Om skjulte organisasjoner og kritikeres hjerneslag

av Atle Johan Løvaas;

År om annen dukker det opp litt i mediene om Frimureriet. Oj, oj, – du veeerden så avslørende disse reportasjene har vært og er i mainstreammediene! Hvor det alltid bare ender opp med at «alle må vel ha lov å være medlem av en hvilken som helst klubb de måtte ønske»….må vite….sangkor også for den saks skyld! Det som kommer frem denne gangen er en indignert eksfrimurer som har observert ulovlig vinlotteri, blant sine brødre. Du verden hvilke avsløringer.

For noen år siden hadde fotballbladet BA – også kalt Bergensavisen noen såkalte reportasjer om disse kistebærende guttaboys i pingvindresser, som avleverer sin kadaverdisiplin og lydighet til broderskapets beste.. Til og med stormesteren sjøl viste frem tempelets innvendige gemakker – med sjakkbrettets svarte og hvite fliser på gølvet – med salen stappfull av urgamle jødiske og babylonske symboler, opp etter vegger og nedetter stolper. Budskapet var; se hvor åpen vi er – vi har da ingenting å skjule.

Kristendommen er basert på denne satanistiske kultdyrkingen. Nattverden er et frimurerrituale, der det drikkes blod og etes kjøtt, så slevet skvetter runt kjeften på disse ekle satanistene. De må sagtens hevde for meg, at de er kristne, det er de gjerne. For det er jo det alle religioner er basert på: mind controll og hjernevask. Disse opplåste idiotene, som tror de er hevet over alle andre……for det er jo det de læres opp til å tro – utgjør det presteskapet som alle religioner representerer – nemlig makt. Og at de kan gjøre hva de vil, uansett hva som skjer, så blir de beskyttet av sine brødre. Og at de har større lydighet til sine brødre i ånden, enn samfunnet forøvrig.

Ja, dessverre så er det sant at slike ritualer fortsatt foregår med ekte vare, og ikke bare i symbolsk utgave – med vin og kjeks.

Frimureriet har ingenting med sangkor og syklubber å gjøre, men handler kun om samfunnskontroll.

Dette gjenspeiles i medlemmenes yrkestitler, og dette viser historien. De som ikke vil lære av historien er dømt til å gjenta den. Brysomme presidenter, konger, politikere, hærførere, forretningsmenn, eller for den slags skyld vanlige folk, er blitt snikmyrdet og avrettet på en så elegant og snedig måte, at det er bare et skjult broderskap som er i stand til å utføre denslagt myrderier. Hele 34 av 45 amerikanske presidenter, var og er frimurere. To av dem som ikke var murere, ble myrdet. Alle Sovjetiske toppledere, Stalin og Lenin var jødiske frimurere. Alle ledende politikere i alle land er det samme. Du ser dem på tv hver kveld. Medregnet makteliter som Bilderbergerne, Councel on Foreign Relations, Trilateral Commission, osv. så er også mange norske næringslivstopper – ja til og med vår egen statsminister, frimurer.

Jack The Ripper er bare ett eksempel på frimurersk massemyrderi, som ble hemmeligholdt av Scotland Yard – politiet i England.

Klart det er ikke dermed sagt at alle som er frimurere er kjeltringer, men det er sannelig ikke langt unna, siden hjernevask og mind control er stikkordet for all kadaverdisiplin. Det er de frimurerne som befinner seg i bunnen av pyramiden, som er de nyttige idiotene for dem som er på toppen av pyramidehirarkiet. Det å avlegge troskap og habilitet til et skjult broderskap, på bekostning av alt annet, er i seg selv en så horribel og vanvittig ide, for lengst utgått på dato, og så hinsides vår tid – at det gyser nedover ryggen.

Jeg hater idiotiske lover og regler som tres nedover hue på folket – av makteliten – men nå burde vi folket som er den egentlige regjeringsmakten, forlange at det ble slutt på dette svineriet; frimureriet. Vi burde stormet templene deres og røkt ut alle rottene…

I Norge er der kun en forfatter som har skrevet fornuftig om Frimureriet, og det er den nå 88 år gamle Erik Rudstrøm. Hans to bøker «Frimureriet og de skjulte makteliter» naturligvis utgitt på eget kjøkkenforlag – og holdt skjult av pressen – vil sannsynligvis komme ut i nytt opplag med det første. Og denne gangen via et eksisterende forlag. Vi arbeider med saken.

En annen norsk forfatter, Per Aslak Ertresvåg, som for et par år siden skrev Makten bak Makten, kom for få uker siden ut med ny bok, Sov lille Norge. Han fikk hjerneslag ombord i flyet til Spania, bare noen dager etter bokutgivelsen. Merkelig hvor mange brysomme folk som får hjerneslag i dette landet……

Pressen skal få beskjed når Erik Rudstrøms bok kommer ut i nytt opplag.
Også han har nylig fått hjerneslag…..sukk.

Atle Johan Løvaas

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring