Politiske mord i Norge

Alt kan skje, “I et land hvor hjerneblødning kan fremstå som en nærmest politisk epidemi etter krigen“, sier sjefsredaktør Norulv Øvrebotten, statssekretær for Johan Jørgen Holst og kollega av Anne Orderud Paust. http://www.oevrebotten.com/Etblikkoverskulderen.html

Ikke bare hjerneblødning Norulv. De kan sette på hjertesvikt, kreft (strålevåpen) og til og med bruke kjemikalier som ikke etterlater spor i blodet til de myrdede. I andre tilfeller kaster de dem bare utav vinduer, som for eksempel Jan Wiborg som flakset naken utav et hotellrom i København like før han skulle avsløre denne klandestine ‘krets’ aktiviteter og agenda i forbindelse med Gardermoen utbyggingen. De har en lang historie i så måte;

I 1948 ble Bondepartiets formann, Nils Trædal, funnet sterkt skadet utenfor sitt bosted i Holtegaten 30 i Oslo. Han døde på sykehuset. Omstendighetene var høyst mistenkelige, men ble aldri ordentlig etterforsket; taushetens slør senket seg over “ulykken”. Trædal var altså en av dem som fikk stoppet statskuppet i 1945. Han var også en av få som kjente innholdet i avtalen mellom Ap og frimureriet av 1935. Han skulle tale om disse ting på Stortinget dagen derpå.

Norulv Øvrebotten som selv ble tatt ut av ‘kretsen’ rundt Jens Christian Hauge. Vi kjenner til hvordan JCH deltok aktivt i å skaffe Israelerne tungtvann på 50-60 tallet, og dermed indirekte atomvåpen. Hvem underla han og hans ‘krets’ seg etter andre verdenskrig? Qui bono? Hvem startet krigen, og hvem tjente mest på den?

Rolf Presthus gikk vel ikke i takt, tenkte for mye selv, og Rolf Presthus fikk en tidlig død den 1. januar 1988, av hjerneblødning.”
https://dissident-net.info/rolf-presthus/

Johan Jørgen Holst det samme
https://dissident-net.info/johan-j%c3%b8rgen-holst/

Johan Jørgen Holst som ble ‘rammet’ av hjerneslag, etter en flytur (kjemikaliene de bruker virker best i tynne luftlag). Han ble vel litt for egenrådig og palestinavennlig.

Anne Orderud Paust; Øvrebottens kollega, tatt ut i et plott vi må til kriminallitteraturens øverste skikt på verdensbasis for å finne maken til. Hvorfor var de så farlig for noen disse tre; Holst, Paust og Øvrebotten?

Enkelte hevder at motivet for drapene på Orderud Gård ligger i at Anne Orderud Paust og mannen visste hvem som forførte og forgiftet J.J. Holst 5 år tidligere.

Atle Johan Løvaas skriver:

«I Norge er der kun en forfatter som har skrevet fornuftig om Frimureriet, og det er den nå 88 år gamle Erik Rudstrøm. Hans to bøker “Frimureriet og de skjulte makteliter” naturligvis utgitt på eget kjøkkenforlag – og holdt skjult av pressen – vil sannsynligvis komme ut i nytt opplag med det første.»

«En annen norsk forfatter, Per Aslak Ertresvåg, som for et par år siden skrev ‘Makten bak Makten’, kom for få uker siden ut med ny bok, ‘Sov lille Norge’. Han fikk hjerneslag ombord i flyet til Spania, bare noen dager etter bokutgivelsen. Merkelig hvor mange brysomme folk som får hjerneslag i dette landet……»

https://www.riksavisen.no/om-skjulte-organisasjoner-og-kritikeres-hjerneslag/

Knut Frydenlund, Utenriksminister, ble rammet av hjerneblødning etter å ha fløyet fra Helsingfors til Oslo torsdag den 26. februar 1987. Han ble bare 60 år gammel. Som utenriksminister var Frydenlund opptatt av hvordan verden kunne organiseres på en bedre måte. I foredraget «Lille land – hva nå?» som han holdt i 1969, kommer han inn på hvordan verdenssamfunnet bør se ut og hvordan Norge, som et lite land kan bidra til gjennomføringen av det. Frydenlund gikk inn for, at forholdene mellom landene bør styres gjennom forpliktende avtaler og ikke ved hjelp av Den sterkestes rett. Knut Frydenlund arbeidet for det som kalles det norske prosjekt. Han ønsket å trekke de små stater inn i et globalt avtaleverk som kom til å stå i opposisjon til amerikansk selvrådighet.
https://www.riksavisen.no/de-bevisstes-sorti-og-tragiske-skjebne/

Ærlige politikere som har kommet seg opp og frem utenom de som styrer i bakgrunnen;

Steinar Bastesen fikk hjerneslag i 2001. I 2003 tok han opp fra Stortingets talerstol det tvilsomme i at våre tillitsvalgte var med i internasjonale elitenettverk som Bilderbergerne. I 2009 fikk han det igjen mens han stod og samlet underskrifter til sitt nye parti i Namsos. Han får nok ikke komme tilbake og snakke om Bilderbergerne fra Stortingets talerstol igjen. David Rockfeller og sionisthauken Henry Kissinger er noen av toppene i Bilderbergerne (Kissinger som Olaf Palme nektet å gi visum til for å komme på Bilderbergermøte i Sverige, fordi han var/er krigsforbryter – Vietnam. En stund etter var Palme myrdet av en Manchurian Candidate). Bilderbergerne ble stiftet av nazisten Prins Bernhard av Nederland. Anthony S. Sutton sier at bankiere på Wall Street stod bak og finansierte nazistene, – som kommunistene. De står bak alle krigførende sider her også, som vanlig. Og kommer ut som de eneste vinnerne, – alltid.

http://bmonline.no/html/kpsb.html

«Pressen skal få beskjed når Erik Rudstrøms bok kommer ut i nytt opplag«, sier Atle Johan Løvaas videre, «Også han har nylig fått hjerneslag…..sukk

«Jeg har bragt i erfaring at Per Paust arbeidet med boken til Synnøve. Han var også medarbeider i UD- som Synnøve og kjente meget godt til det lugubre klientellet som arbeidet der. Det er et mystikkens skjær over Paust’s død og det er videre en merkelig rettsforhandling som foregår i Orderudsaken, hvor Paust også hadde en tilknytning. Hvem er det som har utført disse mord? Har frimurerlosjen noe med dette å gjøre?»

http://bmonline.no/html/taftoe_2.html

Jurist Synnøve Fjellbakk Taftø skriver i et brev til Øyvind Aarsnes, leder for Folkeaksjonen mot EU-medlemskap, den 02.01.2006 at Norge i realiteten var okkupert fra 8. mai – 13. desember 1945, av de allierte;

I denne tiden ble Norge ikke styrt av den første regjeringen Gerhardsen, men av allierte propagandaeksperter, de fleste av jødisk herkomst, som gav ordrer til de spesialutplukkede departementsrådene i hvert enkelt departement om hva som skulle gjøres. Det var disse propagandaekspertene som stod bak både Krigsbarnutvalget og de grunnlovstridige provisoriske anordningene som har utgjort norsk rett etter krigen, ikke den såkalte hjemmefronten, men det var jeg ikke klar over før i 1989. Jeg visste derimot at Jens Christian Hauge har spilt en nøkkelrolle både i 1945 og i alle år siden og jeg mistenkte ham for å være den “agent Oscar” som Mossad var så stolt av.

Side 1 og Side 2. (Høyreklikk, Lagre Som…)

Den eneste juristen, med nok faglig innsikt, – og som ikke lot seg presse og/ eller kjøpe i kampen om allemannsretten, og fordekte fiskeforhandlinger med EU, er internert. Hun har blitt holdt i tømme; nedopet og innelåst på asyl av sin frimurermann og hans føringsoffiserer siden.

«Jeg ble i 2004 oppringt av frimureren og mannen til Synnøve som hun ikke ville vite av. Han nektet meg å legge ut dokumenter som jeg fikk av Synnøve. Vel, sa jeg – det er det jeg som bestemmer og ikke du. Som dere ser, Synnøve skrev til meg at hun var blitt «gul og blå», av denne frimureren. Her ser dere dokumenter- og flere blir det.» Bjørgulf Mortensen.

http://bmonline.no/html/nogrlov.html

Ingolf Håkon Teigene hadde ordnet en artikkel for Synnøve i Dagbladet. Han var en av de få journalister som var rettlinjet i forhold til Synnøve når hun ble tatt ut. På grunn av at de satte igang sin disinformasjonskampanje mot Synnøve, ble artikkelen i Dagbladet uten videre oppfølgning av de fryktelige ting Synnøve avdekket. Teigene døde av hjertesvikt, bare 58 år gammel. Visste han for mye?

http://bmonline.no/html/taftoe.html

Kritikere av Islam og islamister kan ta det helt med ro. Dere er helt trygge i den humanistiske staten Norge. Fritt kan dere rakke ned på andre folks tro og livsførsel under dekke av ytringsfriheten. Kun en gruppe ser det ut til at det er farlig å kritisere og hvilken ytringsfriheten ikke gjelder for; ‘kretsen’ rundt de israelsvennlige, og de sionistiske føringsoffiserer. Israelernes massedrap (holocaust) av palestinere, og CIA’s/MOSSADS aktiviteter i andres land; deres infiltrasjon og korrumpering av våre myndigheter, er å ligne med selvmord å rope opp om.

«Et klandestint apparat er nødvendig, og det var min oppgave å bygge det opp i noen av de skandinaviske landene«, skriver tidligere CIA-sjef William Colby (1973-76) i sin bok ‘Honorable Men’.

«I Norge hadde daværende forsvarsminister Jens Christian Hauge og etteretningssjef Willhelm Evang etter krigen bygget opp en egen stay-behind gruppe som skulle operere ved en sovjetisk invasjon. Dette skjedde i samarbeid med amerikansk og britisk etteretning. [] Forfatter Trond S. Paulsen er overbevist om at ‘Operasjon hauerseter’ dreide seg om å bistå israelerne under Yom Kippur-krigen i 1973 – en analyse som får støtte av daværende AP-sekretær Ronald Bye, som også ledet en forsvarskomite på 1970 tallet; Jeg hadde god tilgang på hemmelig informasjon på denne tiden. Våpenfrakten til Israel fikk jeg vite om i etterkant av to forskjellige kilder, sier Bye til DN». Dagens Næringsliv 1/2 November 2008, s. 52.

Noen mener å ha kunnet påvise at dette nettverk som ble bygget opp, og som angivelig skulle beskytte oss mot russerne, har blitt brukt mest mot norske nordmenn i Norge. De som ikke går i takt med dette elitære nettverk, og de som snakker imot deres sionistiske prestisjeprosjekt, terrorstaten Israel. «samt i samarbeid med Mossad», skulle der også stått i DN artikkelen.

– Jens Chr. Hauge jobbet for USAs etterretning

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/08/18/543886.html

«Glamox’ og Moxy’s grunnlegger Birger Hatlebakk, ble kibbet ut av den bedriften han levde og åndet for, i likhet med Vebjørn Tandberg i Tandberg AS. Myndighetene påla Tandberg å overta Radionette. Vebjørn Tandberg ble røkt ut, som Hatlebakk ble det i Moxy/Glamox.»
https://www.riksavisen.no/de-bevisstes-sorti-og-tragiske-skjebne/

Den tidligere gladgutten Freddy Kristoffersen rullet opp i sin bok ‘Mafiaen i Eiker’ hvordan frimurere og samfunnstopper innen politikk og justis og bank konspirerte mot ham, både i å ruinere ham, og senere ved sine forsøk på å dekke hverandre.

I boken forteller Freddy Kristoffersen sin historie. Og han takker sitt publikum. En kveld mange år etter den sosiale og økonomiske ruin har Freddy Kristoffersen lagt ut sin versjon av historien på nettet. Da ringer telefonen. Kona Marit tar telefonen. Hun hører: «Vi har tilbud på en kiste som er 112 cm bred….». I bokens etterord skriver professor Edvard Vogt: «Freddy Kristoffersen har skrevet en viktig bok.

Kristoffersen døde bare en uke etter at hans bok kom ut, bare 61 år gammel. Frisk og rask til det siste, holdt på å spille inn ny plate. Enkelte mener at han ble tatt av dage for sin frimodighet i å gå imot disse nettverk han avdekket. De har mye å tape på at deres nettverk rulles opp.

Vi husker hvordan Kåre Torvholm fikk drapstrusler ikke bare mot seg selv, men mot hele sin familie, og innklusivt sine barnebarn, etter at han avslørte hvordan JCH’s «stay behind» finansierte sine akiviteter med underslag fra fiskernes trygde- og pensjonskasse.

Så vi ser at dette dreier seg om nye mye mer enn ulovlig vinlotteri. De laveste gradene av frimureriet stakkars vet ikke hva som skjer i graden over dem, og overhodet ikke hva som skjer fra gradene 11-92; det klandestine nettverk i det høyeste echolon av internasjonal mafia. Alt er ‘need to know’ basis, de laveste grader vet aldri hva brikkene de bidrar med virker i det store bildet.

Chr Christensen (CC) var tidligere major i etterretnings- og sikkerhetstjenesten, liaison-offiser til POT, organisasjonssjef i Libertas, redaktør av Morgenbladet gjennom 20 år. I 1983 ga han ut boken “Det hemmelige Norge”. Den omhandler organiseringen av de hemmelige tjenester 1945-66 og stay-behind. For dette ble han politianmeldt.

I en bok fra 1984, “Politisak”, spør CC: “Sitter der virkelig menn dypt i hemmelige kontorer som av irritasjon og utfra fornærmelse har makt til å engasjere forsvarets ledelse og den høyeste påtalemyndighet, i posisjon til å iverksette etterforskning som engasjerer politiet og et stort antall vitner gjennom tid, autoritet til å utvelge sakkyndige og også mulighet til å dirigere kriminalpolitiets etterforskning i deres dont? ” Ja, man kan så spørre.

Hva er felles for alle disse nevnte offer over, og potensielle offer nevnt under? Jo, at de alle har tråkket JCH’s ‘krets’ på tærne, og kommet deres agenda litt for nær. Hvem blir den neste her i landet som vil falle for deres morderiske hånd?

Sjefredaktør for denne nettavis ligger tynt an. Og sikkert flere med ham.

Viktigste er det å vite at når disse er myrdet eller satt ut av spill på andre måter, slik at det skal avskrekke andre fra å opponere mot ‘verdens herskere’, så er det viktig at de som er igjen ikke frykter, men fortsetter å gi ondskapens agentur motstand. Opplys dem. Når trollet får lys på seg så sprekker det.

Der finnes ingen død for dem som har Jesus Kristus, vi endrer bare adresse. Evig liv er garantert for de som har høynet sin bevissthet til å omfavne mer enn denne verden, eller som arbeider med å realisere sine drømmer om den bedre verden. Deres kristne vibrasjonsnivå er allerede i en ny verden. Så de som er igjen må fortsette å opponere, selv om det koster en ens kropps liv. Ikke gi opp. Ikke overgi ens ånd i disses varetekt. Der var ikke liv i denne kropp i utgangspunktet. Den var allerede død uten den åndelige kraft og entitet i deg som observerer (prana / chi). Det er den kraften som er DU, ikke kroppen.

Dette er eneste måten en velger på; mellom lys og mørke, det gode og det onde. Døden er bare en illusjon for hvem Guds Ånd bor i, blitt gjenfødt av. Du kan gi deg over til eller være din virkelige ånd, eller bli forført til verdens ånd som er åndsløshet. Du kan gi dem din kropp (allerede død materie), men gir du dem også din ånd (eterisk evig livskraft), da er du virkelig død. Vi fødes som originaler, og dør som kopier, hetes det. Sant. Vi fødes som individer. Vi dør som en kollektiv masse. Da er ikke bare din kropp av død materie, men også din ånd er å ligne med denne livløshet. DET er valget hver enkelt står ovenfor. En er ikke herre over sin ånd, uten at en er bevisst på at en i det hele tatt er og har en slik ånd. Om ikke en selv har denne bevisstheten, så er det andre som har kontrollen med ens ånd, og ikke en selv. Da er en den som de definerer, og en av dem.

For husk også at den som tier samtykker. Valgene gjøres gjennom bevisst handling. Heri viser en sin beskaffenhet og opphav. Det er denne troen som skiller ‘klinten fra hveten’, og som er broen og bindeleddet til de astrale riker hinsides den materielle verden. Den som avrettes reises opp i de astrale riker, og får det mye bedre der. Den som avretter, og de som stilltiende godtar denne avretting, er dømt til for evig å gjenta sine karmiske sykluser her, til de lærer. I dette rottehull må de slåss og kave om makt og penger, helt til de vender om og finner at dette ikke var så lurt. Og her får de leke og spille ut sine varianter av herskap og tjenere til evig tid om de vil.

Dette handler ikke om dem. Det handler om deg og din egen utvikling. Det scenario som foregår nå, er hva vi trengte og trenger for vår utvikling.

Vær ikke redd dem…….hvor der er kjærlighet, der må frykten vike. Er ikke plass til begge samtidig. Enten er en i fryktens vold, eller så er en i kjærlighetens vold. Enten eller.

Du er ikke den som frykter. Du er den som observerer og registrerer frykten. Du er den som bestemmer om frykten skal få lov til å hindre deg i å nå ditt høyeste og edlere potensiale. Bak denne døren som er frykten finnes et annet Selv. En må selv ville gå gjennom denne døren. Går en gjennom denne bevissthet som vi kaller frykt(basert), fra de uoppdagede sider av vår egen bevissthet, vil vi finne et annet Selv. Frykten holder mennesker nede på et reptilsk og primitivt åndelig nivå.

Det er denne frykten frimurerne skal komme gjennom og kureres for, i ritualet når de blir lagt i kisten, og lokket legges på, og som symboliserer deres død (og oppstandelse – fri for denne dødsfrykten).

Dødsfrykten er den sterkeste og høyeste frykten i følelsesgalleriet. Når den er kurert (gjerne ved hjelp av slike ritualer, men enklest ved troen på og gjenfødelsen i Jesus Kristus) så faller andre frykter også. Først da kan mennesket begynne å leve. Før dette er de bare styrt av følelsesmessige impulser, som er enkel å spille på for de som kjenner fryktens vesen og vil bruke dens mekanismer.

Frykten for terror, krig, finanskrise og annen elendighet, er en slik mekanisme som blir brukt for at nettopp DU skal overlate DIN makt, til det herskapet som styrer deg, og verden. Derfor skaper de først det førstnevnte, for å oppnå det andre. Mission accomplised.

Vi kan virkelig ikke la frykten få styre oss og skape vårt samfunnsystem.

Legg gjerne inn forslag til hvem som er de neste til å bli myrdet av dette kriminelle nettverk, og hvem vi trenger å be mest for, i kommentar feltet nedenfor.

Relevant lesning

Jens Christian Hauge som sionistisk hauk?
http://www.riksavisen.no/jens-christian-hauge-som-sionistisk-hauk/

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    

20 Kommentarer

 1. Pingback: Gro H. Brundtland og AP – folkesvikermafiaen som FORMELT har holdt det norske folk TOTALT FOR NARR de siste 55 år (uformelt enda lengre). En “FN-STYRT” FASCIST-KOMMUNISTISK VERDENSREGJERING ble deklarert som hovedagenda på Socialist International Council Conference i Oslo i 1962 – Del 1 – Geoengineering Norway

 2. Pingback: Jurist og diplomat Synnøve Fjellbakk Taftø; Avslører den jødiske #Okkupasjonsmakten og lobotomeres – Riksavisen

 3. Pingback: Tore Knudtaa, Korsfestet av jødisk dommere Nesheim og Wallevik i favør av jødisk apologetisk lakselusforsker – Riksavisen

 4. Pingback: Dypstaten gir edomitt Jøder immunitet og «standardmessig gjennomslag» i norsk rettspleie, hva gjør Gud ? – Riksavisen

 5. Pingback: VARSLING : Jarle Johansens magnum opus; Rettferdens død i norsk rettspleie – Riksavisen

 6. Pingback: Den Jødiske dommer Karstein Rye dømmer Egil Klubben for krenkelse av sin egen eiendom – Riksavisen

 7. Pingback: Gro H. Brundtland og AP – folkesvikermafiaen som FORMELT har holdt det norske folk TOTALT FOR NARR de siste 55 år (uformelt enda lengre). En «FN-STYRT» FASCIST-KOMMUNISTISK VERDENSREGJERING ble deklarert som hovedagenda på Socialist In

 8. Pingback: Gro H. Brundtland og AP – folkesvikermafiaen som FORMELT har holdt det norske folk TOTALT FOR NARR de siste 55 år (uformelt enda lengre). En «FN-STYRT» FASCIST-KOMMUNISTISK VERDENSREGJERING ble deklarert som hovedagenda på Socialist In

 9. Pingback: Offshore-kuppet. Sunnmørsåndens Tap og Jødementalitetens Seier? – Riksavisen

 10. Pingback: Gro H. Brundtland og AP – folkesvikermafiaen som FORMELT har holdt det norske folk TOTALT FOR NARR de siste 55 år (uformelt enda lengre). En «FN-STYRT» FASCIST-KOMMUNISTISK VERDENSREGJERING ble deklarert som hovedagenda på Socialist In

 11. Pingback: Gro H. Brundtland og AP – folkesvikermafiaen som FORMELT har holdt det norske folk TOTALT FOR NARR de siste 55 år (uformelt enda lengre). En «FN-STYRT» FASCIST-KOMMUNISTISK VERDENSREGJERING ble deklarert som hovedagenda på Socialist In

 12. Pingback: Max Manus filmforfatter drept ? | Riksavisen

 13. Pingback: Moses Hess, Adolf Hitlers and zionisms ideological father

 14. Pingback: Moses Hess, Adolf Hitlers og sionismens ideologiske far

 15. Pingback: Anonym

 16. Pingback: Norske advokater i hardt vær

 17. Pingback: Bevisste Borgere av Norge » Sjømannsorganisasjoners Integritet

 18. Pingback: Dissident Defence Network » Rolf Presthus

 19. Denne artikkel med kommentar ble sendt til justisminister Knut Storberget den 05.11.2008, med følgebrev som følger:

  Kjære justisminister
  Knut Storberget

  BESKYTTELSE FOR OFFER AV KLANDESTINE MILJØER

  Vår artikkel ‘De bevisstes sorti, – og tragiske skjebne‘
  http://www.riksavisen.no//?p=512
  med følgebrev fra Norsk Tillitsmann ble oversendt Dem den
  01.04.2008 per post og email;
  med spørsmål om folk som kan bli utsatt for klandestine nettverk,
  kan påregne noen beskyttelse fra myndighetene. Per 04.11.2008 er
  ikke noe svar mottatt.

  Det er nå publisert en ny artikkel som omhandler kladestine
  miljøer i Norge, med tittel
  ’Politiske mord i Norge’
  http://www.riksavisen.no/?p=582
  og vi ber Dem atter en gang om å bekrefte eller avkrefte om
  mennesker som er utsatt for slikt som de som artikkelen omhandler
  kan påregne noen beskyttelse fra myndigheten, og hvem de kan
  henvende seg til for å få slik beskyttelse.

  Vi kan gjerne bidra til å få de omskrevne sakene ytterligere
  belyst og dokumentert om det er ønsket.

  På forhånd takk for Deres snarlige svar, som vil ha stor betydning
  for dem dette går utover.

  05.11.2008

  Mvh.

 20. Alt dette viser at det er god grunn til å frykte ‘kretsen’ rundt Jens Christian Hauge. JCH er død nå, men kretsen består (Stay Behind/Gladio). Vi spekulerer allerede på hvem som er arvtageren hans som sjef i ‘skyggeregjeringen’. Poenget må være at frykten ikke må stanse oss fra å gjøre det som er rett og riktig. Ytringsfrihet er ikke noe som er gitt oss, vi må ta det.

  Vi vil at historien som vi blir innlært skal omfatte de faktiske forhold.

  Årsrapport 2007 fra Stiftelsen Tinius som eier Schibstedt konsernet viser at Ole Jacob Sunde som ble utnevnt til sjef for Stiftelsen Tinius er sønn av en kollega av Hauge fra ‘motstandsbevegelsen / MILORG; «Han var en aktiv motstandsmann og havnet i konsentrasjonsleir under krigen.» Det viser at hele Schibstedts mediehus og alle de aviser, tv og radio de rår over, står til deres disposisjon, og at slik har det vært siden 1945 når de tok kontroll over landet, forkastet grunnloven, og laget sine egne lover (provisoriske anordninger, – som siden har dannet presedens):
  http://www.schibsted.no/dav/f4726d85e2.pdf

  «Er det et tema som ligger deg [Ole Jacob Sunde] spesielt på hjertet, som du vil utdype mot slutten av dette intervjuet?
  – Jeg er opptatt av diskusjonen rundt ytringsfrihetens grenser og kår. Jeg har stor sans for det klokkeklare forsvaret for ytringsfriheten som generalsekretæren i Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold, målbærer. Er det noe man savner i dagens samfunn, så er det mennesker som virkelig tør ta et klart standpunkt, selv når det koster noe å hevde det

  Sunde Jr. er sikkert en grei kar han, men vi vil gjerne vite om det er vår agenda de har eller andres. Styret i Stiftelsen Tinius var i 2007:
  Tinius Nagell-Erichsen (Styrets leder) (Bilderberger) *)
  Per Egil Hegge (Styremedlem) (Bilderberger) *)
  John A. Rein (Styremedlem) (Var innvolvert i å ta ned og ut Norulv Øvrebotten)
  Ole Jacob Sunde (Styremedlem)

  *) http://olepetergalaasen.wordpress.com/2007/07/02/norgeseliten-eksponert/

  Etter at Tinius døde overtok altså Ole Jacob styreledervervet. Vi er ikke så helt sikre på hvor mye hjelp vi kan forvente av denne ‘4de statsmakt’,
  siden vi kritiserer deres samrøre med internasjonale klingpins.

  «Det sovjetiske imperiet, i motsetning til det tredje riket, var avhengig av nasjonale eliter. I Norge var det en rekke familier i Oslo som etter hvert bemannet de fremste postene i regjering og styringsverk. De var viklet inn i hverandre med ulike bånd. Mye inngifte ble det også etter hvert. Ingen av disse menneskene hadde noen anelse om hvem som virkelig hadde makten i Norge.

  De hadde imidlertid en felles skjult respekt for Jens Christian Hauge. Denne respekten var grunnlagt på frykt. Det var lett å opprettholde en stat i staten for Sovjetunionen. Også i Norge. Når den først var etablert. Overvåkning og manipulasjon av familiene var viktige styringsverktøyer.»

  Fra “Et blikk over skulderen” av Norulv Øvrebotten (journalist og politisk rådgiver for Johan Jørgen Holst).
  http://www.oevrebotten.com/Etblikkoverskulderen.html

  Det som verre er at våre myndigheter ikke synes å ville hjelpe de som kommer på kant med dette miljø. Så enten er det fordi de er redd denne ‘kretsen’ (mang en politiker har måttet trekke seg etter at dette propaganda apparatet brukes mot dem), eller de styrer på ‘kretsens’ nåde, eller på vegne av ‘kretsen’.

  Eller er det bare frykten som gjør våre politikere så tafatte og servile ovenfor dette miljø?

  Vår artikkel ‘De bevisstes sorti, – og tragiske skjebne‘ med følgebrev fra Norsk Tillitsmann datert den 01.04.2008, til Justisminister Knut Storberget (se brevet i kommentarfeltet under artikkelen), med spørsmål om folk som kan bli utsatt for klandestine nettverk, kan påregne noe beskyttelse fra myndighetene. Per 04.11.2008 er ikke noe svar mottatt.
  http://www.riksavisen.no//?p=512

  Så snart Justisminister Storberget kommer tibake og bekrefter at vi får slik hjelp og beskyttelse av våre myndigheter, skal vi med en gang korrigere denne kommentar. I mellomtiden får vi bare fastslå at han helst ikke vil svare på spørsmålet.

  Dermed får vi vel bare konstantere at vi ikke kan påregne så mye hjelp av Arbeiderpressen heller.

  Gjør din plikt og krev din rett, sier samfunnskontrakten. Det er vår rett å få slik beskyttelse av våre myndigheter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.