Astarte ble Ari Behn’s bane

‪Vi husker at Marta’s firma het Astarte Education, det firma skulle utdanne andre kvinner i Astarte saker. Har hedenske Marta og hedenske Durek nettopp satt siste spiker i paganistenes hedonistiske tidsalder? Kan nå Jesus komme tilbake? Har menneskene fått nok av #underlivslykke og #underlivskjærlighet nå? Kanskje begynne å tenke på virkelig og ekte kjærlighet nå, den som ofrer mer enn den krever, av både seksuelle tilfredstillelser og annet ?

Det er #Dommedag (1 Kings 11:33, 2 Kings 23:13). Gud har sagt at alle skal få vite sannheten om alt i tidens fylde, og jeg er den som gjør Guds arbeid. «Intet som er søkt holdt skjult, skal forbli skjult» (Luk. 8:17) og «De konspirer mot Gud (Psalm 2:2, Acts 4:26), Gud ser oss ikke» (Psalm 94:7), etc. – tror de.

Det var den 15. Mai 2019 jeg twitret Dagbladets artikkel… uten at jeg kan si det var akkurat den dagen den var publisert, men rundt der .. «Huffda, hvilken prioriteringer. Når kjødet vinner over Ånden», sa jeg som kommentar til bildet..

Dette er en saklig og sannferdig dom over 33 års ondskap. Alt var skjult, men alt med Ari Behn blir veldig synlig. Det har vært ønsket og villet tverrpolitisk politikk at den kristne familieinstitusjonen skal ødelegges i 33+ år, barna skal bli Statens barn. Ingen partier som ikke går inn for dette, får ikke komme i posisjon (ledelse karakterdrap, ikke omtalt i media osv.). Satan innfører sin verdensorden nå.

Punkt 1 fikser Kongehuset galant selv

Problemet er ikke først og fremst vrakede fedres smerter og traumer. De kan dø eller takle det, det som ikke dreper en gjør en sterkere, og bedre. Deres ødelagte barn er det største problemet, av å velge kjødets lyster fremfor åndeligheten og Gud (Galaterne / Gal. 5:16, Romans 8:6).

Dagens sitat

Tvilsomt forbilde

Marta er ikke noe godt forbilde for Norges kvinner. Gud hater slike som Marta Louise; Astartene (1 Samuel 7:3). Fordi de ikke klarer å utvikle seg åndelig over og forbi kjødets lyster. De er slaver av sine begjær, og dermed av Satan som ved den ‘strangehold’, har dem i sitt nyttige grep.

Dette tragiske sirkus til ære for Sex gudinnen Astarte og Baal som endte med døden, tok kaka.

«Det var ikke lenge siden hun sto på førstesiden til Se og Hør å sa at de hadde sex 3 til 4 ganger om dagen«, sier en kristen dame til meg på Facebook og takker meg for denne artikkel, sier hun er helt enig:

Jeg synest det er kvalmt at vi skal bli nødt til å bli delaktig i deres syke sexliv på denne måten..

Perverse folk, hele veien.

Ingen sømmelighet, ingen dannelse,

https://www.riksavisen.no/norges-kongehus-israelitter-eller-joder/

OTO – Astarte

OTO’s (Ordo Templi Orientis) er en sexreligion, med dens leder Alistair Crowley, som kalte seg selv The Beast666, var all slags pervers sex det viktigste i hans lære Thelema, en lov i verden mente han ‘alt du har lyst til har du lov’, sa han. Her er OTO Astarte med Slangen/Satan. Ingen skam, ingen oppdragelse nødvendig, ingen samvittighet. Frigjørelsen av disse ‘underverdenens’ drifter i menneskene, hadde nøyaktig konjunksjon med Satan som ble sluppet løs i verden, alle de mørke, sorte okkulte krefter ble sluppet frem i fri dressur fra 60-tallet og fremover, gjennom seieren Satan fikk med kvinnens seksuelle frigjøring, kom homofili, pedofili, nekrofili, alt ble frislept, vi har ikke sett enden for perversiteter ennå.

Astarte er fertilitets- og sex gudinnen (1 Samuel 7:3), her går kvinnens sexual behov foran alle andre prioriteringer. Langt foran nasjonen og sine barns interesser. Fedres interesser er det ingen grunn til å nevne i denne sammenheng i det hele tatt. Helt og fullstendig ingen relevans, som Astarte kvinnene ser det.

Ingen må synest synd på Astarte tjenerne fordi Gud via meg her dømmer dem hardt. Husk at de er overgriperne, de er morderne av både fedre og barn, og hos resten av de faderløse barna knuser de deres sjeler. Jeg har aldri overgrepet eller myrdet noen som helst.

«Herren prøver den rettferdige; men hater den ugudelige onde og den som elsker vold»
– Salmene / Psalm 11:5

I Dagbladet jubler Marta Louise over Shamanen Dureks store penis som fyller henne helt opp. Dette er utrolig mener hun, og etter tre barnefødsler har hun ikke opplevd dette……
(stakkars Ari som må utlegges for hele verden gjennom Akergata blekkene som en med liten penis, hennes barns far)

 

Kjærligheten til de erogene soner..

#underlivslykke
#underlivskjærlighet

Hva sier Bibelen om Astarte (Ashtoreth) ?

«De forlot Herren og dyrket Ba’al og Astartene«. – Dommerne / Judges 2:13

‪Baal som Molok var guden en ofret sine barns gode liv til, abortene er en slik også, som må til for et ivrig sexliv, og Astarte er fertilitets og sex gudinnen, her går sex foran alle andre prioriteringer. Langt foran nasjonen og sine barns interesser.‬

42 millioner babier kaldblodig myrdet for kvinnens seksuelle frihet

Abortist: Jeg klippet stemmestrengen slik at babyen ikke kan skrike

Dr. Leah Torres, en OB / GYN i Salt Lake City, Utah, sa at når hun utfører visse aborter, klipper hun stemmesnoren til babyen slik at «det virkelig ikke er noen mulighet» for barnet å skrike. Hun beskrev seg også som en «uterus ripper ytre» fordi hun utfører hysterektomier.

Torres kom med urovekkende kommentarer på Twitter 11. mars.

https://www.cnsnews.com/blog/michael-w-chapman/abortionist-i-cut-vocal-cord-so-baby-cant-scream

Ser du ondskapen tilhører du Gud. Ser du den ikke tilhører du Satan. Hedenske kvinner trenger abortene som prevensjonsmiddel, fordi de ikke har kraft eller stamina til å beherske seg, til å spare seg til ekteskapet. De foretrekker å være almenhetens horer.

«Israels barn gjorde igjen det som var ondt i Herrens øyne. De dyrket Ba’alene og Astartene, Arams guder og Sidons guder og Moabs guder og ammonittenes guder og filistrenes guder. De forlot Herren og tjente ham ikke.«. – Dommerne / Judges 10:6

Vi har altså med satanister å gjøre… det følger død med satanister.‬

«Og Samuel sa til hele Israels hus: Dersom dere vender om til Herren av hele deres hjerte, så få de fremmede guder og Astartene bort fra dere og vend hjertene til Herren og tjen ham alene! Så skal han fri dere av filistrenes hånd.” – 1 Samuel 7:3

Her kommer filisterne. Astartene trenger flere med store peniser, store ego, og stort av alt.

Gud vil reise opp også noen kvinner……..som taler Gud’s sak. Har alltid gjennom historien vært slik.

På grunn av aktive sexliv må Astartene velsigne aborter, barnedrap. Det blir helt nødvendig, for de som ikke kan styre sine lyster, og er slaver under kjødets lyster (sexualdriften). Abortene er prevensjonen nødvendig for korreksjon av dette utagerende liv… som også Mette Marit var så kjent for.

Mette Marit som altså har tette bånd til jødiske Mossad agent Jeffrey Epstein, som brukte unge jenter som honeytraps for utpresning av innflytelsesrike mennesker.

Hvilket stakkars undermennesker, de klarer ikke å styre hverken sitt matinntak alle disse kvinnene som dro til Oslo og Storting for å gjøre seg fet, eller sine seksuelle hedonistiske tilbøyeligheter, men landet kan de styre, tror de…

Den mannlige eks kjæresten til Durek har ingenting godt å si om ham, melder Nettavisen.

Marta mener at den store og lange penis er bra, melder Dagbladet.

https://www.nettavisen.no/livsstil/sjaman-durek-verrets-eks-kjaereste-apner-seg-til-pressen—jeg-har-ingenting-pent-a-si-om-ham/3423789176.html

Når våre kongelige leder folk inn i døden og gudløsheten, hva skal vi si ?

Mange mener at avdøde Ari Behn var mye mer kongelig enn de Kongelige.

Bibelen sier altså at vi skal støte fra oss, gi sparken Astartene blant oss, om det skal gå vår nasjon vel. Vår nasjon skal faktisk gå under om vi tillater dem å holde på.

Kvinners seksuelle frigjøring

Hennes menneskeretter til å være så stor almenhetens hore hun bare vil… selvfølgelig er det frihet til det. Satan er så fornøyd han beljer.

Pris å betale.

Der finnes statistikk hvor mange slike selvmords offer tilfeller blant vrakede fedre det finnes… de som er ofret for kvinnens seksuelle frigjøring, når kvinner i sin ondskap pusher bort barnas far til fordel for sin nye partner.. som skal overta rollen.. hun kan ikke ha noen forstyrrelser i sin hormonelle sexual utvikling.

Gjennom Astarte religionens menighetsblad Dagbladet forteller Astarte prinsessen alle at nå er hun endelig lykkelig, hun har funnet en med stor penis som fyller henne helt opp (underforstått, Ari sin er for liten, annonseres det til Verden).

Ari Behn leser jo selvfølgelig dette:

Han klarer ikke fylle prinsessen tilsynelatende, for liten penis, skilsmisse.

Er prioriteringen. Hos mange kvinner. Dagbladet ‘lykke’ for kvinner er tre orgasmer per dag, minst. Får en ikke det, må en jakte videre til en finner det, sier menighetsbladet Dagbladet.

Fedre og barn må forstå at det er viktig for enhver kvinne, ifølge Dagbladet og den maskuline Astarte rølper Heiberg-slektens Marie Simonsen, viktigere enn begge deres lykke til sammen.

Eks mannen får ikke være med sine barn i Kirken. Faren er abortert.

Eks mannen ser på TV at nå er han ikke god nok som pappa heller..

Mannen som holder en ‘beskyttende’ hånd rundt minste jenta hans er homofil, bifil, heterofil, hvem vet om han ikke er andre ‘filer’ også ?

Hvem kjenner ham.. the DarkRider, han er ikke kristen, han er Sjaman, en paganistisk og hedensk tradisjon, hva slags seanse utspiller seg på første benk i Kirken? Der er noe rituelt over dette, overført per TV til barnas far.. the Hanged Man (Tarot)..hengt opp/ned i Tarot kortet;

****** hvorfor sitter der hedenske satanister på første benk i kirken, mens en som drømte om det kristne ideal om familiens enhet svant hen og døde? ******

#Hekserier
#Voodoo

i beste sendetid. Mener jeg.

Voodo og hekserier fra av alle steder i en Kirke?

Med biskoper som Stålseth som kan narre folk til å tro han er kristen, så kan selvfølgelig enhver lokke massen til at en har noe i Kirken å gjøre.

Hva kan en far tenke og føle om dette?

Hva mer er der for han i denne verden ?

Se og Hørs kongehusekspert Stavseng;

«svært overraskende, veldig spesielt at kongefamilien tar med seg sjaman Durek på et offisielt oppdrag Ari Behn har tidligere vært på Kongsseteren med kongeparet, men de har ikke tatt ham til gudstjenesten etter skilsmissen med Märtha»

Hvorfor var ikke Ari Behn sammen med sine barn i julen?

#JesusLever
#SatanismenLever

Heksen og heksedoktoren vrir kniven rundt, og rundt, og rundt, på TV den morran Ari Behn ikke klarte mer.

Utkonket som pappa, for liten penis for prinsessen.

Selv har han ikke fått bli med i Kirken etter skilsmisse, melder Se og Hør’s kongehus ekspert Stavseng.

Hvorfor hadde han ikke sine barn i julen?

Hvem kan se dette og ikke bukke under?

«Ari begikk selvmord fordi han mistet totalt ansikt i forhold til heksedoktoren. Det er ingen i denne verden som ville ha klart dette negative presset…. Stakkars Ari Behn, en kjær venn og landsmann er gått bort..», sies det på Twitter.

Tenk om Ari Behn sitter alene og ser dette på TV om morran, med en whiskeyflaske som eneste selskap? Hvordan ble dette oppfattet ? Hvorfor var ikke Ari Behn sammen med sine barn i julen? Fordi kongehuset har opptatt med å markedsføre blandingsekteskap?‬

Erstattet som ektemann, erstattet som pappa, sier de…

‪‪#Negerkongen‬

i familien Behn. Har inntatt familie tronen.

Fra Facebook, mange skjønner hva han gjennomgikk:

Har vært noen tøffe tider for pappa Ari Behn

Den siste tids avsløringer om sexlivet til kronprinsesse Martha Louise og Durek Verrett har sikkert vært tøft for kongefamilien, kanskje også for Ari Behn.

I dag tidlig 25 desember 2019 på 1 juledag kunne Ari Behn se på TV hvordan Durek Verrett tok et godt tak i den yngste datteren til Ari Behn og viet henne stor oppmerksomhet under seremonien i Holmenkollen kapell. Sikkert ikke lett å bli satt på sidelinjen som pappa i full offentlighet.

Hvil i fred Ari Behn.

Astartene vil aldri skjønne det, for da vil de måtte også måtte forstå at de er skyldig i mord.

Hvorfor var ikke Ari sammen med sine barn i julen?

Det vil vi gjerne ha svar på.

Var det fordi kongehuset skulle bruke dem i sitt markedsføringsstunt for blandingsekteskap?

Blandingsekteskap er vel mer vanlig for jøder, ikke for kristne. Jfr. Obama.

Det er jo helt greitt at enkelte gjør det, om de begge er kristen, men når det markedsføres som den eneste normalløsning, som okkultisten pg satanisten Salomon som tok seg gudløse til koner, da er satanismen som ligger under, for Gud skapte rasene som de skal være. Menneskene er ikke klok til å drive for mye transhumanisme, å omskape seg selv i sitt eget (perverterte) bilde, som det hendte på Noah’s tid.

Kronprinsessen har uttalt at hun satte så stor pris på Dureks store penis.

Stor penis = stor ‘kjærlighet’

Denne fylte henne helt opp, etter tre barnefødsler.

Å se sin kone (eks) med en med svær penis som kronprinsessen gjør seg så lykkelig for å motta, toppen av lykke sier hun, men som hadde jeg vært Ari nok følte seg som en taper i sammenligning. Huffda… jaja, «beklager at min ikke er like lang» liksom, hva kan en gjøre med det da? Ingenting selvsagt. Annet enn å føle seg mislykket selvfølgelig, og mislykket er en. De utkårende trengte en større en for å føle seg lykelig, glad og tilfrestillet .. #underlivslykke #underlivskjærlighet

Tragisk hvordan vi mennesker behandler hverandre, spesielt offer for kvinners seksuelle frigjøring… Norges alskens Astarte prinsesser – som Marta har inspirert som sjefs influencer, prisen er høy… for barna mest…

Satt Ari der og så på dette, og var lei seg for at han hadde for liten penis?

Jeg vet ikke. Var Marta dypt ulykkelig fordi hun ikke lenger blir fylt helt opp etter flere barnefødsler, og måtte ha skilsmisse av den årsak? Vet ikke, men hun er eksepsjonelt lykkelig for det hun fant i Shamanens utstyr, som hun ikke har fått før…

#Negerkongen

Som hun forklarte til Dagbladet var det fantastiske med Shamanen.

Kanskje på tide å finne bedre prioriteringer. Finne lykken andre steder enn i underlivet? Det er med sexlivet som med sjokolode, spiser en for mye får en vondt i maven.

Stakkars de som tror EKTEskapet er avhengig av sexlivet. De fortjener enhver ulykke som treffer dem. Hva hender Ari Behn er bare en kulminering av 30 års utvikling i den seksuelle frigjøring til kvinner. Alt med Behn blir veldig synlig. Når det skjedde alle andre gjennom 40 års seksuell frigjøring for kvinner, så var de fedrene usynlig.

Ari hyller Martas valg av elsker?

En sier en ting, påtatt positivitet, støtte seksuell frihet og selvrealisering

Veldig ‘stolt av Marta’, sier han. Mannen prøver å være hyggelig mot sin eks og bøddel, som om det hjelper.

Alle alene fedre vet at en må være hyggelig mot Astarte mødrene om en vil se sine barn. Et feil ord til moren om politisk eller religiøst eller filosofisk ståsted som ikke stemmer med hennes, kan ødelegge forholdet til barna for livet, å være politisk uenig med dem er drepen. Så en er i giljotinen kan en si.

Ari Behn må forstå at libido og seksuell tilfredstillelse er viktigere for Astarte kvinner, enn at ektemannen er emosjonelt delaktig og politisk selvstendig på linje med feminismens kvinners seksuelle frigjøring (fra fedre og barn) i sine barns liv. Istedenfor at fedrene kan være uenig i det poltiske, det vil si i at de kan være almenhetens horer for #underlivslykke #underlivskjærlighet så mye de vil, uten at moren på noe vis kan straffe dette, ved farens forhold til barna. Selvfølgelig må en far kunne mene det. Det er jo sant.

https://www.seher.no/kongelig/jeg-er-veldig-stolt-av-mrtha/71728326

Så faren prøver til det siste å holde fast på de politiske slogans fra sitt miljø, kvinnens rett til et sexliv utenom ekteskapet. At han er glad for at hun har funnet #underlivslykken og #underlivskjærligheten igjen.

En vil jo ikke være kvinnesaks sabotør. En er jo politisk korrekt, og støtter ‘kvinnefrigjøring’, frigjøring fra hva? Fra vanlig moralsk og åndelig opdragelse, fra lov og rett, fra sine morderiske impulser, fra hekserier?

Men følelsene og fornuftens politiske indoktrinering forblir uenige, en slites mellom dem.

Hvem av dem skal vinne personligheten, hvem skal være sjelens rytter?

Og følelsene vinner foran fornuften og indoktrinerte snusfornuften, til slutt.

Da er eneste utveien i et sjelens mørke å dra, forlate det hele.

Da har følelsene vunnet over det politisk indoktrinerte galskap, det usanne, løgnene.

Følelsene vant ikke prinsessen, men de vant sannheten:

At det må være trist som faen å ikke kunne fylle sin kone Martha helt opp.

Se sine barn på vift med ny parter.

Må en afrikansk shaman til å klare det en ikke fikk til selv i samlivet.

Bli satt pris for akkurat det en selv ikke fikk til, som en fikk ekteskap sparken for.

Hun kom til Holmenkollen med ‘sine‘ tre døtre, sier Aftenposten.

I Norge er alltid barn morens, ikke farens.

Tre barn uten en far.

Stor penis er viktigere enn far

Her er døtrenes opplæring Astartene gir dem:

Er det den garanterte skjebnen til Ari’s barn?

Hekserier kringkasting

Jeg synest dette ligner på drap.. hekserier, å sende slikt inni stua via TV til faren som ikke fikk bli med sine barn i kirken…uønsket…. duger ikke i ektesengen … for liten penis sier eks kona til nasjonen (underforstått) fikk sparken… for dårlig far, shamanen er bedre (underforstått)… sies det på direktesendt TV.

Å gjøre dette mot noen som allerede er psykisk labil. Var det gjort med vilje? Kalkulert voodoo ?

­Det er liksom Astarte menigheten rundt Dagbladet.. lokker med det normale er 4-5 orgasmer per dag, om ikke er ekteskapet ikke bra og Astartene må da bryte ut, etter konsultasjon hos en satanistisk sexolog som sier at det er uhørt å ikke ha 6 orgamismer per dag, og Astarte kvinnene hører selvfølgelig på ‘ekspertisen’, å tenke selv kan jo gjøre vondt.

Meningen med eksteskapet er flest mulig orgasmer for kvinnen, mener Dagblad-menigheten, det er kvinners seksuelle frigjøring.. RETTEN til mange orgasmer, om ikke forkast den mannen som ikke gir dem det.

Ekteskapet er ikke å gi trygge rammer rundt de felles barna. Nei, for homoer og kvinner er det et minste mål garanterte seksuelle utløsninger per dag som eksteskapet skal trygge.

Som er å velge den mannen som har lengst penis, og kan fylle en mest og best.

Dagbladet jublet

Hvilken prioriteringer

Prisen å betale er høy. Befolkningen trenger virkelig å se Astartenes usigelige ondskap:

Abortist: Jeg klippet stemmestrengen slik at babyen ikke kan skrike

Dr. Leah Torres, en OB / GYN i Salt Lake City, Utah, sa at når hun utfører visse aborter, klipper hun stemmesnoren til babyen slik at «det virkelig ikke er noen mulighet» for barnet å skrike. Hun beskrev seg også som en «uterus ripper ytre» fordi hun utfører hysterektomier.

Torres kom med urovekkende kommentarer på Twitter 11. mars.

https://www.cnsnews.com/blog/michael-w-chapman/abortionist-i-cut-vocal-cord-so-baby-cant-scream

Så ikke la noen påstå at vi skal synest synd på Astartene, fordi at Gud via meg vil ha sagt dette om Astartene. Hva jeg gjør med å påpeke deres usigelige ondskap, er småting mot hva de gjør helt konkret, driver gode folk i døden med sine hekserier, med sin ondskap, med sine sataniske prioriteringer. Hekseriene som denne gang ble publisert over rikskringkasting.

For la oss aldri glemme at noen drev Ari Behn til å ta selvmord

Dette har skjedd tusenvis av menn siden 1980

De var ikke svak fordi de er død idag.

Overmakten og avmakten for stor.

Ikke bra nok som ektemann, for liten penis for Astarte prinsessene

Ikke bra nok for Kongehuset i kirke,

for hvit for deres mulitkulturalistiske Babylonske idealer?

Ikke god nok som pappa.

‘Stepappa’ var helten, eller måtte bygges opp som det av Astarte prinsessen.

Ingen normal mannsperson kan ta et slikt press. Norske menn er heroisk. Menn i land vi ikke liker å sammenligne oss med hadde gått berserk med bazooka og tatt de onde skyldige, og hele statsapparatet med som støtter kvinners ondskap og urettferd uten spørsmål, politiske domstoler, politisk politi, «ikke ett eneste sted å hvile sitt hode«, så er de nært Jesus Kristus i så henseende. Norske menn begår selvmord, lar seg korsfeste, lar andres ondskap gå utover seg selv, tar støyten for andres ondskap og ugjerninger.

Norske menn er i sannhet heroisk.

Men husk; Gud har sagt at i tidens fylde skal ALT komme for en dag (apokalypse betyr avsløring, disclosure).

Mannen som skal erstatte og innsettes i farsrollen for de tre jenter, er uttalt homofil, heterofil, bifil, hva skal en stakkars pappa tro; kan der være andre ‘filer’ i aktivitet som holder hånden rundt yngstejenta mi?

Med tanke på Kongehusets Mette-Marit rolle hos den jødiske #Epstein, og alt det perverse og pedofile de har fore seg der i Mossad sitt seksuelle utpresningsprogram av makthavere og lederskap i verden, for å få sin vilje, så kan noen og enhver begynne å spekulere konspiratorisk.

En som hadde skrekken for skilsmisse, med høyeste ønske å ikke la det som vederkveget seg selv, skje sin barn. Alle fedre vil det beste for sine barn. Ikke Astarte mødrene, de prioriterer sin egen #underlivslykke og sin #underlivskjærlighet. Kjærligheten til de erogene soner.

Nettopp det serverte Marta ham. Mon tro om hun visste hvor hun skulle vri kniven rundt i såret i Kirken?

Dette må gjøre vondt:

Jeg synest dette er umenneskelig ondskapsfullt. Det ser ut for meg som det er organisert okkult, planlagt og organisert av selveste Satan, så vondt må det gjøre. Spør de tusener av menn som er i samme situasjon i Norge siden 1980, mor eier barna, far kan erstattes med hvilken som helst ‘sosial pappa’.

«Vi må huske på hvordan Ari var en unik mester med ord. Det han har prestert, er å sette rått brutale, men vakre, ord på det vanskelige, sier Juritzen.» – Forlegger Arve Juritzen

Til minne om Martas Astarte-klubb, har jeg oppfunnet begrepene:

#underlivslykke og #underlivskjærlighet

#AstarteEducation
#Kvinnefrigjøring

Vårt jødiske kongehus

Vårt kongehus er jøder (egen artikkel kommer).

Det er den eneste forklaringen på at de ikke gjør noe som helst av den viktigste oppgave de har etter Grunnloven, nemlig å opprettholde den kristne statsforankring. De har sviktet i absolutt alle henseender.

21. Mai forkaster Stortinget protestantismen

De har falt i akkurat samme gudløse og sataniske oppførsel som de gjorde i hine hårde dager.

Kanskje ble det mer viktig for det jødiske Kongehuset å markedsføre blandingsekteskap i Holmenkollen anledningen

Enn å bry seg med hva barnas far følte?

Kvinnesaklig prioritering.

Du sitter hjemme, alene

Ikke lett å se sin kone og sine barn med en afrikaner hun entusiastisk sier «fyller seg (sexuelt) helt opp» til Dagbladet

Det var viktig

Selvrealiseringsforedraget «The Princess and the Shaman»

Selvrealisering har alltid vært viktig for feministene

Full seksuell frihet viktigere enn barna

Kvinners selvrealisering i Norge er dødelig.

Å se sine barn i en slik setting som i Holmenkollen, dette er ikke greitt, for den part som ikke får lov å være i sine barns liv, hverken i hverdag eller høytid.

Satans ormeyngel

Jeg grøsser

Mange vil bli sint på meg for å skrive denne artikkel.

Så du Linda Blair i filmen Exorsisten?


For slike som har gått på Astarte kurs og slikt, om kvinnemakt og kvinnefrihet, om

#underlivskjærlighet

#underlivslykke

Når de blir avslørt, så vræler Satan i dem fælt, de må ikke innbille seg at de er de gode, de kan være mordere til og med.

Marta er ikke god, ikke i det hele tatt. Avdøde var god. Avdøde var mye mer kongelig enn de Kongelige.‬
­
I oktober i fjor utga Behn boken «Inferno». Den handler om en mann som går til grunne etter å ha blitt forlatt.– På bokens omslag skrev Behn: «Jeg er en noksagt. Jeg har alltid vært for intens. Full av ord og altfor mye kraft. Uten balanse. Enten – eller. Taus og pågående. Blyg og skamløs. Jeg klarte ikke å holde igjen. Jeg lot det brenne.»

Og andre hjalp han å brenne det helt ned….

Alle menn i Norge vet at ved skilsmisse er alle fedre i en håpløs situasjon, hvor de må underordne seg gærne borderline Astarte kvinners instruksjoner uten å kny, eller miste muligheten til å se barna. ALLE vet dette.

«I kjærlighetsforhold er psykopaten utspekulert, manipulerende og forførende. Han/hun mangler evnen til å se partneren som et eget individ. Etter ganske kort tid viser dette seg i et ekstremt kontrollbehov, og psykopaten glir over til å bli veldig kritisk overfor partner.»

Mange har mer medfølelse for overgriperne enn offeret og avdøde etter mitt syn.. Vi skal ikke noen som helst medfølelse med overgriperne, det er Marta og hennes klubb av ondskapsfulle og empatiløse medsøstre i Dagbladets orgasmeklubb; Astartene.

Der finnes statistiskk hvor mange slike selvmords offer tilfeller det finnes… når kvinner i sin ondskap pusher bort barnas far til fordel for sin nye partner.. som skal overta rollen…

Jeg synest dette ligner på drap.. hekserier, å sende slikt inni stua via TV til faren som ikke fikk bli med sine barn i kirken…uønsket…. duger ikke i ektesengen … fikk sparken…

Hadde jeg vært Ari, så hadde jeg sett en som har overtatt min kone pga godt og bedre utstyr nedentil, overtatt posisjon i Kongefamilien (Ari selv fikk aldri bli med i Kirken etter skilsmissen, selv som barnas far), og nå forsvinner altså rollen som barnas far også..

Den homofile/bifile heksemann i kraft av størrelsen på sitt utstyr er blitt større Mann enn ‘erkemannen’…

Hva er der da igjen av det stolteste i en manns liv, hans farsskap?

Ingen kvinne må innbille seg at de kan forstå dette som kvinne… vi trenger ikke deres mening om saken. Dette har vært slik i 30+ år, slike som ikke forstår det durer på.

Denne gang durte de på litt for langt, og takket være Ari som alltid var godt synlig, blir også dette fenomen veldig synlig nå:

#Dommedag over #Underlivskjærlighet og #Underlivslykke

Hundretusenvis av menn har opplevd dette, gjennon de siste 30+ år.

Jeg vet at de fleste kvinner i det kvinnestyrte Kongeriket mener at enhver kan være far, sosial far, og det er like bra som biologisk far, men de har ikke rett..

De mener likeledes at biologisk far må tåle dette, men prøv å erstatte moren på samme måte, da freser hun, spesielt om hun mister barnetrygd, overgangstønad, barnebidrag m.v.

Astarte Education, de lærer bort hardcore satanisme….

Linda Blair i filmen Exorsisten.

slike som har gått på Astarte Education kurs med Marta, om kvinnemakt og kvinnefrihet, om

#underlivskjærlighet
#underlivslykke

Når de blir avslørt

så vræler Satan i dem fælt,

de må ikke innbille seg at de er de gode.

Ingen må innbille seg at Marta eller de andre Astarte kvinner som gjør det samme er offer, eller at de er ‘de gode’.

Det stemmer ikke. De er overgriperne. De er morderne.

*****

Maktdemonstrasjon. Hersketeknikk. Vil møte oss som sier dem imot.

Funker ikke å motsi det vi sier. Beviset er:

Offeret er død, overgriperne og morderne lever i beste velgående.

Barn er ødelagt i prosessen.

Aldri blir deres forhold til faren det samme igjen.

Deres handlinger taler mot deres luciferiske ‘godhet’

Faren måtte se sine barn i kirka på TV med Durek

Det er fakta.

******

Hvis prinsessen og sjamanen kan reise rundt i Norge og lære fra seg OTO lære om Astarte tilbedelse og praksis, for Satan, så bør vel vi i Riksavisen kunne gjøre det samme og fortelle mennesker hva Gud mener om hva de lærer fra seg…

Alt annet hadde jo vært å gi Satan en utilbørlig fordel….

Da opptrer ikke Satan i henhold til de åndelige lover han er styrt av, at vi har alle fri vilje, at folk kan få lære av Astarte tilbederne eller Guds Folk, det bør være fri vilje i så henseende..

Om den ‘sekulære’ Stat forfordeler noen av dem, om den forholder seg nøytral eller ikke, som vi skal finne ut, så vet vi hvor den står.. det er nyttig kunnskap,

– og et verktøy for Gud når #Dommen og straffen skal utdeles..

Vi vet hva som skjedde med jødene ved makten sist de opptrådte urettferdig mot Guds Folk, mot Stephen som de steinet, fordi han elsket Gud mer enn han elsket dem, Jesus Kristus, lot ham korsfeste for å true deres forstyrrede visjoner om deres (anti-Krist) Verdensrike, når tempelforhenget revnet, tempelet var det ikke stein oppå stein igjen på, som Jesus forutså 40 år før, og de ble alle sendt i diasporaen… pariakaste for hele verden.

#GudsVrede

– alt dette hadde det vært kjempefint å få en repetisjon på… om vi så må provosere dem til å gå utav sine ‘gode’ selvrettferdige skinn….

#GudLever
#GudSer
#IsraelittenesGudDømmer

Paulus skriver :

På grunn av din hardhet og ditt uomvendte hjerte bygger du deg vrede til vredens dag, den dag da Guds rettferdige dom åpenbares, ”. – Romerne / Romans 2:5

Gud’s vrede er således proporsjonal med menneskelig ondskap og synder.

Mangelen på empati for barns og fedres elendighet og offer for Astarte kvinners seksuelle frigjøring og perverse sexliv som almenhetens horer, er hardhet og uomvendt hjerte.

«So the children of Israel gave up the worship of Baal and Astarte, and became worshippers of the Lord only.» – 1 Samuel 7:4

Må overgriperne og de ondskapsfulle brenne i Helvete.

#GudsVrede

«Og disse vil gå inni evig straff, men den rettferdige til evig liv.” – Matt. 25:46

Chris Rea – The Road To Hell

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring