Stanser Putin kokaintrynet jødiske Volodymyr Zelenskyj sexhandel med barn og unge horer for Israel?

De judeo-kristne sionister har skapt en pervers satanisk syndens bule i alle regnbuens farver av den jord og det land hvor Jesus en gang vandret i Midt Østen. Mange norske mennesker som kaller seg kristen har hjulpet dem å skape verdens hovedstad for barnesexhandel og horer i Israel. Ukraina er fremste leverandør av horer til Babylon jødene i Israel.

Norske judeo-kristne sionister jubler over sin helt, det jødiske kokaintryne Volodymyr Zelenskyj suksess med stor suksess i eksportindustrien av barnesex bruder. Talmudiske jøder av Esaus ætt (edomitter aka «Jews») elsker å gjøre sånt mot tidligere kristne hvite mennesker av Jacobs ætt.

I disse artikler ( – 1 – ) og ( – 2 – ) beskrev vi hvordan jødiske askeNAZI’er kuppet makten i Ukraina i 2014. Putin kan være ondskapsfull WEF mann, og likevel brukes av Gud:

Ukraina blir Khazaria 2.0
Israel Tells Ukraine To SURRENDER ! – The RUSSIA/ISRAEL CONNECTION! – This Is The Great Reset Agenda!
https://www.brighteon.com/22997840-51da-4b10-ab3c-6d8a7abc9214

Alt er bare et spill for galleriet. De babylonske talmud jødene ved verdensmakten skapet et sentiment i opinionen, de er egentlig okkulte trollmenn, for den massebevisste del av menneskeheten, – de som med «Dyrets» merke tilber de babylonske jødene som guder. Jødinnen Marie Heiberg Simonsen sier :
«Donald Trump støttet Vladimir Putin i mye og mangt, også i synet på Ukraina. Han truet Zelenskyj og frøs støtten til landet. Det straffer seg nå som Zelenskyj er blitt amerikanernes store helt. () Fyren Trump bøllet med for å vinne et presidentvalg, er derimot verdens nye superhelt. Putin er svekket, Biden er styrket. Autokratiet taper, demokratiet vinner. Putin er avslørt som det Trump så foraktfullt kaller en «loser». Han er en svak krigsforbryter. Det er problemet for Trump».
https://www.dagbladet.no/meninger/satset-pa-en-taper/75602736

Der har vi det. Det er målet med Ukraina-operasjonen. En jødisk kokaintryne som helt for «vinnerne». En jødisk hersker som robber landet sammen med sine oligark jødiske venner, putter penger i Biden-familiens lommer, heroiseres. Jødene skaper verdens massebevisste sin persepsjon av omstendighetene, menneskers sentiment og mentale kapasitet styres inn i en innhegning. De er mentalt fanget heretter. Er det slik også den jødiske antikristne verdenshersker skal gis helteglorie og verdensmakten ? Er den antikristne ‘Nye Fredsfyrste’ allerede her, på plass på jorden, overta Kristus sin rolle for en tid  ?

Gud brukte Genghis Khan, kan vel bruke chabad jødiske Putin også ? Isaiah 45:7

Kokaintrynet jødiske Volodymyr Zelenskyj sender loads med barnebruder/barnesexslaver og unge horer for jødene i Israel og andre verdensdeler de bor. Det var slik talmud jødene skapte Weimar-republikken, hvor det var brothels på hvert gatehjørne og mødre måtte selge sine døtre til dem som sexleketøy i bytte for et brød. Storindustri. Jødene i Israel og andre steder i verden har et umettelig begjær etter barn å ha sex med. I landet som Visjon Norges leder Jan Hanvold kaller ‘guds’ Utvalgte bor….. det skal være hovedkvarter for askeNAZI Klaus Schwab og askeNAZI jøde Bill Gates sin Nye Verdensorden, the Great Reset, de må selvfølgelig ha horer og barnebruder å kose seg med på fritiden, Satanisters fremste kjennetegn er deres top om full frihet for alle sine perversjoner. Ytringsfrihet, verdier og dyder kan lett ofres bare deres seksuelle perversjoner tilfredstilles.

https://www.theguardian.com/global-development/2016/feb/04/sex-lies-psychological-scars-ukraine-human-trafficking-crisis

https://www.amazon.in/Pedophilia-Empire-Sodomy-Chapter-Traffickings-ebook/dp/B091PHR9G4

https://www.timesofisrael.com/police-bust-sex-crime-ring-that-trafficked-dozens-of-ukrainian-women-to-israel/

https://www.haaretz.com/jewish/.premium-prayer-and-pleasure-in-uman-1.5375280

https://www.haaretz.com/israel-news/twelve-israelis-suspected-of-running-child-sex-trafficking-network-in-colombia-1.6727909

I Vesten har talmudiske jødiske herskere i alle land latt rive ned kors og brenner kirker, misjonere for barn om hedonismmens perversjoner i skolen, mens vi setter opp baphomet-statuer ved offentlige bygg, hedrer offisiell urett og grusomheter. Vi russere vil ikke ha deres syke onde tull lenger. Nok.

Babelstårnet har en klar symbolsk betydning. Russland forteller djevlene i Kabbalah/Talmud at deres «drøm» om å bygge en én verdensregjering og utslette det kristne Russland fra spillere på innsiden er OVER. Russland lar hele verden få vite at den nye verdensorden ikke har noen plass i samfunnet deres.

Zelensky, Hunter Biden — and Their Sugar Daddy, Kolomoisky

I Russland, i Kaluga-regionen, ble en kopi av Babelstårnet brent. I følge bibelsk tradisjon er Babelstårnet menneskehetens første forsøk på å etablere et verdensimperium som skulle forene alle folkene og nasjonene som bodde på jorden. Det er menneskehetens første forsøk på å utfordre Gud og ta hans plass. Det var Gud selv som ødela tårnet.  i vår tid har altså askeNAZI jøde Klaus Schwab og hans Young Global Leaders med kronprins Håkon og Mette-Marit fra Kristiansand som  skal hjelpe den jødiske antikrist Hersker med Nye Verdensorden, the Great Reset, hvor de talmudiske jøder skal herske over verden eneveldig, ha kuppet makten fra den Jesus Kristus som beseiret dem på korset på Golgata for 2000 år siden.

Det ser ut som om Putin sender en melding til de khazariske oligarkene om at deres Nye Verdensorden aldri skal lykkes – den går ned akkurat som Bibelen sier at den skal! Det faktum at Russland akkurat nå har bestemt seg for å brenne en kopi av Babelstårnet har en klar symbolsk betydning. Russland forteller de Kabbalah-jødenes herrefolk at deres «drøm» om å bygge en verdensregjering endelig har gått opp i røyk. Russland lar hele verden få vite at den nye verdensordenen er beseiret, de er ferdig. Hvis vi skal legge noe symbolsk i dette.

Dette har definitivt en viktig symbolsk betydning. Jeg lurer på om de (talmudiske) bankierne (som har den norske Regjering og Storting på lønningslisten) ser og hører dette?

Israel. Verdens Nye Fredsduer 🙂

Satans Synagoge, antikristne talmudiske jøder i Israel har erstattet Jesus Kristus (‘Fredsfyrsten‘, Isaiah 9.6) som verdens fredskonge. Hvor jødene  skaper fred med våpen og myrde alle som sier dem imot, der visste Jesus at fred starter i hvert enkelt individs hjerte. Slik hadde vi det i 1000 år under Fredsfyrsten, i Norge. Men når jødene satte igang sitt Nye Babylon av vårt land, globaliseringen, var der det over med freden, og velsignelsene, rikdommen, verdiene, dannelsen og sivilisasjonen vår. Det er å snu sannheten fullstendig på hodet at de skal bli «fredsfyrster», de er verdens mest krigerske, myrder alle som truer deres makt. Det blir først fred i verden etter deres behag når Mossad har drept alle som er uenig med deres verdensherredømme .. Nye Verdensorden, askeNAZI Klaus Schwab Great Reset.

Det talmudiske Babylonske «Dyret» ble skadet (av Jesus), men etter 2000 år ble leget fra såret (Åp. / Rev. 13:3), og prøver nå en siste gang å stjele kongetronen over verden fra Jesus Kristus; Fredsfyrsten. De har glemt hva som skjedde sist de prøvde; lyn og torden, tempelforhenget for satanist tempelet deres revnet, tempelet etter hvert ikke sten på sten tilbake av, som Jesus hadde advart mot (Mark 13:2), 2000 år som pariakaster, «la hans blod komme over oss og våre barn» (Matt. 27:25), forbudt i 119 nasjoner, inklusivt Norge. De skal nå ta hevn. De har kastet Jesus Kristus av tronen som verdens kongers Konge  og Fredsfyrste (Isaiah 9:6), som vi ser hos Håkon Magnus, som bør finne seg noe annet å gjøre, siden vi ikke trenger en kokainbefengt Satanist som representerer Satan og Satans Synagoge ( Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) på Løvebakken.

Dianne Marshall analyse

Les hva Gud har sagt om Babylon den store og vit at de saktmodige skal arve jorden, ikke de store kjøpmennene som ønsker å slavebinde og ødelegge Guds folk.

Husk at alle nasjoner ble lurt av den talmudiske Babylonskes trolldom. Vi er i verden, men ikke av verden… kom ut av henne MITT FOLK, er kallet til dem som elsker Herren, for hennes synder har nådd inn i himmelen.

Putin ser ut til å strategisk treffe onde motstandere i Ukraina. Det sies at Ukraina har blitt et hule av korrupsjon og et knutepunkt for sexhandel, menneske- og barnehandel, hvitvasking av penger, eksperimentering med biolaboratorier, og hvem vet hva annet. Alt dette er sponset av amerikanske politikere og khazariske oligarker som ønsker å oppnå en Ny Verdensorden. EU er fullt klar over hva som skjer i Ukraina … mange har tatt del i sin del av verdens korrupsjon og er i forbund med FN for å bringe denne utopien om tyranni til virkelighet.

Som Bibelen har sagt, gir nasjonene sine kroner til «Dyret» i én time. Dette er hva som har funnet sted, og nå ser vi på når den usannsynlige mannen, Putin, dukker opp for å få slutt på ondskapene som blir gjort i det som teknisk sett fortsatt er Russland, ondskapene som mange nå kaller hodet til slangen som er oligarken, askeNAZI kontrollerte Ukraina.

Whore of Babylon Has truly Fallen
Steven. Former Jew, now Christian…

Ukraina er et knutepunkt for menneske- og barnehandel.

Ukraina har blitt et ondskapsfullt knutepunkt for handel med barn fra hele verden. Nesten 230 000 ukrainere har blitt ofre for menneskehandel siden 1991.

I 2013 og 2014 blåste Obama-dukkeregimet opp krigsflammene og skapte den røde revolusjonen og Ukraina i brann for å stoppe Russland fra å gjøre det de gjør akkurat nå, og det er å avsløre og sette en stopper for de umenneskelige biolaboratoriene, menneskelige eksperimenter, barn og menneskehandel, tyveri av Ukrainas ressurser og økonomi, hvitvasking av penger og drap på russiske borgere.

Putin avslører de falske lederne i Ukraina og alle som har infiltrert for å kontrollere det. Han avslutter dukkeregimet plassert for og av de khazariske oligarkene som har mål om å styre hele verden og avfolke den i henhold til ønsket antall. Forskningen i Ukraina består også av det største hjerneforskningsinstituttet i verden; hvor praktisk for Schwab, Gates tankekontroll TILBAKESTILL mål som vil (hvis de får viljen sin) kontrollere sinnet og kroppen til alle innbyggerne som forblir i live etter folkemordet de kaller en pest.

USA Jewish emperor Victoria Nuland.

https://rumble.com/vx0t09-klaus-schwab-and-hunter-biden-connected-to-ukraine-bio-labs.html

Verden ser på når denne store ondskapen blir avslørt, og det er ingen vei tilbake nå. Alt media kan gjøre for å skjule sine synder er å rope at dette er en krig, mens dette i virkeligheten er å fjerne den dype statspolitiske armen som har infiltrert og gjort Ukraina til en geopolitisk sparegris og hule av korrupsjon fra å lage biovåpen av masseødeleggelse for å gjøre forferdelige vitenskapelige eksperimenter av Frankenstein-typen på mennesker og barn.

Den virkelige krigen er den mot hele menneskeheten. Løsningen er at folket avslutter «vi velger marionettlederne»-spillet disse oligarkene har spilt på hele nasjonenes verden.

https://diannemarshallreport.com/russia-declares-babylon-has-fallen-has-fallen/

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    

4 Kommentarer

 1. Pingback: Tiden nærmer seg for at den jødiske antiKrist Verdenskeiser entrer tronen – Riksavisen

 2. Pingback: Talmud-jødene planlegger sin Verdensorden, men husk vi er individuelt i Herrrens hender – Riksavisen

 3. 15. mars 2022 – 07:45. Hele verden er redde for verdenskrig. Atom-ragnarokk. De jødiske helter entrer banen og erstatter Jesus Kristus som verdens redningsmann og Fredsfyrste (Isaiah 9:6). Israel som fredsmekler redder verden.

  Hvilken fantastisk verden det skal bli når jødene tilbes som guder, og den judeo-kristne sionismen skal bli Nye Verdensordens nye religion, det er at kristne pastorer og prester ligger på kne og suger enhver heslig talmudisk jødetamp under solen.

  Folkens. Hollowoods beste jødiske producere har vært innnvolvert i dette script. Det er alt for show, for løgn og for bedrag. Babylon Jødene er like hatefulle Kristus-mordere som de alltid har vært, og de kommer alltid til å forbli slik…. de som ikke tar imot Kristus og får et omskjært hjerte… deres omskjærte penis hjelper ingen…

  Zelenskyj: – Nærmer oss fred
  https://www.dagbladet.no/nyheter/zelenskyj-naermer-oss-fred/75620991

 4. 15. mars 2022 – 07:45. Hele verden er redde for verdenskrig. Atom-ragnarokk. De jødiske helter entrer banen og erstatter Jesus Kristus som verdens redningsmann og Fredsfyrste (Isaiah 9:6). Israel som fredsmekler redder verden.

  Hvilken fantastisk verden det skal bli når jødene tilbes som guder, og den judeo-kristne sionismen skal bli Nye Verdensordens nye religion, det er at kristne pastorer og prester ligger på kne og suger enhver heslig talmudisk jødetamp under solen.

  Folkens. Hollowoods beste jødiske producere har vært innnvolvert i dette script. Det er alt for show, for løgn og for bedrag. Babylon Jødene er like hatefulle Kristus-mordere som de alltid har vært, og de kommer alltid til å forbli slik…. de som ikke tar imot Kristus og får et omskjært hjerte… deres omskjærte penis hjelper ingen…

  Zelenskyj: – Nærmer oss fred
  https://www.dagbladet.no/nyheter/zelenskyj-naermer-oss-fred/75620991

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.