Tenk Utenfor det Babylonske Dyrets Matrix

Tiden for innhøstingen av sjeler er nesten her, av https://www.thinkoutsidethebeast.com/

Jeg vet hvorfor du er her. Jeg vet hva du har blitt lært, og hva du har trodd på. Jeg vet hvorfor du nesten ikke sover, hvorfor du føler deg alene, og hvorfor du dag etter dag sitter ved datamaskinen din, foran TV-en din, går i kirken din, leser bibelen og leter. Du leter etter Ham. Jeg vet, for jeg var en gang ute etter det samme. Jeg lette etter et svar. Jeg lette etter Sannheten. Og da Han fant meg, viste Han meg at Sannheten er dekket med løgner. Den har blitt et mysterium. Det er spørsmålet som driver oss, kjære slektning. Det er spørsmålet som brakte deg hit til denne nettsiden. Du kjenner spørsmålet akkurat som jeg gjorde.

Hva er Matrix ?

Svaret er der ute, brødre og søstre. Det ser etter deg. Og det vil finne deg, hvis du er tålmodig og vil.

Det var det. La meg gi deg ett råd. Vær ærlig. Vær ydmyk. Omvend deg, for Guds rike er nært. Gud vet mer enn du kan forestille deg, og Gud vet hva du har på hjertet og i ditt sinn, og kjenner din ærlige sannhet søken i mylderet av talmud-jødiske løgner.

Jeg ser for meg at du akkurat nå føler deg litt som Alice. Hmm? Roter seg ned i kaninhullet? … Jeg ser det i øynene dine. Du har utseendet til noen som aksepterer det de ser fordi du forventer å våkne. Ironisk nok er det ikke langt fra sannheten. Tror du på skjebnen, tror du på fri vilje? Tror du på guddommelig innflytelse?

La meg fortelle deg hvorfor du er her. Du er her fordi du vet noe. Det du vet kan du ikke forklare, men du føler det. Du har følt det hele livet, at det er noe galt med verden, med samfunnet, med religioner. Du vet ikke hva det er, men det er der, som en splint i tankene dine, og gjør deg avsindig å finne ut av hva som er problemet. Det er denne følelsen som har brakt deg til denne nettsiden.

Vet du hva jeg snakker om? … Vil du vite hva det er? … Den jødiske Matrix (Matrise) av bedrag er overalt. Det er Mysterie Babylon sitt dyriske system, det talmudiske Beast alle må tilbe merket til. Det er rundt oss. Selv nå, i akkurat dette rommet. Du kan se det når du ser ut av vinduet eller når du slår på TV-en. Du kan føle det når du går på jobb … når du går i kirken … når du betaler skatt. Det er verden som har blitt trukket over øynene dine for å blinde deg fra sannheten… At du er en slave, kjære venn. Som alle andre ble du født i trelldom. Inn i et fengsel du ikke kan smake eller se eller ta på. Et fengsel for sinnet ditt… har du noen gang hatt en drøm, Neo, som du var så sikker på var ekte? Hva om du ikke klarte å våkne fra den drømmen? .

Har du noen gang hatt en drøm som du var så sikker på var ekte? Hva om du ikke klarte å våkne fra den drømmen? Hvordan vil du vite forskjellen mellom drømmeverdenen og den virkelige verden?

Du tror at samfunnet er relativt normalt, at du har frihet, at du er ‘frelst’ på grunn av din tro, eller at livet rett og slett går sin gang, mens det faktisk er motsatt og det hele er en illusjon. Det er mange oppfatninger, men det er bare én som er troen. Det er ingenting jeg kan si som vil forklare det for deg. Du må undersøke det selv. Troen kommer ved å høre, og å høre sannheten ved Guds ord. Dette er nettstedet mitt, ‘Think Outside The Beast‘. Det er et lys i denne mørke og onde tidsalderen. Det er et fyrtårn av sannhet og en advarselsbasun. Dette er hovedsiden. Dette er kjernen der vi kringkaster piratsignalet vårt og eksponerer Matrix.

Menyen er konstruksjonen. Det er vårt operativsystem. Vi kan laste alt fra Skriften, til ordstudier. informasjon, lysbildeserier, lenker, artikler og videoer som avslører hva de gjør for oss, treningssimuleringer, alt du trenger for å hjelpe deg å skille mellom forfalskning og ekte.

Hva er ekte? Hvordan definerer du ekte? Hvis du snakker om hva du kan føle, hva du kan lukte, hva du kan smake og se, så er virkelige rett og slett elektriske signaler tolket av hjernen din. Verden du vet eksisterer nå er bare som en del av en nevral-interaktiv simulering som vi kaller den jødiske Matrisen av bedrag.

Du har levd i en drømmeverden, min kjære slektning. Dette bedraget er grunnen til at verden er slik den eksisterer i dag. Jesus Kristus sa ‘Pass på at du ikke blir forført’. Det var den store Dragen, den gamle Slangen, kalt Djevelen og Satan, og hans barn, som forfører hele verden.

Vi har bare biter og biter av informasjon, men det vi vet med sikkerhet er at på et tidspunkt i begynnelsen av skapelsen av Adam, forundret hans kone Eva seg over den falske storheten til den opplyste falne engelen Heylel, eller som de fleste vet, Djevelen, og hun ble seksuelt forført og fødte Kain. Resultatet av en uhellig forening som skapte en hel rase av djevler. Vi vet at Kain slo ned og drepte sin halvbror Abel, og Adams andre sønn Seth var hans erstatning. Og vi vet at det var det profeterte fiendskapet mellom slangens ætt og kvinnens ætt som skulle utspille seg gjennom tidene. Fra den tiden ville de sataniske sønnene til Kain være vagabonder og omstreifere, internasjonalister som ville være en parasittisk vert på Adams barn, og det ble antatt at de ikke ville være i stand til å overleve uten en energikilde like rikelig som de velsignede barna av Jakob Israel, som er regnet som himmelens stjerner, som profetert.

Vi vet også at det var Esau, broren til Jakob, som blandet hans ætt med Kains sataniske døtre, noe som resulterte i en oppgradert rase av djevler med list og tålmodighet til å infiltrere alle institusjoner og omskrive programmeringen praktisk talt ubemerket.

Gjennom historien har de vært avhengige av blodet fra den adamiske rase for å overleve. Skjebnen, ser det ut til, er ikke uten en følelse av ironi. Den Adamiske kroppen, som er laget i bildet av Gud, genererer mer bioelektrisitet enn et 120-volts batteri og over 25 000 BTU med kroppsvarme. Den inneholder DNA og Guds Ånd. Kombinert med en form for kristendom (sionismen) som brukes til å lure og lede vill, har jødene funnet all den energien de noen gang trenger. Det er kirkesamfunn, uendelige kirkesamfunn, over 33 000 av dem, hvor vårt folk ikke lenger blir undervist i sannheten, ikke lenger undervist i hvem vi er og hvem sine vi er, ikke lenger instruert i Veien, eller lært at Gud er vår Gud. Når vi blir født, er vi registrert som selskaper i verden, vi blir injisert med farlige vaksiner. Vi blir forgiftet gjennom luft, mat og vann. Vi blir styrt av disse kanaanittene og edomittene og vårt eget folks forrædere. Vi er undertrykt av selskapene, bankfolkene, åger og skatter. Våre sinn er forurenset av nådeløs mediepropaganda, falske flagg-hendelser, pornografi, utdanningsinstitusjoner, underholdning og verdiløse varer. Barna våre blir bortført, solgt som sexslaver og for rituelle mordofre der Kains og Esaus barn drikker sitt blod for vitalitet (adrenochrome).

Lenge ville jeg ikke tro det, og så så jeg bevisene med mine egne øyne. Så dem hjernevaske folket vårt inn i foreningen av levende døde, slik at de uforvarende ville fortsette å spre løgnens utemplede mørtel til de levende. Og der jeg stod der, med fullkommenheten til den rene, grufulle presisjonen av lystene til deres far Djevelen, kom jeg til å innse sannhetens åpenbaring ved åpenbaringen som ble vist meg gjennom Den Tilsidesatte Ånd.

Hva er den jødiske matrisen av bedrag?

Det er kontroll.

Matrix av Mysteriet Babylon er en forførende generert drømmeverden bygget for å holde oss under kontroll for å forandre det adamiske vesenet til et todelt helvetes barn. Den er laget for å fjerne deg fra din identitet, din arv, din frelse og din Gud. For å fjerne deg fra beskyttelsen og velsignelsene til din åndelige Far Elohim og gjøre deg ugjenkjennelig som et sant barn av Den Høyeste, slik at når Hans sønn kommer tilbake vil det ikke være noen rettferdige barn igjen, slik at Djevelen kan si «Hvor er alle Dine barn, disse er alle mine, se, de følger meg. Hvor er de som følger deg?»

Tror du ikke det? Tror ikke det er mulig?

Jeg sa ikke at det ville være lett, kjære slektning. Jeg sa bare at det ville være sannheten. Sannheten er alltid kontroversiell.

Jeg prøver å frigjøre sinnet ditt, men jeg kan bare vise deg døren, du er den som må gå gjennom den. Du må la alt gå, min venn, frykt, tvil og vantro. Fri sinnet ditt.

Den jødiske Matrisen av bedrag er et system, kjære Israelitt. Det systemet er vår fiende. Men når du er inne og ser deg rundt, hva ser du? Forretningsfolk, lærere, advokater, snekkere, mødre, fedre, barn. Selve sinnet til menneskene vi prøver å redde. Men inntil vi gjør det, er disse menneskene fortsatt en del av det systemet, og det gjør dem til vår fiende og Kristi fiende. Disse menneskene er antikrist, uvitende og bedratt. Du må forstå, de fleste av disse menneskene er ikke klare til å kobles fra. Og mange av deres hjerter og sinn er så håpløst avhengige av systemet at de vil kjempe for å beskytte det. Hørte du på meg, kjære hellige, eller tenkte du på den ‘jødiske Jesus’ og at etterkommerne av Kain og Esau ikke kan være grunnen til at verden er så satanisk og nær ødeleggelse?

Så hva er de, disse jødene?

Som Jesus Kristus sa Selv, ‘dere er barn av deres far Djevelen‘ (Joh. 8:44). De kan bevege seg inn og ut av et hvilket som helst land som fortsatt er knyttet til deres villedende system, som er kontrollert av bankvesen, som er alle land på dette tidspunktet i historien. De har kontroll over alle systemer som styrer verden.

De hadde infiltrert det israelittiske prestedømmet i Kristi dager. Å endre Moselovene til sine egne talmudiske ‘tradisjoner’, kalt jødedommen, som de har utpekt som judeo-kristendom (sionisme), antatt Israels identitet, og bruke autoriteten de har tilranet seg for å herske over Israelsfolket, som de kaller goyim-fe.

De har gjort dette gjennom hele historien, og har blitt kastet ut av land over 300 ganger på grunn av deres slyngelskap, fornedrelse og utskeielser, og de har gjort det igjen, men denne gangen i global skala. De har igjen infiltrert og korrumpert innenfra, regjeringer, lovgivning, media, nyheter og underholdning, informasjonsflyt, vitenskap og medisin, farmasøytiske produkter, matproduksjon, landbruk, selskaper, transport, utdanningssystemet og ‘kirkene’. Det betyr at alle vi ikke har koblet fra Matrix er potensielt en agent som jobber med og for dem. De har bevæpnet alt fra brød til sukker, LED-lys og Smart-teknologier til selve produktene vi legger på og i kroppen. Alt Gud har skapt, har de pervertert.

Inne i Matrix er de alle og de er ingen. Men de er portvokterne. De vokter alle dørene. De har alle nøklene, noe som betyr at før eller siden, må noen kjempe mot dem. At den noen er Jesus Messias. Men inntil Han kommer tilbake, må vi seire. Vi må komme ut fra å være den Baylonske Skjøgens folk. Vi må leve etter Ånden og ikke etter kjødet. Vi kan bare overleve og bli bevart gjennom denne onde tidsalder hvis vi har sann kunnskap og forståelse, hvis vi vandrer i Lyset, på Veien, adlyder befalingene og instruksjonene gitt til oss av Gud, og vi må bruke tilsidesatt Hellige Ånd til å avkode budskapet i som vi er gjort levende av. Å kunne skjelne hva som er sannhet og hva som ikke er det. Hva er drømmeverdenen, og hva er virkeligheten.

Dessverre kan ingen bli fortalt hva Matrix er. Du må se det selv … Dette er din siste sjanse. Etter dette er det ingen vei tilbake. Kornet skal skilles fra ugresset.

Du tar den blå pillen, historien slutter, du våkner i sengen din og tror hva du vil tro. Men du skal dø i dine synder og i din uvitenhet, og du skal ikke våkne opp fra den annen død.

Du tar den røde pillen, du blir i Eventyrland og jeg viser deg hvor dypt kaninhullet går. Husk at alt jeg tilbyr er sannheten, ingenting mer… hva som skjer videre er opp til deg.

Måtte den Gudommelige Innflytelsen utløses i deg og lede deg ut av den Jødiske Matrisen av Bedrag.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring