Else-May Norderhus og Arbeiderpartiets kvinnenettverk (Utøya-generasjonen) forsøker kjemisk lobotomere forfatter

Arbeiderpartiets kvinnenettverk er ute etter undertegnede, Det Norske Mannsforbundets stifter Jarle Johansen. Patriarkatet opprører disse, kvinnesolidaritet er deres moselov, og hatet stråler fra dem mot konservative borgerlige patriakalske kristne. De lukter kristen manns blod og er i harnisk over at han har avslørt en av deres maktapparats medsøstre for korrupsjon. 

Det krenker kvinnesolidariteten og kvinners ‘ære’, da er hele gjengen unisont på saken, full mobilisering, alle etater, inklusivt Sivilombudet ved Hanne Harlem (søstra til Gro Brundt Land, kvinnesolidaritetens mor og det sunne samfunnets bøddel) konservative heller ikke kan forvente hjelp av, som hater patriarkalske kristne sjeler.

Regjeringsadvokaten Fredrik Sejersted er på saken som forsvarsadvokat for Arbeiderpartiets kvinnenettverks urett som skal dysses ned og begraves, ved at den som avslørte dem skal tas, og sannheten om den maktarrogante Utøya-generasjonens kriminelle aktiviteter skal stanses utbredelsen av, tror de, for det blir over mitt lik. Så lenge jeg lever, skriver jeg hva jeg vil. Min tanke og min ånd er fri, helt fri. Det er ikke mye Else-May (AP) kan gjøre med den, foruten Arbeiderpartiets tradisjonelle lobotomering da, som på Gaustad hvor Randi Rosenquist har sin bakgrunn

Regjeringsadvokat involvert i korrupsjonsdrama. Statsforvalter politianmeldt.
https://www.riksavisen.no/regjeringsadvokat-involvert-i-korrupsjonsdrama-statsforvalter-politianmeldt/

Det har nesten blitt for farlig for meg i fedrelandet nå. Etter snart 1000 artikler og 25 års forfattervirksomhet kan det synest som det nærmer seg slutten på den siste borgerlige kristne konservative stemme i Norge. Arbeiderpartiets kvinnenettverk ser ut som de har bestemt seg for at jeg skal taes ut. Jeg er lagt for hat av Statsforvalter Rigmor Brøste og nye Statsforvalter Else-May Norderhus (AP) følger opp. De har sendt bekymringsmelding til min fastlege at jeg er ett eller annet, så de ønsker at jødinnen og kjemisk lobotomerings ekspert Randi Rosenquist skal få lov å gi meg en sprøyte med depotgift ala kjemisk lobotomi så får de herske i fred.

Ubetinget min helt, som jeg prøver på sannsynligvis mislykket vis å vandre i fotsporene til.. jeg har ikke store nok føtter å fylle de skoene.. dessverre.. men enhver får gjøre så godt en kan, Gud krever ikke mer enn det av noen.

Alexander Solshenitzyn sa :  «ingen makthavere liker gode forfattere, de kan tolerere de dårlige, men de gode er en slags andre regjering så de kan ikke tolereres».

Hos den røde berme kan aldri folk som meg bli likt. Det har jeg akseptert for 30 år siden. Alexander Solshenitzyn fikk GULAG, såvidt han overlevde. Samme metodikk. Min personlighet inviterer ikke til å bli likt, fordi jeg gir meg blaffen. Jeg hadde blitt ekstremt bekymret for min egen ånds helse og helbred om jeg hadde blitt likt av satanister. «…. for fremtiden skal det bare renne spytt fra munnvikene mine og jeg skal knapt klare å si annet enn ‘kvekk-kvekk’, når jødinnen og kjemisk lobotomerings ekspert Randi Rosenquist er ferdig»

En eneste ting bryr jeg meg om, det er at Gud liker meg, evigheten er min langtidsplan, ikke hvordan jeg lever noen få år blant hardcore satanister her i denne verden. Det er jo ganske naturlig at jeg ikke blir likt, siden jeg avslører alltid på forhånd hva de vil gjøre, og hva de bruker enhver falsk flagg hendelse til. Jeg kan gjøre det og vite det fordi alle av disse hendelsene og måten de går frem på har skjedd før. Når de lobotomerer har det skjedd før, når de roper ‘rasist’ har det skjedd før, av en årsak, etc. Studerer en historien til bolsjevik-jødiske Sovjet og askeNazi (Khazar) Tyskland (Lavrov; Jødiske NAZIs i Ukraina), så skjedde det samme der før, «intet nytt under solen» sier Bibelen:

«De dumme nekene, de fryktsomme kjerringene har allerede begynt å planlegge «bekymringsmeldingene» sine.»
https://www.riksavisen.no/psykiatri-forvent-en-ekstrem-bolsjevik-radikalisering-av-statsmakten/

Det er samme grunn til at Norge støtter Ukraina, som den Russiske utenriksminister Sergey Lavrov sier er at det er NAZI Jøder ved ledelsen i Ukraina, som at Arbeiderpartiet setter i verk jødiske AP-mann Edvard Isak Hambro Bull sin politikk fra 1923 for Norge; norsk politikk går ut på å betjene jøders ønsker og vilje for verden (the Great Reset, antikrists Verdensrike / globalismen) og det norske samfunnet som innlemmet i Verdensrikets nye verdensorden; ikke det beste for nordmenn.

Enhver norsk politiker må tjene Jødene, hvis ikke får de ikke lov å bli politiker i det hele tatt. ALLE skolebarn skal være Stoltenberg-Jugend i Norge (men ikke jeg, jeg tenker selv, tusen takk).

Nå setter de i verk all maktutøvelse de har lært på Utøya og Youngstorvet, de er jo tutet ørene fulle siden fødselen at de skal «arve jorden», de skal arve makten, og gjøre som de vil (lover som gjelder oss andre trenger de ikke bry seg med, – de er jo makthaverne). Hva skal de gjøre med den ene stemmen som sier dem imot ? (de er jo ikke vant med å bli motsagt, de bortskjemte satanister).

Sannheten er jo fra et kristen synspunkt at de mest sannsynlig skal ende i Helvete de fleste av dem, istedenfor å arve jorden skal de sørge for at sivilisasjonen går under i urett, fordi de pleier sine nettverk og egne og ikke alles interesser. Gjennom hele den kjente historien både Bibelsk historie og sekulær historie, så vet vi at sivilisasjoner går til grunne av urett og perversiteter tar overhånd. Bibelen sier at det er grunnen til at Gud lar sivilisasjoner gå til grunne. Vi er der nå. Når dumme kjønnskvoterte broilere overtar enemakten, så er undergangen sikker som amen i kirka. De vet ingenting annet enn å være politiske broilere.

De har lært HVA de skal si, ikke hvorfor de ikke skal si det.

Hatet mot kristen manns blod

Det synger på siste verset for denne skribenten nå. Jeg overlevde Mossad og murerne av B’nai Brith, men blir nøytralisert av Arbeiderpartiets kvinnenettverk kan det synest som. Etter snart 1000 artikler og 25 år forfattervirksomhet, kan det synest som det er over.

AP fortsetter kampen mot kristendommen
https://idag.no/ap-fortsetter-kampen-mot-kristendommen/

Den sterkt antikristne jødiske arbeiderpartileder Edvard Isak Hambro Bull skrev i 1923 boken «Kommunisme og kristendom». Han går rett inn på samfunnsordninger som er organisert mot kristen ideologi. Det bør siteres på nytt, fordi AP ikke har tatt avstand fra det, men fremmer det til stadighet:

«Vi skal gjøre skolen verdslig, liksom sykepleien og begravelsen og ekteskapet og fødselsregistreringen. Vi skal skal slåss uforsonlig mot den bestående lutherdom som andre fordummende sekter». Og videre het det: «Barna skal gjøres til sosialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det».

Jeg anbefaler alle kristne å ta barna sine ut av den offentlige skole, for dette er hva som foregår ennå idag. ALLE partier inklusivt KrF er på den antiKristne linje. Ingen som ikke er på den Stoltenbergske-linje idag, kommer ikke i posisjon i noe som helst parti. Legg merke til hvordan Partiet De Kristne eller Demokratene, aldri kritiserer jødene med makten i Norge og verden.

Er Stoltenberg jøde?

Selvfølgelig er han det (Khazar-askeNazi Jøde). Resten av familien hans også. Da forstår vi hvorfor hele landet etter hvert omformes i et antikristent sentiment. Dette blir de indoktrinert med på Utøya blant andre steder hvor Stoltenberg-jugend samles. Så alle forstår at det er ikke lett å være den siste konservative borgerlige i et slikt samfunn.

Vi synest slik indoktrinering av barn og ungdom til hat mot annerledestenkende, som oss kristne mest, er forkastelig. Forstå at disse hjernevaskede menneskene ser det som godhet å utslette slike som oss i konsentrasjonsleire og GULAG’s. Det er en ‘naturlig’ (for Dyrets merkede) refleks slik ondskap, beskytte seg selv og sin politikk, rovdyret som beskytter sitt revir, anser de det for helt 100% godhet og rettferdig å gjøre. Alt er relativt. Ulven syns seg helt rettferdiggjort når han spiser lammet, og disse menneskene opererer på det darwinistiske dyriske tankenivå; den sterkestes rett, det er hva de lærer på Utøya, dem og de selv først.

Vi er mange som håper og ber om at reptil tenkningen deres de lærer på Utøya og Yongstorvet om hvordan makt skal sikres og brukes, skal ende snart. Den er helt åpenbart usunn for de fleste andre enn dem selv og deres kamerater i samfunnet.

Russisk coat of arms. Hvit rytter på hvit hest, tråkker på Slangen / reptilet (khazarene).

De kan innbille den gemene hop at de er de gode i verden, men ikke kom til meg å søke innbille meg det. Jeg vet hvem dere er. Reprobate satanister for det meste, det mest dekkende begrep. Styrt av reptil hjernen. Reptil menneskene kjemper for livet i Ukraina.  De taper til slutt.

Utøya-utdannelsen; Maktarroganse

Arbeiderpartiets Ungdomsfylking har gått gjennom Utøya utdannelsen, de har blitt voksne og sitter med makten. Der lærer de at de skal arve jorden, de skal overta makten og æren for all evighet, og de skal mose alle som truer dere makt. De har sin maktopplæring på Utøya, så de er uten noen som helst omtanke og omsorg for sin neste. De har lært på Utøya at deres neste det er KUN deres partikamerater, ingen andre. Resten av oss skal de bare mose over.

Det er hva som skjer meg nå. ALLE statens institusjoner kontrollerer de, inklusivt Sivilombudet, søstra til Gro Harlem er sjef der. Da vet vi hva vi får. Samfunnets institusjoner er for dem, for deres bruk, ikke for oss.

Hvordan gikk det videre med denne saken ?

https://www.riksavisen.no/statsforvalter-rigmor-brostes-bekymringsmelding-av-jarle-johansen-for-a-kritisere-kvinnemakt-nettverket-i-mr/

Jeg vil gjøre folk den tjeneste at jeg vil avkle hva slags mennesker de har satt inn som sine makthavere. Jeg ønsker å kle av dem så de blir stående tilbake som naken, vise deres stygge nakne kropper i all sin usselhet. En bør vel helst ta det som en ære at jeg som Knut Hamsun har blitt erklært av Statsforvalter Else-May Norderhus (AP) sin organisasjon som en person med ‘varige svekkede sjelsevner’ el.l. Det er en spesiell stor ære når det kommer fra broiler-kanten. Kanskje kan en være tilfreds med å havne i klubben sammen med Knut Hamsun ?

Jeg er ikke helt sikker på hva slags diagnose de mener jeg har, men de har sikkert noen gode ideer. Ihvertfall er det bekymringsmeldig på meg til fastlegen, med ønske om at jeg får en sprøyte i rompa med kjemisk lobotomering slik at det skal for fremtiden bare renne spytt fra munnvikene og knapt klare å si annet enn ‘kvekk-kvekk’ for fremtiden.

Jeg har jo gått til samme fastlege i 15 år, så han kjenner meg jo, og han bare trekker på skuldrene av dem, – før han plutselig prematurt slutter i stillingen sin (?), men… Disse menneskene har ingen følelser med annet enn sine egne politiske ambisjoner. Dette er bortskjemte maktmennesker, som er flasket opp på Utøya og Youngstorvet at de må passe på kameraten sin, alle som sier noe om kameraten deres må nøytraliseres. De har jo aldri hatt et ærlig arbeid, å bruke statens penger mot sine fiender er hva de gjør. De har makten, og de bestemmer, lærer de på Utøya, når de kommer til makten skal fiendene knuses er Utøya pensum. Er det noe som truer deres politiske ambisjoner og politiske agenda, så moser de en, setter hele nettverket i aktivitet. Hver eneste av Statens instititusjoner blir satt i sving for å skjule deres kameraters kriminelle aktiviteter, kameratene ivaretar sine, andre statsansatte, de er i samme båt. Hva skjedde videre med Statsforvalter Else-May Norderhus (AP) og Det Norske Mannsforbundets kristne stifter Jarle Johansen ….. ?

Det må bemerkes at  undertegnede var stifter av Det Norske Mannsforbundet på 90-tallet, hvor jeg ble berømt for «Samleieavtalen» hvor jeg frarådet unge gutter å gå til sengs med damer uten underskrift at alt er frivillig, så damene ikke gjorde pengeutpressing og anmeldelse for voldtekt som ledd i pengeutpressing, og et visst latent hat herav fra kvinnesaksaktivister er jeg vant med, men at de skulle ty til slike ytterligheter som her hadde jeg ikke forventet. Det kom som julekvelden på kjerringa… Trond Giske hadde nok tjent mye på bruke samleieavtalen.

Så den som søkes lobotomert er nok dermed av en ånd som disse AP fruentrimmere hater selvfølgelig, en fremmed kristen ånd i en djevelsk verden, en utdøende rase, deres Randi Rosenquist vil ha bare homoer og intetkjønn som representanter for hankjønnet utdyper hun, og de med testeteron nok til å avsløre Arbeiderpartiets kvinnenettverk for korrupsjon, de må øyeblikkelig få en sprøyte i rompen mener jødinnen Randi Rosenquist.

De svarer med å sende bekymringsmelding til fastlege med ønske om å få meg kjemisk lobotomert. Arven fra Utøya, dens politiske arv at dens arvinger er besatt av en ekstrem maktarroganse. Den blir også synlig ved at vi sender en email til Statsforvalter Else-May Norderhus (AP) og gjør henne obs på korrupsjonen og der kommer kvittering tilbake at den blir slettet uten å bli lest (?). Det passer seg liksom ikke Herrefolket fra Utøya å lese korrupsjonsvarsel mot deres kamerater, offentlig ansatte, altså den gjengen som aldri har gjort et ærlig arbeid annet enn å bruke våre skattepenger på å pønske ut djevelskap mot dem de ikke liker. Satans folk gjør seg bruk av Statens penger til å ramme Guds Folk. Den dreide seg jo ikke om noen av hennes kamerater, so who cares, tenker Else-May Norderhus (AP).

https://www.riksavisen.no/egil-klubben-avslor-maktmennesker-og-bli-psykiatrisk-pasient-juklerod/

Det er den slags de lærer på Utøya. De skal arve makten, de skal herske, de skal ivareta sine kamerater, og de skal mose alle andre. De bestemmer loven i hvert enkelt tilfelle. Lovene gjelder ellers ikke for dem. De ivaretar bare sitt nettverk, og de kan mose hvem de vil. Hvis vi ikke liker deg skal vi sende bekymringsmelding på deg og du skal bli en grønnsak ved Randi Rosenquist sin kjemiske lobotomering.

Det gjelder samme beviskrav i forvaltningen som i en rettsal. I denne artikkel tok vi opp og beskrev hvordan Bibelen sier Gud lar sinnet bli forvrengt til de som har valgt å tilhøre Satan, og skal gå fortapt. De produserer løgner, lever på løgner, elske løgner, hater sannheten. Til dem tilhører helt åpenbart Susanne Fostvedt. https://giske-avisen.no/oyvind-drablos-saksbehandling-fra-helvete-i-ml-%c2%a7-26-politianmeldt/.

Dette er hva Utøya opplæringen går på. Jeg skal fortelle mine lesere noe, den som ikke har blitt erklært sinnsyk av «de normale», de er rett og slett ikke helt navla. De som regnes som «normale» de ser bevis for andres eiendomsrett i høyre kolonne, just saying.

Statsforvalters jurist Susanne Fostvedt som Statsforvalter har ansatt og anses som «normal» for Arbeiderpartiets Ungdomsfylking, hun ser bevis for andres eiendomsrett, og AUF og Utøya ungdommen ved makten idag sier hun er normal og jeg er unormal (?). Hun mener jeg er sinnsyk, men hun ser på denne, og ser bevis for andres eiendomsrett her  i høyre kolonne (hører hun stemmer som sier det samme også ?) :

Joda. Utøya generasjonen ved makten som Susanne Fostvedt ser beviser for andres eiendomsrett i høyre kolonne, og JEG er den sinnsyke som har tapt kontakten med virkeligheten ?

Som Jesus så treffende sa det; Der er ingen steder en kristen sjel kan hvile sitt hode. Disse hater kristen manns blod – det er Utøyas grunnlære etter Edvard Isak Hambro Bull i 1923 skrev vi skal utraderes, så er de ganske nært nå, og gjør hva som helst for å få sin vilje, innenfor eller utenfor loven spiller ingen rolle. DNK har de kuppet, det har blitt et samfunnshus, de «kristne» partier og menigheter har blitt «sosialdemokrater» så det monner. Kun detaljer skiller partier i Norge. De skaper sine egne lover, for seg selv og sine. De innenfor, og oss utenfor krimsyndikatet.

Vi er noen som ikke kan akseptere uærlighet og korrupsjon, det er en sjelsegenskap ved oss at vi ikke aksepterer det, det er imot vår natur.

Overlevde døden og Mossad

Gud lot meg overleve alt dette. Det synest meg merkelig at AUF skal kunne ta meg ut. Gud reddet meg utav dødens favn for at AP broilerne skulle få noe å bruke sin ondskap på? Mulig det, vet ikke… :

Det spiller absolutt ingen rolle for meg om Arbeiderpartiets Ungdomsfylking lykkes i sitt forehavende. Å bli offer for slike gjennomført ondskapfulle maktmennesker som disse, skal kristne anse for å være en ære.

https://www.riksavisen.no/psykiatri-forvent-en-ekstrem-bolsjevik-radikalisering-av-statsmakten/

Det er ganske vanlig ser vi med politisk lobotomering hos slike Utøya-bolsjevik makthavere vi har i Norge idag. Det er ingenting nytt ved det, gammel modus operandi, som Solzhenitsyn sier over. Hadde jeg vært en av «deres» kamerater, så hadde aldri spørmålet om jeg skulle få matrikulere min eiendom komme opp engang. Det hadde vært ordnet bak kulissene. Det er nettverksbygging og maktutøvelsens form de lærer på Utøya. «Pul deg til det du vil», burde vel igrunn være Arbeiderparti-nettverkets motto.

En har liksom ikke forfølgelsesvanvidd paranoia når det kan bevises at 5 etater går over lik for å skjule sin maktbases kjønnskvoterte deltageres kriminalitet og for å ramme en fiende av deres ideologi og kriminalitet. Noen av oss, kristne mennesker, liker rett og slett ikke korrupsjon og korrupte mennesker. Arbeiderpartiets og den ‘sosialdemokratiske’  metode er at den kjønnskvoterte Statsforvalter i Møre og Romsdal må skape maksimum urett og mayhem i samfunnet, slik at de kan erstatte et kristent samfunn med det satanistisk sosialistiske i ett og alt. På Utøya lærer de at som makthavere skal de seire i alt de gjør, over alle sine fiender, de skal knuse opposisjonen (selv til deres korrupsjon).

Statsforvalter som sikrer korrekt Arbeiderparti-politikk i fylket, fru Else-May Norderhus vet om korrupsjonen som har foregått, men av kvinnesolidariske hensyn vil hun ikke gjøre noe med den, så hun har falt ned på det politiske kravet formet som et likestillingskrav drama i Molde Tingrett: Kvinner krever lik rett med menn til å være korrupte, i Giske og Molde. Else-May Norderhus mener kvinnenettverket har en god sak og gode argumenter for å gjennomføre dette i hele landet.

Her ønsker Statsforvalter altså å få kjemisk lobotomert Jarle Johansen, hun er en som vil ha løst sitt problem på mest effektive måte, eksterminere den politiske meningsmotstander Jarle Johansen som i kraft av sin kristne overbevisning ikke synest for mye om korrupte myndigheter, om de er kvinner eller menn.

Siden jødiske og naturlig nok antikristne Edvard Isak Hambro Bull som var nestleder og utenriksminister i Arbeiderpartiet på 1920-30 tallet erklærte krig mot kristendommen og kristne, har dette vært ett av partikraturets hovedmålsettinger i Norge.

Vurderer politisk asyl i Russland

Undertegnede søker dermed politisk asyl i Russland. Arbeiderpartiets kvinnenettverk blir litt for nærgående i fedrelandet. Disse nettverk har jo lært på Utøya og swingers partiene i partiets regi at kristne må en for enhver pris få utryddet. Norge har dårlige tider for borgerretts journalister. Hva Illuminati, khazar-jøder ala Ervin Kohn og Torvald Stoltenberg, CIA, frimurere av B’nai Brith og Mossad måtte gi opp, vil Arbeiderpartiets kvinnenettverk lykkes i å «nøytralisere» Jarle Johansen, hvor alle de andre måttet gi opp ?

Strl.«§ 171 rammer en offentlig tjenestemann som handler innenfor sitt ansvarsområde, men grovt i strid med tjenesteplikten – for eksempel ved å treffe et vedtak det åpenbart ikke er hjemmel til»
https://lovdata.no/pro/#document/PROP/forarbeid/otprp-8-200708/KAPITTEL_12-2-4-21

Som den borgerrettsjournalist jeg er vil jeg herved varsle Kommunedepartementet om kommunal korrupsjon i sak 17/1763 m.v. (ikke at vi tror de bryr seg så mye hva lovene sier, de gjelder ikke for Utøya-generasjonen) :

LOV 1909-03-23 nr 00: Instruks for Regjeringen.
§ 3. Som departementchefer paaligger det statsraaderne, enhver for sit departements vedkommende, at paase og være ansvarlig for, at enhver til departementet indkommen sak tilbørlig behandles og fremmes til avgjørelse; at Statens og enhver borgers tarv nøie varetages; at offentlige regnskaper i ret tid avlægges, revideres og decideres; at departementernes embeds- og tjenestemænd tilholdes nøie at overholde sine plikter såvel med hensyn til tjenesten som like overfor almenheten.
http://bit.ly/ff70r7

samt Likestillingsombudet om at jeg blir diskriminert.

Ondskapsfulle sataner og dumme damer bruker statsmakten og pengesekken i Staten til personlig utfoldelse til å ta hevn over sine kritikere og de med patriarkalske tilbøyeligheter som de hater, skal vi tyde deres saksfører jødinnen Randi Rosenquist som vil kjemisk lobotomere alle aggressive menn som hun ennå ikke har fått gjort homoseksuell eller til intetkjønn i barnehagen, den stygge heksa, mener jeg, derfor søker jeg Putin om politisk asyl. Farlig i Norge.

Den riksdekkende borgerrettsavis Riksavisen.no har tatt opp politi anmeldelsen av Statsforvalter jurist Susanne Fostvedt i full bredde…. Advokater som vil bidra med kritisk analyse av 17/1763 korrupsjonen Statsforvalter og Regjeringsadvokat aktivt tildekker for å skjerme sine venninner bes ta kontakt.

«Fru Justitia synest mer enn blind. Egentlig synest hun ganske dum også.», skriver borgerrettsavisen:

Regjeringsadvokat innvolvert i korrupsjonsdrama. Statsforvalter politianmeldt.
https://www.riksavisen.no/regjeringsadvokat-innvolvert-i-korrupsjonsdrama-statsforvalter-politianmeldt/

Riksavisen kaller saksbehandler psykotisk, avkoblet virkeligheten, siden hun ser bevis og hjemmel for vedtak hvor ingen andre normale mennesker ser det…. Saksbehandler Susanne Fostvedt ser beviser for andres eiendomsrett i kolonnen til høyre (?) 🙂 :

Kan noen vennligst forklare oss hva hun mener ? Hun mener visst at jeg er syk, og at hun selv er psykisk frisk (?), hun som ser (hører også?) ting vi andre normale ikke ser. Reprobatene er definert i Rom. 1:18,28 , 2 Thessalonians 2:10,11.

Det synest som hun i likhet med kriminalpolitisjef Arne Pedersen i Baneheia-saken ser beviser som ikke eksisterer. Reprobate har en lei tendens til det. De som Bibelen forteller oss som elsker løgn og bedrag, og hater alt som smaker av sannhet og redelighet.

Som en av Riksavisens fremste borgerrett journalister er jeg dermed i stor fare for min borgerrettsaktivisme,, og vurderer å søke asyl i Russland og hos Putin, – siden har fått hele det norske matriarkalske maktapparatet mot meg i en storstilt konspirasjon av «ondskapsfulle sataner og dumme kjønnskvoterte damer» som konspirasjonen kan benevnes som, mener eneste hjemmel for vedtak nektelse av matrikulering av hans eiendom er «kvinnelig intuisjon», og ikke lovhjemmel… og at kvinnesolidariteten er grunnen til tildekkingen av kriminaliteten, de beskytter hverandre, – som forklarer også hvorfor Sunnmørspostens Hanna Relling-Berg konsekvent nekter alle sine ansatte å skrive om saken (VV-Plakaten 1.4-5), står i veien for å oppklare og få straffet kriminaliteten.

«Riksavisen avslører idag at advokat er nå igang å avdekke og skrive en analyse av den opprinnelige korrupsjonen i Giske Kommune sak 17/1763 som Statsforvalter saksbehandler er anmeldt for å søke å tildekke, som ledd i å ta parti og skjerme sin venninne og medsøster saksbehandlere for straff.»
https://giske-avisen.no/oyvind-drablos-saksbehandling-fra-helvete-i-ml-%c2%a7-26-politianmeldt/

En annen borgerrettsavis RettsNorge.com er forventet å komme med en analyse av 17/1763 korrupsjonen, hvor kommunen uhjemlet har endret registrert eierskap til en 0/0 eiendom, til å bli registert med eierskap av en venn av den kommuneansatte, noe altså Statsforvalter sin saksbehandler samt Regjeringsadvokat Nora Mageli finner bare rett og rimelig, at en viss korrupsjon i kommunene må være tillatt, hvis den bare er gjort av en kvinne. De synest det er mangel på likestilling om ikke også kvinner får lov å være en del korrupte, mon tro om de har tatt opp saken med likestillingsombudet forøvrig?

Jeg har derfor henvendt meg til den russiske ambassade for om mulig å få asyl i vennligsinnet kristent land, med en sterk oljeindustri hvor jeg har god kompetanse og erfaring og kan få meg en god jobb, og hvor dumme damer ala MDG er forbudt i ledelsen av landet, og barn under 25 år har folkeskikk og oppdragelse nok til å holde kjeft når voksne prater (Isaiah 3:12).

Folkeskikk som vi ikke kan forvente at Statsforvalter (AP) gir sine barn og ungdommer som blir saksbehandlere som «skal arve jorden» og den politiske makten. Dessverre, de besitter og lærer det motsatte, Utøya-generasjonen. En ekstrem maktarroganse de legger seg til.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    

9 Kommentarer

 1. Pingback: Dypstaten gir edomitt Jøder immunitet og «standardmessig gjennomslag» i norsk rettspleie, hva gjør Gud ? – Riksavisen

 2. Pingback: Dypstaten gir edomitt Jøder immunitet og «standardmessig gjennomslag» i norsk rettspleie – Riksavisen

 3. Pingback: Vil forhenget i det juridiske tempel til urettskaperne i ‘Dypstaten’ revne snart ? – Riksavisen

 4. Pingback: Vi minnes 66 million Holocaustede som stod i veien for jødenes Nye Verdensorden og Great Reset i Russland i 1917 – Riksavisen

 5. Pingback: Kristent vitnemål: I domstolens ondskapsfulle vold – Avis for Giske m/Omland

 6. Pingback: Kristent vitnemål: I domstolens ondskapsfulle vold – Riksavisen

 7. Pingback: Kristent vitnemål JJ: I domstolens ondskapsfulle vold – Riksavisen

 8. fra 24 min. Putin tale
  Om tradisjonelle verdier, og ikke vil ha noe å gjøre med perversjonene i vesten, skape homoer av barn, voksne som skaper intetkjønn av barn, forvirrer smårollinger hva kjønn de er i barnehagen, urett og faenskap i samfunnet over hele linjen.. dumme kjønnskvoterte kjerringer som skal styre oss mens de spiser kake. Fullstendig helt galskap.

  Russian Victory Day 2022 in full: Military parade in Moscow as Putin delivers speech


 9. fra 24 min. Putin tale
  Om tradisjonelle verdier, og ikke vil ha noe å gjøre med perversjonene i vesten, skape homoer av barn, voksne som skaper intetkjønn av barn, forvirrer smårollinger hva kjønn de er i barnehagen, urett og faenskap i samfunnet over hele linjen.. dumme kjønnskvoterte kjerringer som skal styre oss mens de spiser kake. Fullstendig helt galskap.

  Russian Victory Day 2022 in full: Military parade in Moscow as Putin delivers speech


  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=wSxdfu3WPSc?start=1932&w=560&h=315%5D

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.