Hans Kristian Gaarder er død

Hans Kristian Gaarder er død, og masseforføring media (PRAVDA, som betyr «sannhet») synest det er best å si han døde av covid innfluensa virus, av og ikke med. Det er selvfølgelig ingen naturlig død i tilfelle. ‘Pravda’ apparatet til askeNAZI Solberg bruker ham som skremsel for å være konspirasjonsforsker og imot vaksiner, da måtte de navngi ham. Andre ‘covid-døde’ navngir de ikke, så alle får sjekke underliggende sykdommer hos dem, at det stemmer hva de skriver om «de som døde AV covid». Journalister er krapyl, Satans ormeyngel kollektivt bladhorer. Lyver og bedrar.

https://www.msn.com/en-ph/news/opinion/historic-portuguese-ruling-on-pcr-test-germans-holding-an-inquiry/ar-BB1e3jde

Landmark legal ruling finds that Covid tests are not fit for purpose. So what do the MSM do? They ignore it
https://www.rt.com/op-ed/507937-covid-pcr-test-fail/

Hans var frisk som en fisk dagen før, mandag sier noen som var i kontakt med han, mens andre sier han hadde hatt en innfluensa noen dager og atter andre hjertestans. Om han døde med covid, er det ingen grunn til å tro at han døde AV det; samme hva satanistiske leger som forestår obduksjonen og korrupte journalister rapporterer funnene i obduksjon, de har en agenda, og agenda er ikke god eller kristen. Selvfølgelig dør folk når de får hjertestans, spørsmålet er hva som stanset hjertet, har noen hjulpet det å stanse?

Døde han av en sterk innfluensa med lungebetennelse, så døde av han av det, lungebetennelse, som millioner har gjort før ham siden tidenes morgen, ikke av covid skremselet. Det har allerede daudet flere av vaksinene enn de som er rapportert død av skremselet.

Det er rapportert at Politiet har hentet hans PC, av folk som stod ham nær. I hvilken naturlig død får brunskjorte politiet til Erna Solberg stort behov for å trenge inn i død manns hus og hente hans PC ?

Enhver som truer disse menneskenes medisin-industrielle kompleks, og deres slangeolje selgere som Erna Solberg, Nakstad og Bent Høie, de vil enkelt kunne dø en «naturlig død», OM Gud tillater dem. Ikke vær dum og tro noe annet. Veldig mange år siden vi beskrev noen av metodene der ikke finnes spor igjen av i kroppen: https://www.riksavisen.no/de-bevisstes-sorti-og-tragiske-skjebne/

Jeg skal love dere. Hvis myndighetene eller Mossad vil ønske å myrde noen for å få opp omsetningen på sin vaksineindustri, denne industri Erna Solberg vil få stor internasjonal jobb for å tjene idag, ved at hun fremmer og faktisk påbyr salg i vårt land, så vil det se 100% ut som om det er av «naturlige årsaker». Teknologien idag er ekstremt god til slikt. Det er slutt på den tiden i mellomalderen hvor jødene måtte springe rundt i nattens mulm og mørke for å forgifte brønnene til kristne.

Jeg tror rett og slett at han ble blodofret, for å statuere et eksempel at konspirasjonsteoretikere aka de med sunne instinkter på rett og galt – de eneste opplyste som kjenner til verdens beskaffenhet fordi de har studert på det, og kan ha mulighet til å redde verden ved å sabotere Satans Synagoges ondsinnede planer – at de *tar feil* og bør *søke hjelp* til å bli genmodifisert med vaksiner, og bli lydig makthaverne. For hele covid bedraget er nettopp en øvelse og trening i å gjøre hele populasjoner lydig; Pavlovs dogs. #OBEY

Fra John Carpenter film; They Live (1988)

Min tålmodighet med deres ondskap er like uendelig som Jesus sin tålmodighet, fordi jeg vet at det er Gud, og ikke jeg, som skal straffe smådjevlene til Satans Synagoge til askeNAZI Erna, men tillatt meg å få ut litt frustrasjon idag, hvis det er slik at en jeg har kjent i veldig mange år er unaturlig død. Alle gjør så godt de kan, har alltid vært min innfallsvinkel til dogmatiske uenigheter. Ingen stor sak, og før eller siden bør vi alle ende opp i samme konklusjon, om vi søker Sannheten sterkt nok, og lenge nok. «Bank på, og det skal lukkes opp for deg«, som Jesus sa det (bevissthetsmessig).

Har Corona nazi – kulten til Erna Solberg gitt ham noe «remedier» som har gitt ham «lungeproblemer» da? Det er jo klart at kan de få noen påstått død av sitt corona-skremsel, av et klandestint mord, så er det vinn-vinn situasjon for dem. Grei måte å skjule et mord på, alt er jo corona idag, selv sesong innfluensaen er magisk nok helt forsvunnet.

https://www.gran.kommune.no/nye-smittetilfeller-og-nytt-covid-doedsfall-vi-ber-deltakere-i-arrangement-27-mars-ta-koronatest.6378876-452652.html

https://www.adressa.no/nyheter/innenriks/2021/04/07/Koronad%C3%B8dsfall-i-Gran-23768617.ece

http://www.hansgaarder.info/

Jeg har kjent Hans Kristian siden han begynte å skrive om konspirasjonen blant de onde og mektige satanister ved makten i verden, han kom da fra en stilling i Finansdepartementet. Av utdannelse var han vel siviløkonom mener jeg å huske. Men vaksiner gjorde han faktisk til ett av sine spesialiter til å begynne med, han kalte seg for «Helseopplyser» eller noe slikt til å begynne med mener jeg. Så det var et tema han var spesielt kompetent på i begynnelsen. Det er så lenge siden at jeg ikke lenger husker hvor mange år siden, 15 år? Vi begynte vel å skrive om ‘herskerklassens’ (et annet fint ord for talmud jødene) galskap, ondskap og konspirasjoner omtrent samtidig. Vi pleide å møtes på Hotel Bristol for en øl, når jeg besøkte Oslostan, ofte med hans daværende venninne Jasmin. Alltid hyggelig å møtes.

Slik kom hans død til nytte for dem:

Kommuneoverlegene i Gran og Jevnaker frykter at folk ikke tester seg fordi de tror at korona ikke finnes.
https://www.nettavisen.no/nyheter/krevende-sporingsarbeid-etter-koronadodsfall-frykter-koronafornektere/s/12-95-3424111864

Dere og deres barn skal tvinges til å ta rottegift og aborterte foster i vaksiner – bli genmodifisert – fordi disse tyvradder og morderiske jøder skal bli rikere, tjene mer penger – de har allerede fått 13 milliard i forskudd på vaksiner av dine skattepenger fra sin sekretær og lydige Babylonske skjøgehund Erna Solberg.

Våre veier skiltes den gang de kollektivt kastet meg utav Nyhetsspeilet.no fordi jeg skrev «stygt» om jødene. Det var de fleste andre der som ikke likte det. Jeg var vel en av de få kristne aktive forfattere der. Jeg inviterte en del andre kristne til gjesteopptredener.

De som tar vaksinene er åndsdøde zoombier, deres DNA blir omskrevet, de er ikke lenger som skapt av Gud, de er ikke lenger levende offer (Romans 12:1-2) vi gir til Gud, våre liv. De er reskapt av mennesker, faktisk av Satan som styrer onde mennesker. Gud tar seg av sine, mens Satan tar seg av sine, bestemmer deres skjebner. Å «tilhøre» Gud (eller Satan) har en helt konkret praktisk applikasjon. Løgnere og bedragere og de som tror på de konspirerende løgnere og bedragere, de tilhører Satan, de «rene» av ånd, de tilhører Gud.

Jeg håper at Hans Kristian rakk å komme seg inn i «Arken». I verden er det absolutt null, ingen, zero, nada – beskyttelse av å bli utsatt for de talmudiske jøders grusomheter. I de siste dager skal det bli som i Noahs dager, sier Jesus (Matthew 24:37). Der er KUN en mulighet en har, den som vil, det er å få bli med i Arken til Noah. Jesus Kristus er den Arken. Jeg skal si det så klart. Om Gud ikke finnes, om Jesus ikke kommer tilbake som lovt, så kommer det ikke til å være en hvit kaukasisk sjel igjen i verden, så stort er hatet fra jødene av oss Israelittene (Esaus hat av Jacob), og de har makten nå (Åp. / Rev. 12:9, Åp. / Rev. 20:7) for en kort tid, eller Satan har makten og de og Erna Solberg representerer Satan (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9)

“Jesus saves, heals, and delivers. Even death is swallowed up in victory for those who accept Christ. People who rejects Christ lose in this life and forever lost throughout eternity.” –Mary Jones

Mary konkluderer Guds uendelige kjærlighet sees i Hans nåde, barmhjertighet og endeløse lidelse for menneskene, men likevel må han handle mot ondskapen. I likhet med Noahs tid, trenger ingen å bli ødelagt så lenge de kommer inn i Helligdommens Ark. Armene hans er utstrakte. Skynd deg som Jona, for tiden eskalerer mot Herrens komme. Kom til Jesus mens det fremdeles er tid.

Norske folk har tillatt makthaverne å forkaste Jesus Kristus som sin tjener i stillingen som sine kongers Konge for en tid nå – å ha jødene som sine herskere istedenfor:

https://www.riksavisen.no/norway-one-thousand-year-under-christs-reign/

Jeg har alltid påstått at dette er en tabbe. Tror du på Jesus eller Jødene ? Vil du har Jesus eller Jødene som tjener/hersker ? Fritt valg. Å erstatte Jesus sitt tjenerprinsipp for Staten, til jødenes herodiske Herskerprinsipp for statsutøvelsen vil gjøre vondt, som i USSR; 66 million myrdede av vårt folk RUS-folket i RUSsland (RUS betyr Skandinav) ble resultatet av bolsjevik jødenes makt der. Er jeg redd Jødene ? Nei, jeg frykter Guds dom over meg og mitt  liv, mye mer enn Jødenes skulle drepe meg som så mange andre de har tatt av dage, om jeg ikke gjør det som er rett og sant, i ånden av Jesus Kristus. Folk finner ut at jeg har rett sannsynligvis for sent.

Det her er hva «vaksinene» vil gjøre med dere, og deres barn. Jfr. askeNazi Klaus Schwab sine «transhumanistiske» vyer. askeNazi satanisten er rave gal maddog og burde helst vært dømt i en rett, og lynchet for forbrytelser mot menneskeheten med en gang.

Brunskjortene til Erna i virksomhet. En kan dø av Covid-Corona i like stor grad som å dø av sesong innfluensa. De som påstått dør av det, er av vanlig innfluensa, eller som skremsler og dekke av å gi noe slags remedie til de som kan true med avsløring av mørkets krefters ondskapsfulle planer.

Slik får de dobbelt fordel av sitt covid hoax; befester «faren» ved sesong innfluensaen covid, og de kan ta ut alle sine åndelige fiender, Guds Folk innklusivt, med det, med remedier de får lurt i dem. Det bygger opp om stereotypen om jødene som forgiftet brønnene til kristne i middelalderen. Kanskje er ikke stereotypen så langt fra sannheten ? De talmudiske mørkemenn har midler og metoder til å drepe enhver så det ser helt «naturlig» ut. De har holdt på med den «business» i 2500 år.

askeNAZI jødene er iferd med å skape Nephilims i dette øyeblikk med sine vaksiner og øvrige remedier

“ 4 Så velger også jeg
å plage dem,
jeg fører over dem
det de er redde for.
For jeg ropte, men ingen svarte,
jeg talte, men ingen hørte.
De gjorde det som var ondt i mine øyne,
og valgte det jeg ikke ville.”
– Isaiah 66:4

Hans Kristian Gaarder har alltid vært opptatt av vaksine risiko og det som handlet om det bedrageri som vaksine industrien er, nemlig berikelsen av Erna Solberg, Jens XStoltenberg og Siv Jensens sjefer i verden.

http://www.nyhetsspeilet.no/2014/12/dette-ble-sagt-av-hans-gaarder-pa-nrk-radio-om-vaksine-risiko/

Så vidt jeg vet var ikke Hans Kristian Gaarder kristen, men vi lyser Guds fred over hans sjel, og får bare håpe han hadde et avklart forhold til Messias Jesus Kristus, den eneste som kan befordre å opprette vårt forhold til Gud, og gjøre oss til Guds Utvalgte Folk, for både jøde og greker.

Hans Kristian tilhørte en gren innen konspirasjonsforskningen som mente at «Den Sorte Paven» sitter på toppen av den ondskapsfulle sataniske makt hierarki i verden. Fordi jeg mener at det er talmud jøder som er ledende, fordi det er den bibelske sannhet, at i Åpenbaringen mest (Rev. 2.9 & 3.9) er det Satans Synagoge som «kaller seg jøder og ikke er det» som skal ta verdensherredømme, så har vi ikke hatt noe kontakt senere år, fordi jeg mener at folk må være ærlig, at alle må gå hvor bevisene leder en, ikke finne på ting fordi en har eventuelle problemer med å tro at jøder ikke kan gjøre noen noe ondt, det kan de, de fikk faktisk Jesus korsfestet og drept, i USSR alene industrielt eksternminerte de 66 million ‘uskyldige’ mennesker (i den grad noen av oss kan kalles uskyldige).

Men vi blir minnet på at vi skal alle dø. Jeg har et helt avklart forhold til dette, idet jeg vet at Mossad har fribillett til å gjøre som de vil i Norge hvor vi lever i våre «unwalled villages». Vi må alle huske på at det eneste de ikke kan ta fra oss, selv ikke drepe, er vår bevissthet, den bevissthet vi opparbeider om rett og galt, sant og usant, vi utretter på jord, det bestemmer vår ånd, hva slags ånd vi er og skal være av. Det vi løser på jord, det løser vi også i Himmelen (Matt. 16:19). De vil narre masse ellers gode folk, «even the elect», til å tro på all slags løgner og bedrag. Slik vil mesteparten bli forført av Satan og satanistene i Satans Synagoge (Rev. 2.9 & 3.9) og gjøre imot Guds Utvalgte Folk, de kristne.

Vi har fått denne ene sjanse til å løse dette, om vi vil være Sannhetens Barn – uskyldens barn, eller Løgnens Barn. Være løgnere eller bare tro på løgnere går således ut på ett. Jesus sa alltid Sannheten, av alle karakteregenskaper mener jeg Gud elsker mest av alt er ærlighet. Vi trenger bare å legge til KJ foran, så får vi KJærlighet.

https://www.riksavisen.no/autoritetenes-ondskapsfulle-manipulative-sjeldoderi/

La de gjerne ta din kropp, men la de ikke ta din bevissthet og sjel, den som har potensiale å bli forent med Gud. Pattedyret i deg har ikke noe slikt potensiale, ikke la det vinne i deg. Holde med den sterkeste fordi det er den som tilsynelatende overlever liksom, jungelens lov. Å holde med makthaverne for fordeler, ikke av rettvishet. Guds Lov er ikke Jungelens Lov. Jungelens Lov er Jødenes lov det, ikke Guds lov. Guds Lov er tvertimot den. Snur en Talmud på hodet, gjør motsatte, så tilhører en Gud.

Gog&Magog Jewish Sorcery

Vi vil bare minne om at å dø er ingen forbannelse. Det kan like godt være en velsignelse, å dra hjem til Gud, hvis en har et avklart forhold til det, så gjør det ingenting å dø. Det som gjør noe er å dø «i mørket», med en begrenset «bevissthetens beholder» om sant og usant, om jeg kan bruke de ordene. Lærte en noe i livet eller var alt bortkastet ?

«Righteous Among the Nations». Det er ikke hva jødenes tjenerinne Erna Solberg skaper. Vårt lands populasjons flertall kan nok være av de Rettferdige, Abrahams sed, som Jesus kaller dem med Abrahams og sin egen rettvise ånd (Gal. 3:16, 29), men selv flertallet har lite å si når askeNAzi Erna innfører sin politikk og SIN satanisme for vår nasjon. Men straffen kommer, ikke en fjær faller til jorden … ikke et mord blir glemt..

Demi Lee Moore – Seven Spanish Angels

Jeg pleier minne jødene på; ikke bli for overmodig, dere har all makt nå, dere har kjøpt og eier alle politikere i vår nasjon, MEN husk hva som skjedde når dere tok ut noen som var av Gud, og ikke av deres Satan – dere skal IKKE ha noen makt over Guds Utvalgte Folk, de Rettvise kristne – vi som tilhører Jesus, sverget evig troskap til Jesus Kristus mer enn dere: Lyn og torden, Tempelforhenget til satanisme-tempelet til Salomon revnet, hele Tempelet til Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3,9) falt sammen, jødene mistet sitt land av straff, diaspora, som en pariakaste ble de sendt ut i verden, ingen ville ha med dem å gjøre og bo med dem, utvist av og forbudt i 110 nasjoner, avskydd og forraktet, fortjent og av og til mindre fortjent. Det vil komme tilbake, når Endetiden beskrevet etter Åp. / Rev 18:23 er ferdig, det kapittel med at de skal bedra hele verden ved bruk av farmakia / sorcery. Vi Guds Folk vi vet hva de gjør, hva som skal skje. De lurer mest seg selv. Går rett i klappfellen Gud selv har satt for dem, slik at de skal få vise sin sanne natur, så de kan dømmes.

Den natur er at de kan galant og lett som en plett ødelegge millioner av menneskers helse ved hjelp av rottegift og slangeolje vaksiner innkjøpt og tvunget på av korrupte politikere de har kjøpt og betalt, for at de skal tjene de shekels de mener de trenger for sitt livs underhold, og for å ta makten i verden. Ondskap manifestert.

Så gjør Hans Kristian Gaarders død oss bekymret ? Ikke i det hele tatt. Tvertimot, kan uskyldiges sonoffer død snart ha nådd sitt mål, når Gud har fått nok av deres ondskap og griper inn, glasset er fullt av rettferdige de myrder, som de myrdet Profetene (Acts 7:52, Matthew 23:31) og Jesus med (1 Thessalonians 2:15,16), så er alt bare positivt.

Jødinnen Erna Solberg lar sine nazisvin i Covid-kulten hennes som kan avsløre deres sorcery bedrag, og som Bibelsk sett skal gi dem Verdensherredømme for en kort tid, myrde oss imorra for meg. Jeg har ingen ambisjoner for verden, jeg har ikke noe program, jeg sier bare : la Guds vilje skje. Og det er hva jeg vet vil skje, det har vært slik siden tidenes morgen at den Planen som er utlagt i Bibelen vil skje, samme hva askeNAZI jødene og jødinnene i Mossad og den norske Regjering mener skal skje.

I Bibelen er Satan kalt “the god of this age” (2 Corinthians 4:4) og “the prince of this world” (John 12:31; 16:11) for den Endetiden vi er inne i, enden for den kristne husholdning og overgang til den temporære jødiske (før de skal deporteres for godt i Helvete, Rev. 20:9), etter at disse Gog/Magod sovjet-satanister har okkupert den Hellige By – Jerusalem, hvor Jesus vandret, hvor Profetene av deres forfedre ble myrdet, er nå okupert av satanister.

Selvfølgelig ville vaksinesjef Camilla Stoltenberg og Erna Solberg som nektet å si «så sant hjelpe meg Gud» i sin innsettelsesed, gjerne kunne ønske å myrde meg for å avsløre dem, men de må først ha Guds tillatelse, det har de tilsynelatende ikke fått ennå siden jeg ennå lever. De har jo brunskjorte Politi, militæret, hele NATO, PST, CIA, KGB, Mossad – jeg har ‘bare’ Gud :

Er Stoltenberg jøde?
https://www.riksavisen.no/er-stoltenberg-joede/

Jeg har fortalt dem; Jeg tilhører Gud, ikke dem og deres Satan. Det er mitt frie valg. Gud skapte oss med fri vilje. Jeg skal ikke ha deres rottegifter som vaksiner, jeg vil helst ikke se dem, ikke høre fra dem eller deres brunskjorter i politiet eller Mossad, med eller uten masker, jeg vil bare leve mitt liv som Gud vil, uten maske, ikke som de vil, de år jeg har igjen. Tusen takk.

Gud vet, at for svært mange av oss, så føles denne verden – ikke engang denne nasjon som er vårt Fedreland – ikke lenger som vårt hjem, nå når jødene har makten, æren, pengene – de har stjålet fra Jesus Kristus som er den rettmessige kongenes Konge (Isaiah 9:6).

Dere får kose dere med myrderier, pengetyveri og vaksine forgiftninger og migrasjon for raseblanding for å skape Nephilims så lenge dere kan Camilla Stoltenberg – for plutselig skal dere på den åndelige søppelplass på Gehenna, uten at dere selv har noen som helst kontroll og makt til å gjøre noe med det, ikke deres sjef Satan heller, for han også skal brenne, sier Åpenbaringen.

Jødetamper: Ikke innbill dere at dere er guder, som i Noahs dager. Dere skal møte deres Nemesis selv en dag, og det mål dere brukte mot andre, det skal måles opp mot dere, sier Bibelen. Jeg tror på Guds Ord i Bibelen, ikke på deres talmudiske sataniske rabbiers omfortolkning av Bibelen til sin fordel.

For øyeblikket føles det som Gud skapte en verden kun for jødene. Det tror jeg ikke Gud gjorde, og at nok Gud vil sette skapet på plass, som Johannes så i Åp. / Rev. 20:9.

antiChrist Israel will go up in Flames
https://www.riksavisen.no/antichrist-israel-will-go-up-in-flames/

Gud vil ikke la en internasjonal terror organisasjon leve og trives med makt og myndighet til en Stat – Gog&Magog staten Sovjet-Israel, norske «kristne» sionister laget luftbro av mordere blant bolsjevikene fra Sovjet til Israel, hvor satanister tråkker ned idag den Hellige By hvor Jesus og Profetene ble myrdet, av deres forfedre, hvor mennesker gjort seg til guder, som kan utstede klandestine dødsdommer i lukkede rom, hvem som skal leve og hvem som skal dø. En rettighet som Israelittenes Gud betinger for seg selv. Det er IKKE mulig denne praksis kan bestå i et rettferds perspektiv, for Israelittenes Gud er først og fremst Rettferdig, det fremgår av det faktum at når ondskapen ble stor nok, så måtte Gud oversvømme verden i Noahs dager. Det skal ikke skje igjen. Neste gang er det ild som regner fra himmelen, over de ondskapsfulle, sier Guds Ord.

Våre Israelittiske forfedre, den kaukasiske rase, har gjort sin jobb. Jesus sa til apostlene før jødene korsfestet ham; «Gå til de tapte får av Israel» (Matt. 10:6) (Israelittene forlot Judea 720 år før Jesus sin tid, Matt 15:24), når jødene ikke ville høre på ham. Apostlene dro til Europa etter hans død. Jeg er stolt og glad over at mine forfedre har gjort hva som ble krevd av dem, og oss; Vi bragte virkelig Evangeliet, til hele Verden, så ingen som ville trengte å gå (evig) fortapt. Vi har mye mer å være stolt av enn jødene noengang kommer til å få.

Jeg er veldig glad for at dette ble gjort. Done deal. På grunn av det vil de sataniske blant jødene aldri vinne hele verden. De vil prøve, men de vil mislykkes. Påskemorgen slukker sorgen. Jesus hånler av dem hele veien fra det tomme korset, til den tomme graven, til hvor han sitter ved Guds høyre hånd, og skal derifra dømme jøde som greker. Pass deg jøde, og alle andre ondskapsfulle og urettvise, mordere og bedragere; Dommedag er nær ! Det mål du bruker mot andre, blir i dette øyeblikk målt opp til DEG !

This World Is Not My Home – THE ASIDORS 2020

PS: Jeg så Nyhetsspeilet la ut på Facebook nå (jeg kan kun lese, jødene har utestengt meg en måned) dette New Age maset om Lyset og reinkarnasjonens evige liv til minne, det er som Slangens list i Paradiset; «Dere skal visselig ikke dø»

Joda, det skal vi, sier jeg – og vi bestemmer her og nå hvor vi skal når det skjer..

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring