Imponerende byggverk, for korrupt prestestand – Helvete avskaffet

Imponerende byggverk, her Katedralen i Lisboa som jeg besøkte i påsken. Denne har visst 850 års jubileum i år, nesten like gammel som Giskekirken. Helvete er erstattet med et pretendert «klimaHelvete» til heksedoktor Gro Harlem Brundtland sin «moderne» gudløse paganist religion.

God påske. Jødene vil klare å innbille de fleste om hvor galt alt er med den kristne kirke, men de sier ingenting om at det er de som har gjort det slik, som at Gro Harlem Brundtlands klimareligion har overtatt kirken deres. Det er med meg som Jesus i forhold til den feige Peter, stamfar til Vatikanet og den romersk-katolske religion, alle ‘peterne’ vil fornekte de kjenner meg, kan ikke gi likes, så de ikke assosieres med meg; «av frykt for Jødene» (John. 7:1, 13), «guilt by association«.

Tryggere for dem å fornekte Kristus, og påstå det er hans kirke det er noe galt med, ikke Jødene… Feiginger oppfører seg som feiginger gjør, til alle tider. Men er det lønnsomt på lang sikt? Det skal de få lov å finne ut .. 🙂

Mitt mål er uansett ikke å være venner med flest mulig mennesker. Mitt mål er bli kalt en venn av Gud, som i Gulatingsloven, da kan en ikke bry seg med det sosiale klima – det antikristne jødevennlige klima alle er hjernevasket til, og frykter, er redd for ;

Gulatingsloven § 1. Om overholdelsen af kristendommen
«Det er ophavet til vore love, at vi skal bøje os mod øst og bede den hellige Krist om år og fred og om, at vi kan holde vort land beboet og vor landsherre uskadt. Han skal være vor ven og vi hans, men Gud skal være alles ven.»
https://www.riksavisen.no/2024-1000-arsjubileum-fra-gulatingets-kristenrett-til-babylonsk-joderett-i-norge/

At Jødene myrder mennesker er «normalt» i verdens historien. Spørsmålet er hvordan en vil søke å overleve det fenomen at de elsker å myrde, stjele og lyve (John 7:1, 8.44, Matt. 23:37)…. Helvete er erstattet med et pretendert «klimaHelvete» til den sataniske jødiske heksedoktor Gro Harlem Brundtland som barn skremmes med, og religion de omvendes til.

Menneskene kan være dyktige Byggere (Psalm 118:22, Matt. 21:42), men… enkelte ting klarer de ikke bygge; fred i verden, og et godt hjerte i menneskene. Det kan kun gjøres ad åndelig vei, via den inkarnerte Kristus. Og åndelig er ikke Byggere og Jøder kjent for å være, hvor de her implementerer sine «humanistiske» nye verdensreligion, som skal liksom forene alle, mens den kristne sier at det er KUN en vei; Jesus Kristus sin vei.

De har invadert våre kirker, med sine perverse ritualer og «evangelier». Biskopen i M&R fruen Ingeborg Midttømme sier på sin webside at hun har som viktigste sak; «Klima» ( 2 Corinthians 11:4 ). Ikke Jesus, ikke redde barn fra rette Helvete, ikke redde dem fra kjønnssykdommene i hedonismens svøper. Hun heiser PRIDE flagget og feirer hedonismen, sammen med leder i Church of Satan, jødiske Anton la Vey. Å du salige enfold.

«indulgence» i deres «natural desires». Midttømme vil levere det.

Våre kirkehus har blitt satanistkirker.

Den vei (‘The Way’) jødene fikk ham myrdet for. Det store er altså ikke at jødene presterte å lykkes å få ham myrdet, men det store er dagen for oppstandelsen, at de IKKE greidde det. Det viser at liv og død er i Guds hender, som bestemmer liv og død, skaper liv, og tar liv, også deres, for evig. Bibelen og Jesus sin vei (‘The Way’, ref. Acts 24:14) er klar på at vi skal ikke frykte Jødene som kan myrde kroppene våre med sin makt og sine penger ( Matt. 10:28 ). Vi skal beskytte vår ånd, Guds Ånd i oss med våre liv, sikre den overlever i den sataniske verden, av og til kalt den Hellige Ånd, den er den eneste med mulighet til å trancendere denne dimensjon og den eventuelle neste. Det er det eneste vi har som kan bli med over floden.

Den som er redd jødene, som er biskop Midttømmes arbeidsgivere og som hun arbeider for utbredelsen av deres religion,
https://www.riksavisen.no/2024-1000-arsjubileum-fra-gulatingets-kristenrett-til-babylonsk-joderett-i-norge/
har allerede tapt kampen om sitt evige liv, de har overlatt det i de jødiske makthaveres varetekt, ikke i Jesus Kristus sin varetekt. Deres prioriteringer viser da at de frykter Jødene mer enn de frykter Gud og Guds rettferdighet, for alle skal dømmes.

Menneskene er god å bygge seg monumenter, som Salomon, vise så flinke de er, så stor de er. Til dårene som tror at verden vil bli bedre av å bygge et nytt tempel i Jerusalem, hvor jødene skal ofre noen røde kuer om noen uker, og re-starte offeraktiviteten deres til Satan, ofre dyr for sine egne synder, en aktivitet som Gud har tidligere lagt i grus, de vil gjenoppbygge (Is. 9:10).

Jeg mener de bør dø selv for sine mer ondskapsfulle synder, ikke ofre dyr for dem. Bedre folk fikser og ombygger de virkelige Tempel, seg selv, OMVENDER seg, for husk :

«Howbeit the most High dwelleth not in temples made with hands; as saith the prophet».. Acts 7:48, jfr Acts 17:24 – Gud bor ikke tempel som er bygget av menneskehender, oversatt.

Kristus lever inni menneskene, sier Paulus (Gal. 2:20).

Det er rette templene både for Gud og Jesus Kristus da, eller KAN være det, om vi vil. Er ikke de der, vil Satan være der og okkupere tomrommet. Garantert. Ingen nøytralitet. KUN to åndskrefter virker i mennesket.

Menneske bør ikke glemme de kan ikke bygge seg selv.

Der finnes en Skaper, større en oss, som reiser opp enkelte selv fra døden, til evig liv, ikke alle. Vi er Guds ambassadører, vi må gjøre arbeidet å skape en bedre verden: https://stopworldcontrol.com/churchdeception/

Klimareligionen til Harlem Brundtland sender massebevisste til Helvete, den gjennomgørt ondskapsfulle heksen har planlagt det slik; https://www.riksavisen.no/the-story-of-the-babylonian-whore-gro-harlem-brundtland/

Imponerende byggverk, for korrupt prestestand, sosialistisk «humanistisk» møl som skal få mennesker til å føle seg vel. Hvor vel er Helvete de har avskaffet da, hvor mesteparten drar av feil valg i livet ?

Av klimareligionen til Harlem Brundtland med den bedragerske sataniske klimaskremsel til barnehage barna vil miste sitt evige liv (skremmer barn de vil dø om de ikke redder klima). Environmentalisme = Paganisme.

International Transgender Day of Visibility. Den stygge jødiske jenten som ser ut som en gutt, har blitt verdens nye Jomfru Maria

Ateister tror seg for klok til ikke å tro på Jesus, men Gro Harlem Brundtland og klimareligionen hennes, og frelse fra dens helveter, den tror de på. Barn lever opp i frykt de vil dø om de ikke redder klima. Dårene med nakten klarer ikke ta kontroll på strømprisene, men klima skal de klare endre ?

I sin imponerende enkelhet kan det tenkes at Gud heller besøker menneskene mer i Giske- kirken enn denne i Lisboa, så lenge vi holder klimabiskoper og klimaprester utenfor, og sørger for at den norske kirken ikke har blitt mer katolsk enn paven, med sitt evangelium at alle er i alle sine perversiteter gode nok, bra nok, noen frelse av Jesus Kristus er ikke nødvendig, til nød skrifte din synd til en korrupt prest, og himmelen er sikret for deg mener de. Ingen synd er lenger stor nok til at den trenger omvendelse visstnok…:

Truls Olufsen-Mehus – verdipolitiker, aprilsnarr: «Nå har teologer oppdaget at torturen av Jesus og døden på korset var helt unødvendig fordi vi alle som en er gode nok som vi er. I stedet for å bli født på ny skal kirken nå tilrettelegge for at alle kan være seg selv, sånn som man er. Derfor tar biskopene nå avstand til omvendelse, som er et angrep mot den du er, og fordømmer ordet som fra nå av skal kalles «dumvendelse». «

De fryktsommes skjebne, Matteus 16, kanskje de tror de vinner litt mer på jorden med sin redsel;

«…25 For den som vil berge sitt liv, skal miste det; men den som mister sitt liv for min skyld, skal finne det. 26 For hvad gagner det et menneske om han vinner den hele verden, men tar skade på (mister) sin sjel? eller hvad vil et menneske gi til vederlag for sin sjel? 27 For Menneskesønnen skal komme i sin Faders herlighet med sine engler, og da skal han betale enhver efter hans gjerning. …»

God påske… Jødene klarte ikke myrde ham, jeg står på Vinneren sin side, ikke med de evige Taperne – Jødene (1 John 4:18). Jeg liker meg best blant vinnerne, åndelige eliten. Han stod opp tredje dagen og lever i aller beste velgående den dag i dag, i ånd, hans Ånd overlevde dem. LOL 🙂

När du går över floden

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.