Hva media ikke forteller dere om KhazarJødene med makten i Ukraina

KhazarJødene (askeNazier) trenger å bli frelst. Alle kristne må be for dem og at de melder seg ut av Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 og Åp. / Rev. 3.9) og blir frelst for sin latente ondskap. Hvorfor støtter alle vestlige land de jødiske opprørerne og kuppmakerne i Ukraina, og ikke de lovlig valgte av landets innbyggere? Det er Holodomor på nytt igjen.

Dokumentasjon på stammens ledende rolle i Ukraina:
http://norvesna.no/ukraina-landet-som-er-styrt-av-jodiske-oligarker-og-utlendinger/

https://web.archive.org/web/20150605025328/http://norvesna.no/ukraina-landet-som-er-styrt-av-jodiske-oligarker-og-utlendinger/

https://web.archive.org/web/20150525125831/http://norvesna.no/jodene-som-styrer-ukraina/

Ukraina – landet som er styrt av jødiske oligarker og utlendinger

Ukraina er styrt av oligarker og utlendinger. Eller for å være mer presis: oligarker, jøder, jødiske oligarker, nazister og utlendinger. Flere av Ukrainas topp-VIPer har vært eller er fremdeles i klammeri med Interpol og andre politietater. Kort sagt er Ukraina et røverreir.

Slangefolket returnerer til Ukraina

På toppen av det ukrainske (van)styret sitter to jøder: Oligark-president Poroshenko og statsminister Yatsenyuk.

Men vi kan også si at den jødiske oligarken Igor Kolomoisky er en av toppfigurene, for det har hele tiden vært han som finansierte og styrte nazi-bataljonene; Azov, Aidar m. fl. som har spilt en fundamentalt viktig rolle i terroriseringen av den russisktalende befolkningen i Øst, i området vi kaller Novorossia og særlig i Donbass-regionen helt øst i Novorossia.

Kolomoisky var guvernør for regionen Dnipropetrovsk inntil nylig – han ble erstattet av en annen rik jøde ved navn Vitaliy Reznychenko. Dnipropetrovsk er et viktig industrisentrum og samtidig det man kan anse som det jødiske «hovedkvarteret» i Ukraina.

Formann for det ukrainske parlamentet, Radaen, er også en jøde ved navn Volodymyr Groysman. Hans tittel på norsk ville vel blitt Stortingspresident.

Innvandring er et hett emne. La oss snakke litt om det. Den norske politikken er at man skal ta inn så mange innvandrere som mulig, men på bunn-nivået; man tar dem ikke rett inn i topp-posisjoner i regjeringen. Det gjør man derimot i Ukraina:

Made in the USA – How the Ukrainian Government is Giving Away Citizenships so Foreigners Can Run the Country https://libertyblitzkrieg.com/2014/12/03/made-in-the-usa-how-the-ukrainian-government-is-giving-away-citizenships-so-foreigners-can-run-the-country/

Georgias tidligere president Mikhail Saakasjvili blir i dag utnevnt til guvernør i Odessa i Ukraina. Han er bare en av flere utlendinger som har fått ledende stillinger i Ukraina det siste året.

Hva sa jeg om røverreir? Wikipedia:

Saakashvili is wanted by Georgia’s new government on multiple criminal charges…

Forestill deg at Sveriges statsminister var ettersøkt for forbrytelser. Så får han norsk statsborgerskap på 1-2-3 og blir sjef for Hordaland fylke. Noe sånt.

Ukrainas finansminister heter Natalie Jaresko og er amerikansk statsborger. Skal Norge også skaffe seg en amerikansk finansminister, syns du? En innvandrer rett inn i forvaltningen av landets finanser?

I Ukraina har man også en ministerpost som heter Minister for økonomi og handel. Ministeren heter Aivaras Abromavičius. Statsborgerskap: Litauen.

Ukrainas helseminister er Alexander Kvitashvili. Statsborgerskap: Georgia.

Jødinnen Eka Zguladze er en georgisk statsborger som fungerer som første viseinnenriksminister.

Serhiy Kvit er riktignok ukrainsk statsborger. Men vi tar ham med fordi han også er jøde og vi vil gjerne vise hvor jødisk det ukrainske regimet er. Serhiy Kvit er minister for utdanning og vitenskap.

La oss også ta med Kievs borgermester, bokseren Vitali Klitschko. Enda en jøde.

Borgermester for Ukrainas nest største by Kharkov, er jøden Hennadiy Kernes. Beskrives som en «mini-oligark.»

Lederen for nazistpartiet «Right Sector» er også jøde, herr Borislav Bereza som har sin plass i parlamentet.

For å «hinte» litt om hvem som sitter på de store pengene i Ukraina avslutter vi med fyren som sies å være Ukrainas aller rikeste oligark: Rinat Akhmetov. Jøde.

Kilde

http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/verdens-ledende-bankfamilier-krig-as/comment-page-45/#comment-113297

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring