Signe Marie Fidje Store, ex New Age’er på Åndens vinger

Jeg ber sjelden og aldri om hjelp fra mine lesere (for meg selv). Jeg trenger ingenting. Kristus utstyrer meg med det jeg trenger. Men nå skal jeg gjøre det. Jente fra Tana kan vi ha dugnad og hjelpe Signe Marie Fidje Store opp og frem ved å gå på youtube abonnere, lik og del er dere snill.

.
Det var Signe Marie Fidje Store om det som er vanskelig å glemme. Fra hennes egen youtube kanal, se flere av hennes utmerkede videoer der – abonner – lik – del :

The core of our beeing, finding true love with Jesus

Ingen kan gjøre bedre Jesus sin gjerning. Hun er flink. Vi deler en erfaring. Jeg vet hvor hun kommer fra, vi har samme bakgrunn. Der finnes ikke en prest eller pastor som kan slå den Hellige Ånde som taler gjennom den jenta. De kan ikke kjøpe den Hellige Ånd på Menighetsfakultetet. Den mottas gratis. Inntil kristen-sionismen tar dem via folkeforføren Jan Hanvold & Co., de blir da Jødedom Light isteden for kristen lenger, når evangeliet om Jødene blir viktigere enn Jesus.

What will the Holy Spirit tell ANY born again Christian
https://www.riksavisen.no/what-will-the-holy-spirit-tell-any-born-again-christian/

Vitnesbyrd fra new age til Jesus av Signe Marie Store

From New age and ayahuasca to Jesus

My view on ayahuasca as a born again beliver in Christ.

Hva ayahuasca ikke kan gjøre. Romantisk kjærlighet er bra, omtrent som barneskolen i kjærlighetens vesen, men som de andre jeg har omtalt de seneste dagene opplever; Den dagen Kristus fyller deg opp, da søker du ikke den utenfor deg selv, hos andre å gi deg kjærlighet. Du har den i deg selv. Den strømmer utover, du trenger ingen å elske deg tilbake, du trenger ikke andres anerkjennelse, fordi det er din kjærlighet gitt deg av Kristus, og du er alene Mester og bestemmer hvor den skal ‘kanaliseres’ og brukes. Den mottas fritt, og gis fritt.

«Love. Find it within yourself or you find it not.» – JJ.

Johnny Lee – Lookin’ For Love (1995)

Ingen forstår kjærlighetens vesen før de har opplevd overskuddet av den, at den er utømmelig. Ikke noe en trenger av noen her. Den ‘kanaliseres’ (jeg får vel kjeft nå for å bruke new age ordforråd. Jeg bruker å skylde på at ordet er fritt, og at new agere har ikke monopol på ordet) gjennom oss fra et utømmelig forråd.

De som er på jakt etter kjærlighet i andre, til og for seg selv, de er ikke bedre enn tiggere. Har de ikke bygget opp sitt eget kjærlighetsforråd, som i mitt og disse andres tilfelle ble gitt oss gratis av Jesus Kristus i personlig «communion», – den burde holde resten av livet for meg. Jeg bestemmer hvordan den livsskraften skal brukes.

Besatt av å finne Sannheten, det kjennetegner Guds folk. For den som søker skal det lukkes opp (Matthew 7:7). Godt en del av oss fant utav det til slutt:

Foreigner – ‘I Want To Know What Love Is’

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring