PappaJack om Satans Heksegryte; Stortinget

Atter en gang ble kun Satans ormeyngel valgt inn på Stortinget. Stortinget er Satans Heksegryte – alle for en, en for alle. Med slangeblod drepes den uskyldige barnetro…sier PappaJack. Valgets vinnere har en ting felles; Vinnerne tjener alle Satans Synagoge (Rev. 2.9 & 3.9) og det globalistiske antikristne babylonske talmudiske Satans Rike på jord.

Med slangeblod drepes den uskyldige barnetro…

Satans heksegryte

Siste rest av KrF. Satanistene i KrF fikk fornyet tillit av Mørkets Fyrste, denne verdens Prins som for tiden er satt fri fra sitt fengsel (Åp. / Rev. 20:7-8). Godt jobbet, sier han til Bollestad og Ropstad. Dere har vært flink i min tjeneste. Fortsett. Makthunger, fremfor Tjenermentalitet. Hvert eneste år dør 190 barn i barnevernet til Kjell Ingolf Ropstad og hans kone som får sin lønn av og profitterer på barneofringene til Baal og Molok. De motarbeider Guds biologiske prinsipp, at barna er foreldrenes barn, ikke Statens. De arbeider mot Guds verdensorden, for Jødenes sosialistiske Nye Verdensorden, hvor menneskene er under Herskernes åk, ikke de frie mennesker som Guds Folk skal være, som Gud skapte dem å være.

Pappas Sang

Kjell Ingolf trer det sosialistiske åk nedover dem, ufrihet og nød blir deres skjebne, av utro falske ‘tjenere’ som egentlig har gjort seg til herodiske Herskere, i systemet. i Korona-menigheten. Korona-sekten. Statsreligionen de bruker for å slavebinde menneskene under sitt ondskapsfulle åk.

Satanister skal alltid være slave av synden og Satan, men de skal aldri få Guds (Utvalgte) Folk – de kristne – til å bli det samme. Da skal Guds vrede komme over dem.

Klima-religionen. Når en tror mer på klima løgner i sekterisk svermeri enn Gud og sannhet og redelighet og Guds verdensorden, men velger å følge de globalistiske antikristne jødene sin Verdensorden, så fortjener en enhver skjebne som vederkveges en.

The Great Reset pledged to the Jews
https://www.riksavisen.no/the-great-reset-pledged-to-the-jews/

Fallet fra nåden kan nok også ha mange forklaringer.. en høster som en sår..

#Rettferdigheten seirer, til slutt

Når Tjenerene ble Herskere… mer som Herodes som dreper småbarn enn Jesus Kristus sine følgere…

Familie mistet tre barn etter å ha kritisert kommunens ordfører
https://www.irenehov.no/2020/05/familie-mistet-tre-barn-etter-a-ha-kritisert-kommunens-ordforer/

Vi må vite at vår kamp er ikke politisk. Den er åndelig, jfr. Eph. 6:12. Når Gud griper inn så vil det ikke være politisk. Det må kanskje verdenskriger og alskens elendighet til for at den kjønnskvoterte ondskapsfullhet og idioti skal komme til sin ende.

Systemets arkitekter er jødinnene Karin Stoltenberg, Kari Killen og Gro Harlem Brundtland.
https://www.riksavisen.no/er-stoltenberg-joede/

«Mitt folks herskere er barn, og kvinner råder over det. Mitt folk! Dine førere er forførere. Den veien du skal gå, har de ødelagt». Jesaja / Isaiah 3:12

Kun satanister på Stortinget … denne gang også.. de talmudiske jødene koser seg over at alle i alle partier – uten unntak – #StortingsPartiet hjelper den antiKristne Nye Verdensorden – The Great Reset – å bli til virkelighet.

Gud løfte er å HEVNE hver en sorg og skade satanistene har påført uskyldige mennesker, som har sverget for seg selv å tilhøre Gud, og ikke Satan.

Be sure to have the CORRECT blood of the Lamb on the Doorpost when the Grim Reaper pass by (Exodus 12:13)

Pappajack: Skynd deg, Gud

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring