Kan vi håpe at Putin lynsjer de jødiske kuppmakerne i Ukraina?

Tittelbildet er den ukrainske lovlig valgte presidenten. AskeNAZI jødene forgiftet og avsatte ham i 2014. AskeNazi Jødene ved makten i Norge sender våpen til askeNazi jødene ved makten i Ukraina slik at Khazar jødene ved makten i Ukraina kan fortsette å slakte ukrainere.

President Yushchenko sin regjering fant i 2013 at de ville ha en minnedag om Holodomor, 10 million ukrainere myrdet av jødiske bolsjeviker fra 1917. Og det er hva komikeren og jødiske Zelenski har fortsatt med siden de gjorde statskuppet i 2014, når vi først begynte å beskrive jødenes kupp av Ukraina. Alle som ble med som herskere etter det Ukrainske kuppet i 2014 er jøder.

Hvorfor Yushchenko i Ukraina måtte styrtes
https://www.riksavisen.no/hvorfor-yushchenko-i-ukraina-matte-styrtes/

Komiker og skuespiller og World Economic Forum «Young Global Leader» Volodymyr Zelenskyj. George Webb – Investigate Journalist på Twitter: Breaking down Ukraine- let`s start with Zelensky`s $35M mansion in Sunny isles, FL built by Kolomoisky and Pinchute. $1.3B in the bank!

Jødiske oligarker eier Ukraina idag:

https://www.riksavisen.no/hva-media-ikke-forteller-dere-om-khazarjodene-med-makten-i-ukraina/

En komiker og en satan til president. Og jøde til og med. Hvor lavt kan et folk synke, finne seg i dette ?

Siden 2014 har 15 000 mennesker i Donbas regionen blitt massakrert av regimet i Kiev. 

Ukraine Neo-Nazis Infiltrate EVERY LEVEL Of Military & Government

Internasjonale jødedom kunne ikke tillate andre å krenke deres monopolitiske offer narrativ. Så den Ukrainske Presidenten ble forgiftet og hans regjering avsatt. Jødene kunne ikke unne andre mennesker en minnedag, for de 10 million de askeNazis bolsjevik jøder industrielt eksterminerte 1932-33 i Holodomor.

I 2014 strømmet all verdens mest lugubre satanistiske jøder fra hele verden med Abe Foxman i spissen til Ukraina, og fikk stoppet Holodomor-minnedagen, forgiftet presidenten, avsatte hele hans regjering og innsatte all slags sataniske jøder fra hele verden til å kuppe og herske i Ukraina. De er ikke ferdig å fordele byttet ennå. De driver på. Norske jøder ved makten i Norge hjelper dem gjerne, med våpen og moralsk støtte.

«De MÅ ha monopol på lidelsen – som offersymbolikken, for å lykkes med sin Nye Verdensorden. For å si det blir den Ukrainske Presidenten forgiftet av, nesten drept. Og jødene overtar makten i Ukraina, og saken om å klassifisere Holodomor som folkemord, blir aldri snakket om igjen.»
https://www.riksavisen.no/hvorfor-yushchenko-i-ukraina-matte-styrtes/

Bibelen forteller oss, at der blir IKKE fred i verden, før denne type mennesker er utryddet for godt. Gud har KUN en utgang på deres djevelskap, mord og ondskap de bedriver hverdagene med, Malachi 4:1, Ob. 1:18.

Slangefolket returnerer til Ukraina
https://www.riksavisen.no/slangefolket-returnerer-til-ukraina/

Ukrainske Jødiske kommandosoldater trent av Israel Defence Force
https://www.riksavisen.no/ukrainske-jodiske-kommandosoldater-trent-av-israel-defence-force/

For tiden har de kuppet verdens trone fra Jesus Kristus. En kort tid skal de få tilgjengelig sier Bibelen. Så blir de utryddet. La meg minne dem om vårt karma-kurs:

Karma krasj kurs for Jøder

De jødiske herskere i Ukraina, har holdt på å myrde uskyldige mennesker i 8 år, sier Anne-Laure Bonnel, war reporter. Ukraine has been bombing Ukrainians for 8 years now?

Putin går inn med militærmakt, for å stanse myrderiene, sies det her:

Vi husker at Bidens sønn Hunter fikk store kontrakter og styreplass i et oljeselskap i Ukraina av å hjelpe disse jødene til makten i Ukraina, så de kunne stjele rein det ukrainske folket, med våpenstøtte fra Khazar jøder som hersker i Norge. Dette er en internasjonal mafia, Klaus Schwabs askeNAZI kvinner og menn.

What Russia Wants From Its Invasion of Ukraine—and Why Zelensky Is Evil

Jesus må komme nå… før de ødelegger hele verden, hele skapelsen, i sin avsindige makthunger og grådighet, utopien om sin sataniske Nye Verdensorden, the Great Reset, de skal eie alt og alle.

Vis meg dine satanistiske venner og jeg skal fortelle deg hvem du er – at du ihverttfall ikke er min, eller Jesus sin venn:

  • Stein M. D. Strømsten
  • Jens Stoltenberg
  • Jonas Gahr Støre
  • Erna Solberg

(((DE))) skal få føle hans vrede, når han kommer. Pluss alle de noensinne har myrdet av Jesus-troende, som kommer utav av gravene sine og skal gjøre livet surt for morderne sine, og satanistene skal brenne. Jeg tror 100% på Jesus Kristus. Null, nada, på noen som helst talmudiske jøder. Nå skal de snart brenne i Helvete. Nå må glasset for deres ondskap snart vært fullt Gud, not ?

JOANNE CASH & JOHNNY CASH WHEN HE COMES

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring