Mestere i Terror

america_israel

Vår ”sivilasjon” står foran store utfordringer og prøvelser i tiden foran oss. Å vite hva som skjer, er nøkkelen til kunne forberede seg skikkelig. For å slippe å bli tatt på sengen.

Det er i Amerika det skjer, og vasallstatene som Norge følger etter. De kreftene som instruerer Bush instruerer også våre makthavere. Under dekke av ”kampen mot terrorisme”, en terrorisme som i realiteten er skapt av dem selv, så vil en rekke, om ikke alle, borgerrettigheter måtte vike. Sensur og forfølgelse av dem som ikke støtter det herskende hegemoniet, les; makteliten ved puppeten Bush i front, vil bli forfulgt og bragt til taushet. I Amerika har de allerede laget ”The Patriotic Act” og ”The Homeland Security Act”, under dekke av å beskytte befolkningen, men som i virkeligheten er innført for å undertrykke befolkningen og gi lederne uinskrenket makt og skape en politistat, stanse innsigelser fra sånne som meg, gjøre borgerne 100% lojale til myndighetene, etc. Vi har sett at våre myndigheter også har lagt seg flat for mange av planene deres, den internasjonale kabalen. La oss håpe at ikke den norske borger er like lett å forlede som den amerikanske.

Kabalen er en elitær union av «jødiske» finanser og den Anglo Amerikanske elite, de Neo-Konservative som de også kalles, innen sionisme (den politiske grenen av jødedommen) og kristendom. Khasarene. De står bak kommunisme, sionisme, nazisme, liberalisme, sosialisme, frimureri og feminisme. Hver del av ”Kabalen” spiller en rolle i å underminere de fire pilarene i våre samfunn og vår menneskelige indentitet/våre liv: nasjon, rase, religion og famile. Du kan gjerne tilføye individuell frihet og privat eiendom, som de også gjerne vil tilegne seg urettmessig (enten ved konfiskering eller ved rentespøkelset).

Dere leser ikke om det i de største avisene, nettopp av den enkle årsak at de er eid av den samme elite som har lagt planene, og er iferd med å implementere planene sine for våre liv og våre samfunn. Mange vil bli overasket over hvem av våre ”folkevalgte” som deltar i møter hos ”internasjonalistene”. Tro ikke at de du har valgt inn nødvendigvis ivaretar dine interesser. Tvertimot, vil jeg si. De lyder nok mer en annen ”trumpet” enn din sin. Derfor vil dere ha vanskelig å tro meg fordi dere aldri har lest om det i VG eller Dagbladet. Vel, dere kommer ikke til å se det der heller. Det er kun samme elitens propaganda-apparat. Skriver om og gir ut akurat det som passer inn i ”profilen” til lederne/eierne sine. Skolevesenet det samme med sin R97, eller hva det heter. Du er fri til å vite akkurat det du skal få lov å vite! Og det du skal få lov å vite er alt som kan skade de fire pilarer som er nevt over. Makten trives og trygges best i kaos.

“The Soviet Art of Brainwashing» en bok som var brukt i kommunistiske treningssenter i både USA and Russland fra 1930-årene: «In order to induce a high state of hypnosis in an individual, a group, or a population, an element of terror must always be present on the part of those who would govern.» (Part II, kap.6)

De bruker en teknikk som kalles, Problem – Reaksjon – Løsning. Det første de gjør er å implementere frykt i menneskene, i deg og meg. Skap en krise (problem), skap frykt, lag kaos, innfør kamp mot terror (reaksjon), gi opp dine rettigheter, overgi deg til lederne, la dem beskytte deg (løsning), – Så innfører de lover som under dekke av å beskytte oss, gjør dem til diktatorer.

De skaper en falsk trygghet hos borgerne, ved å late som de ordner opp i det som de selv har skapt av djevelskap. Det er samme som skjedde med World Trade Center den 9 september 2001, som Hitler gjorde ved brannen av den tyske Riksdagsbygningen, som han selv satte fyr på og innførte ”Enabling Law / Fatherland Security Act”, og som ledet til slike tragiske resultater for hele det tyske folk. Vel fikk lederen folket bak seg ved hjelp av løftet om å beskytte dem, som skulle frita dem for deres frykt, men det var ikke til folkets beste. De lider under det ennå. Han truet til seg uinskrenket makt fra det tyske ”storting”, samme som Bush har klart av den amerikanske kongressen. Der er intet nytt under solen, helt fra Keiser Nero som satte fyr på byen for å skylde på de kristne, som hadde blitt en slik populær minoritet, brukte samme teknikk som Hitler, m.fl. og Bush brukte og bruker.

Der er krefter i vårt eget land som gjerne vil slutte oss til dette nettverk av ”Kabalister”, selv krefter en skulle tro er ”hvite som sne” her hjemme, men som i virkeligheten er svarte som bek. Jeg har så stor tro på Norge og folket her, at dette skal vi vinne, og bli det ”Lyset fra Norden” vi er ment å være. Skal mye til å bli så stokk dum som amerikanerne, som reiser seg som på signal og klapper hver gang Bush sier ”Bøh” eller et eller annet annet dumt som er det eneste som kommer utav kjeften på ham. Hjernedød og dum som en stokk, og dette misfoster av et meneske vil de ha som leder! Det sier mye om folket også.

Hvis noen lurer på hvordan jeg vet om dette, så kan de få innblikk i det ved å delta i min ”Esoteriske Skole” (Ålesund / Giske), en kveld hver uke i tre måneder. Det er en fordel å skjønne engelsk, for mange filmer vi skal se, bøker vi skal gjennomgå og drøfte, er på engelsk, men mye vil bli oversatt og forklart, slik at en kan få stort utbytte selv uten å kunne engelsk så godt. Eller søk på Internett og les selv. Og jeg vil gjerne oppfordre tenkende mennesker til å først se på bevisene, og siden dømme, før en avviser dette som ”sprøyt”. Den sistnevnte metode er nemlig den faktor som makten til disse drittsekkene hviler på,

Som Gandhi sa; «djevelen bruker ærlige mennesker til å gjøre sitt arbeid». – Og også likgyldige og hjernevaskede mennesker ville jeg tilføyd for min sin del. Salige er de enfoldige, men de bringer ikke verden videre, for med sin taushet (”den som tier samtykker”), så støtter de utviklingen og de ”sataniske” (les: forføreriske, løgnaktige og svikefulle) krefter som leder verden rett til helvete på første klasse.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring