Metaverse; Barn med Stockholm-syndrom blir voksne

Huff. Vi er ganske mange voksne som vet at det er ikke som denne ungdom sier. Heidi Åsheim, Barnevernsstudent og tidligere barnevernsbarn sier til NRK «Da jeg ble 14 år bestemte jeg at samværet med mine biologiske foreldre skulle ta slutt. Det var en lettelse.» At det var av «egen vilje» er nok en sannhet med modifikasjoner.

Jeg håper at NRK sine venstreradikale journalister har vurdert belastningen for jenta de kjører foran seg i sin knallharde propaganda for det sataniske Metaverse, det endimensjonale khazarske antiKristne verdenssamfunn, til fordel for edomittenes Verdensrike. For oss som har studert på forholdene et helt liv, vi kan se at ‘barna’ til «nabokjerringene til Gro» (jødinnen Gro Harlem Brundtland) som nå har blitt voksne mange av dem, er omtrent 90% ferdig programmert (vaksinerte), 10% (uvaksinerte) beholdt sin evne til å tenke, til å rasjonelt vurdere og ta selvstendige avgjørelser på egen hånd.

Hvor Faderen tilbyr fri vilje og frihet til selvstendighet, der tilbyr Moderen av Jesebel ånden dem å være slaver av hennes ofte patologiske emosjoner (hos de som utsetter sine barn for slik sjelelig lojalitetskonflikt, er alltid psykisk syk, borderline typer), der skapes de åndelige fengsler, the Matrix eller Metaverse, med et nyere begrep for det samme. Kvaliteten på samfunnet gjenspeiler styrkeforholdet. Vi vet at det Bibelske og Guds verdensordning er patriarkalsk. Så kan vi fastslå at matriakatet, det motsatte, er Satanisk. Barna og deres sjelelige sunnhet blir altså ofret til Baal og Molok, av sine egne mødre, i matriarkatet.

Familieinstitusjonen er Guds ide. Satanister i Barnevernet vil ha det annerledes
https://www.riksavisen.no/familieinstitusjonen-er-guds-ide-satanister-i-barnevernet-vil-ha-det-annerledes/

Facebook skiftet nylig navn til ‘Meta’, Mark Zuckerberg sier de skal skape et nytt Metaverse. Forbyr antiVaxere, som er der for å redde barn fra dette, opplyse om birkningene og farene. De gode menneskene forbys, de onde har full frihet i Zuckerbergs Metaverse. Barn og voksne skal lære hvem det er ok å hate og holocauste, og hvem som ikke er ok å hate. Dette hat setter seg i følelseskroppen og vil vare livet ut. Barn som utsettes for foreldrefiendliggjøringssyndromet til Richard Gardner, vil aldri selv komme seg klar og ut av det på egen hånd, de vet ikke de lider av det engang. De tror deres psyke og sjel skal være som de har blitt programmert og blitt. ‘Ateisten’ i dem, farshatet vil ligge «åndelig» i følelseskroppen, usynlig for dem selv, de tror det skal være slik, at dette er «normalt».

De 90% som helt ukritisk følger bjellesauen, sitt lederskap, tror på alt hva de leser på strengt sensurerte og ensidig medier og sosiale medier, alt broilerne og idiotene med IQ mindre enn skostørrelsene våre sier, det gjør de, disse tilhører et helt annet univers enn meg. For meg er dette de med Dyrets Merke, det er akkurat samme gruppe mennesker som gjør ALT som ‘Beistet’ pålegger dem, uten forbehold, og uten innsigelser, uten å tenke selv, – eller gjøre sine egne tiltak, alt går de med på, alt tillater de av sitt korrupte lederskap.

Når bare spesielt utvalgte får si sin mening i samfunnet, kommentarfelt er strengt sensurert, mediene ensidig, da er vi i jødiske Mark Zuckerbergs Metaverse

Mange barn og voksne er kidnappet inn i en mental og psykologisk SVÆRT begrenset «virkelighet», moderen og Moder Jord sitt Metaverse, som vi også kan kalle The Matrix. I den virkeligheten de med tvang og vold er plassert i, nektes sin egen delaktighet i sitt miljø, kalt demokrati, blir de overlatt til flertallets diktatur, de fleste blir en av dem av den gemene hop på den brede vei. Gud skapte et Univers for oss. De fleste foretrekker et Metaverse. De tilber og adlyder sine (satanistiske) ledere, ikke Guds ord i Bibelen lenger. De adlyder lydig sin Hitler, sin Lenin og tidens Nimroder eller pharaoer. De drar godvillig i Egyptisk fangenskap. De tror khazarene Klaus Schwab, Bill Gates og Mark Zuckerberg er deres venner som vil dem vel (?). De vet ikke om at de trenger noen Moses, ingen Jesus, ingen Odin til å frigjøre dem. De er happy, som jødiske nazibarn Klaus Schwab forteller dem de skal være.  De skal ikke eie noe mer, Staten og Schabene skal eie alt, mens slavene skal være lykkelig av å få lov å tjene disse perverse og ondskapsfulle satanister som går Nimrod og Herodes en høy gang. Vår nasjon er effektivt avkristnet av ondskapsfulle mennesker som Gro Harlem Brundtland og alle de hun gjorde til makthavere etter seg (ingen av har noen synderlig påvirkning hvem som skal ha makten. Partienes kjøpte og betalte ledelse i nominasjonene bestemmer det).

Barnevernstudent Heidi Åsheim har valgt å stå frem i NRK og hjernevaske barn og voksne inn i den alternative virtuelle Metaverse virkelighet, bort fra Faderens åndelige Univers, inn i Moderens (verdslige, Moder Jords) begrensede Metaverse. Den åndelige forbindelse er viktigere enn den fysiske, siden åndelige tar til ved fødselen, når den fysiske stopper. Psykofarma vet å skape seg marked for piller.

https://www.nrk.no/ytring/samvaer-ikke-alltid-barnets-beste-1.15775311

Jeg forbeholder meg retten til å motsi henne. Stakkaren vil aldri ha eller få en kontrollgruppe å sammenligne sitt livs åndsløse ‘suksess’, med og uten. Er hun virkelig så sikker på at det er ‘hennes’ avgjørelse? Der finnes mange måter for ondsinnede voksne å få henne til å TRO at det er hennes avgjørelse. Vi voksne som har levd en stund vet det veldig godt. «Et barn er et stykke blankt papir det skal prentes mye på» sa Skjæråsen (mener jeg å huske det var). Dette er de miljømessige betingelser som påvirker individet som overgripernes egen sataniske teologi avledes av (alltid i opposisjon til Guds verdensorden; Familien, den biologiske), idet de mener at miljøet er alltid bedre enn biologien. Biologien, det naturlige, det Gud skapte oss inn i, det vil de mene noe annet om, de vil re-skape både miljøet, omstendighetenes til mennesket og miljøet de oppfostres i. Ved å kontrollere hva de vet, hva de kan lese, og hva de skal innlæres i skoleverket.

Her skapes det Metaverse som jødiske eier av Facebook Hr. Mark Zuckerberg, barnebarn til David Rockefeller, mener hans sosiale plattformer og andre medier de kontrollerer skal skape (det er uten unntak alle mainstream medier). Når kommentarfeltene forsvinner, alle medier sier nøyaktig det samme, når alle lands myndigheter i den ENE rette politikk, da vet vi at de har psykologisk og mentalt forberedt den store menneskemassen for sin Nye Verdensorden; The Great Reset. Daa vil de slå til. Det gjør de idag. De antiKristne kreftene tar Verdensmakten.

Metaverse. Knallhard hjernevask, av hele menneskeheten er målet deres for The Great Reset.

Hvor er pressens Redaktørplakat, at mennesker ikke skal få bruke media til skade seg selv (og sine).. Stakkars barnevernsstudent Heidi Åsheim er et SVÆRT skadet menneske, og vet ikke om det selv.. Vi er ganske mange som har barn som er som henne… tungt psykologisk forført til for alltid å hate sine biologiske foreldre, en av dem i det minste. Å lære å hate eller ha slike følelser mot sine foreldre kan av noen anses sunt, men ikke for de fleste av oss andre. Slike følelser programmeres ALLTID, aldri vil barnet selv komme på dem… det ligger ikke i et barn å gjør slike valg… faktisk det motsatte er det naturlige å ønske seg, det er normalt..

Her vris kniven rundt, programmeringens ondskap vises klart – Satanister elsker å gjøre andre vondt – «Vi vant» triumferer de, «dere tapte» : «Begge de biologiske foreldrene har lest teksten. «. NRK vrir kniven rundt i sårene. Hmmm.., de har virkelig lykkes med denne studenten, et trofe er hun.. ferdig utdannet og hjernevasket i det harlemske Metaverse (facebooks nye navn ‘Meta’, de skal skape et virtuelt sosialt Metaverse) hvor en tar avstand fra sine biologiske naturlige og ekte forutsetninger og adopterer et samfunn, følelser og faktisk sine liv, hvor alt en føler og tror på er usant, uærlig og uekte, bare programmert løgn og bedrag. Menneskenes menneskeskapte Metaverse (av sensur og hjernevask i en enkelt politisk sides overbevisninger), i motsetning til Guds Universe (hvor alle sider blir hørt, og deltar). I antiKrists verdensrike, der er majoriteten oppdradd i det unaturlige, «den nye normalen» , 6uild 6ack 6etter, alt det som står Gud og normaliteten imot; Guds Rike. Egentlig er 90% av norges befolkning slike programmerte barn i Stockholm-syndrom som har blitt voksne tilhørende et Metaverse definert av «nabokjerringene til Gro»… 10% (koronatall, de tenker selv), 10% overlever Metaverse programmeringen…. «den nye normalen», «det nye samfunn», the great psykologiske reset..

En sekt jeg kaller «nabokjerringene til Gro», har kidnappet ennå et barn, og fryder seg nå over suksessen over hvor godt de har lykkes i å påføre barnet Stockholm-syndromet, og henger henne her ut på utstilling. De holder opp sin seierspremie; denne ungdom, som et trofe over deres gode evner å bedrive hjernevask; ren negativ NLP .. «det tar en landsby og oppdra barn» mnener Hillary Clinton og Gro Harlem Brundtland, for deres ‘bærekraftige’ sataniske utvikling av samfunnet. Motsatte blir virkeligheten. I Guds Rike trenges bare to biologiske foreldre, ett av hvert kjønn. Satanistene i Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) kjører på med sin egen vri, de vil ha også de kristnes sjel, ofte får de både sjel og sinn til de kulturkristne som ikke har fått den hellige ånde ennå.

La oss med Stockholm syndromet få være i fred sier egentlig Heidi Åsheim, var hun kjøpt med god økonomi, fine boblejakker for penger som fosterforeldre fikk fra Staten? Kunne ikke foreldrene like godt få pengene å kjøpe seg barnets lojalitet for?

Lite får hun vite av den hjernevaskede massebevisste at det munnbindet er mye mer til skade enn til helse, det er lydighetens merke

Alle som hun stakkars nydelige jenta på bildet lærer lydighet (for autoritene), frykt (for sykdom & døden) og hat (for uvaksinerte). Deres individualitet drepes i dem, hvor Guds Ånd har mulighet til å bli manifestert, denne verdens ånd (satan) skal overta deres sjel. Hun må tilbe, se opp til og lyde de autoritene som inngir å være ENESTE frelserene hun har. De er hennes eneste sjanse pådytter de henne; Pastoren, presten og skolelæreren til Statsministeren innbiller henne det. Satans ormeyngel, løgnere og bedragere, utgir seg for å være frelsere, i Jesus Kristus sitt sted. Må de brenne i Helvete, spesielt for hva de gjør mot barn. Voksne som ikke tenker får gjøre sin voksne valg – og ta konsekvensene, men barn har ikke samme forutsetning for å ta rette valgene. Barna må lures med ensidig kunnskap. Derfor skal overgripernes karma-helvete, de høster som de sår i Jesus sitt vokabular, komme over disse undermålere, tyver og morderes egne hoder (Matt. 27:26), som de har blitt ansvarlig før for sin djevelskap, når tempelforhenget revnet, lyn og torden, satanist Tempelet deres i ruiner, 2000 års diaspora, vel fortjent.

Guds høyre hånd Jesus Kristus hater barneforførere, de skal få svi (Matt. 18:6).

Hjernevask og Stockholm-syndrom er bra, er vel hva denne NRK-kronikken av Heide Åsheim sier… Det er så enkelt å hjernevaske et barn for hvem som helst. To-tre måneder er nok, så kan du få få dem til å si hva som helst.. de blir som en sekt barnet er kidnappet hos, og hjernevasket hos… om det er sekten barnevernet eller en munchausen syndrome borderline forelder og den overgripende side av slekten.

Alle Himmelens engler seg med meg, når Guds Utvalgte Folk finner veien ut av den gudløshetens hjernevask og hjem til Faderen; det åndelige Hjem :

From Atheist To Believer In Jesus Christ: How Jesus Cured My Eating Disorder

Disse stakkars barna kan si det motsatte av hva de har sagt for noen måneder siden ganske raskt… enkelt å programmere dem ikke bare hva de skal si, også hva de skal føle.. Og det føler de resten av livet. Det blir aldri bedre, de kommer ikke til å endre sin programmerte oppfatning…. sin hjernevask… UTEN at de får en ny Ånd, frigjort i Jesus Kristus. Barna må komme hit, i forhold til de lavpannede «nabokjerringene til Gro»; «Ikke gjør som mora di sier Jens, mora di er en ku«. På tide å gjøre som far deres sier barn. Ikke hør på de hysteriske åndsløse med sterk forankring i Moder Jord sitt frykt indoktrinerte Metaverse. Vi skal tilbakevise Jesebel ånden.

Det  gjør meg vondt når barn blir overtalt til den gudløse ateismen, og må leve i dens smerte, som her, INNTIL noen er klok nok til å be om å få Kristus sin hjelp, det ENESTE SOM HJELPER – KUN Jesus kan gi disse en ny Ånd, et nytt liv, fri dem fra hjernevasken, fra The Matrix.. tilbake å bli som barn igjen, før hjernevasken tok til, og så ‘build back better’, ennå en sjel reddet fra den evige åndsløse fortapelsen ; https://www.riksavisen.no/from-atheist-to-believer-in-jesus-christ-how-jesus-cured-my-eating-disorder/

Jeg har skrevet i 26 år. Ingenting av jeg skriver kan redde noen sjel fra hjernevasken, fordi dette ligger på et følelsesmessig plan. Ikke et intellektuelt. KUN Jesus Kristus kan påvirke alle sider i mennesker slik at de kan bli følelsesmessig fri fra indoktrineringen de har vært utsatt for et helt liv.

De som vokser opp uten Faderen, forblir «ateistisk» hele livet… i de flestes tilfeller i «moderens vold»… De tilhører Moder Jord, det karnalske og materielle univers sitt Metaverse. Hatet og motviljen er plantet og programmert, og kan ikke endres ute å rykkes dem opp med roten av det overgripende og programmerende miljøet. På samme måte vil deres hat eller ihvertfall sterke motvilje mot Faderen, Gud. Moder Jord drar sine menneskebarn til seg, tar eiendomsretten, selv om hun overhodet ikke er skaperen. Barna vart skapt i Faderens hjerte lenge før de kom i moderens livmor.

Barna utsettes for ren psykologisk terror og vil aldri vite om det selv engang.. hva som har skjedd.. De tror de har blitt ok som mennesker, som de har blitt… ateistisk»…. faderløs… familieløs og sjelsløs egentlig – deres sjel er forbundet med det biologiske prinsipp – de vil ikke klare å finne den uten speilingen hos de biologiske foreldrene. Så de vil aldri få oppleve hva de kunne blitt om de ikke fikk Statsmakt sektens hjernevask til det virtuelle virkelighetens Metaverse vi ser utfolder seg her.

Samvær ikke alltid barnets beste
Da jeg ble 14 år bestemte jeg at samværet med mine biologiske foreldre skulle ta slutt. Det var en lettelse.
https://www.nrk.no/ytring/samvaer-ikke-alltid-barnets-beste-1.15775311

For de aller fleste hjernevaskede er det best å bli rykket med roten utav det gudløse og bent frem sataniske virtuelle miljø de som barn blir plassert i, programmert og belært i. Noen av oss vet veldig godt hvordan barn kan rykkes opp med roten fra Faderens univers, og plasseres i Moder Jord sitt sataniske Metaverse. Ensidige og endimensjonale kasus som aldri vil få vite at verden består av et bedre og enormt mye større Guds Univers, enn det Metaverse som har blitt skapt for dem, av ondskapsfulle og faktisk satanistiske mennesker.

«They went absolutely ballistic that you called the spike proteins that … these mRNA vaccines produce … toxic and can cause birth defects. They said, ‘It’s misinformation. Totally fake news.»

https://www.newsmax.com/politics/newsmax-tv-robert-malone-covid-19/2021/12/30/id/1050536/

Guds standpunkt er 100% klart. Må Guds berettigede vrede komme over hodet på dem som bryter seg inn i andres tempel med vold og ondskapsfullhet, med skadelig genmodifikasjon og DNA-terapi, – ikke kom og prøv å innbille noen at dette er av ‘omsorg’. Det er IKKE snillt, det er satanisk ondskapsfullt – at Bibelen kaller disse Satans Synagoge som korrumperer alle lands regjeringer (Åp. / Rev. 18:23) er helt dekkende :

Må de brenne i Helvete

«Vet I ikke at I er Guds tempel, og at Guds Ånd bor i eder? 17 Om nogen ødelegger Guds tempel, ham skal Gud ødelegge; for Guds tempel er hellig, og det er I». – 1 Cor 3:16

Når de er like ved å lykkes, så kommer Jesus igjen. La oss glede oss over det at Bibelen er helt klar på at disse ondskapsfulle kreftene skal tape. De hjernevaskede skal bli sluppet fri igjen. Da skal det bli skikkelig jul igjen; fred, kjærlighet, bærekraftig utvikling og fordeling av ressurser ved at vi inndrar alle pengene de stjeler ifra oss med vår egen korrupte regjerings hjelp, og helse, for alle. Kjeltringene og skadevolderne som utgjør 0,1 % skal stilles for retten, og forhåpentligvis henges i nærmeste lyktestolpe, og alle i Metaverse skal bli sluppet fri ved at de får korrekt informasjon, kristen informasjon, som ikke er manipulativ, men sann og ekte. Da blir verden et bedre sted, for all gode mennesker.

Da skal vi feire jul igjen:

Alan Jackson – «Let It Be Christmas»

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring