Hvorfor Yushchenko i Ukraina måtte styrtes

Merkelig at selv 'høyreorienterte' nasjonalister og CIA støttede har blitt tilhengere av Den Nye Verdensordens overnasjonale institusjoner som EU?
Merkelig at selv ‘høyreorienterte’ nasjonalister og CIA støttede har blitt tilhengere av Den Nye Verdensordens overnasjonale institusjoner som EU?

I oktober 2013 åpnet aktoratet i Lviv en etterforskning av to politidetektiver som antas å ha slått og ydmyket en jødisk mann mens den prøvde å presse penger fra ham. Mannen, den 29 år gamle forretningsmannen Dmitry Flekman, ble arrestert av offiserene og holdt i et avhørsrom i ni timer.

Offiserene er påstått å ha urinert på Flekman og gitt ham brudd i halebenet med slag mot ryggen og de tvang ham til å sitte på gulvet, og forklarte at de ikke «var noe særlig for stinkende jøder«, og en av dem sa «han ville gjøre hva Hitler gjorde«. Lviv er i Vest-Ukraina, hvor de høyreorienterte nasjonalister som Vesten støtter er sterke.

Jfr. Dreyfus saken i Frankrike som foranlediget den marxistiske Franske Commune Revolusjonen. Ingen grunn til å endre en metode som virker godt.

På tide å bringe Ukrainske jøder hjem til Israel
Time to Bring Ukraine Jews Home to Israel
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/177920

«En undersøkelse gjennomført i 1990 viste at 7% av landet fortsatt mener at jøder søker aktivt å overta de politiske og sosiale sirkler i Ukraina. I tillegg påpeker undersøkelsen at 10% mener at jødene også er ansvarlige for elendighet og den økonomiske ødeleggelsene som fortsatt plager regionen.» Det var 24 år siden.

En kan vel anta at ikke mange har flyttet siden da, som ikke betyr at problemene har forsvunnet eller blitt mindre. Tvertimot.

NATO vs. Ukraine. Ukrainas nye statsminister
«An article by Harriet Salem in The Guardian states that he “has played down his Jewish-Ukrainian origins, possibly because of the prevalence of antisemitism in his party’s western Ukraine heartland.”[#
http://en.wikipedia.org/wiki/Arseniy_Yatsenyuk

Yesh Atid MK Rina Frankel appellerte til statsminister Binyamin Netanyahu om å sette i gang en umiddelbar aliyah «redningsaksjon» for Ukraina jøder. Denne appellen bekrefter at på tross av hva Delta mannen sier, så er situasjonen ikke akkurat hyggelig for jødene. Hvor mange mennesker det angår? Hvor alvorlig er problemet? Ifølge dette jødiske bibioteket er det 70 000 jødiske folk i Ukraina.
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/vjw/ukraine.html

Anti-Semittisme i Ukraina

President Yushchenko krever at Holodomor (10 million Ukrainere myrdet av bolsjevik-jøder) blir internasjonalt anerkjent som folkemord. Det truer Jødenes stilling i verden som de «gode» og som «ofre» for verdens ondskap, og tvertimot plasserer dem somm skyldig for SELVE ONDSKAPEN:

De MÅ ha monopol på lidelsen – som offersymbolikken, for å lykkes med sin Nye Verdensorden. For å si jødene er morderne og overgriperne blir den Ukrainske Presidenten forgiftet av dem, nesten drept. Og jødene overtar makten i Ukraina, og saken om å klassifisere Holodomor som folkemord, blir aldri snakket om igjen.

Internasjonal jødedommens ledere mener at Yushchenko dermed skaper anti-semittisme, og at sannheten og bevissthet om holodomor vil gå på bekostning av jødenes hellige holocaust, deres fremste klagemur.

President Yushchenko – speeches on Holodomor
http://www.augb.co.uk/president-yushchenko-speeches.php

Defamation – ADL bullying Ukraine into downplaying the Holodomor as serious as the Holocaust

Abe Foxman leder av Anti-Defamation League (ADL), verdens største forkjemper for Israel og bekjempelsen av antisemittisme møter med Jusjtsjenko rådgivere og advarer dem om ikke å sammenligne de to folkemordene – Holodomor og Holocaust (menes det jødiske hellige holocaust, fra hvor hele deres offermentalitet og psyke er basert), fordi ‘jøder’ (aka askeNazier/khazarer) vil helst ha monopol på å være offer for andres ondskap mot dem, ikke å ta ansvar for sine egne synder og ondskap mot andre.

Den utilgivelige ‘synd’ fra President Yuschenko var å søke internasjonal anerkjennelse for holodomor – hvor 10 million ble sultet i hjel, så han måtte erstattes med jødiske Arsenij Jatsenjuk som vil se til at denne saken havner i den dypeste skuffen. De vil ikke ha noen konkurranse i folks bevissthet om hvem som er offer og overgriper, hegemoniet om ‘offer mentaliteten’ må beskyttes for enhver pris… Og de vil ikke ha noen offentlighet om hvem som stod bak Holodomor/Holocaust….

Så for å unngå dette, må de sette inn sin egen regjering, egen president:

Det er et mirakel, i Ukraina presidenten nå jødisk

Jøder er sensitive til alt som kan konkurrere og ta fokus bort fra deres holocaust. De har også en annen grunn til å være sensitiv for offentlig drøftelse av dette, for den påførte sultdøden av 10 million ukrainere var utført av russiske jøder, kalt ‘holodomor’:

Stalin’s Jews – “Vi må ikke glemme at noen av de største mordere gjennom historien var jøder”.
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

I dokumentarfilmen Defamation fra 2009 diskuterer en Israelsk jøde hvordan politiseringen av Holocaust og ‘Anti-Semittism’ virker i moderne tider.

Det hadde vært en ubetinget fordel for norske Antisemittisk Senter OG internasjonale ADL sin seriøsitet og sannhetsgehalt om de hadde stått opp for ALLE de 12 Israelske stammer, Sem’s etterkommere, også de her i Norden, og ikke bare de falske jøder som Johannes Åpenbaring skriver om i 2.9 & 3.9, som Johannes sier er Satans Synagoge, som utgjør den 13 stammen (falske jøder) som jødiske Arthur Koestler beskriver i sin bok «The Thirteenth Tribe»..; khazarene…
http://sma-norge.no/

Jesus sier om okkultistene som regjerer ved løgner og bedrag aka Satans Synagoge, askeNaziene:

I Johannes 8:44 advarte Jesus til sine tilhørere om Satans Synagoge : «Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre det deres far ønsker. Han har vært en morder fra begynnelsen av og står utenfor sannheten, for det finnes ikke sannhet i ham. Når han lyver, taler han ut fra sitt eget, for han er en løgner og løgnens far».

Er Gud mektigere enn Satan?
http://www.riksavisen.no/?p=12736

I Den Nye Verdensorden er det religionen at ‘jøder’ (de falske) skal tilbes som verdens messiaser, aka Anti-Krist, ofre for verdens syndere og ondskap. Det er IKKE meningen at de skal gjøres ansvarlige for sine egne handlinger.. de MÅ rettferdiggjøres og/ eller kostes under teppet for enhver pris.

Jusjtsjenko, Ukrainas eneste presidenten som vil anerkjenne Holodomor som folkemord – mobbet av ADL til ikke å sammenligne med Holocaust
Yushchenko, Ukraine’s only president to recognize the Holodomor as genocide – bullied by the ADL not to compare with Holocaust
http://www.ukrcdn.com/2010/02/18/yushchenko-the-only-ukrainian-president-to-advocate-the-holodomor-bullied-by-the-adl-not-to-compare-with-holocaust/

Er bolsjevikene tilbake i Ukraina?

Lenins (Blanks) transhumans – Lenins formel for å mentalt skape ‘pavlonske hunder’ … aka «Dyrets Merke» i henhold til Johannes Åpenbaring – om folk som godtar å være ‘Dyr’, behandlet som dyr …. lar seg programmere og mentalt trene opp som dyr…

I oktober 1919 gjorde Lenin et hemmelig besøk til laboratoriet til den store fysiolog IP Pavlov, en russisk fysiolog kjent hovedsakelig for begrepet ‘betinget refleks’. I sitt klassiske eksperiment, fant han at en sulten hund kan trenes til å knytte lyden av en bjelle med mat og vil sikle på lyden, selv i fravær av mat. Lenin ønsket å finne ut om hans arbeid på de betingede reflekser av hjernen kan hjelpe bolsjevikene kontrollere europeiske menenskers atferd. «Jeg vil ha massene i Russland til å følge det kommunistiske mønster å tenke og reagere«, forklarte Lenin. Pavlov ble forbløffet. Det virket som Lenin ønsket at han skulle gjøre med mennesker hva han allerede hadde gjort med hunder. «Mener du at du ønsker å standardisere befolkningen i Russland ? Gjør de alle oppfører seg på samme måte?», spurte han. «Nettopp», svarte Lenin. «Man kan korrigeres. Man kan bli gjort til hva vi vil at mennesket skal være«. … det endelige målet for det jødiske kommunistiske systemet er mekanisering av naturen dvs. europeiske mennesker ‘vil leve av brød alene» og skal ikke vise noen idealisme eller åndelig innhold. Følgelig ikke lenge etter den bolsjevikiske revolusjon ble Pavlov en uttalt motstander av den kommunistiske regjeringen. Han uttalte offentlig; «Hvis det som de jødiske bolsjevikene gjør med Russland er et eksperiment, for et slikt eksperiment burde jeg angre på å gi til og med en frosk«. Likevel forsatte Lenins regime å finansiere Pavlovs forskning hvilket gjør det klart at Lenin og hans bolsjeviker satte Pavlovs tilnærming til psykologi som bekreftelse på det europeiske folks dyriske natur, så vel som en metode for å mentalt ensrette det europeiske samfunnet. Med store anstrengelser ble gjort for å virke mest mulig russisk og ateistisk, avslører dette aspektet av Lenins karakter akkurat hvor dypt hans jødiske røtter er. Referanser til de europeiske folk som «goyim» eller ‘storfe’ gjennomsyrer hele Talmud, Satans Synagoges hellige bok, det mest dramatiske i dens teologi hevder kategorisk at «Jehova skapte Goy i menneskelig form , slik at jøden ikke trengte å bli servert av dyrene. Denne ‘goy’ er dermed et dyr i menneskelig form, og dømt til å tjene jødene dag og natt» (Midrash Talpioth s. . 225 – L).

Klokken er 6, og her er nyhetene med hva vi ønsker dere skal tenke og mene
Klokken er 6, og her er nyhetene med hva vi ønsker dere skal tenke og mene

Slik er en av metodene for å skape Lenins ‘pavlonske hunder’, den andre er med bruk av media og TV programmer; Et program betyr ‘programmering’

John Taylor Gatto – State Controlled Consciousness

Lenins opplegg gjennomsyrer alt i dag, vitenskapen, økonomien, politikken, ALT er sentrarert rundt transhumanismen og å skape ‘pavlonske hunder’ av mennesker, altså de blir lurt til å ta ‘dyrets merke’.

«Og de skal ikke få kjøpe og selge uten å ta Dyrets merke».. – Joh. Åp. 13-17

Transhumanisme; Towards a New Strategy for Human Evolution
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=301006

Mennesket re-skaper seg selv…. dømt til å mislykkes…. menneskene er for dum til å være skapere på det nivået, idet de går bort fra det naturlige Guds skapte mirakel; mennesket… og hengir seg til en satanistisk agenda å gjøre seg ‘Gud lik’.

«Global crises demand global solutions ?». Neida… Global krise krever at vi skalker lukene til Norge, og redder hva som reddes kan fra globalistenes grådige klør…:

Israelske hærstyrker i det ukrainske opprøret


«Lurer du på hvem som betaler for og orkestrerer de Ukrainske protester (ved siden av de $5 milliard amerikanske skattebetalere har brukt på å kjøpe «ledere» og «promotere demokrati»)? Israel.»

– Former United States Congresswoman Cynthia Mckinney

Elefanten i rommet
Elefanten i rommet

Israeli ex-officer leads Ukraine «peacefull protesters»

https://www.ibtimes.co.uk/ukraine-protests-israeli-ex-officer-leads-militant-group-1436865

Anti-semittisme har sluttet sirkelen: Israelske styrker enhet ledet fascistisk milits i Kiev – Hvor mye engasjement har Israel i neo-Nazi statskupp?
Anti-Semitism comes full circle: Israeli Defence Forces unit led fascist militia in Kiev – How much involvement did Israel have in neo-Nazi coup d’état?
– av Cnaan Liphshiz, Times of Israel

«Delta, en ukrainsk-født tidligere israelsk soldat, ledet en styrke på 40 menn og kvinner, hvorav de fleste ikke er jødisk, mot regjerings styrkene.

Han kaller sine tropper «Blå Hjelmer av Maidan,» men brun er fargen på hodeplagget båret av Delta – nom de guerre til sjefen for en jødisk-ledet militsia enhet som deltok i den ukrainske revolusjonen. Under hjelmen hans, bærer han også en kippah.


Delta, en Ukraina-født, tidligere soldat i den israelske hæren, snakket med JTA torsdag på betingelse av anonymitet. Han forklarte hvordan han kom til å bruke kampferdigheter han ervervet i Shu’alei Shimshon rekognosering bataljon av Givati ​​infanteribrigade å stige i gradene i Kievs gatekrigere. Han har ledet en styrke på 40 menn og kvinner – blant annet flere andre IDF veteraner – i voldelige sammenstøt med regjeringsstyrkene.»

http://www.sott.net/article/274819-Anti-Semitism-comes-full-circle-Israeli-Defence-Forces-unit-led-fascist-militia-in-Kiev-How-much-involvement-did-Israel-have-in-neo-Nazi-coup-d-etat

Konsekvens av de formørkede bevisstheters opptøyer

Dialektikken som motsetningenes magikere og okkutistene skaper, har kommet til dette stadiet allerede. Da er vi lenger fremme i tingenes naturlige progresjon enn jeg tidligere trodde…

The Ukraine: Neo-Nazi criminal state looming in the centre of Europe
http://www.voltairenet.org/article182329.html

Russian General: «We are at war»
http://www.sott.net/article/274608-Russian-General-We-are-at-war

Så få de da kanskje sin 3. Verdenskrig med basis i den fremprovoserte uro i Ukraina:

Russian Troops On Ukrainian Soil, Heads Up To A Possible False Flag On Incoming US Fleet
http://youtu.be/pYpjisoDTBo

Oppenheimer: The-Jewish-Destroyer-of-Worlds

Zionist Criminal Map

Slik skal det se ut når planene om falsk flagg krigsterror er ferdig mot vanlige folk…. simsalabim…. The Solution, de som kan redde verden og skape fred, nett samme argument som ble brukt for opprettelsen av EU….

“Today Americans would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order; tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told there was an outside threat from beyond whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will pledge with world leaders to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well being granted to them by their world government.»
– Henry Kissinger in an address to the Bilderberger meeting at Evian, France, May 21, 1992.
(in an address to the Bilderberger organization meeting at Evian, France, on May 21, 1991. As transcribed from a tape recording made by one of the Swiss delegates. )”

Denne konspirasjonen er av åndelig art.. de som deltar i den hegelianske dialektikken har faktisk ikke bevissthet om at de deltar engang, de tror de gjør det gode, – de er åndelig inspirert…

Ef.6.12: «For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet.»

Kol.2.15: «Han kledde maktene og åndskreftene nakne og stilte dem fram til spott og spe da han viste seg som seierherre over dem på korset.»

Åndelig krigføring
http://www.trosvitne.no/Arkivet/bonn3.htm

op

Og dialektikken fra motsetningenes magikere, de okkulte Yppersteprester, skal ende med at ‘de gode’ (russerne) med moral skal overta og slå ut ‘de onde’ (Amerika/Vesten), de uten moral, selvfølgelig… en ganske så standard eventyrfortelling altså om helter og banditter, som skrevet av noen gode Hollywood forfattere… og så får vi mot slutten khazarenes Utopia, Anti-Krists Verdensrike, så de får kose seg med all makt og all verdens ressurser en tid (42 mnd) før Gud legger deres sataniske planer i grus, slår dem til jorden og utsletter dem fra denne jordens overflate…

“Today Americans would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order; tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told there was an outside threat from beyond whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will pledge with world leaders to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well being granted to them by their world government.»
– Henry Kissinger in an address to the Bilderberger meeting at Evian, France, May 21, 1992.
(in an address to the Bilderberger organization meeting at Evian, France, on May 21, 1991. As transcribed from a tape recording made by one of the Swiss delegates. )”

Scriptet er enkelt:
Amerika og Vesten av de politiske lederskap oppfører seg umoralsk og kriger mot alt og alle.. Norge er med i denne gruppe, bestemt ikke av meg, men av Bilderberger Jens, Erna og Siv.
Russland og allierte kommer inn som ‘de gode’ og ‘redder verden’ fra ‘de onde’.. Så får de Anti-Krists rike som utfallet av ‘krigen’ aka terroren mot menigmann, og den ‘sterke mann’ kommer på scenen og skal sikre ‘freden’… De spiller sine dialektiske roller utmerket… begge to…

Felles skjebne; Ukraina og Norge

Ukraina er igrunn i samme stilling som Norge:

Mars 2011; Norske jøder «trenger hjelp utenfra» på grunn av all ‘anti-semittismen’ i Norge, sier Harvardprofessor i juss, Alan Dershowitz, «When it comes to its record on Israel and the Jews, Norway is the worst country in the world, he said. It is “on the wrong side of history, morality and democratic values»

Her mener sikkert Alan Dershowitz jødisk ‘moral’ og form for ‘demokrati’ alia proletariatet under bolsjevikene i USSR under Lenin (Blank) og Bronstein (Trotsky).

Mossad bak Utøya-terrorismen?
http://www.riksavisen.no/?p=10028

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

11 Comments

 1. Pingback: Stanser Putin kokaintrynet jødiske Volodymyr Zelenskyj sexhandel med barn og unge horer for Israel? – Riksavisen

 2. Pingback: Kan vi håpe at Putin lynsjer de jødiske kuppmakerne i Ukraina? – Riksavisen

 3. Pingback: We remember 66 million Holocausted realVictims – Riksavisen

 4. Pingback: Vi minnes 66 million Holocaustede – Riksavisen

 5. Pingback: Dagbladet korsfester Alliansen’s andre kandidat i M&R – Riksavisen

 6. NATO vs. Libya;
  Her er til dem som lurter på hvem NATO tjener og arbeider for. Bronfman er en kanadisk jøde som eier Seagram 7 destilleriet blant annet.

  «Illuminati Jews brazenly plan to replace Gaddafi with one of their own. This is the NWO royalty – Jewish billionaires. NATO which removed Ghaddafi is their private army.»
  – See more at: http://henrymakow.com/2014/05/Future-Libyan-President-Related-to-Edgar-Bronfman%20%20.html#sthash.aWrsWS3A.dpuf

 7. Profeten Daniel om storpolitikk:

  http://wp.me/p3tGFm-5F

  Den gamle Sovjet Unionen skal gjenreises. Dette er 1 av 10 blokker, 1 av 10 konger som Anti-Krist vil forføre med sitt økonomiske system og dyrets merke.

  Men vår Konge sitter ved Gud Faders høyre hånd.

 8. Vi av vikingætt frigjorde Kiev og Europa for khazarene en gang før i tiden.

  Det er interessant å merke seg de historiske realiterer i dag når de falske ‘jøder’ aka khazarene igjen har tatt makten over Ukraina, hva Rus vikingene gjorde i sin tid, når de utslettet Khazaria…

  It is interesting to see what happening in Ukraine in light of some other historic facts, now when Ukraine is AGAIN re-occupied by the khazars – ‘The Red Jews’ , from Synagogue of Satan (Rev. 2.9 & 3.9):

  «While the Jews of Khazaria had been the small minority among both Christian and Muslim citizens, they ruled the empire absolutely; it had been the law of the land that only Jews could rule! There were two kings, an invisible one called a «khagan,» and a visible one called a «beg.» Interesting, isn’t it, that the invisible Rothschilds are now a few Jews ruling the world.

  In 867 AD, Vikings from Scandanavia, who called themselves «Varangian Rus,» appeared near Kiev (north shore of the Black Sea), and eventually took the city from the Khazars. For some years the invaders lived side by side with the Khazars, but thereafter they put the Khazars to flight, at roughly which time the phrase, «Ashkenazi Jew,» was heard for the first time in the regions of Germany and Hungary. Arthur Koestler and some other researchers believe that the ruling Khazars were not true Hebrews, but instead Turks who had converted to Judaism. For this reason, Koestler and others suggest that the Ashkenazi Jews–over 90 percent of those who claim to be Jews today–are Turks who wrongly believe to be Jews. If Koestler is correct, then the conspiracy to control the world by international bankers is not a Jewish plot, but a Turkish plot. Or, Hitler sent mainly Turks to concentration camps! And Turks now run the State of Israel!! »

  http://www.tribwatch.com/redshield.htm

  Dette er virkelig en åndelig krig mer enn en fysisk krig… sistnevnte er bare et resultat/konsekvens av førstnevnte..

  Us Vs them. Jacob Vs Esau
  … The great Muslim scholar, Ibn Kathir, when discussing the origins of ‘Yajuj wa Ma’juj’ (Gog and Magog) – the people who traditionally inhabited the area between the Black Sea and the Caspian Sea, which is where the Khazar kingdom was originally situated – in his historical work, Al-Bidayah wa’l-Nihayah (The Beginning and the End), specifically states that «Gog and Magog are two groups of Turks, descended from Yafith (Japheth), the father of the Turks, one of the sons of Noah.»
  []
  «The Jewish Encyclopaedia says that the Judaist scholars had no doubt as to the genuineness of this correspondence, in which the word Ashkenazi first occurs as denoting this sharply-outlined, hitherto unknown group of «Eastern Jews» and as indicating Slav associations.
  []
  … It is therefore clear that the Khazar Jews are not descended from any of the original twelve tribes that formed the original Tribe of Israel, but rather are directly related to the people of Gog and Magog.»
  http://www.islamawareness.net/Yajuj/gog.html

  «En tysk tradisjon hevdet at en gruppe som ble kalt for «de røde jøder» ville invadere Europa ved den kristne endetiden. Disse «røde jødene» ble assosiert med en rekke folk, men særlig østeuropeiske jøder og osmanske tyrkere».[44][45]
  http://no.wikipedia.org/wiki/Gog_og_Magog

  «The Red Jews were a legendary Jewish nation that appear in vernacular sources in Germany during the medieval era until about 1600. According to these texts, the Red Jews were an epochal threat to Christendom, and would invade Europe during the tribulations leading to the end of the world.»

  Dette er khazarene; askeNazier, ateister, marxister, nazier (sosialister ved et samlebegrep). De vil angripe ‘Israel’ (Europa/USA) og de 10 tapte stammer av Israel (forsiktig å ikke identifisere ‘Israel’ med det falske khazaria i Midt-Østen), det er den hvite rase i Europa, den tradisjonelt kristne del av verden, som står for utryddelse.. det er dem Bibelen snakker om, ikke satanister og ateister i Khazarkongen Baron Rothschilds terrorstat Israel.

  Svaret er ja, vi står foran Gog og Magog krigen, hvor vi av Israels 12 stammer vil bli truet med rasemssig utryddelse, nettopp av de som påstår seg å være ‘jøder’ selv, men er Satans Synagoge som Johannes opplyser oss i sin Åpenbaring 2.9 & 3.9.

  Se opp for satans Synagoge, løgnerne og bedragerne.. hvilket utgjør Anti-Krist.

  Luther identified Gog and Magog with the Turks and said they were descended from Tartars or Red Jews.. aka khazarerer.

  «The Red Jews disappear from the sources after 1600, and consequently never found their way into historical scholarship.»
  http://www.brill.com/red-jews-antisemitism-apocalyptic

  De ‘forsvant fra historien’ fordi da flyttet de til Norge og mange andre land, og kalte seg nye navn som Stoltenberg , Heiberg og slikt.. De har ligget undercover i hvert eneste land i Europa og USA helt til i dag, hvor de samstemt slår til i alle land over hele verden, og underminerer de kristne fundamenter de israelske folks nasjoner er bygget på. Det var grunnen til at de norske grunnlovsfedre og de amerikanske, advarte mot dem, og nektet dem adgang til dette landet, som en av de første paragrafer i vår Grunnlov av 1814.

  Norske folk kan ikke kjenne igjen sitt land fordi det er ikke den norske ånd’ eller ‘Kvitekrists ånd’ som hersker i vårt land lenger.. det er den khazarske ‘røde ånd’ som har tatt makten, og de befester den i våre dager, og har gått til krig mot Herrens Utvalgte Folk, de 10 tapte stammer av Israel, og Hans Salvede og Hellige.

  Gog og Magog krigen ser ut til å bli utkjempet mest med trojanske hester fra innsiden, men de er samstemt og koordinert i sine angrep på alle nasjoner:: De kaller den internasjonale khazardom (selv kaller de det jødedom, hvilket er bedrageri) en ‘internasjonal nasjon’ som utgjøres av ‘jøder’ (les; khazarer) fra hele verden.. De utgjør et uendelig lite mindretall som har manøvrert seg til maktposisjoner, og som nå gjør et samordnet angrep på ALLE land i verden de ikke allerede har makten i; Den Nye Verdensorden, ved hjelp av IMF, World Bank, etc.. («får ikke kjøpe eller selge uten å ta ‘dyrets merke’).

  DETTE er Gog og Magog krigen… mot oss; Israel.

  HG Wells i sin ‘Outline of History’ sier at edomittene migrerte opp gjennom Levanten og gjennom Lilleasia til Kaukasus for å bli forfedrene til khazarene.

  One ring to rule them all – the tale of a forgotten kingdom


  http://www.youtube.com/watch?v=rTjwvAyLCy4&html5=1

  Det er også interessant å merke seg at den ‘jødiske’ khazarske Rothschild-familien tok navnet sitt som betyr «rødt skjold» på tysk som symbol de brukte som sitt familievåpen eller våpenskjold, det røde skjold.

  Khazarene får holde seg unna Norge, det riket G-d gav de 10 tapte stammer av Israel, landet som flyter av melk og honning… som er for VÅRT folk!

  La oss bare be om at Herren skal holde sin hånd over dette landet, og straffe de som truer det og dets åndelige kristne konstitusjon. De får la DETTE Herrens rike Norge i fred, ellers det skal gå dem SVÆRT ille… !

  Husk at Han lovte å spare Sodoma og Gomorra om der var to-tre rettferdige… DET var der ikke..

  Jeg tror nesten det snart er på tide å sette opp bønnegrupper, og be Vårherre om at barbarene fra Khazaria og andre satanister blir straffet for sine misgjerninger mot Israels Folk i Norden’

 9. Kommer dette i norsk media?… nei, tror ikke det.. passer ikke agendaen. Norske journalister skriver og sier hva den internasjonale falske ‘jødedom’ forteller dem å skrive. De har ikke lov å si noe om dette, hvem som står bak snikskytterne og opptøyene i Ukraina.

  “There is now stronger and stronger understanding that behind the snipers, it was not Yanukovich, but it was somebody from the new coalition,” Paet said during the conversation.
  http://www.strategic-culture.org/news/2014/03/05/kiev-snipers-hired-by-maidan-leaders-leaked-eus-ashton-phone-tape.html

  Officers of Security Service of Ukraine (SBU) loyal to the ousted President Viktor Yanukovich have hacked phones of Estonian Minister of Foreign Affairs Urmas Paet and High Representative of the European Union for Foreign Affairs and Security Policy Catherine Ashton and leaked their conversation to the web. The officials discuss their impressions of what’s happening in the country after the revolution. The gist of it is that Ukrainian people have no trust in any of the leaders of Maidan.
  However the most striking thing of all is the fact which concerns the use of force during the revolution, particularly the snipers who killed both protesters and officers of the riot police. Mr. Paet reveals astonishing information which confirms the rumours that the snipers were employed by the leaders of Maidan.

  The U.S. has Installed a Neo-Nazi Government in Ukraine
  «Confirmed by Assistant Secretary of State Victoria Nuland, key organizations in the Ukraine including the Neo-Nazi party Svoboda were generously supported by Washington: “We have invested more than 5 billion dollars to help Ukraine to achieve these and other goals. … We will continue to promote Ukraine to the future it deserves.”
  http://www.globalresearch.ca/the-u-s-has-installed-a-neo-nazi-government-in-ukraine/5371554

  Victoria Nuland, datter av kirugen Shewin B. Nuland. Besteforeldre er Meyer og Vitsche Nudelman, er den ‘jødiske’ minister for «European and Eurasian Affairs” ved USA’s Utenriksdepartement. Hun er gift med den ‘jødiske’ khazar Robert Kagan, co-grunnlegger av «Project for en New American Century», en av de tankesmier som er mistenkt for å planlegge det khazarske angrepet på New Yorks World Trade Center 11. september 2001. Han er også tilknyttet det beryktede Brookings Institute.


  http://youtu.be/KIvRljAaNgg

  Den nye ‘jødiske’ statsminister i Ukraine; Bankier Arseniy Yatsenyuk
  Who exactly is governing Ukraine?
  He has played down his Jewish-Ukrainian origins, possibly because of the prevalence of antisemitism in his party’s western Ukraine heartland.
  http://www.theguardian.com/world/2014/mar/04/who-governing-ukraine-olexander-turchynov

 10. Jeg lurer på hvilken Grunnlov jesuittene og ‘jødene’ (de falske) vil feire, er det den som er 200 år, den som satte forbud mot at de fikk være i vårt land slik at vi skulle slippe deres undergravingsvirksomhet av vår kultur, eller er det den som den trojanske hest Henrik Wergeland fikk til? Men Wergeland sin er jo ikke 200 år?????

  Sitat §2; «Den evangelisk-lutherske Religion forbliver Statens offentlige Religion. De Indvaanere, der bekjende seg til den, ere forpligtede til at opdrage sine Børn i samme. Jesuitter og Munkeordener maae ikke taales. Jøder ere fremdeles udelukkede fra Adgang til Riget. «

 11. Ta hele verden, jeg velger Jesus!

  http://www.youtube.com/watch?v=zCo19njC-Bk

  Christer Sjögren – Jag har hört om en stad ovan molnen

  http://www.youtube.com/watch?v=d5ZH9Q2JOJI

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.