Denzel Washington, en kristen superstjerne

Når en er som meg som intuitivt lærer å kjenne de negativt polariserte blant oss, Løgnens Barn (for å si det pent), de lever blant oss , i samfunn med oss… og vi tror de er som vi, men det er de ikke.

Jeg beskriver i denne artikkel hvordan jeg er trent til å kjenne dem, av å bli utsatt for dem, for psykopatene blant dem, for løgnerne blant dem.

Vil Gud holde sin hånd over Jarle Johansen hvor alle norske myndigheters satanister konspirerer?
https://www.riksavisen.no/vil-gud-holde-sin-hand-over-jarle-johansen-hvor-alle-norske-myndigheters-satanister-konspirerer/

Ingen vil lære forskjellen på mennesker uten en roter seg inn blant de onde mennesker blant oss av og til, klosteret gir ikke slik lærdom, de som lyver og bedrar, de som Bibelen sier Gud gir et forkvaklet sinn slik at de tror på løgnene slik at de skal bli dømt (2 Thessalonians 2:11,12). Vi har alle truffet dem. Men det er bedre å prise Lyset, enn å forbanne Mørket sies det (en kan ihvertfall ikke gjøre det hele tiden).

For så er det de andre, de gode, av og til får vi treffe dem også.. mye mer sjelden. En vakker dag er vi lovt at KUN andre kristne sjeler skal vi trenge å omgås og skape samfunn med, fordi alt av Satans krapyl skal til Helvete. Der finnes en million dører inn til Helvete, men KUN EN dør inn til Himmelen. Hans navn er Jesus (John 14:6).

Denzel Washington

Jeg har alltid likt Denzel Washington. Jeg vet ikke om en eneste film han har valgt å spille inn jeg ikke har likt. Han er uovertruffen, hver gang.

Nå vet jeg hvorfor jeg alltid har likt ham. Vi har delt den samme Ånd, fra barnsben av til dags dato.

«Under et åpenhjertig intervju på Instagram med pastor AR Bernard, åpnet skuespilleren Denzel Washington opp om sin åndelige reise og hva han har lært underveis, og husket øyeblikket han ble døpt i Den Hellige Ånd og en profeti som ble uttalt over livet hans da han hadde nettopp blitt kastet ut av college.

Skuespilleren avslørte at han tidligere i livet hadde gitt sin sjel til Kristus flere ganger, men det ville ta enda mer tid for ham å fullt ut forstå omfanget av denne overbevisningen. «Tre ganger … jeg tror vi alle går gjennom det. Jeg ble fylt av Den Hellige Ånd og det skremte meg,» sa han. «Jeg ville ikke gå så dypt…jeg vil feste og ha det gøy. Det var en overnaturlig opplevelse en gang i livet som jeg ikke helt kunne forstå på den tiden.»

https://www1.cbn.com/cbnnews/entertainment/2020/june/denzel-washington-recalls-the-day-he-was-filled-with-the-holy-spirit-and-the-prophecy-thats-been-fulfilled-over-his-life

Det samme har hendt flere av oss.

«Vi lever i en tid hvor folk er villige til å gjøre hva som helst for å få følgere. Hva er den langsiktige eller kortsiktige effekten av for mye informasjon? Det går fort og det kan åpenbart manipuleres på en myriade av måter. Og folk blir ført som sauer til slakting,» la Washington til. Fokuset hans har blitt mer himmelsk. «Det kommer til å være to linjer, den lange linjen og den korte linjen, og jeg er interessert i å være i den korte linjen.»

https://www1.cbn.com/cbnnews/entertainment/2021/december/this-is-spiritual-warfare-denzel-washington-declares-his-faith-warns-of-selfies-and-self-love-in-the-last-days

Det vil jeg også. Jeg gjør det motsatte av å få Følgere. Jeg får bare hatere jeg, i Politiet og hos jødene ved makten og slikt, og hos alle de millioner av mennesker som makthaverne har indoktrinert å tro jødene er verdens messiaser, og ikke Kristus.

I det minste da oppfyller jeg vilkåret Jesus satte for sine folk (Matt. 5:11, 10:22, 23). Jeg ville bekymret meg om jeg ikke holdt stardarden, oppfylte VILKÅRET han satte for meg.

Politiet hater kristne, og elsker satanistene

Tenk at det skulle komme dit. Men vi som er kristne bør ikke bli overrasket, at det Babylonske tamudiske systemet angriper Kristus igjen, og vil kuppe makten fra Jesus Kristus. Det har stått i Bibelen i tusenvis av år det skal skje. Nå skjer det. The Great Reset, den Nye (antiKristne) Verdensorden….

Politiet kan vel mene det er hat at vi skriver om de onde vi ikke liker, men det er det selvfølgelig ikke. Det er kjærlighet at vi mener de ikke skal ødelegge verden, og det gode i verden, for det synest å være deres prioriterte aktivitet nå for tiden. Ødelegge nasjonene våre, og ta fra oss kristne vår frihet.

 Jewish leadership of Destruction (tikkun olam of everything Christian)

Jeg kan ikke komme på en eneste god grunn til å elske disse ondskapsfulle stygge faener av noen askeNazi Jøder. Unnskyld meg altså, men slik er det bare. Så: «No thanks Jews, I choose Jesus as my Healer, Master & Messiah».

(((Their))) Bill Gates & Klaus Schwab et al’s antiChrist Mosciach kingdom of Satan will be final when ALL of mankind is vaccinated, that means all people of the World will worship their «technological expertise» as should they be gods…

Nei takk talmud jøder. Jeg klarer meg uten deres Verdensrike. Jeg foretrekker Jesus Kristus sitt.

Michael Ganoe

Jødiske Michael Ganoe har jeg sansen for. Her valser Michael ned vaksine Gestapoene i Israel.. 🙂 Å si jeg liker det er et understatement. Jeg ELSKER det ! Michael er en broder i Kristus.

Det finnes tusener av messianske jøder jeg har alt til felles med, Kristus sin Ånd. Som det finnes millioner av hvite som kaller seg kristne som er av Sionist-ånden, en politisk bevegelse hos askeNazi talmud Babylonske jødene hvor deres drømmer om deres Verdensrike skal gå i oppfyllelse (antiKrist på verdens trone, deres Moschiac). De innbiller verden at de er kristen mens de jobber for Kristus sine argeste fiender.

Han er av rette ånden sett fra en kristen synsvinkel:

My kind of Man. Av den rette Ånden. https://www.facebook.com/InsighttoIsrael

Satans ormeyngel

Jeg beskrev her hvordan akkurat som vi som har Kristus sin ånd, slik har Satanistene blant oss Satan sin ånd i seg.

Verdens eldste konspirasjon – den usynlige general
https://www.riksavisen.no/verdens-eldste-konspirasjon-den-usynlige-general/

For uansett hva vi sier til dem, så vil de ikke forstå. Vi kan prøve så mye vil vil, men de er rett og slett bare åndelig ute av stand til å vite forskjellen på godt og ondt. De er dermed luciferianere. De utgir seg for å være gode, men ved nærmere bekjentskap er de det ikke. Fordi disse er så enormt i overvekt i vår tid, så har jeg personlig et ekstremt lite sosialt nettverk, fordi det finnes så få som er kompatible.

Guds Folk

Akkurat som en ved erfaring kjenner igjen de vi helst ikke vil ha noe med å gjøre, slik kjenner vi også igjen de som vi blir veldig glad i uten å kjenne dem i det hele tatt. Det er bare noe i dem som resonnerer..

Slik er med noen flotte jenter jeg har skrevet om i det siste. Jeg har jo alltid vært svak for flotte damer, men når vi også deler Jesus Kristus sin hellige ånde, da er det nok best at jeg får husarrest. Satan kjenner godt til mine svakheter 🙂

Signe Marie Fidje Store, ex New Age’er på Åndens vinger
https://www.riksavisen.no/signe-marie-fidje-store-ex-new-ageer-pa-andens-vinger/

From Atheist To Believer In Jesus Christ: How Jesus Cured My Eating Disorder
https://www.riksavisen.no/from-atheist-to-believer-in-jesus-christ-how-jesus-cured-my-eating-disorder/

Jeg vet at Gud velger sine folk med omhu. Fra vi er født er vi eslet og utrustet til oppgaven. Det forklarte jeg gjennom «Guds Finger» som har forfulgt meg gjennom hele livet, hentet meg opp fra havets bunn druknet som barn, og ut fra Nigerias jungel som fange for løsepenger.

Når vi har vært der, så kjenner vi igjen våre folk. De med og av samme Ånd, Jesus Kristus sin Hellige Ånde. Paulus kalte det «Kristus lever i meg» (Galatians 2:20). Det betyr at Jesus Kristus sin hellige ånde har tatt bolig i oss. Akkurat som Satan har tatt bolig i de som Kristus ikke bor i. Ja, Alle sammen, der er INGEN nøytralitet.

Verdens eldste konspirasjon – den usynlige general
https://www.riksavisen.no/verdens-eldste-konspirasjon-den-usynlige-general/

Emma Watson

Jeg liker jo vanligvis ikke rødtrømper og hardcore feminister som vakre Emma Watson, men noe er der, vi får se – time will tell – er hun en av oss, eller vil hun forbli en av DEM ? Jeg sier det bare fordi jeg vil følge med.

En ting vet jeg; Bibelen sier det skal reises opp millioner av oss, av dem Jesus kommer og «rapturer» også opp til den Ånd han er i. Hvem det er og hvem det blir ? Jeg kommer ikke til å bli overrasket over at de fleste ikke kommer fra tradisjonelt kriste miljøer. Jesus valgte seg fiskere og sjøfolk fra utenfor det jødiske fariseerske miljøet 2000 år siden, det vil han kanskje gjøre idag også. Mange kulturkristne har blitt for fariseersk. De er indoktrinert i falske lærer, de har ikke rette Ånden. De er ikke blitt Åndsdøpt (Matt. 3:11). Men de har viljen og tatt valget, da er det likevel håp for dem. Åndsdåpen er heftige greier : https://www.riksavisen.no/what-will-the-holy-spirit-tell-any-born-again-christian/

Päivi Räsäne

For en vakker dame, for en vakker sjel. Fylt av Kristus sin Hellige Ånde er hun strippet for frykten satanistene setter guds lam i (1 John 4:18). Hun er i retten idag og kan bli dømt til 2 års fengsel for å sitere hva Bibelen sier om å bedrive homoseksuell praksis. Blir det forbudt å sitere Bibelen, forbudt å utbre Evangeliet ?

Get to know Päivi Räsänen interview

Spørsmålet er, vil der fortsatt være plass for kristendommen, eller vil Satanistene i Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) ved makten forby den ? Skal kristendommen forbys, og satanismen være statsmaktens favoriserte?

«Den 62 år gamle parlamentsmedlemmet, som var leder for Kristdemokraterna fra 2004 til 2015, er et aktivt medlem av den finske lutherske kirken. Men hun stilte spørsmål ved kirkens sponsing av et LHBT-pridearrangement i 2019.»

Sa: «Det store flertallet av kristne i alle nasjoner, inkludert katolikker og østortodokse, deler denne overbevisningen. Vil den finske statsadvokaten fordømme oss alle? Skal den finske staten dessuten risikere statlige sanksjoner fra andre stater basert på misbruk av grunnleggende menneskerettigheter?»

Ahead of trial, Finnish MP facing jail after tweeting Bible verse says case a test of religious freedom
https://www.catholicnewsagency.com/news/250125/ahead-of-trial-finnish-mp-facing-jail-after-tweeting-bible-verse-says-case-a-test-of-religious-freedom

Carrie Underwood – Victory In Jesus

Fantastiske Carrie. Hun selger ikke ut Jesus for fame og fortune (Matt. 10:33), hun ville tjent millioner $$$ mer om hun tjente Satan, som Lady Gaga, Beyonce og Kate Perry gjør. Carrie stoler på sitt talent, og deler Evangeliet – og er fornøyd med det. Det er bra, for sjelen (Matt. 16:26).

Jeg er mektig stolt av henne… det er ikke populært å synge om Jesus i Satans temporære verdensorden.

Som Denzel Washingtons mor sa til ham som ung: «Du kan ikke kjøpe deg en vei inn i Himmelen.»

««Dear Jesus, come and heal my broken spirit»»

«Victory In Jesus»

I heard an old, old story, how a Savior came from glory
How He gave His life on Calvary to save a wretch like me
I heard about His groaning, of His precious blood’s atoning
Then I repented of my sins and won the victory, yeah
 
Oh, victory in Jesus, my Savior forever
He sought me and bought me with His redeeming blood
He loved me ‘ere I knew Him, and all my love is due Him
He plunged me to victory beneath the cleansing flood
 
I heard about His healing, of His cleansing power revealing
How He made the lame to walk again and ’caused the blind to see
And then I cried, «Dear Jesus, come and heal my broken spirit»
And somehow Jesus came and brought me to the victory
 
Victory in Jesus, my Savior forever
He sought me, and He bought me with His redeeming blood
He loved me ‘ere I knew Him, and all my love is due Him
He plunged me to victory beneath the cleansing flood…

Oh yeah…
Sweet, sweet Jesus…
Mmm…
Oooh…
Mmm…

Yes, victory in Jesus, my Savior forever
He sought me, and He bought me with His redeeming blood
He loved me ‘ere I knew Him, and all my love is due Him
He plunged me to victory beneath the cleansing flood

Yes, He plunged me to victory beneath the cleansing flood

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring