Skriv ut Skriv ut

PSYOP – «Nervekrig mot enkeltpersoner»


Her kan dere lese oppskriften som Stay Behind og det senere Okkupasjonsberedskap benytter seg av når landets politikere, industriledere, og plagsomme enkeltpersoner skal fjernes.

Dette er selvsagt alvorlig og skremmende lesing, men likevel; dette er virkeligheten dere lever i. I og med at de fleste av dere ikke opponerer mot systemet – slik er det bare – har heller ikke det skjulte nettverket noen grunn for å intervenere mot dere, og dermed opplever dere heller ikke at noe er galt i omgivelsene rundt dere, i hvert fall ikke så galt at det fordrer din reaksjon.

Det er først når dere stikker hodet ut, og fremstår med ett eller annet som makthaverne/nettverket føler er eller kan bli truende for deres posisjon (en (ny) politisk tanke, et produkt, et patent, sannheten om noe som har samfunnsmessig betydning, etc) at det iverksettes mottiltak, og da, da kan ting skje, som nok mange av dere som har engasjert dere allerede har fått oppleve.

Les hele innlegget her >>

Spread the love
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

Facebook Comments

2 Comments

 1. Pussig…virker som om vår gode forfatter har raskt laært alle PSYOP teknikkene. Er det ikke nettopp psykologisk press, økonomisk blackmail,eletronisk overvåking og skjulte lydbåndopptak, sammen med en usedvanlig bruk av media sjikane og sylfine juridiske knep, som han i de siste år er mistenkt for å ha brukt mot eldre norske par ???
  Hva er hendt? Er han selv blitt hjernevasket? Betalt? Hvorfor referer han selv til sitt bruk av «sitt nettverk»? Og hvilket «nettverk» er det i så fall?

 2. Andre instanser de vanligvis bruker, foruten trakassering av politietaten og rettsvesenet er:

  – Skattevesenet.
  – Trygdeetaten (NAV Trygd).
  – Barnevernet.
  – Yrkesforbud.
  – Psykiatrien.
  Den har de brukt mot jurist Synnøve Fjeldbakk Taftø (UD jurist og diplomat under Brundtland regjeringen), og statssekretær Norulv Øvrebotten (for Holst):
  http://www.oevrebotten.com/

  Psykiatrien som behandler og vokter
  I boken “Psykiatri”, 1972, 6.utgv 1997, “Kap 1, Innledning”, s. 8 skriver Einar Kringlen under avsnittet “Psykiatrien som behandler og vokter”: “Psykiatriens primære mål er selvsagt å behandle pasienter med psykiske lidelser, men samtidig har psykiatrien også som funksjon å utøve sosial kontroll”.
  Ifølge Einar Kringlen er det grunnlovstridige samrøre mellom politi, advokater, domstoler, psykiatri, barnevern, politikere og avisredaktører en “NØDVENDIG samfunnsmessig sosial kontroll”.
  http://www.riksavisen.no/?p=303

  Eller en kombinasjon mellom mange av dem – «Fullt trøkk!», for de verste opportunister.

  Kun i ektreme tilfeller, hvor faren er størst for å bli avslørt, blir de å ty til vold og drap, som i tilfellet med Jan Wiborg. NRK Brennpunkt sendte dokumentaren “Et beleilig dødsfall (03.11.99)” om han. Han avslørte nettverket og de skjulte agendaer bak Gardermo-utbyggingen.
  http://www.riksavisen.no/?p=300

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.