Talmud-jødene planlegger sin Verdensorden, men husk vi er individuelt i Herrens hender

Veldig ondskapsfulle mennesker planlegger verdens fremtid. Det er ingenting vi vanlige folk kan gjøre. Dette må få spille seg ut. Vi kan ikke gå imot Gud, for Gud har fortalt oss i Bibelen hvorfor det skal spilles ut, for at de frafalne skal få ta valg, og det skjer for at mange skal komme til Gud (2 Chronicles 15:4, Amos 4:6), men mesteparten skal gå fortapt av sine valg, fordi de valgte å støtte det/de onde i verden.

Jeg begynner å bli lei. Det skuespillet på verdens scene som talmud jødene har satt i scene; the Great Reset, det «grønne skiftet». Det blir bare for dumt for meg. HoloCash bedrag. Klimabedrag. Vaksinebedrag, og nå 3. Verdenkrig på falske forutsetninger…. de ønsker KUN å få  drept flest mulig på begge sider… kontrollerer begge sider..

Det kan være vanskelig å skille en Jøde fra en hvit mann, fordi deres forfar var brødre. Esau hatet sin bror Jakob, allerede i mors mage (Genesis 27:41). Esaus barn ble ‘jødene’. Gud hater Esaus barn, men elsker Israelittene; Jakobs barn. Romans 9:13, Malachi 1:2-3. De utgir seg for å være Israelittene, bedragere. Israelittene forlot Midt Østen 721 år før Jesus sin tid. Jesus beseiret Babylon jødene og satte dem tilbake på Golgata, skadet det talmudiske «Dyret» (Åp. / Rev. 13:3), holdt det tilbake i 2000 år,  – ble deres ondskap holdt i sjakk av gode kristne, nå gjør de SISTE fremstøt. Gud mener siste gang, deres ondskap skal få lov å materialisere seg i denne verden, ref. 2 Thessalonians 2:7, nå skal de selv avsløre seg for hele verden. Deres egen hubris og maktarroganse skal bli deres bane. Nå er de ikke Jakobs tjenere etter Jesus sitt Tjenerprinsipp lenger (Matthew 23:11), nå er de Herskere. Det passer ikke talmud-jøder å være noens Tjenere lenger. Dette vil de greie helt selv, å herske, med det utrenske seg selv fra verdens overflate. I Israelittiske kristne Verdensorden, den «norske modellen», var det Kristus sitt tjenerprinsipp som gjaldt.

«I boken Israel i endetiden (1999) tar [Thoralf Gilbrant] utgangspunkt i 1. mosebok der hver av de tolv stammene blir gitt en velsignelse som også tjener som karakteristikk. Ifølge Gilbrant er disse karakteristikkene lett gjenkjennelige beskrivelser av dagens europeiske nasjoner.»John Færseth

Ikke før har talmud-jødene satt folk på flukt i syv land rundt sitt Midt Østen terror rede, så setter de millioner på flukt fra Ukraina, for at de skal ha sitt andre hjemland i fred, og de bruker disse flykninger til å ødelegge våre land som uttalt formål; https://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/

A. Øverlands ord: «Du sier det kan ikke være sant. Så onde kan ikke mennesker være, det fins da vel skikkelige folk i blant. Bror du har ennu meget å lære.» De som tror verden er befolket med i utgangspunktet gode mennesker, de har en lang vei og gå, mye elendighet de gjennomgår for lære, at sannheten er motsatt. Adams forbannelse er at menneskene er alle skapt i synd, til ondskap, inntil VI SELV bestemmer oss for å gjøre noe med det. Enkleste og eneste måten å bli gjenfødt i ånd på, er å påkalle Kristus, for å bli kvitt Satan og Satans demoner i seg.

Deretter bruker Gud oss som det passer:

«But now, O LORD, thou art our father; we are the clay, and thou our potter; and we all are the work of thy hand. « – Isaiah 64:8

Bakgrunn, de onde Jøder

Judeanere førte krig mot Edomittene aka Esaus Barn, som ble Khazarene, askeNAZI’ene. Og vant over dem i krig (2 Kings 14:7). Edomittene fikk tilbud om å dø eller omskjære seg på penisen og bli kalt Judeanere, altså av Judah stammen (konvertitter). De var altså aldri riktige Judah-stamme, aldri av Jacobs ætt, de ble tvangskonvertert. Herodes, Kaifas, Barrabas og Judas var Edomitter (falske jøder).

Edomittene etter Esau ble Jøder, sier H.G. Wells (på Jesus sin tid), og de fleste av dagens Jøder er konverterte Khazarer. Fra boken Who is Esau – Edom, av Charles A. Weisman

Med en gang de ble konvertert tok de makten, som Herodes som ville drepe Jesus allerede som barn, var edomitt (2 Kings 14:7; 2 Chronicles 25:11–12). De hersket over Judea på Jesus sin tid, når den kollektive ondskap fikk råde hos dem, de var helt i hat blodtåken (Matt. 27:22,25).

«Ingen kan benekte at jødene er et høyst unikt og uvanlig folk. Det unike eksisterer på grunn av deres Edomittiske arv. Du kan ikke være engelsk jøde. Vi er en rase, og bare som en rase kan vi foreviges. Vår mentalitet er av Edomittisk karakter, og skiller seg fra en engelskmanns. Nok utspill! La oss hevde åpent at vi er internasjonale jøder.»
—Manifesto of the “World Jewish Federation,” January 1, 1935, through its spokesperson, Gerald Soman

Hat-narrativet

Narrativet er at hat skal skapes. De kontrollerer begge sider, men vil gjerne lage en 3. Verdenskrig, slik at de får myrde mer av Jakobs ætt, som de har et ekstremt hat for. De kontrollerer alltid begge siders lederskap, for å sikre sin egen trygghet. Hvite potemsielle kristne av Jakobs slekt skal myrdes, ikke deres sataniske utpekte politiske lederskap på noen av sidene, om de heter Putin eller Trump.

“When God wants to judge a nation, He gives them wicked rulers” – John Calvin

Men vi husker at de må gi en av dem rolle ‘good cop’, og en annen ‘bad cop’. Så det lønner seg å være i det landområdet av verden hvor ‘good cop’ rollen utspilles.

Rabbi Rabinovich 1953:

«Hver hedning [vil være] en slave … Blandingen av det svarte med det hvite betyr slutten for den hvite mannen, vår farligste fiende. Det fullstendige vrakingen av den kristne religion kommer først; det vil være små vanskeligheter med andre.»

Det er bare for dumt at folk tror på det, men vi ser de lykkes. Jødene og media, de er uovertruffen dyktig. Medias propaganda. Medias programmering av menneskers hjerter og sinn fungerer utmerket, også programmering av hat. Først var det Holocash fornekterne, så klimafornekterne, så var det vaksinenekterne, nå er det de som nekter å hate noen i det hele tatt som skal hates, selv Putin, populasjonen programmeres hat gjennom media, nå er det russere som skal hates. Hva om Putin går inn for å redde russere som bør Øst i Ukraina som askeNazi jødiske kokaintrynet Zelenski lar myrde siden jødene kuppet makten i Ukraine i 2014? Det kan vi lese av kommentarfeltene… Jødiske Edvard Bernays – Freuds nevø – koser seg i graven..

Mange vil bite av seg tungen når det etter hvert kommer frem at kokaintrynet med plutselig nytt hus til 35m USD i Florida og 1,2 mill USD i banken (iflg Journalist George Webb) (ja, på Ukrainske blogger sier de han er «cokehead») sin CIA støttede militisia dreper russere og andre innbyggere, og Russland må invadere for å hindre dette… hindre at mennesker blir drept av kokaintrynets askeNAZI militsia.

Jeg synest å huske at det var en mann med bart som overbeviste hele landets befolkning 70 år siden om å hate alle de ‘kommunist bolsjevikene’ som hadde satt fyr på Reichdagen..

Jeg har ikke sjanse til å konkurrere med deres statsministre, og dem de velger å representere seg på Stortinget… Verdens folk vil bedras, det er lite jeg kan gjøre med det

De få menneskene som sa at dette er jo ikke sant, de endte visst opp i noe de kalte konsentrasjonsleirene til de hatefulle som heilet og trodde på mannen med bart.. (noen påstår mannen med bart hadde satt fyr selv for å få alle innbyggerne bak seg, og så fant han på noen å skylde på).. Eller kanksje flertallets hat er rett……. ??

Med denne vil jeg bare minne mine trofaste lesere; Som i Jobs Bok. Satan har kontrollen idag, i hele verden er det Satan og satanist-jødenes ypperstepreseter som velger Regjeringene, hvem som kan velges til Stortinget også. Men de som har Jesus sitt blod på dørkarmen, de er trygg. Tro det eller la vær. Jeg gjør jo mitt beste for å hisse opp Mossad sayanimer i Norge, de er mange; ‘Stay Behind‘ var opprettet for å beskytte jødeinteressene etter Andre Verdenskrig av Jens Kristian Hauge og Håkon Lie (Begge Arbeiderpartiet). Førstnevnte skaffet dem til og med tungtvann så de kan holde verden i jerngrep av frykt for Samson-option; «Gjør som vi sier, ellers… «. Alle politikere i Norge idag tjener Talmud-jødene trofast ennå.

  • B’nai Brith murere (jødisk)
  • Frimurere
  • Maltesere
  • Jesuitter

Hvem vi kan skylde på? Meg og deg. Ser for mye på TV, tror for mye om bedraget som utfolder seg i nyhetene. 95% er løgn og bedrag. Folket velger seg løgnerne og satanistene, folk får de ledere de fortjener.

Be sure to have the CORRECT blood of the Lamb on the Doorpost when the Grim Reaper pass by (Exodus 12:13)

Men vi vet IKKE hvem Gud i neste instans bruker til det godes gjerning. Jeg vil aldri kunne si alle frimurere er satanister, fordi det er ikke sant. Mange av de er like forført som resten av populasjonen, ja, at jødene er ‘guds’ (Satans) Utvalgte Folk, Satan er deres gud. Men jeg husker at det frimurere i 1814 på Eidsvoll som forbød jøder å oppholde seg i vår nasjon, fred og velstand og fremgang fikk vi av det. Gud kommer til å bruke noen med innflytelse og tyngde. Vi vet ikke hvem det er.

Jeg vet at alle disse er like mye forledet mentalt til å tro at satans folk – Satans Synagoge – aka «Jødene» (Rev. 2.9 & 3.9) er Guds Utvalgte Folk, ala Jan Hanvold sionismen i kristenheten, dette har ødelagt kristenheten. Hvordan de fikk til å snu sannheten på hodet må du gjerne gruble på. De som som tror det har ikke snev av den hellige Ånde. De er politisk og sosialt indoktrinert, med sterke følelser. Det er alt. Også med min fars favoritt Jim Reeves:

Gud er sjef over Verden

Uten Gud griper inn så er denne verden ferdig, og jeg forsikrer enhver hvit person. Dere ønsker ikke leve i denne verden med jødene ved makten som utledet av askeNAZI-jøde Klaus Schwab, det blir Sovjet x 100.  Jeg forsikrer dere; Det blir mye bedre å dra hjem til Himmelen, til Gud.

Det er ikke dette stygge askeNAZI trynet her som er sjef over verden. Han skal få lov å oppleve Guds straff for hans usigelige ondskap, hvordan han manipulerer og programmerer ellers gode mennesker til å bli hatefulle sataner som han selv.

askeNAZI jøde Klaus Schwab elsker jødiske Lenin

Min mor forteller meg at jeg kom ut med setefødsel. Jeg ville ikke inn i denne verden, jeg krøp tilbake. Som barn syklet jeg meg utfor kaien, lå på ryggen praktisk talt død sa de med armene rett ut, med sykkelen over meg. Jeg overlevde å bli kidnappet av pirater i Nigeria, satt som fange for løsepenger blant noen hasjrøykende negere i Nigerias jungel. Overlevde det også.. Jeg utelater de mest personlige ting som gjør at jeg vet Gud finnes, jeg tror ikke – jeg vet, fordi om Gud ikke fantes hadde jeg ikke levd idag. Så helt fra fødselen har jeg mislikt og hatet denne verden (1 John. 2:15). Mitt liv har ikke vært godt, men det har vært interessant. Det jeg tror Gud ønsket det skulle bli.

Paradokset mine venner, er at de av oss som hater dette rottehull av en talmudisk jødisk verden bygget på null -0- empati med nesten, vi klarer ikke bli drept selv om det for oss hadde vært til velsignelse, selv om vi ikke gjøre som helst for å forbli i live, helt likgyldig. Jens Stoltenberg har jo Mossad og all verdens NATO styrker å sende for å myrde askeNAZI’enes kritikere. Ikke vanskelig. De kan jo kanskje bare skylde mordet på en eller annen som er i psykisk ubalanse, for eksempel. Det er jo populært MO.

De mennesker jeg har personlig forhold til og bryr meg om, og vice versa, de vil jeg treffe igjen der. Vi av samme ånd vil treffes igjen, resten vil havne andre steder, takk og lov.

Om talmud-jødenes askeNAZIer har null empati for sine medmennesker etter Jesus sin resept, bare deres jødisk-satanistiske grådighet på makt og penger blir tilfredstillet, så er verden kjempegod, for dem.

Det er ikke noe stort offer og forlate, og la jøder, negere, asiater, latinoer og eskimoer slåss om smulene, de kommer aldri til og bli fred på jord med Esaus barn som herskere ihvertfall. Det vet Gud. Les Bibelen.

Satanistiske Khazarer, aka askeNAZIER

Den eldre (Esau) skal tjene den yngre (Jacob), sier Gud (Genesis 25:23).  Esau og hans barn aka «Jødene» skal være en morder og kriger, sier Guds Ord, Genesis 27:40, som skal tjene sin bror Jacob, men en dag skal Esaus barn kaste av lillebrorens Jacob (hvite rase) «yoke» og prøve å herske selv. Så vi ser at Jødene går imot Guds Ord, imot Guds befaling med hva de gjør. Dette gjør de dermed av Satans plan, ikke Guds plan. De er gått i opposisjon til Guds Verdensorden, at Esau skal tjene Jacob (Jacob var kjærlig og god og ville det beste for alle, mens Esau ville Bibelsk bare det beste for seg selv, en linselus, for et måltid med linser byttet han bort sin førstefødselsrett, så veldig materielistisk, mat, penger – går foran Guds Lov, og åndelige verdier).

For Klaus Schwab sin askeNAZI familie som skal eie alt, vi ingenting, og alle skal være lykkelig sier han, av å ikke eie noe, hans askeNAZI slekt skal eie alt. Vi har altså arbeidet hele livet, og han det askeNAZI krapylet skal bare forsyne seg, via den norske Regjering og Storting han har korrumpert til å arbeide for seg og sin Great Reset; Nye Verdensorden (antikristne).

Denne verden er en scene. Vi ser et skuespill skrevet av en jødisk antikristen Hollywood producer.

«Hele verden er en scene,
Og alle men og kvinner er kun bare skuespillere;»

– Shakespeare

Erasmus spør «For hva annet er menneskets liv enn et slags skuespill der menn i ulike kostymer opptrer til regissøren beveger dem bort fra scenen.»

Regissøren er Gud. Når Satan har fått gjort nok ugagn, griper Gud inn.

Her er deres planer for den hvite rase, av Jakobs ætt:

KLIKK på bildet for full størrelse

Jakobs Trøbbel

Her er statistikk for satanist-jødenes planer for Jacobs ætt; Israelittene, den blå skal gå helt til null, mener de :

Jakobs ætt – Israelittene, i blått

Vi er i Jakobs Trøbbel.

https://www.riksavisen.no/jacobs-trouble-the-holocausting-of-the-caucasian-israelites/

I Russland, i Kaluga-regionen, ble en kopi av Babelstårnet brent forleden. I følge bibelsk tradisjon er Babelstårnet menneskehetens (Babylon Jødenes) første forsøk på å etablere et verdensimperium som skulle forene alle folkene og nasjonene som bodde på jorden. Det er menneskehetens første forsøk på å utfordre Gud og ta hans plass. Det var Gud selv som ødela tårnet. https://t.me/riksavisen_no/19

Jøderasen øker i antall. Så det er IKKE dem Bibelen snakker om når den omtaler Jakobs Trøbbel. Det er den hvite rase som er de egentlige Israelitter. Vi ser hvem som er i trøbbel, folketall minker, det er ikke jødene. De er snart på sitt sataniske utopias høydepunkt de.

https://www.riksavisen.no/kaukasisk-israelisme-litteratur/

KLIKK for full størrelse

Var Jesus jøde eller Israelitt ? Første gang vi hører om Jøder i Bibelen, så er de i krig med Israelittene, i 1 Kings 12:21 (ref. 2 Kings 16:5-6). I 721 f.Kr. feide Assyrerne inn fra nord, fanget Nord-riket Israel og tok de ti stammene i fangenskap i Assyria i Kaukasus, de ble siden for innvidde historikere kjent som «Kaukasere», de rette Israelitter.

Jødene ble igjen, via Babylonske fangenskapet deres hvor den sataniske Talmud og Kabbalah ble til – deres helligste bøker, helt til 700 år etterpå i Jesus sin tid, så hadde der altså ikke vært noen Israelitter i Judea, de var tatt til fange i Kaukasus husker vi.

Når Jødene ikke tok imot Guds Sønn, sa Jesus til Apostlene; Dra til Israelittene (‘Kaukaserne’): Matthew 10:6; «But go rather to the lost sheep of the house of Israel.»

Så Jødene Kaifas, Herodes, Barrabas og Judas var der i Midt-Østen, men ingen Israelitter.

På den tiden fantes ikke ordet «Jøde», ordet ble hørt om først på engelsk i 1275. «Jøde» er i moderne språk et begrep som favner Edomittene. Som vi så over gikk Judeanerne av Juah-stammen til krig mot Edomittene (Esaus barn), vant over dem, og tvangskonverterte dem til Judah-stammen (falske Judeanere/’Jøder’).

«… the fact is that the word Jew does not appear in English until 1275.»

https://wupj.org/library/the-weekly-portion/10418/why-are-we-called-jews-parashat-vayigash/

Jeg vet hvordan Gud har planlagt slutten på dette eon.

Vi drar hjem

Hvite mennesker skal ikke ha noen som helst sorg eller bekymring for at satanist-jødene kommer nærmest til å utrydde Israelittene på jord; VI DRAR HJEM ! Det er ingenting å være lei seg for å dra hjem. Jeg vet, jeg har vært der. Min NDO (Nær-Døden-Opplevelse) gjør at jeg lengter til den dagen.. for «vanlige» mennesker kan det høres morbid ut, men for meg er de psykisk syk som finner denne verden noe godt sted å være i, de må næmest være sinnsyk, som elsker alle løgner, bedrageri, korrupsjon og ondskap, mest hos de styrende.

De som elsker å bli rævpult av talmudiske jødetamper og det talmudiske «Dyret», de må endelig nyte sin sadomascosisme, og forbli her i denne jammerdal, og hylle dem og tilbe dem (Rev. 13:3), mer enn folk elsker Jesus Kristus, elsker de jødene, jødene har blitt deres guder, de har satt seg «i Guds sete», som menneskene hyller det jødiske kokaintrynet i Ukraina.

Jesus har lovt oss ett nytt hjem; «I min faders Hus er det mange rom, og jeg drar og bereder etter for deg«, sa han, til meg, og deg – om du vil.

Jeg stoler ikke på et eneste menneske med makt. For å få makt måtte de innynde seg hos Satan, som Jesus ble fristet på fjellet. Putin, Trump, Støre, Solberg, Stoltenberg – de er talmud-jøder, eller de er korrumpert av Babylon jøder til å gjøre Satans plan. Satan taler i hodet deres dagen lang, som Gud lar den Hellige Ånd tale til oss.

Gud har sin egen plan med både oss selv og slike ondskapsfulle mennesker som Satans Synagoge (Rev. 2.9 & 3.9), Esaus ondskapsfulle avkom – de sluttet aldri å hate, og når de etter hvert kom til makt, så gikk de helt bananas i løgn og bedrag (John 8:44) og morderorgier; Ob. 1:18, Rev. 20:9,10,15.

I Herrens hender

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring