært synlig menneske.

Lyset kan alltid avsløre Mørket.

Mørket er fravær av Lys.

Om Ari Behn’s offer kunne fått slutt på 33+ års ondskap,

så er han en helt og heroisk.

Ikke en stakkars svak mann med en ‘sykdom’.

Men en Mann med ære, om enn en trist en, med et oppdrag.

Ære og integritet er lite forstått, og lite verdsatt idag

Når en ikke lenger kan ha det, da har en egentlig intet.

Må Gud velsigne og ta vel imot gode Menn med ære og kristne verdier når de ankommer,

der finnes så få av dem,

i Jesus’ navn, om enn vanskelig i en Jødisk Verdensorden,

lar vi drømmen leve;

Johnny Mathis – When a Child is Born

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring