Ukrainske Jødiske kommandosoldater trent av Israel Defence Force

Tidlig i år, da usynlige snikskyttere som opererte i byen Kiev blåste bort hjernen til mange politi, myndighetspersoner og demonstranter, lurte vi på: «Hvem er disse monstrene? Hvem står bak dem?» Vel, nå vet vi det. I den autoritative Foreign Policy (se foreignpolicy.com), i en artikkel av CFR-reporter Josh Cohen, en jøde, finner vi denne «romantiske» uttalelsen:

«I noe som nesten høres ut som en laget for TV-film, returnerte de ukrainske jødene som hadde migrert til Israel og tjenestegjort i de israelske forsvarsstyrkene, faktisk til Ukraina for å undervise en gruppe på 40 ukrainske krigere.»

Cohens avsløring i publikasjonen Council on Foreign Relations (CFR) ble bekreftet av Jewish News Agency. Noen sier at de rundt 3000 medlemmene av CFR – hvorav 80 prosent er jødiske – styrer den amerikanske regjeringen. De finnes absolutt uforholdsmessig i regjeringsposisjoner, i media og i kongressen.

De jødiske kommandosoldatene trent av Israels forsvarsstyrker i Israel jobber tett med nynazistene i Ukraina (vist her – legg merke til hakekorsetatoveringen). Israel bruker den ondsinnede makten de trenger for å lykkes med sine uhyggelige mål. De har tidligere fremstilt seg selv som «kristne», muslimer, som arabiske frihetskjempere og nå som nynazister.

Cohens artikkel, Why Jews and Ukrainians Have Become Unlikely Allies, sier også at pro-israelske ledere utgjør de øverste lagene i den ukrainske regjeringen:

«Jøder inntar en rekke stillinger i den…ukrainske regjeringen. Volodymyr Groysman er visestatsminister, mens en annen jødisk ukrainer, Ihor Kolomoisky, ble utnevnt til guvernør i Dnipropetrovsk-regionen.»

Den jødiske forbindelsen er fremtredende. Israelske jøder støtter ukrainske jøder. Dobbel troskap er navnet på spillet. Det er derfor jødene styrer den ukrainske regjeringen, men utgjør likevel bare 0,05 prosent av den totale befolkningen.

https://www.texemarrs.com/092014/ukrainian_commandos.htm

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring