Tre eksplosjoner på 24 timer i Sverige

Takket være Bonniers (Stefan Löfvens sjefer og arbeidsgivere), og Aschberg og slike som har styrt Sverige i en mannsalder, så balanserer Sverige på stupet av selvdestruksjon. PeterSweden rapprterer på Twitter at det har vært 3 bombeeksplosjoner siste 24 timer.

Svensker er så hjernevasket av all slags multikultur propaganda fra Bonniers media og andre lignende, at de vet knapt bak frem på seg selv. De har mistet seg selv. Ingen personlig integritet lenger i populasjonen, ingen ære, ingen selvoppholdelsesdrift.

Guds straff over Sverige, som er mye mer ateistisk og satanisk enn Norge, over et folk som har tillatt onde anti-Kristne mennesker å herske over seg, uten å ta til motmæle, den som tier samtykker.

Multikulturalismen fungerer aldri, ikke i Babylon, ikke i Sør Afrika, ikke i Sverige, ikke i Norge, men disse dårene i Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) gir ikke opp å prøve.

Gratulerer til Sverige som nå har klatret til en 37 plass over mest kriminelle land i verden. Dere har tatt igjen Etiopia, Pakistan, Iran og Marokko.

https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp

Takket være de som har bragt sine kriger til Europa. De oversvømmer våre land med «barn’ i militær alder, for å skape «strategy of tension». Jøder skaper «strategy of tension» for at Europa skal slåss sammen med dem imot alle andre av verdens mennesker som ikke danser etter jødenes piper, og gir dem sine landområder frivillig for Eretz Israel. Europeere skal liksom føle de deler skjebne med Israel.

For at det skal bli tilstrekkelig ‘strategy of tension‘, så må selvfølgelig tilstrekkelig med banditter, tyver, mordere og barbarer utplasseres i våre land.

Jødiske Barbra Spectre skaper ‘strategy of tension‘ i Sverige:

Det hele er et middel for at Europeere skal føle at de har felles krig med Israel, mot alle som ikke er vennlig med jøder, og rydde Midt Østen for Eretz Israel (Yinon Planen), flytte Midt-Østen landenes populasjoner til oss, slik at land kan frigis til jødene i Israel.

Zionist Terrorism (what you need to know)

*********

Artikkelen fortsetter under, for innloggede medlemmer.
Har du som medlem ikke fått innlogging, send oss en melding her så vi får fikset det.

Du kan bli medlem (Gratis) eller støttemedlem (kr. 249,- p.a.) av Protestantisk Union.
Alle våre artikler er gratis for medlemmer, for støttemedlemmer er det kr. 249,- per år.

Les mer om oss, og innmelding her:
https://www.riksavisen.no/vedtekter-protestantisk-union-pu/

*********

Bonniers (Stefan Löfvens sjefer og arbeidsgivere) og Aschberg , som finansierte jødenes bolsjevik-revolusjon i Russland for 100 år siden, er selvfølgelig jøder.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.