Hvorfor Yushchenko i Ukraina måtte styrtes

Merkelig at selv 'høyreorienterte' nasjonalister og CIA støttede har blitt tilhengere av Den Nye Verdensordens overnasjonale institusjoner som EU?
Merkelig at selv ‘høyreorienterte’ nasjonalister og CIA støttede har blitt tilhengere av Den Nye Verdensordens overnasjonale institusjoner som EU?

I oktober 2013 åpnet aktoratet i Lviv en etterforskning av to politidetektiver som antas å ha slått og ydmyket en jødisk mann mens de prøvde å presse penger av ham. Mannen, den 29 år gamle forretningsmannen Dmitry Flekman, ble arrestert av offiserene og holdt i et avhørsrom i ni timer.

Offiserene er påstått å ha urinert på Flekman og gitt ham brudd i halebenet med slag mot ryggen og de tvang ham til å sitte på gulvet, og forklarte at de ikke «var noe særlig for stinkende jøder«, og en av dem sa «han ville gjøre hva Hitler gjorde«. Lviv er i Vest-Ukraina, hvor de høyreorienterte nasjonalister som Vesten støtter er sterke.

Jfr. Dreyfus saken i Frankrike som foranlediget den marxistiske Franske Commune Revolusjonen. Ingen grunn til å endre en metode som virker godt.

På tide å bringe Ukrainske jøder hjem til Israel
Time to Bring Ukraine Jews Home to Israel
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/177920

«En undersøkelse gjennomført i 1990 viste at 7% av landet fortsatt mener at jøder søker aktivt å overta de politiske og sosiale sirkler i Ukraina. I tillegg påpeker undersøkelsen at 10% mener at jødene også er ansvarlige for elendighet og den økonomiske ødeleggelsene som fortsatt plager regionen.» Det var 24 år siden.

En kan vel anta at ikke mange har flyttet siden da, som ikke betyr at problemene har forsvunnet eller blitt mindre. Tvertimot.

NATO vs. Ukraine. Ukrainas nye statsminister
«An article by Harriet Salem in The Guardian states that he “has played down his Jewish-Ukrainian origins, possibly because of the prevalence of antisemitism in his party’s western Ukraine heartland.”[#
http://en.wikipedia.org/wiki/Arseniy_Yatsenyuk

Yesh Atid MK Rina Frankel appellerte til statsminister Binyamin Netanyahu om å sette i gang en umiddelbar aliyah «redningsaksjon» for Ukraina jøder. Denne appellen bekrefter at på tross av hva Delta mannen sier, så er situasjonen ikke akkurat hyggelig for jødene. Hvor mange mennesker det angår? Hvor alvorlig er problemet? Ifølge dette jødiske bibioteket er det 70 000 jødiske folk i Ukraina.
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/vjw/ukraine.html

Anti-Semittisme i Ukraina

President Yushchenko krever at Holodomor (10 million Ukrainere myrdet av bolsjevik-jøder) blir internasjonalt anerkjent som folkemord. Det truer Jødenes stilling i verden som de «gode» og som «ofre» for verdens ondskap, og tvertimot plasserer dem som skyldig for SELVE ONDSKAPEN:

De MÅ ha monopol på lidelsen – som offersymbolikken, for å lykkes med sin Nye Verdensorden. For å si jødene er morderne og overgriperne blir den Ukrainske Presidenten forgiftet av dem, nesten drept. Og jødene overtar makten i Ukraina, og saken om å klassifisere Holodomor som folkemord, blir aldri snakket om igjen.

Internasjonal jødedommens ledere mener at Yushchenko dermed skaper anti-semittisme, og at sannheten og bevissthet om holodomor vil gå på bekostning av jødenes hellige holocaust, deres fremste klagemur.

President Yushchenko – speeches on Holodomor
http://www.augb.co.uk/president-yushchenko-speeches.php

Defamation – ADL bullying Ukraine into downplaying the Holodomor as serious as the Holocaust

Abe Foxman leder av Anti-Defamation League (ADL), verdens største forkjemper for Israel og bekjempelsen av antisemittisme møter med Jusjtsjenko rådgivere og advarer dem om ikke å sammenligne de to folkemordene – Holodomor og Holocaust (menes det jødiske hellige holocaust, fra hvor hele deres offermentalitet og psyke er basert), fordi ‘jøder’ (aka askeNazier/khazarer) vil helst ha monopol på å være offer for andres ondskap mot dem, ikke å ta ansvar for sine egne synder og ondskap mot andre.

Den utilgivelige ‘synd’ fra President Yuschenko var å søke internasjonal anerkjennelse for holodomor – hvor 10 million ble sultet i hjel, så han måtte erstattes med jødiske Arsenij Jatsenjuk som vil se til at denne saken havner i den dypeste skuffen. De vil ikke ha noen konkurranse i folks bevissthet om hvem som er offer og overgriper, hegemoniet om ‘offer mentaliteten’ må beskyttes for enhver pris… Og de vil ikke ha noen offentlighet om hvem som stod bak de fleste største Holodomor/Holocaust….

https://www.riksavisen.no/de-glemte-holocaust/

Så for å unngå dette, må de sette inn sin egen regjering, egen president:

Det er et mirakel, i Ukraina presidenten nå jødisk

Jøder er sensitive til alt som kan konkurrere og ta fokus bort fra deres holocaust. De har også en annen grunn til å være sensitiv for offentlig drøftelse av dette, for den påførte sultdøden av 10 million ukrainere var utført av russiske jøder, kalt ‘holodomor’:

Stalin’s Jews – “Vi må ikke glemme at noen av de største mordere gjennom historien var jøder”.
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

I dokumentarfilmen Defamation fra 2009 diskuterer en Israelsk jøde hvordan politiseringen av Holocaust og ‘Anti-Semittism’ virker i moderne tider.

Det hadde vært en ubetinget fordel for norske Antisemittisk Senter OG internasjonale ADL sin seriøsitet og sannhetsgehalt om de hadde stått opp for ALLE de 12 Israelske stammer, Sem’s etterkommere, også de her i Norden, og ikke bare de falske jøder som Johannes Åpenbaring skriver om i 2.9 & 3.9, som Johannes sier er Satans Synagoge, som utgjør den 13 stammen (falske jøder) som jødiske Arthur Koestler beskriver i sin bok «The Thirteenth Tribe»..; khazarene…
http://sma-norge.no/

Jesus sier om okkultistene som regjerer ved løgner og bedrag aka Satans Synagoge, askeNaziene:

I Johannes 8:44 advarte Jesus til sine tilhørere om Satans Synagoge : «Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre det deres far ønsker. Han har vært en morder fra begynnelsen av og står utenfor sannheten, for det finnes ikke sannhet i ham. Når han lyver, taler han ut fra sitt eget, for han er en løgner og løgnens far».

Er Gud mektigere enn Satan?
http://www.riksavisen.no/?p=12736

I Den Nye Verdensorden er det religionen at ‘jøder’ (de falske) skal tilbes som verdens messiaser, aka Anti-Krist, ofre for verdens syndere og ondskap. Det er IKKE meningen at de skal gjøres ansvarlige for sine egne handlinger.. de MÅ rettferdiggjøres og/ eller kostes under teppet for enhver pris.

Jusjtsjenko, Ukrainas eneste presidenten som vil anerkjenne Holodomor som folkemord – mobbet av ADL til ikke å sammenligne med Holocaust
Yushchenko, Ukraine’s only president to recognize the Holodomor as genocide – bullied by the ADL not to compare with Holocaust
http://www.ukrcdn.com/2010/02/18/yushchenko-the-only-ukrainian-president-to-advocate-the-holodomor-bullied-by-the-adl-not-to-compare-with-holocaust/

Er bolsjevikene tilbake i Ukraina?

Lenins (Blanks) transhumans – Lenins formel for å mentalt skape ‘pavlonske hunder’ … aka «Dyrets Merke» i henhold til Johannes Åpenbaring – om folk som godtar å være ‘Dyr’, behandlet som dyr …. lar seg programmere og mentalt trene opp som dyr…

I oktober 1919 gjorde Lenin et hemmelig besøk til laboratoriet til den store fysiolog IP Pavlov, en russisk fysiolog kjent hovedsakelig for begrepet ‘betinget refleks’. I sitt klassiske eksperiment, fant han at en sulten hund kan trenes til å knytte lyden av en bjelle med mat og vil sikle på lyden, selv i fravær av mat. Lenin ønsket å finne ut om hans arbeid på de betingede reflekser av hjernen kan hjelpe bolsjevikene kontrollere europeiske menenskers atferd. «Jeg vil ha massene i Russland til å følge det kommunistiske mønster å tenke og reagere«, forklarte Lenin. Pavlov ble forbløffet. Det virket som Lenin ønsket at han skulle gjøre med mennesker hva han allerede hadde gjort med hunder. «Mener du at du ønsker å standardisere befolkningen i Russland ? Gjør de alle oppfører seg på samme måte?», spurte han. «Nettopp», svarte Lenin. «Man kan korrigeres. Man kan bli gjort til hva vi vil at mennesket skal være«. … det endelige målet for det jødiske kommunistiske systemet er mekanisering av naturen dvs. europeiske mennesker ‘vil leve av brød alene» og skal ikke vise noen idealisme eller åndelig innhold. Følgelig ikke lenge etter den bolsjevikiske revolusjon ble Pavlov en uttalt motstander av den kommunistiske regjeringen. Han uttalte offentlig; «Hvis det som de jødiske bolsjevikene gjør med Russland er et eksperiment, for et slikt eksperiment burde jeg angre på å gi til og med en frosk«. Likevel forsatte Lenins regime å finansiere Pavlovs forskning hvilket gjør det klart at Lenin og hans bolsjeviker satte Pavlovs tilnærming til psykologi som bekreftelse på det europeiske folks dyriske natur, så vel som en metode for å mentalt ensrette det europeiske samfunnet. Med store anstrengelser ble gjort for å virke mest mulig russisk og ateistisk, avslører dette aspektet av Lenins karakter akkurat hvor dypt hans jødiske røtter er. Referanser til de europeiske folk som «goyim» eller ‘storfe’ gjennomsyrer hele Talmud, Satans Synagoges hellige bok, det mest dramatiske i dens teologi hevder kategorisk at «Jehova skapte Goy i menneskelig form , slik at jøden ikke trengte å bli servert av dyrene. Denne ‘goy’ er dermed et dyr i menneskelig form, og dømt til å tjene jødene dag og natt» (Midrash Talpioth s. . 225 – L).

Klokken er 6, og her er nyhetene med hva vi ønsker dere skal tenke og mene
Klokken er 6, og her er nyhetene med hva vi ønsker dere skal tenke og mene

Slik er en av metodene for å skape Lenins ‘pavlonske hunder’, den andre er med bruk av media og TV programmer; Et program betyr ‘programmering’

John Taylor Gatto – State Controlled Consciousness

Lenins opplegg gjennomsyrer alt i dag, vitenskapen, økonomien, politikken, ALT er sentrarert rundt transhumanismen og å skape ‘pavlonske hunder’ av mennesker, altså de blir lurt til å ta ‘dyrets merke’.

«Og de skal ikke få kjøpe og selge uten å ta Dyrets merke».. – Joh. Åp. 13-17

Transhumanisme; Towards a New Strategy for Human Evolution
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=301006

Mennesket re-skaper seg selv…. dømt til å mislykkes…. menneskene er for dum til å være skapere på det nivået, idet de går bort fra det naturlige Guds skapte mirakel; mennesket… og hengir seg til en satanistisk agenda å gjøre seg ‘Gud lik’.

«Global crises demand global solutions ?». Neida… Global krise krever at vi skalker lukene til Norge, og redder hva som reddes kan fra globalistenes grådige klør…:

Israelske hærstyrker i det ukrainske opprøret


«Lurer du på hvem som betaler for og orkestrerer de Ukrainske protester (ved siden av de $5 milliard amerikanske skattebetalere har brukt på å kjøpe «ledere» og «promotere demokrati»)? Israel.»

– Former United States Congresswoman Cynthia Mckinney

Elefanten i rommet
Elefanten i rommet

Israeli ex-officer leads Ukraine «peacefull protesters»

https://www.ibtimes.co.uk/ukraine-protests-israeli-ex-officer-leads-militant-group-1436865

Anti-semittisme har sluttet sirkelen: Israelske styrker enhet ledet fascistisk milits i Kiev – Hvor mye engasjement har Israel i neo-Nazi statskupp?
Anti-Semitism comes full circle: Israeli Defence Forces unit led fascist militia in Kiev – How much involvement did Israel have in neo-Nazi coup d’état?
– av Cnaan Liphshiz, Times of Israel

«Delta, en ukrainsk-født tidligere israelsk soldat, ledet en styrke på 40 menn og kvinner, hvorav de fleste ikke er jødisk, mot regjerings styrkene.

Han kaller sine tropper «Blå Hjelmer av Maidan,» men brun er fargen på hodeplagget båret av Delta – nom de guerre til sjefen for en jødisk-ledet militsia enhet som deltok i den ukrainske revolusjonen. Under hjelmen hans, bærer han også en kippah.


Delta, en Ukraina-født, tidligere soldat i den israelske hæren, snakket med JTA torsdag på betingelse av anonymitet. Han forklarte hvordan han kom til å bruke kampferdigheter han ervervet i Shu’alei Shimshon rekognosering bataljon av Givati ​​infanteribrigade å stige i gradene i Kievs gatekrigere. Han har ledet en styrke på 40 menn og kvinner – blant annet flere andre IDF veteraner – i voldelige sammenstøt med regjeringsstyrkene.»

http://www.sott.net/article/274819-Anti-Semitism-comes-full-circle-Israeli-Defence-Forces-unit-led-fascist-militia-in-Kiev-How-much-involvement-did-Israel-have-in-neo-Nazi-coup-d-etat

Konsekvens av de formørkede bevisstheters opptøyer

Dialektikken som motsetningenes magikere og okkutistene skaper, har kommet til dette stadiet allerede. Da er vi lenger fremme i tingenes naturlige progresjon enn jeg tidligere trodde…

The Ukraine: Neo-Nazi criminal state looming in the centre of Europe
http://www.voltairenet.org/article182329.html

Russian General: «We are at war»
http://www.sott.net/article/274608-Russian-General-We-are-at-war

Så få de da kanskje sin 3. Verdenskrig med basis i den fremprovoserte uro i Ukraina:

Russian Troops On Ukrainian Soil, Heads Up To A Possible False Flag On Incoming US Fleet

Oppenheimer: The-Jewish-Destroyer-of-Worlds

Zionist Criminal Map

Slik skal det se ut når planene om falsk flagg krigsterror er ferdig mot vanlige folk…. simsalabim…. The Solution, de som kan redde verden og skape fred, nett samme argument som ble brukt for opprettelsen av EU….

“Today Americans would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order; tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told there was an outside threat from beyond whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will pledge with world leaders to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well being granted to them by their world government.»
– Henry Kissinger in an address to the Bilderberger meeting at Evian, France, May 21, 1992.
(in an address to the Bilderberger organization meeting at Evian, France, on May 21, 1991. As transcribed from a tape recording made by one of the Swiss delegates. )”

Denne konspirasjonen er av åndelig art.. de som deltar i den hegelianske dialektikken har faktisk ikke bevissthet om at de deltar engang, de tror de gjør det gode, – de er åndelig inspirert…

Ef.6.12: «For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet.»

Kol.2.15: «Han kledde maktene og åndskreftene nakne og stilte dem fram til spott og spe da han viste seg som seierherre over dem på korset.»

Åndelig krigføring
http://www.trosvitne.no/Arkivet/bonn3.htm

op

Og dialektikken fra motsetningenes magikere, de okkulte Yppersteprester, skal ende med at ‘de gode’ (russerne) med moral skal overta og slå ut ‘de onde’ (Amerika/Vesten), de uten moral, selvfølgelig… en ganske så standard eventyrfortelling altså om helter og banditter, som skrevet av noen gode Hollywood forfattere… og så får vi mot slutten khazarenes Utopia, Anti-Krists Verdensrike, så de får kose seg med all makt og all verdens ressurser en tid (42 mnd) før Gud legger deres sataniske planer i grus, slår dem til jorden og utsletter dem fra denne jordens overflate…

“Today Americans would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order; tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told there was an outside threat from beyond whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will pledge with world leaders to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well being granted to them by their world government.»
– Henry Kissinger in an address to the Bilderberger meeting at Evian, France, May 21, 1992.
(in an address to the Bilderberger organization meeting at Evian, France, on May 21, 1991. As transcribed from a tape recording made by one of the Swiss delegates. )”

Scriptet er enkelt:
Amerika og Vesten av de politiske lederskap oppfører seg umoralsk og kriger mot alt og alle.. Norge er med i denne gruppe, bestemt ikke av meg, men av Bilderberger Jens, Erna og Siv.
Russland og allierte kommer inn som ‘de gode’ og ‘redder verden’ fra ‘de onde’.. Så får de Anti-Krists rike som utfallet av ‘krigen’ aka terroren mot menigmann, og den ‘sterke mann’ kommer på scenen og skal sikre ‘freden’… De spiller sine dialektiske roller utmerket… begge to…

Felles skjebne; Ukraina og Norge

Ukraina er igrunn i samme stilling som Norge:

Mars 2011; Norske jøder «trenger hjelp utenfra» på grunn av all ‘anti-semittismen’ i Norge, sier Harvardprofessor i juss, Alan Dershowitz, «When it comes to its record on Israel and the Jews, Norway is the worst country in the world, he said. It is “on the wrong side of history, morality and democratic values»

Her mener sikkert Alan Dershowitz jødisk ‘moral’ og form for ‘demokrati’ alia proletariatet under bolsjevikene i USSR under Lenin (Blank) og Bronstein (Trotsky).

Mossad bak Utøya-terrorismen?
http://www.riksavisen.no/?p=10028

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring