Hvordan vil det gå med Erna Solberg som fordømmer Gud ?

Erna Solberg er den eneste statsminister i Norge som har nektet å be om og ta imot Guds velsignelse i forbindelse ved innsetting som statsminister. Jeg er svært spent på hvordan det går med henne.

Jeg har sett Guds karmiske oppgjør med onde og korrupte mennesker. Det kan ikke skje uten vi stiller dem til ansvar, personlig ansvar. Om ingen anklager dem og stiller dem til ansvar ovenfor Gud og medmennesker, så slipper de unna. Kristne er Guds statsadvokater.

Alle som blir innsatt som statsminister i Norge, ber om en velsignelse for seg og sin gjerning av Gud den Allmektige før de starter sitt arbeide! Erna nektet å be om eller ta imot denne velsignelse, og ble således den første til å bryte denne urnorske tradisjonen. Hun ville klare seg uten Gud. Det gjenstår å se hvordan det vil gå henne. Hun har aldri gjort den minste ting for meg og mine ihvertfall, hun tjener Satan, dermed seg selv, og Davos-Klaus.

Så hun seiler under falskt flagg. Lyver og bedrar for egen personlig vinning, mer og større kakestykker.

2024 01 06 00 32 49 Løgnhalseren fornekter seg ikke

Jeg skrev en bok om Gro Harlem Brundtland og Karin Stoltenberg som øverste ansvarlig for å ødelegge min datter for 25 år siden.

Et par år etter mistet jødinnen Gro Harlem Brundtland sin sønn Jørgen i selvmord.

Ekspedisjonssjef i B&F Dep jødinnen Karin Stoltenberg mistet en datter til narko og tidlig død.

Tingrettsdommer Bjørn Inge Rørstad døde forholdsvis ung av kreft. Jeg håper han led vel og lenge som betaling for den flotte jenten han ødela, barnemishandleren, som jeg prøvde å hjelpe, fordi hun ville bo hos sin far.

Istedenfor fikk mor og hennes advokat Grete Opshaug som fikk lov i det erkekorrupte jødiske avkristnede samfunnssystemet spesialisere seg på falske beskyldninger for å vinne sakene sine, fordi hun var ex kollega av dagens politimester Ingar Olav Bøen til å hjelpe seg, fikk hjernevasket jenten til å hate sin far for livet, og alle morens elskere ble jentens «sosiale fedre»…… endeløs rekke…

Statskuppet : https://www.riksavisen.no/deepstate-norway-1945-2023-from-nazi-occupation-to-askenazi-occupation/

HARLEM, et erkejødisk navn

Stakkars jenten ble oppfostret av Staten, faderløs, til det motsatte av det Bibelske, ikke hedre sine foreldre og arven og talentet hun arvet fra meg (moren kan knapt å skrive navnet sitt), men lære som barn å hate sin ene forelder av Okkupasjonsmakthaverne og deres nyttige idioter. Det er det jødiske harlemske prosjekt, alt kristent må utsettes for deres tikkun olam (kreativ destruksjon), som satanisten Bjørn Inge Rørstad mente det skulle være forbudt for meg å snakke om Gud til barnet, den gang , 25 år siden, hadde de allerede satt igang sitt avkristning prosjekt av nasjonen ;

Gro HARLEMs jødiske lærerinne; Kunsten å ødelegge kristne sivilisasjoner og erstatte dem med jødiske perversiteter

Når de jødiske okkupasjonsmakthaverne i Staten Norge skal definere og regjere over kristendommen, så snur de den på hodet…. Ren satanisme er det eneste som er lovlig i Norge under de jødiske myndigheter, alle blir tvunget å bli jøder, altså antikristendom; https://inyheter.no/28/02/2024/laerer-at-mannen-skal-regjere-sin-kone/

De ble jøder, sekulære satanister, hater sin far, så langt fra det Bibelske de kan komme. Så langt inn i den luciferiske sataniske løgnen hun kan komme. Det handler denne boken om, som kommer snart; https://www.norvision.no/product/the-prodigal-daughter-forbidden-love/. Jeg håper virkelig Narve slår disse gjennomført tatoverte opprørske luciferiske Ingebrigtsen guttene ned i skoene. Mindre «hedre sin far og mor» og mer «luciferisk» satanisk rebellion mot sine foreldre skal en lete lenge etter. Staten støtter og rettsfølger de som ikke vil ha sine barn luciferisk og satanisk. Den norske Stat kriminaliserer kristne oppdragerprinsipper. Disiplin. Takkals de tatoverte tøffe guttene … så tøffe verdensmestre, men så sarte.. Har de vært i barnehagen og lært av tantene å bli krenket mon tro ? Hadde tantene lært dem å tåle en trykk så hadde alt blitt mye bedre…. Slik går det når gutter oppdras av kvinner….. takkals små krenkede…. Må Narve slå dem.

Det er jo ikke vanskelig å fastslå på basis av Erna Solberg sine prioriteringer, at hun er en pervers jødinne og tilhører Satans Synagoge (Rev. 2:9 & 3:9) som Bibelen advarer om i endetiden; https://www.riksavisen.no/erna-solbergs-jewish-roots-on-both-sides/

Gud vet jeg aldri prøvde å gjøre noe med egoistiske intensjoner. Jeg gjorde hva jeg klarte, men et korrupt samfunnsystem i jødenes vold, møtte meg og holdt på å ta livet av meg. Istedenfor å ta min død av sorgen å miste et barn jeg var veldig glad i som disse onde jødene bevirker, fikk jeg se Guds finger i verden, jeg fikk se det største mirakel, når Gud bryter inn i menneskenes gjøres og laden, som gjenopprettet rettferdigheten, jeg så at «øye for øye, tann for tann» er en fysisk realitet, en lov som Jesus kalte «du høster som du sår» (Gal. 6:7, Job. 4:8).

(det innbefatter langt mer av privat art enn den karma for de onde jødinnene og deres tjenerskap i norsk domstol nevnt over)

Hands of God and Adam, by Michelangelo

Våg å stå som Daniel gjorde

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring