Stay Behind; Hemmelige Tjenester sayanimer av B’nai Brith tjener Sionismen

Den nederlandske finansmannen Ronald Bernard bekrefter at Illuminati er «en utslettende kraft som hater oss. Den hater skapelsen. Det hater livet. Og det vil gjøre alt for å ødelegge oss fullstendig.» Inkluderer det døds vaksiner ? De er i krig mot oss: de konservative borgerne. De bruker de liberale norske mennesker som sine nyttige idioter.

Ronald Bernard bekrefter også at alle hemmelige tjenester – Satans Synagoge har sayanimer (skapjøder som utgir seg for å være norsk) alle steder i alle land – tjener disse satanistene i Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) som skal ta verdensmakten, Åpenbaringen sier de skal bruke «sorcery» for dette massebedrag (Åp. / Rev. 18:23) – å forføre verden til å underlegge seg dem og deres antiKrist Nye Verdensorden – The Great Reset av askeNazi jødiske Klaus Schwab, og de bruker barneofringer og seksual kompromitterende situasjoner ala jødiske #Epstein sine honeytraps, for å utpresse sine medlemmer og personer med makt i de nasjoner de vil underlegge seg. Ta bilder av dem i kompromitterende situasjoner, gjerne i barnesex situasjoner, og resten av livet må de være talmud jødenes Tjenere, ellers….

Her er Irma Schiffers i samtale med Ronald Bernard.

Her er transkripsjonen av de engelske undertekstene.

Bernard: … En av tingene jeg fant ut … det handler om hemmelige tjenester; du tror de er der for å tjene og beskytte et folk, et land, etc. men de viser seg faktisk å være kriminelle organisasjoner, for å være mer presis, systemet er det velldig mye. Vi snakker om finansiering av kriger, skapelse av kriger, så i utgangspunktet å skape mye elendighet i denne verden. Så mye konflikt. Og så tenker jeg for meg selv, hvis bare folk visste hvordan verden egentlig er. Hemmelige tjenester lar seg ikke stoppe av noen ting. Ingenting. De har også sine pengestrømmer, fordi de handler med narkotika eller våpen eller for den saks skyld mennesker. Alle pengene må gå et sted. Alt må finansieres.

Schiffers: Du sier «hvis», men du kan bekrefte at de gjør dette. Alle sammen?

Bernard: Alle sammen. Ja. Så hele verden slik vi tror vi kjenner den, er bare en illusjon vi tror på. Noe du finner ut av i slik forskning som her. Og hvor alt gikk galt for meg, for å si det sånn,

Schiffers: Ja, jeg føler det på samme måte. Greit. Kan du fortelle meg det verste som har skjedd som forårsaket vendepunktet i din situasjon?

Bernard: … Jeg trente på å bli psykopat, og jeg mislyktes. Jeg fullførte ikke opplæringen og ble ikke psykopat. Samvittigheten min kom tilbake og den vanskeligste delen for meg var fordi jeg hadde en så flott status der. Jeg var vellykket. Jeg ble stolt på av folk som deltok på dette nivået. For å si det mer spesifikt, de fleste av disse menneskene følger ikke noen vanlig religion. Så du har katolikker, protestanter, alle slags religioner. Disse menneskene, de fleste av dem, var Luciferianere. Og så kan du si at religion er et eventyr, Gud eksisterer ikke, ingenting av det er ekte. Vel, for disse menneskene er det sannhet og virkelighet. Og de serverte noe uvesentlig, som de kalte Lucifer. Og jeg var også i kontakt med disse kretsene, bare jeg lo av det – fordi for meg var de bare klienter. Så jeg dro til steder som ble kalt Satans kirker …

Bernard: Ja, etter min mening er mørket og det onde inne i menneskene selv. Jeg har ikke fått forbindelsen enda. Så jeg var gjest i de kretsene, og det moret meg veldig å se alle de nakne kvinnene og de andre tingene. Det var det gode livet. Og så, på et tidspunkt, ble jeg invitert, og derfor forteller jeg alt dette om å delta i ofringer i utlandet. Det var brytepunktet. [Mord på] barn …

Bernard: (rister på hodet) Nei. Så begynte jeg sakte å bryte sammen. Jeg gjennomlevde ganske mye som barn selv, og virkeligheten rørte meg dypt. Alt ble forandret. men dette er verden jeg befant meg i. Og jeg begynte å nekte enkelte oppgaver i jobben min. Jeg klarte ikke lenger det. Noe som gjorde meg til en trussel. For dem, selvfølgelig. Jeg var ikke lenger i stand til å fungere optimalt. Min ytelse startet å skrante, og jeg nektet oppgaver. Jeg hadde ikke deltatt. Hensikten med det hele, til slutt, er at her i verden er sannheten at de har alle i lommen, og utpressingen av meg viste seg å være veldig vanskelig hvis jeg ser tilbake på det. De ville gjøre det gjennom disse barna. Og det knuste meg.

Schiffers: Er det … du forteller meg er vel ikke noe nytt … hva de også gjør i politikk?

Bernard: Hvis du googler dette, finner du nok verdensomspennende beretninger til å vite at dette ikke er et Walt Disney – eventyr. Dessverre er sannheten at de over hele verden har gjort dette i tusenvis av år. Jeg studerte en gang teologi, og selv i Bibelen finner du referanser til denne praksisen med israelittene. Grunnen til at de første 10 stammene ble forvist var på grunn av disse ritualene med barn, inkludert ofring av barn, så dette er relevant, alt dette fikk meg til å tro, fordi jeg innså at det er mer i livet enn det som det ser ut som rent umiddelbart. Det er en hel usynlig verden. Det er ekte. Du snakker virkelig om en mørk kraft og en manifestasjon av lys. Så jeg tok til å studere teologi for å forstå det hele …

Schiffers: Det er skummelt fordi hvis du graver i det, finner du Tavistock Institute og tankekontroll, MK Ultra/Monarch og lignende …

Bernard: I alle disse studiene og funnene fant jeg et dokument, som de påstår selvfølgelig er bare tull. Sions Vises Protokoller. Og i dag anbefaler jeg alle å lese hele det utrolig kjedelige dokumentet, bare jobbe gjennom det og lese det gjennom.

Schiffers: Vi snakker om sionisme.

Bernard: Ja. Selvfølgelig. Hvis du leser Sions Vises Protokoller og virkelig studerer dem og forstår det, er det som å lese avisen i dagliglivet. Hvordan har det bokstavelig talt blitt fra deres posisjon om den ultimate makt, og den ultimate har det blitt, men det er bare fordi folket ikke står opp for seg selv. De kjenner ikke igjen hva virkeligheten er. Og vi har alle blitt programmert, hvis du tør å si at du er mot sionisme, så blir du stemplet som en antisemitt. Så er du .. de prøver å .. Det negative, du kan si ondskap, Luciferianerne, Satanistene, hva du enn vil kalle det, Det er en ekte enhet. Jeg har funnet ut at det som står i Bibelen og ikke bare i Bibelen, kan finnes i så mange bøker. [30:31}

Det har virkelig vært et øyeblikk av separasjon fra lysets manifestasjon der en gruppe gikk sine egne veier og bærer et intenst hat, sinne, menneskene som forstår alvorligheten av dette er bare noen få. Fordi dette er en utslettende kraft som hater oss. De hater skapelsen. De hater livet. Og de vil gjøre alt for å ødelegge oss fullstendig. Og måten å gjøre det på er å splitte menneskeheten. Splitt og hersk er deres sannhet. Menneskeheten er en manifestasjon av lys, det er den sanne skapelsen. Så lenge du deler dem opp basert på politiske partier, hudfarge, hva som helst [vaksinerte vs. uvaksinerte], så bruker du det fra et Luciferisk synspunkt til å undertrykke fiendens fulle kapasitet, deres felles makt. Folk må ikke kunne stå opp for seg selv, for hvis det ville skje, ville Luciferianerne tape. Da ville dette monsteret, det grådige monsteret, forsvinne.

Forene. Forene. Komme sammen. Og hele dritten fra historien vil slutte å eksistere. Så fort kan det skje. Men det er lett for meg å si nå, men da var jeg i en periode i livet mitt der jeg begynte å smuldre opp.

Schiffers: Kan du fortelle oss noe spesifikt om det? Hvordan skjedde det. Fordi du ble invitert?

Bernard: Jeg begynte å nekte oppdrag. Min samvittighet kom tilbake etter forespørselen som involverte barn, og jeg begynte å nekte mer og mer. Jeg hadde en samvittighet, og jeg kunne ikke fungere mer … Knust. Jeg kunne ikke gjøre det lenger. Jeg prøvde å jobbe gjennom det, tilsynelatende fortsette ved å late som. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle komme meg ut av dette. Jeg var også fanget. Alle var fanget. Alt dette førte til at jeg krasjet til slutt. Kroppen min stoppet rett og slett. Det første jeg så var moren min som gråt på sykehusets intensiv avdeling…

Bernard: På den tiden trodde jeg ikke på noe, men jeg kan fortsatt huske hvordan jeg så, fra det hjørnet, så jeg ned på meg selv.

Schiffers: Du hadde en nær dødsopplevelse …

Bernard: Ja, jeg var et togvrak. Fullstendig vrak. Jeg ble helt utbrent. Jeg hadde krasjet og kroppen trengte et år for å komme seg. Fordi jeg … jeg egentlig ikke vil gå inn på det akkurat nå, men i de kretsene ble jeg torturert fysisk i løpet av min avgangstid. Dette var for å sikre at jeg aldri ville bryte taushetsplikten. Så jeg ble tatt for en viss tid. Jeg ble «behandlet», alle disse faktorene sammen, bare økte stresset jeg opplevde. bokstavelig talt løp jeg full fart mot min egen endelige skjebne.

Schiffers: Mener du bortføringer, som vi kaller det, eller programmering?

Bernard: Nei. De utsatte meg for visse typer tortur som gjør at du aldri vil skade noen i den verdenen. Jeg skjønte det ikke da, så dette er alt kun forstått i ettertid. Alt skjedde på den måten, så slutten på mitt første liv var så ekstremt at jeg ikke klarte det lenger. Jeg klarte ikke mer, på ingen måte. Min tankekraft var imidlertid så sterk at det bare skjedde med og til min egen kropp. Det var .. vel jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Det var ingen alternativer igjen for meg. Så det er derfor jeg noen ganger tenker – selvfølgelig er det ikke sant – men skulle ønske jeg hadde, som så mange av mine kolleger, tatt rus- og alkoholveien. Min slutt ville i det minste vært mer skånsom, fordi de fleste av dem bare er døde nå. Selv om jeg vet at det er flere stråmenn som går rundt, er det fortsatt få som jeg kjente den gang. De fleste av dem er allerede borte.

Vel, jeg var død også, men jeg er her fortsatt.

https://www.henrymakow.com/2021/09/Illuminati-want-us-dead.html?

Illuminati Card Game (1995)

Zion Protokoll # 10; INOKULERING (vaksinering) av sykdommer
https://www.riksavisen.no/zion-protokoll-10-inokulering-vaksinering-av-sykdommer/

Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)