Anmeld til barnevernet PRIDE’s homo- og transkonverteringer av barn

Vi forbereder nå det legale grunnlaget for at de religiøse PRIDE fantaster i skole og barnehager som bruker sin stilling til å innvolvere barn i sine allsidige perversiteter, skal umiddelbart meldes til Barnevernet, og straffes.

Og BV SKAL reagere, og politiet, vi har straffelov mot å utsette barn for usømmeligheter.. #PRIDE #SatanismeReligion #Barnevern @Barneombudet. Satanistiske hedonister synest å kunne konvertere seg unge sexleketøy i barnehager og skoler fortsatt. Det er bare konvertering til kristen tro som skal bli forbudt, å finne Gud og satse på ånden fremfor de kjødelige ofte perverse begjær, skal bli forbudt. Vil Trettebergstuen få tre års fengsel etter den nye konverteringsterapi loven?

https://www.riksavisen.no/sodomi-og-seksuell-hedonisme-lovprises-idag-av-menigheter-og-kirker/

Konvertering er forbeholdt homoer som skal rekruttere unge sexleketøy

«Barn kan tas fra foreldre som ikke bekrefter ny kjønnsidentitet» Kilde

1 Corinthians 3:17 «Om nogen gjør Guds tempel urent, ham skal Gud ødelegge; for Guds tempel er hellig, hvilket tempel dere er.»

Med denne lov forbys kristendommen i Norge. La det endelig regne ild og sulfur over deres hoder, i det minste over deres sjeler, for det. Satan (og satanister, som Satans Synagoge, de har alltid representert Satan, se hva Jesus sier i John 8:44, Åp. / Rev. 2:9, 3:9) vil ELSKE å få mange barn og voksne til å gjøre dette, så de er ødelagt for Gud, da er de for evig Satans sine; hedonisme, seksuelle primater fra tidlig tenårene, onanere som toåringer, lemlestelser, kjønnsoperasjoner, tatoveringer, ringer i nesen og navlen, sminke som djevler, kvinner med mannlig hårklipp, all slags gjenskaping av mennesket i sitt eget bilde (av skjønnhet), rett og slett åndelig feilvare (den manglende indigo fargen i PRIDE flagget), må de grundig forankres i det kjødelige for å tilhøre Satan for livet (jeg var der en gang; piker, vin og sang var mitt liv, og jeg var dyktig til det).

Vi ser at Staten ved Dep. & Ministere, Den Norske Kirke og andre arbeider for det samme som leder i Church of Satan, jødiske Anton LaVey; utbredelsen og populariseringen av det hedonistiske menneske, barna blir groomet inn i den sataniske religion, med full statsstøtte;

Source: «The Satanic Bible». Book by Anton Szandor LaVey, 1969.

Kristne må leve hver dag med frykten for at perverse mennesker skal forulempe, sodomere ved å ta kontakt eller komme i nærheten av deres barn for lumsk påvirkning, som tvangskonvertering, blir forført som fremtidige sexualpartnere.

Klippet fra folkedypet:

Sataniske PRIDE religionen kan gjøre ALT den kristne religion forbys

Skjeive er «åndelig feilvare» etter kristne dogmer. Det liker de ikke å høre.. Trettenbergstuen er skjeiv så det holder, da følger ofte ånden og mentaliteten kroppens «skjeivhet», eller først er de vel skjeiv i ånden, Bibelen kaller dem ‘REPROBATER’ (Rom. 1:28), så følger det kjødelige og kroppen etter. Åndelige misforster utvikles uheldig, til primater. Utvikling av menneskeheten Gud har brukt 2000 år på, skrur de tilbake i løpet av et tiår, fra mennesker tilbake til pattedyr, dessverre;

https://www.riksavisen.no/fra-pattedyr-til-menneske/
https://www.riksavisen.no/anti-krister-og-djevelbevissthet/

Robbie: ««Konverteringsterapi er en uakseptabel innblanding i folks seksuelle orientering og kjønnsidentitet, som ødelegger liv» – og det er ikke indoktrinering og tvangsforing av pride og kjønnsideologi? Hvor ble hjernecellene av?«

Hva satanistene ved makten gjør med barn er utrolig trist, av kjønnspolitiske årsaker blir barn ødelagt, spesielt guttene, men også jentene som ikke lenger tillates å være gode normale mødre. Disse kreftene hater alt kristent:

Las høringsnotatet. Positivt at satanister «kommer ut av skapet», viser oss hvem de er. De kan beskyttes mot konvertering, men ikke at vi kaller dem hva de er; Ekstreme satanister som innfører og beskytter sin religion med straffeloven. Etter kristne dogmer er jo skjeive faktisk «åndelig feilvare», det er jo ikke noe å gjøre med at de velger å være det. De har jo fri vilje, som oss kristne, til å hate seg selv så mye de vil;

https://www.riksavisen.no/pride-proud-of-learning-to-hate-themselves-the-greatest-love-of-all/

Alt og alt annet enn hva og hvordan Gud skapte dem. #SatanismeReligionen

Det merkelige er selvfølgelig at Den Norske Kirke nå altså sverger til samme doktriner som Satanisk Samfunn. Hvis ikke det forteller noen noe, så er de idioter. #DetNyeEvangeliet

De åtte Kjønn i Talmud
https://www.myjewishlearning.com/article/the-eight-genders-in-the-talmud/

Kristne i Norge skal ikke ødelegge sine barn pga jøders talmudiske perversiteter. Send jødene med sine perversiteter til helvete til Israel med dem.

Jonas GAHR, skapjøde

Kjønnskvoterte ministre tenker mulig ikke over at den loven kan brukes mot dem selv også; den må vel gjøres lik for alle ? Imot den kjønnskonvertering de har fore seg i barnehager og skoler. En lov kan vel ikke få unntak å gjelde for Satansk Samfunn sin kjønnskonvertering og vervekampanjer i barnehager og skoler og offentlige steder, for fremtidige kandidater til pervers sex.

HEF (Human ikke-så-etisk Forbud, hardcore satanister, Gro Harlem Brundtlands wicca menighet) aka hedonisme med et «humant» og «menneskelig» ansikt, egentlig pur ateistisk Satanisme i ny skrud;

HEF krevde kristne symboler bort fra offentlige bygg og steder, spesielt korset, og heiste sitt eget satanistiske istedenfor.

Kjønnskvoterte minister Anette Trettebergstuen som er lesbisk, beviser i høringsdokumentet at de som er skjeiv er «åndelig feilvare» etter kristne dogmer, ved at argumentene ikke henger på greip.Det skal IKKE være likhet for loven lenger, andre veiens konverteringer gjelder ikke loven.

Jødiske satanister i Satans Synagoge og andre kan beskytte sitt sataniske avkom mot konvertering, men ikke at vi kaller dem hva de er; Ekstreme satanister som innfører og beskytter sin religion ved hjelp av straffeloven. https://www.riksavisen.no/satanismen-i-humanismen/ (fra 2010).

Mehl er medskyldig i loven

Vi har et «jødisk problem» i Norge idag. At vi kristne nordmenn og kvinner skal bli utsatt for mange av jøders perversiteter de påtvinger oss, og som er ondskap skapt KUN for å ramme oss kristne, er beklagelig. Jeg finner dette svært ubehagelig, og ber Gud straffe jødene og de 169 idiotene de har i sin tjeneste på Stortinget, for å ødelegge barn, og en kristen nasjons kristne verdier, innfører en satanisk ånd i statsforvaltningen, i en stat som i prinsippet skal holde seg religiøst nøytral, med kristen fordelsparagraf, men som hengir seg til den sataniske hedonistiske religion. I Jesus navn.

“… IF YE LIVE AFTER THE FLESH, YE SHALL DIE…” – Hva Satan ønsker for sine, og Anette Trettebergstuen for dine.

Romans 8:13 : «For hvis dere lever slik kjøttet vil, skal dere dø. Men hvis dere ved Ånden dreper kroppens gjerninger, skal dere leve.»

Dere er herved advart. Jeg har gjort hva Gud krever av meg; advare (Ezekiel 33:6).

La være å bli konvertert for meg, ikke mitt problem deres barn ender i Helvete. Jødene kommer etter deres barn nå, de bruker Statens makt til sin ondskapsfulle agenda. Dere gjør best i å passe på dem.

FRI og PRIDE gjør en god jobb med sin rekruttering for Satan;

2008, 81 nordmenn henvist til kjønnsbekreftende behandling hos Rikshospitalet
2014, var tallet økt til 164.
2022 I fjor ny rekord, med 836 henvisninger, ifølge Rikshospitalet.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/3E78we/det-siste-aleksander-tenkte-foer-narkosen-fikk-ham-til-aa-slukne-var-hjelp-meg-jeg-vil-ikke-gjoere-dette

Jeg GARANTERER konverteringslov ikke kommer fra noen lokal partiorganisasjon. Når alt avgjøres på toppen og tvinges nedover har vi fått Jødiske herodiske og babylonske Herskere. Når vi var en kristen nasjon grodde politikken ORGANISK nedenfra og opp.

Gleder meg til å slippe satanistene, og deres allsidige perversiteter.

#MyPeople: Tänk när släkt och vänner

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring