Guds Verdensorden er nasjonalstatene, Satan er Globalist og Multikulturalist

Fordi ved det oppnår Satan mest død og destruksjon av alt som er godt. Skriften bekrefter at menneskeheten er delt inn i nasjoner, raser og språk i henhold til Guds vilje slik at hans hensikt med mennesket og jorden kan bli oppfylt (Acts 17:26). Ved Babelstårnet var Gud den som delte en enhetlig og global menneskehet i separate nasjoner som snakket separate språk.

Kristne ønsker IKKE et edomitt herodisk Babylonsk system med herskere og slaver. Hvor de satanistiske edomitt jødene av B’nai Brith skal være verdens eiendomsfolk og herskere og alle andre raser deres slaver. Det er ikke kristent. Kristne skal arve verden, ikke jøder. Jøder skal gå til grunne om de ikke tar imot Jesus Kristus og aksepterer Guds Vilje at Kristus er verden Konge, ikke jøder (Isaiah 9:6).

USA var i utgangspunktet kristent, Nye JerUSAlem. Så strømmet Sovjet-Jødene dit og gjorde den Babylonsk, og brukte nasjonens styrke til å sikre egne egoistiske interesser verden over – USA sluttet å være moralsk kristent hovedsete for verden, en multikulturell ‘smeltedigel’ som blir en failed state, som ALLE multikulturelle stater blir, mislykket, fordi de prøver å fungere i strid med Guds vilje. Norge ble suksessfull fordi vi var homogen i 1000+ år. Slipp jødene inn og det tar ikke mer enn 100 år, før de har omformet vellykkede Gudfryktige nasjoner til failed states. Derfor var jøder og jesuitter forbudt i vår nasjon i Grunnloven av 1814.

GUD ønsker en delt verden (Acts 17:26), men Satan ønsker en enhetlig global verden. Satans ormeyngel kaver fælt med The Great Reset, Nye Verdensorden til askeNazi jødiske Klaus Schwab og Co. Den jødiske utopia, deres messianske rike UTEN Jesus Kristus som verdens kongers Konge. Jødenes bankierkonge Baron Rothschild, Klaus Scwab, Bill Gates og George Soros skal være nasjonenens konger som skal herske over verden, for en tid nå når Satan er sluppet løs for en tid (Åp. / Rev. 12:9, 20:7, 2 Thess. 2:7).

Byzantine. Denne nasjonen ble sikret kristen av the Varangian Guards (Skandinaver)..

Hvis Satan lykkes vil ikke Gud ha noen som helst nasjon som tjener som «eksempel og lys for nasjonene og folkene» (Isaiah 49:6), at de som holder seg til Guds Ord blir gradvis suksessfulle. Dette har vært Norge i tusen år, men nå setter de opp røverstaten Sovjet-Israel fylt med morderiske bolsjevik-jøder til å bli det, ved at de robber og stjeler vår kapital og penger for sin (falske) suksess. De blir ikke Guds eksempelfolk av å robbe, rane og myrde de kristne suksessmaker nasjonene.  Satan snur det på hodet, at Satanistene i Satans Synagoge (Rev. 2.9 & 3.9) skal bli suksessfulle. De er smart, men Gud er smartere.

Jewish leadership of Destruction (tikkun olam of everything Christian)

Apostelen Paulus erklærte at Gud ikke bare skapte denne adskillelsen, men at han skapte grenser slik at nasjonene skulle forbli splittet.

Det er en økende bevissthet i verden om at nasjonene er på vei mot et møte med skjebnen. «Hva vi ikke gjør bevisst, møter oss som skjebne», sa Carl Jung. Hvis ikke folk og lederskap er bevisst på hva som skaper hat, krig, uro, drap og nød – er nettopp forårsaket av blandingen av ukompatible mennesker – vi er ikke like, det er en satanisk løgn, da vil deres undergang møte dem og oss andre som offer for de ubevisste satanister som søker skape sitt utopia (helvete på jord), møte som skjebne. De prøver på noe som er et fint ideal men som Gud og Guds Folk vet av erfaring vet ikke går, fordi vi leser Guds Ord i Bibelen.

Norske Babylonere anno 2020

Nasjonale problemer blir internasjonale problemer, og så blir internasjonale problemer nasjonale problemer. Mange eksperter mener at menneskeheten har passert point of no return.

Antikrist av den Babylonske talmud Jødenes religion vil oppstå for å ta kontroll over en samlet global jord. https://www.riksavisen.no/iran-attack-the-talmudic-jews-is-replacing-jesus-christ-as-the-saviours-of-the-world/

Vi er på det tidspunktet i verdenshistorien da Jesu ord stemmer: ‘… når disse tingene begynner å skje, så se opp og løft hodet; for din forløsning nærmer seg.‘ (Luk. 21:28)

Boken kan kjøpes her:
https://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2980

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    

4 Kommentarer

  1. Pingback: Hans Arne Nystad drapet; Det viktige for ‘Great Reset’ av Norge nå er å ta ut alle personer som inspirerer folket å tenke selv – Riksavisen

  2. Pingback: Gestapo-politi i Norge, men ikke i Spania – Riksavisen

  3. Pingback: What will the Holy Spirit tell ANY born again Christian – Riksavisen

  4. “Ferris State University professor Thomas Brennan has been placed on leave from his school after writing a letter about the COVID-19 scamdemic while exposing the “satanic, globalist elite.

    ”The entire world has fallen under the spell of a satanic, globalistelite. Their end-goal is a technocratic, one-world government, where everyone, Jew or Gentile, will be microchipped and tracked 24/7,”Brennan wrote in the concluding paragraph of his letter.

    http://www.satanism.news/2020-12-28-professor-on-leave-exposing-satanic-globalist-elite.html

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.